Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende buara bosladim gibi ısırgan çayı vermiyorum havucta yok keçiboynuzu hiç yok.
Vitaminler klomen ,arisutu polen veriyorum sadece.insallahise yatıyordum.birde pazartesi eşim test vermeye gidecek dua edin bize

Bende buara bosladim gibi ısırgan çayı vermiyorum havucta yok keçiboynuzu hiç yok.
Vitaminler klomen ,arisutu polen veriyorum sadece.insallahise yatıyordum.birde pazartesi eşim test vermeye gidecek dua edin bize
Arada birakmak iyi zaten karaciger dinlenir..

Tmm cnm dikkat ederim inş. Nac 600 bide ileri hız için iyiymiş Afilim92 öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam. İnş işe yarar. Ben açıkçası sayıdan çok ileri hızlı spermin gebe kalmada çok işe yaradığını düşünüyorum. Bizde hiç morfolojiyi detaylı baktırmadık. % 4 e yakın olduğu için morfolojiyi umursamadık. Ona da bi baktıralım ya. Ama test yaptığımız yerde detaylı bakılmıyor baş gövde anomalisi diye. Sadece morfoloji %40 ve üzerini normal kabul ediyorlar birimde 30 ile 40-50 arası çıkıyor. Morfoloji de bozuksa düşüğe sebep olabiliyor. Cuma günü pırtılaşma testim çıkacak. Bakalım ne olacak. Şöyle farkına varmadan kazara hamile kalanlara öyle özeniyorum ki. Kadın adet olamıyorum diyor 6 aydır menepoza girdim galiba diyor. Kadın Doğuma gidiyor 6 aylık hamile. Ne beta yükseldi mi derdi ne kese derdi ne kalp atıyor mu derdi.
Ohhhhh mis valla. Ah ahhhhh......

Valla beceremedim,bizde canlılık %65, hareketli %45,küçük baş %18,uzun baş%8,akrozom %10,büyük baş yok, kuyruk anomali %9,boyun anomalile%7,sitoplazmik drop 5,hafif amorf 5,şiddetli amorf 3,yuvarlak 3,sivri 16, priform 8. Tedavilere başlamadan önce normal bir hastane varikosel var dedi,daha sonra tüp bebek merkezi doktoru ve kaan aydos yok dedi. Sizce nasıl değerler

Bence iyi şiddetli bir anomali Yok bu iyiye işaret genetik probleminiz Yok olsa Kaan hoca normal yolla olur demezdi. Birde Kaan hoca varikosel konusunu pek dikkate almıyor gibi bizde var ama mail attığımda ameliyat olmalısınız demedi o yüzden ben gitmedim ve başka hekime gidiyorum.
Haraketli 45 ama ileri haraket önemli. Neden 4 senedir hamilelik oluşmadı anlam veremedim. Kaan hoca tedavinizi ne zaman sonlandırdı?

Biz 3 tüp denedik birde aşılama negatif oldu embriyolar iyiydi aslında son tedavide 6tane 3. Gün donduruldu iki sefer de transfer edildi ama olmadı , benim bütün değerlerim normal rahim filmi histereskopi normal her kontrolde 12 13 folikül görünür ama amh hiç istemediler yaş 30 eşim 33 bilemedim bende. Kaan beye temmuzda gittik muayene DNA hasar paneli cevap normal yolla olur proxeed e vitamini kullanın bukadar,ileri hareket hızlı doğrusal yazıyor %16 diyor

DNA hasarınız olmadığı için demiştir. Sonuçlar güzel çıktıysa sorun yok fakat ileri hız biraz az gibi geldi bana tabi sayınızı bilmiyorum. Proxeed değilde promen k kullanın bence. İçinde arjinin glütatyon e ve a vitaminleri ayrıca var bunlar sayınıza harakete faydalı olacaktır. Birde pycnogenol de kullanın günde 1 defa omega 3 balık yağ hem sen hem eşin. Bu saydıklarımın hiç bir zararı Yok. Bir de varikosel için başka hekimlerle tekrar görüşün.
Acaba senin rahmin spermleri düşman olarak görüp imha ediyor olabilir mi? Maalesef böyle problemlerde var. Burada Bazı arkadaşlar bu tarz testleri yaptırdı bunları yaptırmakta da fayda olduğunu düşünüyorum.

Evet onların durumu bizimki kadar değil tabiki, doktor 1 sene deneyin demiş.
Merhaba tup bebek tedavimpek parlak gecmiyor yarin kesinlesecek ama benim sana soylemek istedigim opu gunu esimde +2 seviyesinde sperm gorulmus ki kaan hoca bile hareket olmaz total immotil demisti. Esim 6 ay prosed plus ve emodeks degistirerek aldi son ay trental ve omega 3 aldi ve yaklasik 1 yildir evicap e vitamini kullaniyor bilgin olsun diye yazdim.

Sayımız 60 milyondu en son cnm, ben kendime inofolik, Omepa,solgar female, arısütü kapsül,devit aldım, eşimde devit promen k ve teatrio aldım. Şöyle bir sıkıntı var doktorlar sağolsun sebepsiz deyip geçiyorlar eşime hep normal yolla olur deyip gönderdikleri için oda sıkıntı yokmuş gibi düşünüyor buda canımı sıkıyor aslında demeleri lazım normal olur ama bu değerleriyle zor diye, öyle olmayınca sıkıntı yokmuş gibi düşünüyor ama bence var. Hangi test aslında bende düşünüyorum acaba spermleri kabul etmiyor mu vücudum diye testin adı ne acaba

Ahh canım durumunuza İnan çok üzüldüm teatrioyu bilmiyorum ama vitaminler güzel. Testin ismini bende bilmiyorum ama araştır bulursun. Ovülasyon testiyle takip ediyor musun? Birde hemen kalkma tabi bunları yapıyorsundur baya aşamalardan geçmişsiniz. İnşallah en kısa zaman da bebeğinize kavuşursunuz.

Kızlar bir yandığımın çocuğu olmuyordu uzun 3 veya 4. Tüp de oldu ve şuan 6/7 yaşlarında olsa gerek. Dondurulmuşlardı denediler 2. İçin olmadı tekrar yumurta toplayıp yapacaklardı ki normal yolla 6 haftalık hamileymiş. Hemde ikisinde de problem vardı.
Rabbimin kudreti çok büyük. Herşey zamanını bekliyor sanırım. Birbirimize çok dua edelim.

Şubatta ankarada deneme yapacağız tekrar belki olur bu sefer, araştırayım testi

Şubatta ankarada deneme yapacağız tekrar belki olur bu sefer, araştırayım testi
hosgeldiniz
Ankarada hangi hastahanede yaptiracaksinzi tup bebegi?sanki daha onceki denemelerinizi baskent hastahanesinde yaptiniz gibi geldi nedense

Merhaba canim, neden parlak geçmiyor dedin, bir aksilik mi oldu ? Opu günü hareketli sperm çıktı yani, çok sevindim. Test günün mü yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…