- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Üzüldümtakip ediyorsanız az çok biliyorsunuzdur. Eşimde varikosel var o problemi atlatabilmiş değiliz henüz.. morfoloji sıfır ama morfoloji de spermin neresinde anormallik olduğu da çok mühimmiş. Sizde anomali en çok nerede var. Mesela noktasal sperm yuvarlak baş büyük baş bunlarda normal olma şansı çok düşük oluyormuş. Amorf başta keza öyle. Bizde amorf baş var ama küçük baş ve armut başda var bunların düzelmesi mümkünmüş birde kuyruk anomalide var genetik problemli anomaliler var mesela tek bir bölgede anomali toplanması gibi sizin morfolojiyi ayrıntılı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim. Birde sayı hız probleminiz Yok sanırım.
Eklemek istedim ama olmadı nasıl resim yüklüyoruz
Arada birakmak iyi zaten karaciger dinlenir..Bende buara bosladim gibi ısırgan çayı vermiyorum havucta yok keçiboynuzu hiç yok.
Vitaminler klomen ,arisutu polen veriyorum sadece.insallahise yatıyordum.birde pazartesi eşim test vermeye gidecek dua edin bize
Dosya yükle diyorsun fotoğraf çek deyip fotoğraf çekiyorsun yüklüyorsun. Arşivden yüklemelerde bazen problem çıkabiliyor.Nasıl fotograf ekleyebilirim
zeynepppppppp canım nac 600 kullanıyorsun ya eşinin sperm sıvılaşma süresine dikkat et olur mu? Balgam sökücü etkisi var ve spermin sıvılaşma süresini azaltıyormuş. Ben alırsam bu yüzden alcam o ilacı. Sen bana bilgi verirsin artık.
Ahh canım bu rüyalar ekstra psikoloji bozuyor. Bende çocuğu olmayan akrabaları görüyorum hep sonra uyanıyorum benim de mi olmayacak diyorum ve çok üzülüyorum.
Bu aralarda rüyamda test yapmışım çift çizgi görmüşüm eşime diyorum ki hamileyim ama düşecek fakat olsun en azından hamile kalabildim falan diyorum. İki gün sonra lavobada kan görüyorum ve temizliyorum. Biraz araştırdım hamile ise çocuğun düşeceğine alametmiş.
Hiç anlam veremiyorum yorumlayamıyorum da. İnternet’te bakıyorum ama herkes yorumlayamaz, meraktan işte...
Valla beceremedim,bizde canlılık %65, hareketli %45,küçük baş %18,uzun baş%8,akrozom %10,büyük baş yok, kuyruk anomali %9,boyun anomalile%7,sitoplazmik drop 5,hafif amorf 5,şiddetli amorf 3,yuvarlak 3,sivri 16, priform 8. Tedavilere başlamadan önce normal bir hastane varikosel var dedi,daha sonra tüp bebek merkezi doktoru ve kaan aydos yok dedi. Sizce nasıl değerlerÜzüldümtakip ediyorsanız az çok biliyorsunuzdur. Eşimde varikosel var o problemi atlatabilmiş değiliz henüz.. morfoloji sıfır ama morfoloji de spermin neresinde anormallik olduğu da çok mühimmiş. Sizde anomali en çok nerede var. Mesela noktasal sperm yuvarlak baş büyük baş bunlarda normal olma şansı çok düşük oluyormuş. Amorf başta keza öyle. Bizde amorf baş var ama küçük baş ve armut başda var bunların düzelmesi mümkünmüş birde kuyruk anomalide var genetik problemli anomaliler var mesela tek bir bölgede anomali toplanması gibi sizin morfolojiyi ayrıntılı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim. Birde sayı hız probleminiz Yok sanırım.
Bence iyi şiddetli bir anomali Yok bu iyiye işaret genetik probleminiz Yok olsa Kaan hoca normal yolla olur demezdi. Birde Kaan hoca varikosel konusunu pek dikkate almıyor gibi bizde var ama mail attığımda ameliyat olmalısınız demedi o yüzden ben gitmedim ve başka hekime gidiyorum.Valla beceremedim,bizde canlılık %65, hareketli %45,küçük baş %18,uzun baş%8,akrozom %10,büyük baş yok, kuyruk anomali %9,boyun anomalile%7,sitoplazmik drop 5,hafif amorf 5,şiddetli amorf 3,yuvarlak 3,sivri 16, priform 8. Tedavilere başlamadan önce normal bir hastane varikosel var dedi,daha sonra tüp bebek merkezi doktoru ve kaan aydos yok dedi. Sizce nasıl değerler
İnşallah canım birde güzel bir haber alsak düşmüş olsa hasar sonra hamile kalsamArada birakmak iyi zaten karaciger dinlenir..
Biz 3 tüp denedik birde aşılama negatif oldu embriyolar iyiydi aslında son tedavide 6tane 3. Gün donduruldu iki sefer de transfer edildi ama olmadı , benim bütün değerlerim normal rahim filmi histereskopi normal her kontrolde 12 13 folikül görünür ama amh hiç istemediler yaş 30 eşim 33 bilemedim bende. Kaan beye temmuzda gittik muayene DNA hasar paneli cevap normal yolla olur proxeed e vitamini kullanın bukadar,ileri hareket hızlı doğrusal yazıyor %16 diyorBence iyi şiddetli bir anomali Yok bu iyiye işaret genetik probleminiz Yok olsa Kaan hoca normal yolla olur demezdi. Birde Kaan hoca varikosel konusunu pek dikkate almıyor gibi bizde var ama mail attığımda ameliyat olmalısınız demedi o yüzden ben gitmedim ve başka hekime gidiyorum.
Haraketli 45 ama ileri haraket önemli. Neden 4 senedir hamilelik oluşmadı anlam veremedim. Kaan hoca tedavinizi ne zaman sonlandırdı?
DNA hasarınız olmadığı için demiştir. Sonuçlar güzel çıktıysa sorun yok fakat ileri hız biraz az gibi geldi bana tabi sayınızı bilmiyorum. Proxeed değilde promen k kullanın bence. İçinde arjinin glütatyon e ve a vitaminleri ayrıca var bunlar sayınıza harakete faydalı olacaktır. Birde pycnogenol de kullanın günde 1 defa omega 3 balık yağ hem sen hem eşin. Bu saydıklarımın hiç bir zararı Yok. Bir de varikosel için başka hekimlerle tekrar görüşün.Biz 3 tüp denedik birde aşılama negatif oldu embriyolar iyiydi aslında son tedavide 6tane 3. Gün donduruldu iki sefer de transfer edildi ama olmadı , benim bütün değerlerim normal rahim filmi histereskopi normal her kontrolde 12 13 folikül görünür ama amh hiç istemediler yaş 30 eşim 33 bilemedim bende. Kaan beye temmuzda gittik muayene DNA hasar paneli cevap normal yolla olur proxeed e vitamini kullanın bukadar,ileri hareket hızlı doğrusal yazıyor %16 diyor
Merhaba tup bebek tedavimpek parlak gecmiyor yarin kesinlesecek ama benim sana soylemek istedigim opu gunu esimde +2 seviyesinde sperm gorulmus ki kaan hoca bile hareket olmaz total immotil demisti. Esim 6 ay prosed plus ve emodeks degistirerek aldi son ay trental ve omega 3 aldi ve yaklasik 1 yildir evicap e vitamini kullaniyor bilgin olsun diye yazdim.Evet onların durumu bizimki kadar değil tabiki, doktor 1 sene deneyin demiş.
Sayımız 60 milyondu en son cnm, ben kendime inofolik, Omepa,solgar female, arısütü kapsül,devit aldım, eşimde devit promen k ve teatrio aldım. Şöyle bir sıkıntı var doktorlar sağolsun sebepsiz deyip geçiyorlar eşime hep normal yolla olur deyip gönderdikleri için oda sıkıntı yokmuş gibi düşünüyor buda canımı sıkıyor aslında demeleri lazım normal olur ama bu değerleriyle zor diye, öyle olmayınca sıkıntı yokmuş gibi düşünüyor ama bence var. Hangi test aslında bende düşünüyorum acaba spermleri kabul etmiyor mu vücudum diye testin adı ne acabaDNA hasarınız olmadığı için demiştir. Sonuçlar güzel çıktıysa sorun yok fakat ileri hız biraz az gibi geldi bana tabi sayınızı bilmiyorum. Proxeed değilde promen k kullanın bence. İçinde arjinin glütatyon e ve a vitaminleri ayrıca var bunlar sayınıza harakete faydalı olacaktır. Birde pycnogenol de kullanın günde 1 defa omega 3 balık yağ hem sen hem eşin. Bu saydıklarımın hiç bir zararı Yok. Bir de varikosel için başka hekimlerle tekrar görüşün.
Acaba senin rahmin spermleri düşman olarak görüp imha ediyor olabilir mi? Maalesef böyle problemlerde var. Burada Bazı arkadaşlar bu tarz testleri yaptırdı bunları yaptırmakta da fayda olduğunu düşünüyorum.
Ahh canım durumunuza İnan çok üzüldüm teatrioyu bilmiyorum ama vitaminler güzel. Testin ismini bende bilmiyorum ama araştır bulursun. Ovülasyon testiyle takip ediyor musun? Birde hemen kalkma tabi bunları yapıyorsundur baya aşamalardan geçmişsiniz. İnşallah en kısa zaman da bebeğinize kavuşursunuz.Sayımız 60 milyondu en son cnm, ben kendime inofolik, Omepa,solgar female, arısütü kapsül,devit aldım, eşimde devit promen k ve teatrio aldım. Şöyle bir sıkıntı var doktorlar sağolsun sebepsiz deyip geçiyorlar eşime hep normal yolla olur deyip gönderdikleri için oda sıkıntı yokmuş gibi düşünüyor buda canımı sıkıyor aslında demeleri lazım normal olur ama bu değerleriyle zor diye, öyle olmayınca sıkıntı yokmuş gibi düşünüyor ama bence var. Hangi test aslında bende düşünüyorum acaba spermleri kabul etmiyor mu vücudum diye testin adı ne acaba
Şubatta ankarada deneme yapacağız tekrar belki olur bu sefer, araştırayım testiAhh canım durumunuza İnan çok üzüldüm teatrioyu bilmiyorum ama vitaminler güzel. Testin ismini bende bilmiyorum ama araştır bulursun. Ovülasyon testiyle takip ediyor musun? Birde hemen kalkma tabi bunları yapıyorsundur baya aşamalardan geçmişsiniz. İnşallah en kısa zaman da bebeğinize kavuşursunuz.
hosgeldinizŞubatta ankarada deneme yapacağız tekrar belki olur bu sefer, araştırayım testi
Saha önce izmirde denedik,şimdi gürgan clinikte denemek istiyoruzhosgeldiniz
Ankarada hangi hastahanede yaptiracaksinzi tup bebegi?sanki daha onceki denemelerinizi baskent hastahanesinde yaptiniz gibi geldi nedense
Merhaba canim, neden parlak geçmiyor dedin, bir aksilik mi oldu ? Opu günü hareketli sperm çıktı yani, çok sevindim. Test günün mü yarınMerhaba tup bebek tedavimpek parlak gecmiyor yarin kesinlesecek ama benim sana soylemek istedigim opu gunu esimde +2 seviyesinde sperm gorulmus ki kaan hoca bile hareket olmaz total immotil demisti. Esim 6 ay prosed plus ve emodeks degistirerek aldi son ay trental ve omega 3 aldi ve yaklasik 1 yildir evicap e vitamini kullaniyor bilgin olsun diye yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?