Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba yok degil benim pgt olucak sadece 3 tane dollendi 2 tane 5. Gune gitti pgt icin haber bekliyorum yani cok stresli gecti. Yas ilerledikce yada cok tedavi oldugum icim yumurta kalitemde dusme var

Kızlar yukarıda yazdığım değerler durumunda ben şunları yapıyorum. Keçiboynuzu özü. İncir, ısırgan otu çayı, havuç, nohut. Bide solgar on l carnitin, l ariginin, q10 aldım. Bunların dışında bakmalıyım. Durumumuz nasıl sizce ?

Morfoloji icin coban cokerten cayi kullanabilirsiniz saracoglu anlatiyor yapılışını

Merhaba yok degil benim pgt olucak sadece 3 tane dollendi 2 tane 5. Gune gitti pgt icin haber bekliyorum yani cok stresli gecti. Yas ilerledikce yada cok tedavi oldugum icim yumurta kalitemde dusme var
Canim 5. Güne gitmesi çok iyi, yumurta sayısına takılma, bak ne güzel hareketli sperm çıkmış, insallah pgtden de sağliklı çıkar ve minik ikizlere kavuşursun.

Anladığım kadarıyla hiç haraket yok. Canlılık oranı nedir peki?
Vitamin c,e glütatyon ginseng selenyum folik asit çinko bunların bulunduğu bir multivitamin kullanmanızı tavsiye ederim.

Vitamin c,e glütatyon ginseng selenyum folik asit çinko bunların bulunduğu bir multivitamin kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu promen K mı canm içerik olarak sence?

Bu promen K mı canm içerik olarak sence?
Evet canım bende şuan promen k kullanıyorum fakat bana göre l karnitin ve l arjinin miktarı günlük alıma göre düşük ama içerik olarak piyasaya göre iyi. içinde Ginseng olsa birde daha iyi olurdu.
Ama ben bu aralar Combi fertil diye bir vitamin var onun içeriğini çok beğeniyor fakat yorum hiç Yok maalesef. Üretici firmada çok önemli kafama göre alamam bunun için eşim üroloğuna danışacak eğer onay verirse ona geçmeyi düşünüyorum.

Merhaba kızlar benim eşimde promotil m Forte kullanıyor bugün 5. Kutumuzu aldık .
Ama pek işe yaramıyor gibi hissediyorum yanında trental de kullanıyor ayrıca kür yaptım.bol havuç yiyor incir ceviz nohut sürekli salata tüketiyoruz .bu ayın sonunda test yapicak eşim .sizce promotil dışında en iyi vitamin hangisi promen k emodex daha mı iyi acaba .bu arada promotili Kaan hoca vermişti eşime

Evet ileri hareket yok %12 yavaş hareket var ve 70 i hareketsiz. Canlılık oranına nasıl bakılıyor? Bilmiyorum da spermiyogram da yazar mı ?

Hızlı doğrusal ile yavaş doğrusal ne anlama geliyor.motolite hareketli 46 demiş,hızlı doğrusal 16,yavaş doğrusal 26,yerinde hareketli 4demiş ne anlama geliyor

Evet ileri hareket yok %12 yavaş hareket var ve 70 i hareketsiz. Canlılık oranına nasıl bakılıyor? Bilmiyorum da spermiyogram da yazar mı ?
Merhaba senin esinde hareket oldugu icin bakilmamis olabilir. Ama bazi testlerde vitalite % ..... yazar bazi testlerde de host %..... yazar. Ama uzulme hareket varsa vitaminlerle ileri hareket duzelir sigara iciyorsa biraksin onunda faydasini gorur... ceviz incir havuc ve portakal suyu hatta vitamin hapini icerken portakal suyu ile ver.

Canim 5. Güne gitmesi çok iyi, yumurta sayısına takılma, bak ne güzel hareketli sperm çıkmış, insallah pgtden de sağliklı çıkar ve minik ikizlere kavuşursun.
Amin canim sagol 3 haftada sonuc geliyor.. gecen sefer 1 tane gitmisti ondada sorun vardi insallah bu sefer saglam gelir siz ne durumdasınız nasil gidiyor

Merhaba iceriginden çok saglik bakanligi olan vitamin almaya calis.. cunku biz umut ettikce birsuru vitamin turuyor..

Merhaba iceriginden çok saglik bakanligi olan vitamin almaya calis.. cunku biz umut ettikce birsuru vitamin turuyor..
Teşekkür ederim. Ben bir çok ürünleri takip ediyorum hem bizim ülkemizde hemde dışarıda yapılan çalışmaları da okumaya çalışıp ona göre program yapıp doktor eşliğinde haraket ediyorum. Bence de uzman olmadığımız konularda özellikle sağlık konusunda daha çok temkinli olmamız gerekir.

Amin canim sagol 3 haftada sonuc geliyor.. gecen sefer 1 tane gitmisti ondada sorun vardi insallah bu sefer saglam gelir siz ne durumdasınız nasil gidiyor
Ayni en son yaptırdığımız testte bir gelişme yoktu, kaan hocaya attik, cevabın gelmesine daha çok var.

Hızlı doğrusal ile yavaş doğrusal ne anlama geliyor.motolite hareketli 46 demiş,hızlı doğrusal 16,yavaş doğrusal 26,yerinde hareketli 4demiş ne anlama geliyor
Hızlı doğrusal ileri hızlı haraket, yavaş doğrusal ileri yavaş haraket bu ikisinin toplamı %50 olması bekleniyor hekimlere göre ama altında olup gebe kalanda çok gördüm. Sperm yüzdesi 46 haraketli 54 haraketsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…