- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Yok benimki içmiyor , hiç içmemiş te. 5 abim var 4 de günde bi paket içer hepsinin de 4/5 çocuğu var. Anlamıyorum bu işi :)Eşleriniz sigara içiyor mu?
Şey yazıyor canım ben de eksik söylemişim ilkinde. Progresif hareket karşısında çizgi var, yavaş ileri harekette %12 ,yerinde harekette %18 ve hareketsiz de %70 yazıyor. İnşallah düzelir canım bakalım.Ben haraket sayınızı yazmayınca hiç Yok hepsi haraketsiz sandım. Sorun yok o zaman. Tedaviyle yükselir inşallah.
Benim eşim de hiç içmemiş, içmiyor da.Bu işi ben de anlamıyorum sigara alkol tüketimi çok yüksek olanların hiç sıkıntısı yok.Yok benimki içmiyor , hiç içmemiş te. 5 abim var 4 de günde bi paket içer hepsinin de 4/5 çocuğu var. Anlamıyorum bu işi :)
Benim eşim tedaviye başlayınca bıraktı.haziranda başladik tabi .daha öncede az içiyordu zatenEşleriniz sigara içiyor mu?
Ne güzel eşim bırakamadım malesef etkilediğine inanmak istemiyor.Benim eşim tedaviye başlayınca bıraktı.haziranda başladik tabi .daha öncede az içiyordu zaten
zeynepppppppp
Canım dün haberlerde 28 yaşında bir adam Urfa kalesine çıkmış yüksek bir taştan atladıktan sonra dengesini kaybedip aşağıya düşmüş. Görüntüsünü yayınladılar çok üzüldüm onun için.
Enteresan olanda 28 yaşında 8 çocuk babasıymış. Dikkatimi çekiyor ister istemez böyle şeyler..
Eşimde diyor ki benim erken evlenmem gerekti sanırım.
Evet gerçekten allah yardımcıları olsun, Buda onların sınavı sanırım.Cnm 28 değil 38 yaşındaydı. Yanlışlık yapılmış. Cnm Urfa’da çok çocuk doğuruluyor. Tabiki eşin haklı ne kadar genç olunursa o kadar verimlilik artar. :) Allah o aileninde yardımcısı olsun. O çocuklara da yardım etsin inş...
Evet gerçekten allah yardımcıları olsun, Buda onların sınavı sanırım.
Bende diyorum 28 yaşında nasıl 8 çocuğu oluyor. O bölgelerde korunma Yok sanırım.
Bizde olacak diye korunduk hatta kazara oldu diyenlere çok kızıyordum beceremiyorlar kazara nasıl olur falan diye çok çocuk yapanlara da kızıyordum ama şimdi de sürekli söylediklerim için tövbe ediyorum rabbim affetsin. Herşey onun emrinde.
Rabbim kalpleri en iyi bilendir canım inşallah tövbe eden kullarımızdandı geri çevirmez.Bizde geç atandık doğal olarak geç evlendik. Çok yıprandık yorulduk bi sene gezelim tozalım para harcayalım günümüzü gün edelim dedik. 28 yaşında evlendim eşim de 34 yaşındaydı. Evlendikten sonra bi hastalık ve ameliyat atlattım. 6 ayımız gitti. Sonra çocuk yapalım dedim yok tam iyileş diye ısrar etti 3/5 ayda öyle bekledik. Korunmayı bırakınca hemen olacak sandık ama olmadı. Annem 10 çocuk doğurmuş ikizleri de var. Kaynanam 13 çocuk doğurmuş. Onlar doğurgan bizde öyle oluruz diye düşündük. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef...
Allah’ın planları bizimkinden çok farklıymış. Olsun boynumuz kıldan ince. Allahım ne derse o olsun razıyız. Bende hep tövbe ediyorum. Allah affetsin inş...
Canim bizde dna hasar yok ama morfolji %2. Fikrimce bagimsiz. insallah duzelir canmDna hasarı düzelince morfoloji de ve dolayısı ile baş anomalisinde düzelme olur mu sizce?
Ben henüz DNA hasar testi yaptırmadım ama düzelen olgular var. Bazı kişilerde DNA hasarından dolayı bir kaç çeşit baş anomalisi oluyor uzun ince baş, küçük baş anomalisi gibi DNA hasarı düzeldiğinde bunların düzelme olasılığı oluşabiliyor.Dna hasarı düzelince morfoloji de ve dolayısı ile baş anomalisinde düzelme olur mu sizce?
Hatanın neresindendönsek kardır inş Allah cahilliğimizi affeder inş...Rabbim kalpleri en iyi bilendir canım inşallah tövbe eden kullarımızdandı geri çevirmez.
Bende o kadar çok tövbe ediyorum ki ne dedim ne yaptım acaba diye bile düşünmüyor değilim. Ben insanlara buntarz konular için çok kızardım teknoloji ilerledi herşey elimizin altında ama insanlar neden böyle diye. Bakamayacaklar çocukları neden doğururlar kendileri nasıl ki ne katacaklar çocuklara gibi birsürü şeyler.. ama çok pişmanım herşey Allah’ın taktirinde bak şimdi de ben olsun diye neler yapıyorum bilgiliyim, çoğu şeyi biliyorum da ne oluyor hani bebeğim nerede Yok işte. Maneviyatı tasavvufi tarafını hiç düşünmeden konuşmuşum meğerse. Şimdi anladım ve çok pişmanım çokkk..
Hmm ayrı ayrı yazmıyor. İnşallah düzelir.Ben henüz DNA hasar testi yaptırmadım ama düzelen olgular var. Bazı kişilerde DNA hasarından dolayı bir kaç çeşit baş anomalisi oluyor uzun ince baş, küçük baş anomalisi gibi DNA hasarı düzeldiğinde bunların düzelme olasılığı oluşabiliyor.
Ah canım acele etme.stres etkiler canım öteleyebilir.sen sabırla yap inşallah.dediginde olabilir erken yumurtlama mis olabilirsinKızlar yumurtlama günümdeyim ama ovulasyon testinde çizgi çıkmıyor her ay düzenli cıkardı bu ay balık yağı ve folic başladım acaba önce mi yumurtlama oldu bunlardan dolayı yada cok yakınımı kaybettim bi kaç hafta önce ona cok üzüldüm bu mu etkiledi?kafayı yedim yumurtamı resmen kaybettim
Canm 5 gün daha bakıyım belki cıkar eğer cıkmazsa hapların etkisi ile erken yumurtladım belkiAh canım acele etme.stres etkiler canım öteleyebilir.sen sabırla yap inşallah.dediginde olabilir erken yumurtlama mis olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?