Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bende plan yaptım atanayim falan sonra olmadı birde çocuk işi kader canım tamamen zamanını bekliyor.insallah o Zaman kısadır ve inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur

Canım bende plan yaptım atanayim falan sonra olmadı birde çocuk işi kader canım tamamen zamanını bekliyor.insallah o Zaman kısadır ve inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur
Kesinlikle öyle. Allah herşeyin hayırlısını versin inş....

Hersey bukadar normalken nasıl tüpbebekler bile tutmaz ya cok üzülüyorum

Canım ben baktım şimdi tekrar ml 13 milyon total sayı 52 milyon diyo ama progresif hareket 0 yok yani. Morfoloji %1 . Onun da 70 i baş anomalisi.
Baş anomalisi bukadar coksa hasar da olabilir. Bizde baş anomalisi yüzde 84tü hasar 38 cıktı. Sonra baş anomalisi yüzde 96ya cıktı, dna hasarı da yüzde 50ye

Dna hasarı düzelince morfoloji de ve dolayısı ile baş anomalisinde düzelme olur mu sizce?
Baş anomalisiyle dna hasarının bağlantılı oldugunu düsünüyorum. Cünkü hasar yüzde 38ken , baş anomalisi yüzde 84tü. Hasar 50 olunca baş anomalisi yüzde 96ya cıktı

16. Günüm cnm normalde 15.günde pik olurdu şimdi hayalet çizgi bile görünmüyor.ama aklıma takılıyo geçen hafta yumurta akı gelmişti belki o zmn oldu.
Bu ay eşime yumurtlama günümü önceden söylemiştim o günler gelince eşim stres yaptı maalesef değerlendiremedik. Bıktım gercekten yoruldum

Hersey bukadar normalken nasıl tüpbebekler bile tutmaz ya cok üzülüyorum
İlk aşılama da 4 yumurtam oluştu doktor iptal edelim dördünde tutabilir dedi biz kabul etmedik yaptırdık negatif oldu, sonra 2tüp 3 transfer oldu embriyolar son iki denemede 1 kaliteydi iki iki transfer oldu rahme çizik atıldı yine olmadı, sebepsiz deyip geçiyor doktorlar normal yolla olur deyip gönderiyorlar bende anlamıyorum artık.,yalnız biz ilk doktora gittiğimizde normal bi hastane tüp bebek merkezi değil ultrason çekti eşime varikosel var dedi, daha sonra tüp bebek doktorları yok dedi, Kaan aydos elle muayene etti yok dedi ama ultrasonda var çıkmıştı acaba var da değerleri o mu düşürüyor diye düşünüyorum şimdi, belki sperm seçiminde DNA sı bozuk sperm mi seçtiler vs..

Cnm İnan bunları düşünmekten ölecez artık. Beynimin yandığını hissediyorum bazen. Aklına gelebilecek tüm testlerini yap. Tüp bebek pahalı bişey sonuçta maddi manevi yıkım olur bunlar. İçinin rahat olmadı için gereken her tahlili testi yap öyle bi daha dene. Bi doktor bana sordu kimyasal gebelik geçirdin de neden araştırmadın bende doktorlar normaldir kimyasal gebelikler araştıracak birşey YÖK dediler dedim adam bana bu dünya da yaprak bile nedensiz düşmez illaki bi nedeni vardır dedi. Sen bide öğretmensin eğitimlisin yani diğer kadınlardan farkın olmalı araştırma konusunda demişti. Eğer araştırsaydın bu ikinci düşüğü yaşamazdın dedi. O zaman çok üzülmüştüm ve haklıydı da.

Genetik testleri yaptırmıştım,şimdi amh dhea ca 125 yaptıracağım daha ne yaptırmam gerekiyor bilmiyorum,

Kızlar yumurtlama döneminde şişkinlik oluyor mu sizde. Sabah aç karnına tartıda 57 kiloydum ama yumurtlama döneminde 58.5 kilo çıkıyor. Aşırı yemem bile yok. Anlamıyorum sizde var mı böyle birşey ???

Baş anomalisiyle dna hasarının bağlantılı oldugunu düsünüyorum. Cünkü hasar yüzde 38ken , baş anomalisi yüzde 84tü. Hasar 50 olunca baş anomalisi yüzde 96ya cıktı
Evet bu durumda ilişkili gibi görünüyor. İnşallah hasar düzelince o da düzelir. Peki sizin hasar da son durum ne? Düzelme oldu mu?

Bu ay eşime yumurtlama günümü önceden söylemiştim o günler gelince eşim stres yaptı maalesef değerlendiremedik. Bıktım gercekten yoruldum
Ertesi günü değerlendirseydiniz. Bu problemi bazen bizde yaşıyoruz ama eşimle konuştum o günlerde beni düşünmeden haraket edebileceğini o gün amaç sevgisel bağlamda yaşayacağımız birşey değil sadece çocuğumuzun olabilmesi için bir anaç olduğunu falan konuştum. Sadece gerekli olan spermi beni düşünmeden hani ben haz alabiliyor muyum mutlu olabiliyor muyum bunları kafasına takmadan haraket etmesi gerektiğini konuştuk. Şimdi o günlerde daha rahat kendini kendisine göre ayarlıyor.
Onlara da psikolojik olarak yardım etmek gerek.

Bizim de tam tersi ya bas anomalisi %93 ama DNA hasarı %4 morfoloji %4.ayy öyle sinirlermi bozmaya baskadıki spermler kafa göz dalacagım en sonunda belki düzelirler ammma nazlandılar onlar iyileşse bile benim kafa sıyırmıs olacak

O günler komple kayıp bizde yumurtlama günü ve sonrası, bu ay da olmadı... benimkine hic belli etmicen o günlerin yaklaştıgını yoksa olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…