- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Insallah guzel cikar sonuclar canim .Ben de cumadan beri hastayim dun acilde yattim bugun yine kotulestim rapor aldim .Yatiyorum .Oksurmekten hem kusuyorum hem kasilmam oluyor sabah kanamam oldu .11.haftadayiz daha hissetmek icin cok erken ben de sabirsizlikla bekliyorumİyim canım sen nasılsın?eşim bugün test verdi inşallah güzel sonuçlar çıkar.dna hasarı birde spermiogram verecekti morfolojide vermiş beni yanlış anlamış onuda istediğimi düşünmüş
Ben iyiyim canım bat 1 gün geçti benim yine. Dün ve bugün akıntım oldu biraz ne katı ne sıvı. Spora gittim karın çalışırken kasıklarım acıdı fakat ne gelen var ne giden. Beni bu stres mahvediyor. Düşünesim yoksa bile acaba olabilir mi diyorum?Nasilsiniz kizlar ?
Sadece hamileysem bu hareket zararli olur mu diye dusun onun disinda ekstra kafa yorma canim .Cunku düşündukce cikilmaz bir hal aliyor .Ben iyiyim canım bat 1 gün geçti benim yine. Dün ve bugün akıntım oldu biraz ne katı ne sıvı. Spora gittim karın çalışırken kasıklarım acıdı fakat ne gelen var ne giden. Beni bu stres mahvediyor. Düşünesim yoksa bile acaba olabilir mi diyorum?
Psikolojik olarak kötü oluyorum birde neden gecikiyorum diye düşünüyorum sürekli.
Çok geçmiş olsun allah şifa versin en kısa zamanda.Sadece hamileysem bu hareket zararli olur mu diye dusun onun disinda ekstra kafa yorma canim .Cunku düşündukce cikilmaz bir hal aliyor .
Amin insallah .Allah dogru zamanda en hayirli olani nasip etsin insallah .Beni de bu kaybetme korkusu öldürecek.Çok geçmiş olsun allah şifa versin en kısa zamanda.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama beynim benimle doğru orantılı çalışmıyor galiba.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Dinlen hiç yorma kendiniInsallah guzel cikar sonuclar canim .Ben de cumadan beri hastayim dun acilde yattim bugun yine kotulestim rapor aldim .Yatiyorum .Oksurmekten hem kusuyorum hem kasilmam oluyor sabah kanamam oldu .11.haftadayiz daha hissetmek icin cok erken ben de sabirsizlikla bekliyorum
Sagol canim sen naptin nasilsin ?Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Dinlen hiç yorma kendini
Hala stresle beklemedeyim canım. Bu hafta kontrol inşallah iyi haberleri alırızSagol canim sen naptin nasilsin ?
Insallah canim hangi gun randevun?Hala stresle beklemedeyim canım. Bu hafta kontrol inşallah iyi haberleri alırız
Sen hissetmezsin canım erken daha.aman dikkat et yat dinlen.Allah seni ve bebeğini korusun inşallahInsallah guzel cikar sonuclar canim .Ben de cumadan beri hastayim dun acilde yattim bugun yine kotulestim rapor aldim .Yatiyorum .Oksurmekten hem kusuyorum hem kasilmam oluyor sabah kanamam oldu .11.haftadayiz daha hissetmek icin cok erken ben de sabirsizlikla bekliyorum
Amin insallah canim bir kac gun sonra randevumuz ama zaman gecmiyor .Hafta ilerledikce gitme periyotları degisiyor.Sen hissetmezsin canım erken daha.aman dikkat et yat dinlen.Allah seni ve bebeğini korusun inşallah
Cuma canım. Allah herkese sağlık versin tüm bekleyen arkadaşların güzel haberlerini almak nasip olsun inşallahInsallah canim hangi gun randevun?
Benim de cuma guzel haberler alalim insallahCuma canım. Allah herkese sağlık versin tüm bekleyen arkadaşların güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah
Bizdede tam o günleri bulur küsmemiz yada yorgun olmamız gerçi olmasakta yine de bebek gelmioBu ay eşime yumurtlama günümü önceden söylemiştim o günler gelince eşim stres yaptı maalesef değerlendiremedik. Bıktım gercekten yoruldum
Test yapmaya devam ediyorum bi umut belki yakalarım cnmErken çatlamış olabilir
Canim cok gecmis olsun yaaaaInsallah guzel cikar sonuclar canim .Ben de cumadan beri hastayim dun acilde yattim bugun yine kotulestim rapor aldim .Yatiyorum .Oksurmekten hem kusuyorum hem kasilmam oluyor sabah kanamam oldu .11.haftadayiz daha hissetmek icin cok erken ben de sabirsizlikla bekliyorum
Kuzum bi ultrasonda baktir bence. Bazen testler yaniltabiliyoKızlar yumurtlama günümdeyim ama ovulasyon testinde çizgi çıkmıyor her ay düzenli cıkardı bu ay balık yağı ve folic başladım acaba önce mi yumurtlama oldu bunlardan dolayı yada cok yakınımı kaybettim bi kaç hafta önce ona cok üzüldüm bu mu etkiledi?kafayı yedim yumurtamı resmen kaybettim
Evet kuzum hatirliyorum bu konuyu konusmustuk sacmaydi yaptigi. Iyi olmusssKızlar bugün dahiliyeye gittim 1 ay önce yumurta takibi için kadın doguma gitmiştim tsh hormonu 3.30 çıkmıştı kadın dogumcu normal demişti bende tatmin olmadım dahiliyeye gittim bana bu ilacı verdi bir ay sonra tahlil vercem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?