Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyim canım sen nasılsın?eşim bugün test verdi inşallah güzel sonuçlar çıkar.dna hasarı birde spermiogram verecekti morfolojide vermiş beni yanlış anlamış onuda istediğimi düşünmüş
Insallah guzel cikar sonuclar canim .Ben de cumadan beri hastayim dun acilde yattim bugun yine kotulestim rapor aldim .Yatiyorum .Oksurmekten hem kusuyorum hem kasilmam oluyor sabah kanamam oldu .11.haftadayiz daha hissetmek icin cok erken ben de sabirsizlikla bekliyorum

Nasilsiniz kizlar ?
Ben iyiyim canım bat 1 gün geçti benim yine. Dün ve bugün akıntım oldu biraz ne katı ne sıvı. Spora gittim karın çalışırken kasıklarım acıdı fakat ne gelen var ne giden. Beni bu stres mahvediyor. Düşünesim yoksa bile acaba olabilir mi diyorum?
Psikolojik olarak kötü oluyorum birde neden gecikiyorum diye düşünüyorum sürekli.

Sadece hamileysem bu hareket zararli olur mu diye dusun onun disinda ekstra kafa yorma canim .Cunku düşündukce cikilmaz bir hal aliyor .

Sadece hamileysem bu hareket zararli olur mu diye dusun onun disinda ekstra kafa yorma canim .Cunku düşündukce cikilmaz bir hal aliyor .
Çok geçmiş olsun allah şifa versin en kısa zamanda.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama beynim benimle doğru orantılı çalışmıyor galiba.

Çok geçmiş olsun allah şifa versin en kısa zamanda.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama beynim benimle doğru orantılı çalışmıyor galiba.
Amin insallah .Allah dogru zamanda en hayirli olani nasip etsin insallah .Beni de bu kaybetme korkusu öldürecek.

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Dinlen hiç yorma kendini

Sen hissetmezsin canım erken daha.aman dikkat et yat dinlen.Allah seni ve bebeğini korusun inşallah

Canim cok gecmis olsun yaaaa

Kuzum bi ultrasonda baktir bence. Bazen testler yaniltabiliyo

Kızlar bugün dahiliyeye gittim 1 ay önce yumurta takibi için kadın doguma gitmiştim tsh hormonu 3.30 çıkmıştı kadın dogumcu normal demişti bende tatmin olmadım dahiliyeye gittim bana bu ilacı verdi bir ay sonra tahlil vercem yine

Eklentiler

• 418E37AD-209D-4379-B9BC-59BD6CC8313A.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
Evet kuzum hatirliyorum bu konuyu konusmustuk sacmaydi yaptigi. Iyi olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…