Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BEnim de 2,5 tsh canım düşükmü benimki acaba neden ilaç verdi referans aralıgında gibi duruyor

Benim de 2.5 ama yanlış hatırlamıyorsam referans aralığı 0,5 ile 5 di bende üzerinde durmadım.
Gebeliğe engel mi teşkil ediyor?
Yaaaa bak bende bilmiodum eşlere daldık kendimizi önemsemedik bence aslında iyi bi kadın doğumcuya gitmemiz gerekli önümüzdemi 3.günde kan tahlilini yenileyim bence cnm

Şok oldum şuan. Şimdiye kadar bana hiç bir doktor değeri gösterdiğim hald bile böyle birşey demediler.
Seninki gebeliğin engel olacak kadar değil canım hatta normal sayılır 2 buçuğunda altında olması iyi deniyor ama asla tek başına gebeliğin engel oluşturumuyor yıllarımı verdim ben tsh olayına ilaç verdiyse düzenli kullan aç karna hemen düşüyor zaten

Yaaaa bak bende bilmiodum eşlere daldık kendimizi önemsemedik bence aslında iyi bi kadın doğumcuya gitmemiz gerekli önümüzdemi 3.günde kan tahlilini yenileyim bence cnm
Bir de başıma bu çıktı. Tek bir hekime de göstermedim internetten bile araştırdım 5 e kadar normal olduğunu okumuştum. Hekimlerde engel olacak birşey Yok demişti hormon testime allah bunları kahretsin bıktım gerçekten sürekli birşeylerle uğraşmaktan.

Doktorlar normal gördükleri için hiçbir ilaç vermediler.
Bende normal die düşünüyordum ama üst sınırdaymış galiba. Fsh 7 lh da 8 bu hormonlar için ilaç kullanırım die düşünüyordum yumurtlamaya yardımcı birşey almak için doktora gidecektim.

Sadece tsh a takılma t3 t4 ve antikor testlerine de baktır canım çünkü değişken şey bu tsh yarın baktır 1 olmustur

Sadece tsh a takılma t3 t4 ve antikor testlerine de baktır canım çünkü değişken şey bu tsh yarın baktır 1 olmustur
Bende bunu anlamıyorum doktorlar tsh fsh lh e2 i istiyorlar sadece ben mi diyeceğim illaki bunlarıda istiyorum diye. Sonuçta kan veriyorum hepsini iste ama yoookkk.

Cnm benimkiler nasıl ????
Prolaktin de 11.63bu adetin 3. Günü yapılan test. Adetten 3 gün sonra da prolaktin 8.88
Tsh 1.53 çıktı.

Bunları 3. Gün yaptırmamız gerek degilmi cnm? Progesteron ve amh 21. Gün bakılmalı sanırım?bunlarıda mı yanlış biliyorum ki offf ya gece gece gıcık olduk hepimiz

Eki Görüntüle 2091024
Cnm benimkiler nasıl ????
Prolaktin de 11.63bu adetin 3. Günü yapılan test. Adetten 3 gün sonra da prolaktin 8.88
Tsh 1.53 çıktı.
Yukarda attığında t3 birazcık yüksek ve tsh değerin çok düşük çıkmış canım çok düşük çıkması da hipertiroit oluyor o da sıkıntı ama sonrasında 1 kusur çıkmış bu iyi ama anladığım kadarıyla testinde yüksek olan başka şeyler var rubella falan doktor ne dedi ki

Bunları 3. Gün yaptırmamız gerek degilmi cnm? Progesteron ve amh 21. Gün bakılmalı sanırım?bunlarıda mı yanlış biliyorum ki offf ya gece gece gıcık olduk hepimiz
Amh nin belli günü yok her an bakılabilir canım ama onu fsh yüksek çıkanlara ve muayenede yumurtası az gorunenden istiyorlar hemen istemiyorlar yani tsh ilkin tüm hormonlarla 3.gün bakılır bir sorun varsa adetli olmadan da kontrol amaçlı bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…