Malesef doktorlar böyle ben iyi bir dahiliyeciye gittim 3.gün tüm tahlillerime baktirmak istiyorum a dan z ye dedim artık tanıyor zaten beni bakıyorBende bunu anlamıyorum doktorlar tsh fsh lh e2 i istiyorlar sadece ben mi diyeceğim illaki bunlarıda istiyorum diye. Sonuçta kan veriyorum hepsini iste ama yoookkk.
Yukarda attığında t3 birazcık yüksek ve tsh değerin çok düşük çıkmış canım çok düşük çıkması da hipertiroit oluyor o da sıkıntı ama sonrasında 1 kusur çıkmış bu iyi ama anladığım kadarıyla testinde yüksek olan başka şeyler var rubella falan doktor ne dedi ki
Sen normal bir zamanda git yine yaptır canım illa adetli olmak gerekmiyor çok düşük çıkınca değer hipertiroit oluyor yani tiroit bezlerin çok çalışıyor anlamına geliyor ama sen yine de tekrar baktır değişken bir değer tek sonuca göre konuşmuyor doktorlar bir kaç sonuç aynı çıkarsa teşhis koyuyorlarOnlar normalmiş cnm. Bu hastalıkları geçirdiği gösteriyor gebelikte problem çıkarmazmış. Tsh düşük çıkan test adetin 3. Günü çıktı. Kimse bana hipertroitten bahsetmedi
Az önce eski smear test sonucuma baktım rahim ağzı yara varmıs tabi tıp dilini nette araştırdım o anlama gelio dr bunu bile bana söylemedi hemde özelde.yeterki hasta gelsin muayene ücreti aldınlar bilseydim şimdiye tedavi olurdum 15 tatilde tüm testleri yaptırcam tekrar smear yaptırcam bu sefer kültürede baktırcam nefret ediyorum bulundugum yerde doktor bile yok resmenAmh nin belli günü yok her an bakılabilir canım ama onu fsh yüksek çıkanlara ve muayenede yumurtası az gorunenden istiyorlar hemen istemiyorlar yani tsh ilkin tüm hormonlarla 3.gün bakılır bir sorun varsa adetli olmadan da kontrol amaçlı bakılıyor
Onların başında böyle sıkıntılar olsa ve onlara bu şekilde davranılsa, ilgilenilirse ne yaparlar acaba???Az önce eski smear test sonucuma baktım rahim ağzı yara varmıs tabi tıp dilini nette araştırdım o anlama gelio dr bunu bile bana söylemedi hemde özelde.yeterki hasta gelsin muayene ücreti aldınlar bilseydim şimdiye tedavi olurdum 15 tatilde tüm testleri yaptırcam tekrar smear yaptırcam bu sefer kültürede baktırcam nefret ediyorum bulundugum yerde doktor bile yok resmen
Canım adetlerin beklediğini gğn geliyor sa problem etme PCO yu bendede var ama ultrason da çok yumurta m var hormonlarım gayet iyi yumurtlama oluyor gayette güzel bir şekilde bu kadar stres yapmaOnların başında böyle sıkıntılar olsa ve onlara bu şekilde davranılsa, ilgilenilirse ne yaparlar acaba???
Ben İstanbul’un göbeğindeyim de ne oluyor sanki. Doktora gidiyorum muayene oluyorum sorun yok diyor hormon testime bakıyor pco sınırındasın diyor sadece 1 oran yüksek diye fakat ulturasında göremiyor. Şimdiye kadar da hiç bir doktor dememişti. O kadar çok moralim bozuluyor ki eşim artkk sen yine ne okuyorsun diyor. Telefonu elime aldığımda kend i kendini hasta edeceksin diyor. Fakat yapacak birşey Yok doktorlar da ilgilenmiyor işte, bilgi verdikleri bile Yok.
Canım sana birşey söyliyeyim mi? 2016 adet tarihlerime bakıyorum da 6 ay 30/32 günde bir adet olmuşum. 6. Ayda 50 güne çıkmış sonra yine 6 ay 30/32 güne dönmüş. Ama şimdi alt üst oldu sanki 30 gün 32 gün bazen 35 oluyor 3/4 ayda bir 40 a 45 e çıkıyor. Her ay oluyorum ama günleri alt üst oldu.Canım adetlerin beklediğini gğn geliyor sa problem etme PCO yu bendede var ama ultrason da çok yumurta m var hormonlarım gayet iyi yumurtlama oluyor gayette güzel bir şekilde bu kadar stres yapma
Daha fazla bilgi alabilir miyim bu ilaclar hakkında??Sperm düşüklüğü morfoloji bozukluğu olanlar sivi L carnitin, zinco 220 ve pharmaton gingseng kapsül kullansın.1.5 yıl korunmadik denemedigimiz kalmadı en son bunları kullandık.Bunlarda fayda etmeseydi yaza tüp bebek düşünüyorduk. Çok şükür gerek kalmadı. Sperm kalitesini çok iyi artıyor. 1.5 ayda sonuç aldık şu an 3 aylık hamileyim.
Anladım canım az çok PCO belirtisi var sende benm beklediğim gün mutlaka gelir sadece sende yumurtlama günü değişirCanım sana birşey söyliyeyim mi? 2016 adet tarihlerime bakıyorum da 6 ay 30/32 günde bir adet olmuşum. 6. Ayda 50 güne çıkmış sonra yine 6 ay 30/32 güne dönmüş. Ama şimdi alt üst oldu sanki 30 gün 32 gün bazen 35 oluyor 3/4 ayda bir 40 a 45 e çıkıyor. Her ay oluyorum ama günleri alt üst oldu.
Bakalım bu ay kaç güne çıkacak.
Sperm sayı hareketinde etkili cnm arginin carnitin q10 bizde kullanıyorz baklım şubatta tahlil vercezDaha fazla bilgi alabilir miyim bu ilaclar hakkında??
Bakalım bu konu hakkında bir kaç doktora daha gitcem. Benimde beklediğim gün veya ertesi gün gelirdi ama bu sene çok değişti. Ben en çok stresin sıkıntının etken olduğunu düşünüyorum. Tatile çıktığımızda gecikmeden oluyorum. Hekimler 35 güne kadar normal diyor. Benim içinde yumurtlama ve hormonlar önemli. Yumurtlama takibini ovülasyon testiyle yaparım sorun olmaz. Rahimde tüpde sorunum olmasında..Anladım canım az çok PCO belirtisi var sende benm beklediğim gün mutlaka gelir sadece sende yumurtlama günü değişir
Spora başlamana sevindim canım. Bende şimdi yüzmeden çıktım eve gideceğim. Spor yumurta kalitesini arttırıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırız bizde cuma semen analizi yaptırcaz bende çok heyecanlıyım. 4 aydır vitamin kullanıyoruz bakalım etki ediyor mu?Slm kızlar ne durumdasınız ????
Okuldan geldim. Koşu bandımda geldi bugün spora başlıyorum inş. Yumurtlama dönemim geldi geçmek üzere. Göğüs hassasiyetim var ve şişkinlik. İnş bu ay hepimiz için hayırlı bi ay olur. Cuma pırtılaşma testim çıkacak inş hayırlı bi sonuç olur bizim için. Heyecanlıyım biraz. Pırtılaşma çıkarsa hemen aspirin kullanmaya başlıycamm. Bakalım mevlam neyleyecek.
Merhaba inofolic combi kullandım . Pco yok bende ama doktorum verdi yine de . Normalde 24 günde bir adet olurum . İnofolic combi kullandıktan sonra daha da düzenli oldu adet dönemim. 26 günde bir adet olmaya başladım . Bence işe yarayan bir ilaç özellikle yumurta gelişiminde.Bakalım bu konu hakkında bir kaç doktora daha gitcem. Benimde beklediğim gün veya ertesi gün gelirdi ama bu sene çok değişti. Ben en çok stresin sıkıntının etken olduğunu düşünüyorum. Tatile çıktığımızda gecikmeden oluyorum. Hekimler 35 güne kadar normal diyor. Benim içinde yumurtlama ve hormonlar önemli. Yumurtlama takibini ovülasyon testiyle yaparım sorun olmaz. Rahimde tüpde sorunum olmasında..
Pco için inofolik varmış? Bilgin var mı?
Teşekkürler cnm. Desene cuma ikimiz içinde önemli bi gün. Hadi inş ikimiz içinde hayırlı sonuçlar olur.Spora başlamana sevindim canım. Bende şimdi yüzmeden çıktım eve gideceğim. Spor yumurta kalitesini arttırıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırız bizde cuma semen analizi yaptırcaz bende çok heyecanlıyım. 4 aydır vitamin kullanıyoruz bakalım etki ediyor mu?
Teşekkür ederim. Bende araştırırken denk geldim. Her ay adet oluyorum ama günlerim değişiyor. Kullanmak istiyorum. Belki gebeliğe de yararlı olur.Merhaba inofolic combi kullandım . Pco yok bende ama doktorum verdi yine de . Normalde 24 günde bir adet olurum . İnofolic combi kullandıktan sonra daha da düzenli oldu adet dönemim. 26 günde bir adet olmaya başladım . Bence işe yarayan bir ilaç özellikle yumurta gelişiminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?