Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet cnm bizde 2. Kutudayız. 1. Kutu bitmeden gebe kaldım ama düşük yaptım. İleri hareketlimizde ilerleme vardı çok şükür inş daha da ilerler ileri hızlımız.

Eşin ne kullandı acaba

Eşin ne kullandı acaba
Canım biz ne kullandıysak işe yaramadı belki yaradı ama doğaldan olmadı.Tüp bebek yaptırdık. Eşim 1 seneye yakındır ilaç kullanıyordu. Yaşımız da 30 a dayanınca beklemeyelim bir an önce yaptıralım dedik. 7 ay proxeed plus doktpr vermişti. E vitamini (solgar) . Bol yeşillikli salata her akşam. Balık çok yedik. Nohut yemeğini haftada 2 kere yapmıştım. Keçi boynuzu kaynattım bir dönem ama ilaçla ağır gelir diye bıraktık zaten sayı sorunumuz yoktu. Kuruyemiş tükettik. Daha aklıma gelmeyen bi sürü şeyde var.

Maşallah hamile kalmışsın doğal yolla mı.. Tüp bebekmis şimdi gördüm canım.. rabbim bağışlasın

Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin .. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 buçuk sene onunla uğraştık bir düştü bir çıktı şimdi dönüp bakıyorum tonlarca şey kullandık ama çok şükür daha iyi oldu.. şimdi de bende sıkıntı çıktı amh 0,78 çıktı çok üzüldük tüp bebek falan dediler fakülteye sevk ettiler biz özele gittik daha iyimser konuştu şimdi gonal f kullanıyorum bir kaç ay deneyeceğim olmazsa aşılama ya da tüp bebek diyorlar.. inşallah gerek kalmaz

İnşallah canım daha çok yeni tek temennim kucağıma almak zaten :) İnşallah işe yarar gerek kalmaz aşılama ya da tüp bebeğe maddi anlamda çok yoruyor gerçekten.

Kızlar benim bat başladı bir sonraki 5 Şubat. Ne zormuş bu işler. Cuma günü kendim de muayene olmak için doktora gidicem

Canım hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıkla kucagına alırsın

hayirlisi olsun canm skma canıni Rabbim büyük inşallah çok bekletmeden gelir bebislerimiz
Amin canım benim bu süreç beni çok üzüyor. Buraya bile bakmadım etkileniyor insan kafaya takmayım dıyorum aMa çok zor. İnşaallah en kısa zamanda bebeklerimizi alırız kucagımıza

Kızlar ovulasyon kitini kullanın bence ben bu ay geç yumurtlamışım normalde 15. Günde pik yakalardım bu ay 17. Günde yakaladım ama yarın ve ertesi gün denicem yöntem değiştim sayımız az ya belki böyle olur kafayı yedim artık neyi denicem şaşırdım

Amin canım benim bu süreç beni çok üzüyor. Buraya bile bakmadım etkileniyor insan kafaya takmayım dıyorum aMa çok zor. İnşaallah en kısa zamanda bebeklerimizi alırız kucagımıza
Ne kadar süredir deniyorsun cnm ben artık üzülmüyorum bile artık resmen duyarsızlaştım yada alıştım olursa zaten şok olucam

Kizlar merhaba nasilsiniz
C candu canim cok sevindim hamile olmana
Ilk tup bebek denemen miydi?
Canm sen hgs çektirdin die hatırlıyorum bende enfeksiyon cıktı o tüplerimi tıkamıs olabilir mi die şüphe ettim sol tarafımda hep yumurtlama dönemimde ağrı oluyo sen ank da mı cektirdin eğer çektirdiysen? Bide acıdımı anestezi alsam acımaz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…