- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Bende miyom da var tam rahmin ortasındadoktorum , maalesef miyomun spiral görevi görüyor dedi . Onu aldıracağım inşaAllah . Biraz daha doğal yolla deneyeyim olmazsa tüp bebekte inşaAllah olur . Sizin mesajlarınızda görmüştüm Promen- k hakkında sorunuz vardı. Eşim bir aydır onu kullanıyor .ona sordum bu ilaçtan sonra bi değişiklik farkettin mi diye , dedi ki ( çok özür dileyerek yazıyorum bunu) resmen spermlerin ileriye doğru gittiğini hissediyorum bu ilaçtan sonra dedi. Tabii psikolojikmidir bilemiyorum . Biz memnunuz şimdilik.
Canım bizim sorunumuz daha önce iki taraflıydı bende rahim perdesi vardı. Eşimde de hız ve morfoloji sorunu. Ben iki kere histereskopi oldum. Eşimde ilaç kullandı. Önceki değerleri ileri hareket %7 morfoloji %3 sayı totalde 59 m,lyondu.İlaç kullanımından sonra sayı totalde 182 milyona 1 cc de 59 milyona ileri hareket %32 ye morfoloji de % 15 e çıktı. Sizce bu değerlerle doğal yoldan şansımız var mı? Daha önce tüp demişlerdi.
Canım biz ne kullandıysak işe yaramadı belki yaradı ama doğaldan olmadı.Tüp bebek yaptırdık. Eşim 1 seneye yakındır ilaç kullanıyordu. Yaşımız da 30 a dayanınca beklemeyelim bir an önce yaptıralım dedik. 7 ay proxeed plus doktpr vermişti. E vitamini (solgar) . Bol yeşillikli salata her akşam. Balık çok yedik. Nohut yemeğini haftada 2 kere yapmıştım. Keçi boynuzu kaynattım bir dönem ama ilaçla ağır gelir diye bıraktık zaten sayı sorunumuz yoktu. Kuruyemiş tükettik. Daha aklıma gelmeyen bi sürü şeyde var.Eşin ne kullandı acaba
Hayır canım tüp bebek :)Maşallah hamile kalmışsındoğal yolla mı.. Tüp bebekmis şimdi gördüm canım.. rabbim bağışlasın
İnşallah canım daha çok yeni tek temennim kucağıma almak zaten :) İnşallah işe yarar gerek kalmaz aşılama ya da tüp bebeğe maddi anlamda çok yoruyor gerçekten.Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin .. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 buçuk sene onunla uğraştık bir düştü bir çıktı şimdi dönüp bakıyorum tonlarca şey kullandık ama çok şükür daha iyi oldu.. şimdi de bende sıkıntı çıktı amh 0,78 çıktı çok üzüldük tüp bebek falan dediler fakülteye sevk ettiler biz özele gittik daha iyimser konuştu şimdi gonal f kullanıyorum bir kaç ay deneyeceğim olmazsa aşılama ya da tüp bebek diyorlar.. inşallah gerek kalmaz
Insallah bebeğin sana sımsıkı tutunur .Hayirli olsun canimHayır canım tüp bebek :)
İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın canım :)Insallah bebeğin sana sımsıkı tutunur .Hayirli olsun canim
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallahİnşallah canım daha çok yeni tek temennim kucağıma almak zaten :) İnşallah işe yarar gerek kalmaz aşılama ya da tüp bebeğe maddi anlamda çok yoruyor gerçekten.
Hayırlı olsun canm çok sevindim :) bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.nerede yaptırdınız canmHayır canım tüp bebek :)
Canım hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıkla kucagına alırsınCanım biz ne kullandıysak işe yaramadı belki yaradı ama doğaldan olmadı.Tüp bebek yaptırdık. Eşim 1 seneye yakındır ilaç kullanıyordu. Yaşımız da 30 a dayanınca beklemeyelim bir an önce yaptıralım dedik. 7 ay proxeed plus doktpr vermişti. E vitamini (solgar) . Bol yeşillikli salata her akşam. Balık çok yedik. Nohut yemeğini haftada 2 kere yapmıştım. Keçi boynuzu kaynattım bir dönem ama ilaçla ağır gelir diye bıraktık zaten sayı sorunumuz yoktu. Kuruyemiş tükettik. Daha aklıma gelmeyen bi sürü şeyde var.
Kızlar benim bat başladı bir sonraki 5 Şubat. Ne zormuş bu işler. Cuma günü kendim de muayene olmak için doktora gidicem
Amin canım benim bu süreç beni çok üzüyor. Buraya bile bakmadım etkileniyor insan kafaya takmayım dıyorum aMa çok zor. İnşaallah en kısa zamanda bebeklerimizi alırız kucagımızahayirlisi olsun canm skma canıni Rabbim büyük inşallah çok bekletmeden gelir bebislerimiz
Ne kadar süredir deniyorsun cnm ben artık üzülmüyorum bile artık resmen duyarsızlaştım yada alıştım olursa zaten şok olucamAmin canım benim bu süreç beni çok üzüyor. Buraya bile bakmadım etkileniyor insan kafaya takmayım dıyorum aMa çok zor. İnşaallah en kısa zamanda bebeklerimizi alırız kucagımıza
Canm sen hgs çektirdin die hatırlıyorum bende enfeksiyon cıktı o tüplerimi tıkamıs olabilir mi die şüphe ettim sol tarafımda hep yumurtlama dönemimde ağrı oluyo sen ank da mı cektirdin eğer çektirdiysen? Bide acıdımı anestezi alsam acımaz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?