Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben anestezi alarak yaptırdım canım venonay hamile kaldım çabucak şimdi ilk altı Ayda sans yüksek diyorlar hala 6 ayın içindeym inşallah şansım hala vardır bakalm

canim sen karistirmis olabilri misin? Hsg(rahim filmi) anestezili ya da anestezisiz olabiliyor. Onu ben gecen sene aralikta cektirdim. Anestezisiz cektirdim oyle cok acitan bisey degil agri oluyor ama anestezi alacak kadar kotu degil. Sonucunda sag tupum tikali cikti. Ama histeroskopiyi bu ay cektirdim rahmin icine bakiliyor kist perde falan var mi diye bakiliyor o kesin anestezili yapilan yani anestezisiz yapilmiyo.

Evt sanırım karıştırdım hsg yi nerde yaptırdın canm kafam cok karışık acaba genart yaparmı ankaradaki mikrogenin tüp bebek bölümü.sol kasıkta yumurtlama dönemi ağrı oluyor ama hep sol kasık.bide enfeksiyon varmış bende bunu da bugün öğrendim o tıkarmış nette okudum da hazır tatilken çektireyim dedim

Ben anestezi alarak yaptırdım canım venonay hamile kaldım çabucak şimdi ilk altı Ayda sans yüksek diyorlar hala 6 ayın içindeym inşallah şansım hala vardır bakalm
Ankarada iyi bi yer arıyorum cnm kötü bi yer olursa sonuç alınmazmış da anestesi olunca hiç bişe hissetmedin demi?

Ankarada iyi bi yer arıyorum cnm kötü bi yer olursa sonuç alınmazmış da anestesi olunca hiç bişe hissetmedin demi?
Vala bana CD sini verdiler baktım bayaaanilac tüplerden karın boşluğuna akmış acık sorun yok demekki işe yaradıda hız düşük ken bile hamile kalmamı sağladı biz aşılama yaptırmak için hsg yaptırdık ama Rabbim bana doğal yoldan gönderdi tabi kaybettim ama olsun teselli armaganıydı bana ona da mutluyum

Cok şükür temiz cıkmıs seninki darısı bana içim rahat etsin istiyorum eşimle ugraşırken kendime hiç baktırdım hormanlardan muayeneden başka hoş smear testini bile yorumlayamadı doktorcuk

ilk tese ameliyatında sperm bulunmayıp ikincisinde bulunan varmı acaba biz ilkini 3 ay önce olduk ama çıkmadı ne yazıkki kaan hocayla görüşmeyi düşünüyoruz bilmiyorum boşuna umut edip görüşsekmi yoksa kader deyip bıraksakmı

Arkadaşlar beni hatırlayanınız olur belki varikosel ameliyatı olmuştu eşim sonuçlarımız iyiye gitmedi biz de tüpe başladık ve yarın transferim var cumartesi günü 16 yumurtam toplanmıştı pazartesi 8 embriyo olduğunu söylediler hastaneden yarına ne kalır bilmiyorum. Sizden ricam bana dua etmeniz. Çok ihtiyacım var buna. Edenlerden Allah razı olsun. Ben inanıyorum ki buradaki arkadaşların çoğu hatta hepsi tüpe gerek kalmadan gebe kalacak inşallah çok zor bir süreç.

İnş herşey senin için hayırlı olur ve pozitif çıkar.

İnşallah herşey güzel olacak sonucunda hayirlsi ile pozitif çıkar ve bebişini saglicakla kucağına alırsın insallah

Rabbim en güzelini ve hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım burada azolu olan Yok ama bence takibini bırakmayın neden sperm Yok bir nedeni olmalıdır. Genetik bazen hormonal nedenler olabiliyor. Kaan hocayla bir görüşün Ve tedavi olmadan tese yaptırmamanızı tavsiye ederim. Bu esnada sabır çok önemli. Tedaviden 1 sene sonra bile yanıt alabilirsiniz. Sadece sabırlı olun Ve tedaviye başlayın.

Saklicennet cnm senin ne kadar yüce bi kalbin var ya. Herkese yardımcı oluyorsun ,bilgini paylaşıyorsun ,rahatlatıyorsun. İnsan bu süreçte bi yardım eli istiyor. Bildiğin birşey bile olsa karşıdaki söyleyince tatmin olup rahatlıyorsun. Sen insaları rahatlatıyorsun bu etkin var gerçekten. Arkadaşım Allahım sana kalbinin iyiliğinden fazlasını versin. Seni verimli bi toprak misali sağlık versin. İnş her işinde muvaffak olursun.

Canım benim allah razı olsun. Bana dualar yeter. Birbirimize her zaman dua edelim.
Ben çok üzülüyorum çok. Bu doktorlar bizlere hiç yardımcı olmuyorlar. Hatta bazıları bilinçsizce haraket ediyor doktor olmalarına rağmen. Bizler bir çare yardım eli ararken onlar sadece bu hastayıda gönderelim gitsin düşüncesine sahipler. Ben bu aşamaları geçtim. Benim gibi olanlarında zaman kaybetmeden çok çabuk bilgili olarak geçmesini istiyorum.
Bir insana tedavi olmadan tese yapılır mı zaten 3. 4. Tese de testislerde küçülme bile oluyor. Çocuk olma olasılığı varsa bile bunlar elimizden alıyor. Ben bunu nasıl paylaşmam... karşımdakinin bende olan hakkıdır bu.
Hepimizin hayırlı evlatları olur inşallah.

İnş cnm inş bugünleri en hayırlı bi şekilde atlatırız. Çocuklarımız olduğunda bakıp bay be nelerde yaşamışız deriz. Keşke hekimlerde senin gibi düşünse. Son gittiğim doktorun odasına 4 hasta giriyor 4 tane çıkıyor. Özel hastane bide. Testlerin isimlerini buradaki arkadaşlardan aldım da öyle söyledim doktora. Ha evet bunu da yaptıralım diyor öyle yazıyor ya. Düşün bunlardan derdimize çare arıyoruz. Allah kimseye muhtaç etmeden kendisi evlatlar versin bize. Hiç açıklama diye birşey yok zaten.

Evet kesinlikle. Doktorlardan pek birşey beklemiyorum zaten. Özel muayenehanesine gidiyorum. Ticarete dökmüşler ama ahirette işleri çok zor. O açıdan hiç düşünmüyorlar acıyorum onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…