bizede kesinlikle kullanmayın dediKimseyi yanlıs yönlendirme gibi bi niyetim olamaz ben kaan hocanın e vitamini kullandırmadıgını söyledim ve konuştuğum hastalarına da kullandırmıyor tercih meselesi inşallah size fayda sağlar
Hayırlısı olur inşallah canım. Bu ay ovülasyonu yakaladınız mı?
Bazı insanlar düşük yapıyorlar ertesi ay yine hamile kalıyorlar. Hayranım öyle insanlara
Belki sende onlardan birisi olursun. :)
Canım sizin morfoloji kacti hasar düştü sayı yükseldi şimdi morfolojiye taktım.hocaya da yazdım bakalım ne diyecek cevap Mart'ta gelecekAh canım keşke bir sürpriz alsa ama yok. 5 gün geciktikten sonra yapmıştım olsa çıkardı.
Canım bende bu sabah incir yaptım. Küp küp doğradım kavanoza doldurdum üstünü geçecek kadar sızma zeytinyağı döktüm. Şimdi bu ne kadar bekleyecek. Ve ne miktarda tüketilecek. Aç mı tok mu. Bi Bilgin var mı ? Tam da onu araştıracaktım ben, senin yazını gördüm. Bu arada E vitamini bizde kullanıyoruz. Bende içiyorum hatta üremeye direkt etki eden bi vitaminmiş. Bi de çinko takviyesi yapıyoruz. Onu da doktor tavsiyesiyle aldık. Aklında olsun. Sperm kalitesini ve miktarını arttırıyormuş.
Proxeed maliyet olarak daha pahali 1 kutu 15 gun gidiyor .Emodex daha hesaplı ve icerigi daha zengin
Canım bizde morfoloji 0.Canım sizin morfoloji kacti hasar düştü sayı yükseldi şimdi morfolojiye taktım.hocaya da yazdım bakalım ne diyecek cevap Mart'ta gelecek
Hikayenizi dinliyor :)muayene ediyor eşinizi, sonra tahlil istiyor sonuçlar çıkınca internetten cevap veriyor şunu kullanın bunu yapın vs. Biz yurtdışına gidecektik sonucumuz 15 günde çıktı ona göre yok gösterdi. İstanbulda varmış birde laboratuvar başka yerde yok DNA hasar paneli yapan.Merhaba kızlar birsüredir yoğundum takip edemedim. Kaan hoca tam dediği tarihtemi cevap veriyor maile. 18 ocak ta cevap yazacaktı daha önce gelir mi diye umut etmiştim.geriçi 15 gün sonra zaten muayeneye gideceğiz.
Muayene de çok sıra bekleniyor mu? Bir de doktor nasıl açıklama yapıyor mu yoksa 10 dk içinde şu şu testleri yaptırıp mail atın mı diyor? Ve ankara dışında başka bir ilde düzen ve genart harici bir labaratuar kabul ediyor mu? Bu arada muayene ücreti 500 tl olmuş.
Morfolojiye neden takılmıyor bu doktorlar anlamıyorum, gebe kalamıyoruz morfoloji kötü olur deyip duruyorlar sinir oluyorumCanım bizde morfoloji 0.
Kaan hoca morfolojiye çok takılmıyor sadece şiddetine takılıyor diye biliyorum.
Dna hasar testini özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde yaptırıyoruz. Muayene sırası bekleniyor mu çok?Hikayenizi dinliyor :)muayene ediyor eşinizi, sonra tahlil istiyor sonuçlar çıkınca internetten cevap veriyor şunu kullanın bunu yapın vs. Biz yurtdışına gidecektik sonucumuz 15 günde çıktı ona göre yok gösterdi. İstanbulda varmış birde laboratuvar başka yerde yok DNA hasar paneli yapan.
Yine biryerde okumuştum. Bir üroloji doktoru. Çoğu baba olan erkeklerin emin olun sperm değerleri ve morfoloji değerleri sandıkları kadar iyi değil. Morfolojisi 0 olup 3 4 çocuğu olan hastalarım var demiş. Kadın doğumculara gösterince aman allahım çok vahim... ürologlar gösterince çok önem arz edecek sorunlar Yok. NEye göre konuştuklarını hiç bilmiyorum. Şunu tekrarlamak istiyorum. Haraket için kuyruk anomalileri önemli ama Eğer ileri doğrusal haraket varsa baş problemleri büyük oval baş nokta baş amorf baş bunlar maalesef dölleyemiyor. İmkansız olmasada çok zor. Ama küçük baş yarmış baş gibi problemlerde olasılık var. Yorumlayan kişiye göre ve baz aldıkları sadece 100 sperm oldukları içinde değişiyor.Morfolojiye neden takılmıyor bu doktorlar anlamıyorum, gebe kalamıyoruz morfoloji kötü olur deyip duruyorlar sinir oluyorum
İnşallah önemli bir probleminiz yoktur. İlk aşamada aslında yapılacak pek bir şey yok üroloğa gidecek eşiniz. Genel muayene ve sperm tahlilinden sonra sorun varsa derinlemesine tedavi olan şeye göre ilerleyecek.kızlar selamlar. 6 aydır bebeğimiz olmuyor, bir sorunumuz varsa diye kontrol yaptırmak istedik. eşim sperm ve morfoloji testi yaptıracak, ilk kez muayene olacak. önden bilgimiz olması için deneyimlerinizi ve bilmemiz gereken şeyler varsa yazabilir misiniz
Kaan beyin randevular 4 te başlıyor o saatten sonra laboratuvara yetişme imkanı olmuyor biz bir gece hotel de kaldık ertesi gün laboratuvara testi versijbizi Ankarada düzen laboratuvarıydı sanırım gen art tüp bebeğin binasında oraya yönlendirmiştiDna hasar testini özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde yaptırıyoruz. Muayene sırası bekleniyor mu çok?
Benim kafamda karışık, sürekli kendimde sorun arıyorum acaba yumurtalar mı kalitesiz yolsa çatlamıyor mu falan diye. Neyse tedavi başlasa da rahatlasam.Yine biryerde okumuştum. Bir üroloji doktoru. Çoğu baba olan erkeklerin emin olun sperm değerleri ve morfoloji değerleri sandıkları kadar iyi değil. Morfolojisi 0 olup 3 4 çocuğu olan hastalarım var demiş. Kadın doğumculara gösterince aman allahım çok vahim... ürologlar gösterince çok önem arz edecek sorunlar Yok. NEye göre konuştuklarını hiç bilmiyorum. Şunu tekrarlamak istiyorum. Haraket için kuyruk anomalileri önemli ama Eğer ileri doğrusal haraket varsa baş problemleri büyük oval baş nokta baş amorf baş bunlar maalesef dölleyemiyor. İmkansız olmasada çok zor. Ama küçük baş yarmış baş gibi problemlerde olasılık var. Yorumlayan kişiye göre ve baz aldıkları sadece 100 sperm oldukları içinde değişiyor.
Çok karışık bu mevzu.
Bende aynı durumdayım canım yumurtlamıyorum tüplerim tıkalı falan düşünüyorum.Benim kafamda karışık, sürekli kendimde sorun arıyorum acaba yumurtalar mı kalitesiz yolsa çatlamıyor mu falan diye. Neyse tedavi başlasa da rahatlasam.
Daha önce tedavilerim oldu benim negatif oldu amh dışında bütün testlerim yapıldı rahim filmi histereskopi falan sorun çıkmadı. Şimdi 3. Tedaviye başlayacağım bu sefer sorun çıkar mı diye düşünüyorum inşallah çıkmazda başlarızBende aynı durumdayım canım yumurtlamıyorum tüplerim tıkalı falan düşünüyorum.
Tedaviye başlamadınız mı henüz?
canım inşallah olur daha çok başındasınız.. 6 ay çok az en önce bebek istediğinizden emin olun birbirinize ve evliiğinize zaman tanıyın çocuk olduktan sonra bazen eşler birbirini tamemen ihmal edebiliyor... ama her şeyden eminseni tedavi senin kadın doğum doktoruna eşininde üroloğa gitmesi ile başlıyor...kızlar selamlar. 6 aydır bebeğimiz olmuyor, bir sorunumuz varsa diye kontrol yaptırmak istedik. eşim sperm ve morfoloji testi yaptıracak, ilk kez muayene olacak. önden bilgimiz olması için deneyimlerinizi ve bilmemiz gereken şeyler varsa yazabilir misiniz
Tüp bebek için mi?Daha önce tedavilerim oldu benim negatif oldu amh dışında bütün testlerim yapıldı rahim filmi histereskopi falan sorun çıkmadı. Şimdi 3. Tedaviye başlayacağım bu sefer sorun çıkar mı diye düşünüyorum inşallah çıkmazda başlarız
ya bu hiteroskopi nedir ??? hiiç duymadım bende de rahim filmi çekildi tertemiz dedi dooktor hiç böyle bir şey istemedi bu ay da da aşılamam var..Daha önce tedavilerim oldu benim negatif oldu amh dışında bütün testlerim yapıldı rahim filmi histereskopi falan sorun çıkmadı. Şimdi 3. Tedaviye başlayacağım bu sefer sorun çıkar mı diye düşünüyorum inşallah çıkmazda başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?