Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı olur inşallah canım. Bu ay ovülasyonu yakaladınız mı?
Bazı insanlar düşük yapıyorlar ertesi ay yine hamile kalıyorlar. Hayranım öyle insanlara
Belki sende onlardan birisi olursun. :)

Akıntımın yoğun olduğu günleri 9.11.13.15.16. değerlendirdik. O şanslı insanlardan olmayı çok isterim ama sanmıyorum olacağımı. Nasip tabiki de. Allah bize sağlıklı hayırlı gebelikler ve evlatlar nasip etsin en tez zamanda inş....

Ah canım keşke bir sürpriz alsa ama yok. 5 gün geciktikten sonra yapmıştım olsa çıkardı.
Canım sizin morfoloji kacti hasar düştü sayı yükseldi şimdi morfolojiye taktım.hocaya da yazdım bakalım ne diyecek cevap Mart'ta gelecek

Merhaba geç gördüm kusura bakmayın. Bize de babam Aydın' dan getirdi. İçindeki zeytinyağı da doğal sızma zeytinyağı, market zeytinyağı değil. Zaten kokusu ve tadından da belli. Satın aldığı kişi "1 hafta zeytinyağında beklemesi gerekiyor, bekledikten sonra sabah akşam aç karnına yesin" demiş. Eşim sabah-akşam aç karnına Proxeed' i içiyor ve inciri yiyor. Çinkoyu ilk kez duydum, araştırmak lazım

Proxeed maliyet olarak daha pahali 1 kutu 15 gun gidiyor .Emodex daha hesaplı ve icerigi daha zengin

Çok yakın arkadaşımız eczacı, ona da bi soralım o zaman. Doktor tavsiyesiyle başladık ama dediğiniz gibiyse bakmak lazım. Zaten 1 seferde 3 kutu aldık. Önce bi onları bitirelim :|

Canım sizin morfoloji kacti hasar düştü sayı yükseldi şimdi morfolojiye taktım.hocaya da yazdım bakalım ne diyecek cevap Mart'ta gelecek
Canım bizde morfoloji 0.
Kaan hoca morfolojiye çok takılmıyor sadece şiddetine takılıyor diye biliyorum.

Merhaba kızlar birsüredir yoğundum takip edemedim. Kaan hoca tam dediği tarihtemi cevap veriyor maile. 18 ocak ta cevap yazacaktı daha önce gelir mi diye umut etmiştim.geriçi 15 gün sonra zaten muayeneye gideceğiz.
Muayene de çok sıra bekleniyor mu? Bir de doktor nasıl açıklama yapıyor mu yoksa 10 dk içinde şu şu testleri yaptırıp mail atın mı diyor? Ve ankara dışında başka bir ilde düzen ve genart harici bir labaratuar kabul ediyor mu? Bu arada muayene ücreti 500 tl olmuş.

Hikayenizi dinliyor :)muayene ediyor eşinizi, sonra tahlil istiyor sonuçlar çıkınca internetten cevap veriyor şunu kullanın bunu yapın vs. Biz yurtdışına gidecektik sonucumuz 15 günde çıktı ona göre yok gösterdi. İstanbulda varmış birde laboratuvar başka yerde yok DNA hasar paneli yapan.

Canım bizde morfoloji 0.
Kaan hoca morfolojiye çok takılmıyor sadece şiddetine takılıyor diye biliyorum.
Morfolojiye neden takılmıyor bu doktorlar anlamıyorum, gebe kalamıyoruz morfoloji kötü olur deyip duruyorlar sinir oluyorum

Dna hasar testini özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde yaptırıyoruz. Muayene sırası bekleniyor mu çok?

Morfolojiye neden takılmıyor bu doktorlar anlamıyorum, gebe kalamıyoruz morfoloji kötü olur deyip duruyorlar sinir oluyorum
Yine biryerde okumuştum. Bir üroloji doktoru. Çoğu baba olan erkeklerin emin olun sperm değerleri ve morfoloji değerleri sandıkları kadar iyi değil. Morfolojisi 0 olup 3 4 çocuğu olan hastalarım var demiş. Kadın doğumculara gösterince aman allahım çok vahim... ürologlar gösterince çok önem arz edecek sorunlar Yok. NEye göre konuştuklarını hiç bilmiyorum. Şunu tekrarlamak istiyorum. Haraket için kuyruk anomalileri önemli ama Eğer ileri doğrusal haraket varsa baş problemleri büyük oval baş nokta baş amorf baş bunlar maalesef dölleyemiyor. İmkansız olmasada çok zor. Ama küçük baş yarmış baş gibi problemlerde olasılık var. Yorumlayan kişiye göre ve baz aldıkları sadece 100 sperm oldukları içinde değişiyor.
Çok karışık bu mevzu.

kızlar selamlar. 6 aydır bebeğimiz olmuyor, bir sorunumuz varsa diye kontrol yaptırmak istedik. eşim sperm ve morfoloji testi yaptıracak, ilk kez muayene olacak. önden bilgimiz olması için deneyimlerinizi ve bilmemiz gereken şeyler varsa yazabilir misiniz

İnşallah önemli bir probleminiz yoktur. İlk aşamada aslında yapılacak pek bir şey yok üroloğa gidecek eşiniz. Genel muayene ve sperm tahlilinden sonra sorun varsa derinlemesine tedavi olan şeye göre ilerleyecek.

Dna hasar testini özel bir hastanenin tüp bebek bölümünde yaptırıyoruz. Muayene sırası bekleniyor mu çok?
Kaan beyin randevular 4 te başlıyor o saatten sonra laboratuvara yetişme imkanı olmuyor biz bir gece hotel de kaldık ertesi gün laboratuvara testi versijbizi Ankarada düzen laboratuvarıydı sanırım gen art tüp bebeğin binasında oraya yönlendirmişti

Benim kafamda karışık, sürekli kendimde sorun arıyorum acaba yumurtalar mı kalitesiz yolsa çatlamıyor mu falan diye. Neyse tedavi başlasa da rahatlasam.

Benim kafamda karışık, sürekli kendimde sorun arıyorum acaba yumurtalar mı kalitesiz yolsa çatlamıyor mu falan diye. Neyse tedavi başlasa da rahatlasam.
Bende aynı durumdayım canım yumurtlamıyorum tüplerim tıkalı falan düşünüyorum.
Tedaviye başlamadınız mı henüz?

Bende aynı durumdayım canım yumurtlamıyorum tüplerim tıkalı falan düşünüyorum.
Tedaviye başlamadınız mı henüz?
Daha önce tedavilerim oldu benim negatif oldu amh dışında bütün testlerim yapıldı rahim filmi histereskopi falan sorun çıkmadı. Şimdi 3. Tedaviye başlayacağım bu sefer sorun çıkar mı diye düşünüyorum inşallah çıkmazda başlarız

canım inşallah olur daha çok başındasınız.. 6 ay çok az en önce bebek istediğinizden emin olun birbirinize ve evliiğinize zaman tanıyın çocuk olduktan sonra bazen eşler birbirini tamemen ihmal edebiliyor... ama her şeyden eminseni tedavi senin kadın doğum doktoruna eşininde üroloğa gitmesi ile başlıyor...
sen hemen adetinin 3 .günü git homonların baksınlar oradan başla sonra zaten doktor sana sıra sıra anlatıyor şu zaman gel vs diye...
eşinde 3-4 gn cinsel perhiz yapın gitsin doktora doktor hemen sperm örneği ister zaten.. varoksiel var mı diye bakar.. eşinde perhizli hazır gitin hemen sperm örneği veriri...
bizim burada hastende bakılmıyor spermlere labratuara götürüyoruz özele... ama nacizane tavsiyem: biz bi kaç kez bu testleri hep yaptık bu testlerde eşinin eve gelmesi bence mühim... tek başına o spermi verirken zorlanıyor ve sonuçta da berbat sayılar çıkabiliyor.. ama eşine evine alışmış bir erkek bu şekilde örnek verirse.. en doğru donuç oluyor... o yüzden elden geldiğince evinize en yakın hastaneye bu spermleri götürmesi gerek.. sperm çıktığı andan 10-20 dk içinde getirin diyorlar bize..

Tüp bebek için mi?
Eşinin değerleri çok mı düşük? Bizim düşük 43 milyon %7 haraket sadece.

ya bu hiteroskopi nedir ??? hiiç duymadım bende de rahim filmi çekildi tertemiz dedi dooktor hiç böyle bir şey istemedi bu ay da da aşılamam var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…