bizimde toplam en son 45 milyondu ... oondan önce 40 mlyondu hareket yoktu bi ay keçiboynuzu 1 ay da havuç syu hız çok güzel arttı canım...en son geçen yıl yaptırdık test yüzde 30 dıu... umarım şimdidaha çoktur... bunlar hep değişkenik gösteriyor zatenTüp bebek için mi?
Eşinin değerleri çok mı düşük? Bizim düşük 43 milyon %7 haraket sadece.
Sağol canım. Bizde varikosel var onu tedavi etmeye çalışıyoruz vitamin kullandık yarın sonuçları alcaz bakalım ne kadar düzelme var. Şubat başı gibi de ameliyat planlıyoruz.bizimde toplam en son 45 milyondu ... oondan önce 40 mlyondu hareket yoktu bi ay keçiboynuzu 1 ay da havuç syu hız çok güzel arttı canım...en son geçen yıl yaptırdık test yüzde 30 dıu... umarım şimdidaha çoktur... bunlar hep değişkenik gösteriyor zaten
Hiç gebelik olmadımı 1 sene içinde. Aşılamaya geçtiniz.kızlar sanki bi yerde şöyle bir yazıya denk geldim...
DNA hasarı olan erkekte sperm sayı hz vs vs zamanla düşebilirmiiş.. hasar olmayanlarda her zaan artış olurmuş ?
ben mi yanlış okudum var mı böyle bir şey ?
Anladım canım teşekkür ederim.Kaan beyin randevular 4 te başlıyor o saatten sonra laboratuvara yetişme imkanı olmuyor biz bir gece hotel de kaldık ertesi gün laboratuvara testi versijbizi Ankarada düzen laboratuvarıydı sanırım gen art tüp bebeğin binasında oraya yönlendirmişti
Sağol canım. Bizde varikosel var onu tedavi etmeye çalışıyoruz vitamin kullandık yarın sonuçları alcaz bakalım ne kadar düzelme var. Şubat başı gibi de ameliyat planlıyoruz.
Hiç gebelik olmadımı 1 sene içinde. Aşılamaya geçtiniz.
canım inşallah olur daha çok başındasınız.. 6 ay çok az en önce bebek istediğinizden emin olun birbirinize ve evliiğinize zaman tanıyın çocuk olduktan sonra bazen eşler birbirini tamemen ihmal edebiliyor... ama her şeyden eminseni tedavi senin kadın doğum doktoruna eşininde üroloğa gitmesi ile başlıyor...
sen hemen adetinin 3 .günü git homonların baksınlar oradan başla sonra zaten doktor sana sıra sıra anlatıyor şu zaman gel vs diye...
eşinde 3-4 gn cinsel perhiz yapın gitsin doktora doktor hemen sperm örneği ister zaten.. varoksiel var mı diye bakar.. eşinde perhizli hazır gitin hemen sperm örneği veriri...
bizim burada hastende bakılmıyor spermlere labratuara götürüyoruz özele... ama nacizane tavsiyem: biz bi kaç kez bu testleri hep yaptık bu testlerde eşinin eve gelmesi bence mühim... tek başına o spermi verirken zorlanıyor ve sonuçta da berbat sayılar çıkabiliyor.. ama eşine evine alışmış bir erkek bu şekilde örnek verirse.. en doğru donuç oluyor... o yüzden elden geldiğince evinize en yakın hastaneye bu spermleri götürmesi gerek.. sperm çıktığı andan 10-20 dk içinde getirin diyorlar bize..
İki negatif tüp denemem var bu 3 olacak, bizim 60 milyon sayı 16 hızlı doğrusal 26 yerinde doğrusal, morfoloji 2,DNA hasarı 7 doktorlar normal olur diyor,hatta Kaan aydos spermlerle uğraşmayın herşey iyi dedi, şimdi Ankara Gürgan kliniğe karar verdik şubatta görüşmemiz var.4 yıldır uğraşıyoruz bu aradaTüp bebek için mi?
Eşinin değerleri çok mı düşük? Bizim düşük 43 milyon %7 haraket sadece.
yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl önce ilk kontrolde eşimede az varoksiel dedilerdi ama önemsiz demişlerdi.. hımm..aslında tekrar muayeneye göndersem iyi olur...Sağol canım. Bizde varikosel var onu tedavi etmeye çalışıyoruz vitamin kullandık yarın sonuçları alcaz bakalım ne kadar düzelme var. Şubat başı gibi de ameliyat planlıyoruz.
tüp için bencede yeterli ve iyi sonuçlar...ama olsun sen elden geleni yap macun vitemin vs... sen de ne gibi bir sıkıntı varcanım ? bir de tüp bebek fiyatları nasıl sen piyasayı az çok biliyorsundur...İki negatif tüp denemem var bu 3 olacak, bizim 60 milyon sayı 16 hızlı doğrusal 26 yerinde doğrusal, morfoloji 2,DNA hasarı 7 doktorlar normal olur diyor,hatta Kaan aydos spermlerle uğraşmayın herşey iyi dedi, şimdi Ankara Gürgan kliniğe karar verdik şubatta görüşmemiz var.4 yıldır uğraşıyoruz bu arada
Çok teşekkür ederim canım. Daha yeni yaptım baya bekliycem o zaman.Merhaba geç gördüm kusura bakmayın. Bize de babam Aydın' dan getirdi. İçindeki zeytinyağı da doğal sızma zeytinyağı, market zeytinyağı değil. Zaten kokusu ve tadından da belli. Satın aldığı kişi "1 hafta zeytinyağında beklemesi gerekiyor, bekledikten sonra sabah akşam aç karnına yesin" demiş. Eşim sabah-akşam aç karnına Proxeed' i içiyor ve inciri yiyor. Çinkoyu ilk kez duydum, araştırmak lazım
Rahim filmi yaptıysa gerek duymamıştır. Benim ikisi de farklı doktor yaptı ilk rahim filmi çekildi normaldi daha sonra başka doktor tüp bebek yapacağı zaman rahme çizik atmak içim yaptı rahim filmi gibi sorum varmı diye bakılıyor.ya bu hiteroskopi nedir ??? hiiç duymadım bende de rahim filmi çekildi tertemiz dedi dooktor hiç böyle bir şey istemedi bu ay da da aşılamam var..
mutlaka canım her testinizi yaptırın dediğin gibi bir sıkıntı varsa zaten o tedavi süreci sizi çocuk düşüncesine hazırlıyor çocuk olmadan yapmak istediğin şeylere hız katıyorsun.. yoksa zaman su gibi akıp gidiyor..çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinSaklicennet , inşaallah size tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.
hanmeli 2,5 sene olacak evleneli. Aslında tam anlamıyla hazır ve istekli görmüyorum kendimi. Fakat ben evlilige de hazır hissetmiyodum kendimi, şimdi iyiki evlenmişim diyorum. Bebek için de hem toplum baskısı var, hem de zaten 9 ay daha var o süreçte hazır olur ve evliliğimizde 3 yılı doldurmuş olur düşüncesiyle korunmayı 6 aydır bıraktık. Bu yüzden şuan bebek olmayışına çok fazla üzülmüyorum, demek ki daha vakti var diyorum. Ama bir yandan da bir sağlık problemimiz var mı acaba diye stres yaptıgımdan tedbirimizi alalım istedik. inşallah Rabbim sizin de kucağınızı tez vakitte hayırla sağlıkla doldursun. siz de verdiğniz bilgiler için çok teşekkür ederim
evet işte sorun yoktu ama bu çizik atmak neden ? rahim filminde sorun olanlara mı çizik atılıyor ?Rahim filmi yaptıysa gerek duymamıştır. Benim ikisi de farklı doktor yaptı ilk rahim filmi çekildi normaldi daha sonra başka doktor tüp bebek yapacağı zaman rahme çizik atmak içim yaptı rahim filmi gibi sorum varmı diye bakılıyor.
Bende bu güne kadar sorun yoktu hiç,şimdi gittikçe amh baktıracağım yumurtalık rezervi için.6400lira tüp bebek ücreti 450 muayene tahliller extra olacak birde ilaçlar, ilaçlar daha önce 1500 falan tutmuştu. Eşim promen k e vitamini Teatria kullanıyor keçiboynuzu özü içiyor çerez yiyor sürekli beslenmeye dikkat ediyoruz.Bende bağışıklığım güçlü olsun diye solgar female multivitamin, Omepa,arı sütü kapsülü. İnofolik kullanıyorum.tüp için bencede yeterli ve iyi sonuçlar...ama olsun sen elden geleni yap macun vitemin vs... sen de ne gibi bir sıkıntı varcanım ? bir de tüp bebek fiyatları nasıl sen piyasayı az çok biliyorsundur...
Bende bu güne kadar sorun yoktu hiç,şimdi gittikçe amh baktıracağım yumurtalık rezervi için.6400lira tüp bebek ücreti 450 muayene tahliller extra olacak birde ilaçlar, ilaçlar daha önce 1500 falan tutmuştu. Eşim promen k e vitamini Teatria kullanıyor keçiboynuzu özü içiyor çerez yiyor sürekli beslenmeye dikkat ediyoruz.Bende bağışıklığım güçlü olsun diye solgar female multivitamin, Omepa,arı sütü kapsülü. İnofolik kullanıyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bizde 17 aydır tedaviyle uğraşıyoruz benim yaşımın 26 olması bizi acele ettirmiyor fakat düzelir mi düzelmez mi diye sıkıntı stres yapıyorum.hımmm geçmiş olsun canım.. kolay bir ameliyatmış hemen düzelir inşallah..
1 mi :):) 6 yıl oldu canım evleneli :) hep böyle yarım yarım başladık bıraktık tedaviyi.. ilk başladığımızda eşimin sayısı çok kötüydü sadece 1.800... hemen tüp dediler.. eşimde istemedi saçmalık falan dedi.. işte demin de yazdım eve gelince daha güzel sonuçları oldu.. sonra hemen 9 mlyonlara çıktı ml de...
tedaviye adam akıllı yeni başladık biz :) yaşımız küçük evlendik üniversite bitmemişti ikimizde bitirdik artık işte.. anca istemeye başladık çocukta.. inşallah çok beklemeden olur
inşllah canımgerçekten bu konulardada işin ehli lazım değil mii ? çok önemli.. stres yapmamaya çalış inşallh maddi manei elinden geleni yap olmuyorsa hayırlısı budur...İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bizde 17 aydır tedaviyle uğraşıyoruz benim yaşımın 26 olması bizi acele ettirmiyor fakat düzelir mi düzelmez mi diye sıkıntı stres yapıyorum.
Eşim bir kez ameliyat oldu pek başarılı olamadı. Şimdi daha uzman bir dr bulduk umarım bu kez kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?