Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet bizim seninle adet düzenlerimiz epey benziyor. Hatta tamamen aynı. Kendin için şuan birşey kullanıyormusun?
Yok canım henüz hiç birşey kullanmıyorum.
Daha bir problemim var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Sadece hormon testi yaptırdım.
Pco mu var acaba bende diye düşünür oldum bu aralar.
Hekime başvurdun mu bu konu için. Sana birşey dedi mi? Geç yumurtluyor olabiliriz.

Kızlar bakarmısınız biz normalde düzende tahlil vermiştik ama onda morfoloji yazmıyor fakat Erzincan araştırmada verdigimizde morfolojik inceleme defarmasyon oranı 17 yazıo bu ne demek

Canım ilk defa bir teste yorumsuz kaldım diyebilirim. yanlış yönlendirmek istemiyorum bu yüzden doktora danışabilirsiniz.
Düzende de sonuçlarınız düşük mü çıktı?

Aslında çocuk düşünmeden önce daha düzenliydi 28-29 günde olurdum. Çocuk isteyince süre uzadı. Stres ve kilonun çok etkili olduğunu düşünüyorum. Ben de hafif pco varmış. Yani hormonlar dengesiz olunca bazen erken çatlıyor bazen geç çatlıyor yumurta onu yakalamak zorlaşıyor.Ama ben doktora her gittiğimde yumurtam vardı ona şükrediyorum.

Evet canım çok şükür bende de var. Bir tane oluşuyor en azından her ay. 3/4 ay bekleyenler var bunun için. Bu süreçte doktoruna sorarak İnofolik kullanabilirsin.

Anladığım kadarıyla son gönderdiğinde sonuçlar düzene göre düşük çıkmış. Düzende gayet iyi çıkmış.
Biz de 27 ocak yaptıracagız sonuçları paylasırım yaptıracak olanlar sizde paylaşın Arkadaslar bakalım arada çok fark varmı ben cok merak etmeye başladı

Faydasını görmedim ama bu benimle alakalı demekki embriyolarım kalitesizdi yada zamanı değildi tutmadı, doktorunuz önerirse siz yaptırın herkeste aynı etki olmaz.
yok gülüm 2 farklı doktora gittim zaman içinde ikside bununla alakalı hiç bir şey söylemedi...

yok gülüm 2 farklı doktora gittim zaman içinde ikside bununla alakalı hiç bir şey söylemedi...
Buna çok takılmayın bence sorununuz sperm morfoloji ile alakalı ise imsi yöntemi isteyin yumurta ve sperm kaliteli olduktan sonra tabi laboratuvarda çok önemli bu işte başarı şansı çok yüksek olur, birde embriyoyu kamera ile izleme buda önemli bunları yapan bi merkez seçebilirsiniz.İnşallh tedavisiz hamile kalırsınız.

hımmm.. mprfolojie sıkıntı yok sayı ve hız az... benimde yumurtam çatlamıyor işte imsi nedir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…