Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Antioksidan ve kısa süreli hormon tedavisi.dna hasar %20 üstü sorun yaratıomuş ya döllenme olmuo yada zor bi gebelik oluyormus ben kısa da olsa yaza kadar hasarı düşürün öyle yaptırın tüp bebek
Yaaa öyle mi dersin tavsiyene uyacağım çok teşekkürederim.
200.000 sperm var %32 ileri hareketli çok az sperm buda bize yetmez eşim 33 yasında ileride daha da düşer diye korkuyorum

Ben
benim 5 ti 1 senedir ilaç kullanıyorum 1,14e düştü hala da kullanıyorum ömür boyu kullancakmısım

Bu ne değeri eylül? Bu arada kişi etiketlemeyi biri öğretsin lütfen bana bilmiyorum bi türlü?hep alıntı yapıyorum
troid hormonu değerim gecen sene hormon değerlerime de bakılırken cıktı. 5 ti sonra troid ilacı verdiler ömür boyu kullancakmısım her sabah ac karnına iciyorum. 1,14te seyrediyor suan. Olması gereken de 1-2,5 hamilelik icin

Bunun bakılması için belli bi gün varmı dicem gülme bilmiom

Benim TSH 1,34'tü E2'm düşük diye incir kürü yaptım. Ne hikmetse E2 çok güzel yükseldi ama TSH da yükseldi 2,60 oldu. Sıkıntı olur mu acaba. Doktora da gitmedim tekrar. Sence gitmeli miyim ?

Kızlar adetim bir hafta gecikti. Test yaptım negatif. Sizce bi doktora görünmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…