Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim test yaptırmıştı sonucu aldık ve hiç bir değişiklik Yok. 2 ml toplam 43 milyondu 1 ml toplam 30 milyon çıktı %7 hızdı yine 7. Morfoloji 0 su yine 0.
4 aydır vitaminler kullanıyoruz ama hiç etki etmemiş. Zaman mı kaybediyoruz bilmiyorum. Azda olsa etkisi olması gerekmiyor mu? Offffffff
DNA tedavisi gören arkadaşlar hasar düşünce sayı hız morfoloji nasıl etkileniyor???

Yaştan dolayı biraz daha bekleyebilirsin cnm tabi sende sıkıntı yoksa, kendinle ilgili testlerini yaptır bir sorunun yoksa biraz daha bekleyin derim.

Yaştan dolayı biraz daha bekleyebilirsin cnm tabi sende sıkıntı yoksa, kendinle ilgili testlerini yaptır bir sorunun yoksa biraz daha bekleyin derim.
Apar topar karar vermek istemiyorum tabi. 2. Varikosel ameliyatımız var ama korkuyorum ister istemez hiç düzelme olmayacak mı diye.

Apar topar karar vermek istemiyorum tabi. 2. Varikosel ameliyatımız var ama korkuyorum ister istemez hiç düzelme olmayacak mı diye.
Valla bazen tüp bebekte çare olmuyor.Biz hemen tüp bebekle olacağını düşünüyoruz ben öyle yaptım kesin olur dedim ama olmadı, oyüzden biraz daha bekleyin 6ay falan olmazsa geçersiniz tüp bebeğe.Birde şu var amh testi falan yaptır eğer sende de sorun varsa boşuna zaman kaybetmiş olursunuz

Ama
ama ml başına düşen sayı artmış bence bu güzel eskiden 21,5 milyonken şimdi 30 milyon bide ileri hızlı mı %7 yoksa ileri toplam mı %7

Benim TSH 1,34'tü E2'm düşük diye incir kürü yaptım. Ne hikmetse E2 çok güzel yükseldi ama TSH da yükseldi 2,60 oldu. Sıkıntı olur mu acaba. Doktora da gitmedim tekrar. Sence gitmeli miyim ?
Tsh prolaktinle de bağlantılı. Prolaktin yükselen bişey incirle. O yükselince o da yükselir

moonlovers Bir melek gelsin Beth18 zeynepppppppp
Teşekkür ederim kızlar minnettarım.
Ben tüp bebek düşünmüyorum çünki değerlerimiz düzelmeden şansımızın yüksek olduğunu düşünmüyorum. Adetimin 3. Günü yapılan testlerimi yaptım herşey normal dedi doktor tsh 2.5 problem değildirler herhalde. Ulturasonla rahim de temiz çıktı. Tabi daha detaylı araştırmalarımı yapacağım sadece eşimle aynı zamanda başlamak istemedim gerçekten geçtiğimiz süreçler çok zor.
2 ml de 43 milyondu şimdi 1ml 30 toplam ileri haraket 7 yine 7 ... %93 haraketsiz bizde hiç bir zaman yerinde haraket olmadı ya ileri hız Yada haraketsiz. Buna anlam veremedim açıkcası. Bizim volüm neden düşük acaba. 65 dk da sıvılaşıyor birde.
3 ay proxeed plus ve E vitamini şimdide promen K kullanıyoruz ama işe yaramamış sanırım.
Bu ay sonu Yada şubat başı 2. Ameliyatı olcaz allahım şifa verir inşallah. Bize dua edin lütfen. İnşallah düzelme olur. Başka bir sorunumuz mu var acaba. Bizim gibi olan var mı? 3 ay sonra düzelme oluşmayan. ağladım eşim çok kızdı aramızda soğuk rüzgarlar esti resmen.

Cnm bu süre zarfında sende tüm testlerini yap zaman kaybı yaşama. Hsg , amh, falan bunlar önemli. Bak sayınız toplamda 60 milyon ne kadar güzel artmış hızınızda artsa tamamdır. Promen k ya yeni başladınız bence faydasını göreceksiniz sperm hareketliliği açısından. 2. Ameliyatını ol bu sürede umut bağlama ki hayal kırıklığı yaşamayasın. ameliyattan 3 ay sonra umutlan cnm. Sperm DNA nıza baktırın muhakkak. Maca bitkisi de kullanın. Sizin çok az bi yolunuz kaldı. Umutlu ol pozitif ol. Bak ben dün kaynımın tatlısına gittim bi kaç kadın kaynanama gelinin kısır mı 3.5 sene oldu niye hala yok dedi. Çok üzüldüm sonrada birdaha bu insanların arasına girmem dedim eşime. Moralim yerle bir oldu. Onlarada dedim hayatta herşey çocuk değil. Beni gören çocuk soruyor size ne dedim. Hiç halimi hatırımı soran yok. İşinize bakın. Hepsi samimiyetsiz ve sahte insanlar....

Tsh prolaktinle de bağlantılı. Prolaktin yükselen bişey incirle. O yükselince o da yükselir
Aaaa öyle mi. Proloktinim de yükselmiş. 14'tü 22 oldu. Şimdi Aslan pençesi içiyorum. Yumurtlamaya kadar içicem baya dengelenir.

Eşimin eski komşusu bizden sonra evlendi azospermdi, hic sperm bulunamadı sadece sperm köküne yakın bir hücre bulundu ve tüpbebekle döllendi. Tedaviye bizden sonra başladı bizden önce sonuclandı. Ve bizim sayı 300küsür milyon toplamda. Mlde 68 milyon. Neye yaradı? Hicbirseye. Oyüzden sayıya takılma hele ki tüpbebek düsünüyosan. Normal yolda sıkıntı olabilir evet ama sen kendine iyi bak su sıvılasma zamanı icin de c vitamini kullan bence o sıbılaşma zamanını kısaltıyormuş

Aaaa öyle mi. Proloktinim de yükselmiş. 14'tü 22 oldu. Şimdi Aslan pençesi içiyorum. Yumurtlamaya kadar içicem baya dengelenir.
Aman dikkat daha yapma demek ki cabuk etkileniyor hormonların. Prolaktin süt hormonu, yani halk arasında süt koruması durumu dediğimiz seyi sağlayan. O yüzden yükselirse gebeliğe direk engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…