Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cahil insanlar yemin ediyorum. Ne cüret yatak odası hakkında yorum yapmak.

Aman dikkat daha yapma demek ki cabuk etkileniyor hormonların. Prolaktin süt hormonu, yani halk arasında süt koruması durumu dediğimiz seyi sağlayan. O yüzden yükselirse gebeliğe direk engel
Saraçoğlunu dinleyerek yaptım. 21 gün yapılıyor 7 gün ara verip 21 gün daha yapılıyor. Hormon tahlilinde yüksek olduğunu görünce 2nci aşamaya geçmedim. İyi ki de geçmemişim. Yükselmesinden korkmuyorum. Benim arkadaşım 200den 10lara düşürdü prolaktini Aslan pençesiyle. Benim de düzelir Allah'ın izniyle. Eşime yoğunlaşcam artık ben tamamım

Ahh canım benim çok zor evet gerçekten uzman gibi kısır damgası vuruyorlar. Ben reçetede infertilite yazısını görünce bile üzülüyorsun insanlar düşünmeden haraket ediyor gerçekten. Hiç biryere gitme hafta sonlarını eşinle değerlendir spor yap. Orada ki imkanlar nasıl bilmiyorum ama kafanızı dağıtın. Ben herkese eşim çocuk istemiyor diyorum birşey demiyorlar ama içimde ne yangınlar kopuyor bir rabbim birde sizler kader arkadaşlarım bilir.
Ameliyattan sonra değerlerime baktırcam canım aklımda. DNA hasar testine baktıracağız da ameliyat olmasını bekliyoruz doğru sonuç alalım diye. Hatta Kaan hocaya bile gitmeyi düşünüyorum.
Bu arada sperm testinde toplam 1 ml volümümüz düşük ve 30 milyon sperm. Yani 60 milyon değil
Volüm neden 1 hiç anlamıyorum tıkanıklık yoktur dimi. okuya okuya delircem ilerleyemediğimiz için uygulamaya geçemiyorum.

Lh 4 fsh 4 testosteron 2.8 prolaktin 11 sanırım. Hepsi normal değerler içinde. Ama testosteron biraz düşük geldi bana. Onuda varikosele bağlıyorum.
http://aminoasitler.net/dogurganlik/
Bu siteye bi göz at cnm, promene ilave Teatria al koenzim ve 2antioksidan var içinde spermler için,birde c vitamini redoxon çinko, biryerde okudum günde 1000mg kullanım yazıyor spermler için.Siizn varikosel çok mu ileri seviyedeydi bazı doktorlar ameliyat önermiyor oyüzden sorfum

Öyle işte 2 cephede savaş veriyorum maalesef...
zaten hayat zor benim için bide onlar üstüne tuzu biberi oluyor..... cnm sizde nac 600 kullanın erken çözülme için ve hıza da iyi geliyor. Tıkanıklık yoktur ya. Ever öyle bi şüphen varsa doktorunuza söyleyin bakalım ne diyecek...

Yeni yeni bir şeyleri anlamaya çalıştığım için hiçbir şey diyemiyorum. Sadece okuyup üzülüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bugün komşu okula giderken asansörde gördü bebek yok mu diyor direk. Nasılsın diyeceğine. İnsanlar yoruyor zaten bu süreç yorulduğu gibi.. Saklicennet zeynepppppppp

Aslında öyle bir şüphemiz Yok ama genelde volüm düşüklüğünde oluyormuş. Yine de sorcam doktora. Nac 600 kullanıyorsunuz ya senden haber bekliyorum farklılık oluyor mu diye. Düşürdüğünü biliyorum ama ameliyattan önce çok takviye kullansın istemiyorum ameliyattan 15 gün sonra başlamak daha mantıklı geliyor. Yüksek mineral vitamin yan etki yapar mı diye de düşünüyorum.

Cnm bu sayfa çok iyi ya. Teşekkürler paylaşım için

Cnm kendime de solgar multivitamin female almayı düşünüyorum.

Canım bu siteleri hatmettim diyebilirim ama daha ek takviyelere başlamadım sadece promen k kullanıyor ve sağlıklı beslenmeye çalışıyor eşim. Miktarları fazla gelir mi? Mesela günlük ihtiyaç vitamin değerlerine bakıyorum. Fazlasını alıyoruz hepsini kullanınca Buda canımı sıkıyor.

Cnm kendime de solgar multivitamin female almayı düşünüyorum.
Ben aldım kötü kokuyor çok ama içerik güzel, dün bi ilaç gördüm life time multivitamin bunun içindede yok yok bi araştırın derim en iyi multivitamin diye araştıdığumda çıktı karşıma.Ben yurtdışındayım Türkiye de olsam neler alıcam da :)) ben Omepa da aldım ama Teatria daha iyi sanırım eşime aldık onu da

Fazla değil yani promeninkiler, Teatria koenzim q 10 200 300mg kullanılmalı sperm yumurta kalitesi için, sağlıklı beslensekte günlük bütün gerekli vitaminleri antioksidanları almamız mümkün değil diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum ama insan korkuyor bir de çok hassas bünyesi var. Sigarayı da tam anlamıyla bırakamadı günde 5 tane falan içiyor. Çift tarafta varikosel var canım sormuşsun. Belki işe yaramayacak ama böyle de değerlerimiz düşük denemek istiyoruz ilki çok başarılı olamadı. Zararımız maddi anlamda olur sadece. Sperm sayısının düşeceğine inanmıyorum o yüzden iyi bir yerde hem mikrocerrahi hemde özel bir dobler sistemi olan biryerde Amerika’da eğitimini almış birine olcaz. Öde gidip sperm taşıyan damarı kesmez herhalde. Çok zor gerçekten.
Eşinin problemi nedir?

Canım bu konuda sen bizden daha bilgilisin bu karamsarlık niye....hele bı ameliyatıni olsun esin bak nasıl düzeliyor değeriniz orda genişleyen damar hala varken nasıl duzelsin bebisler bak gör ameliyat sonrası inşallah duzelicek

Bizim morfoloji 2 DNA hasarı 7,bize de 4 yıl önce varikosel var dendi ultrasonda çıktı ama daha sonraki tüp bebek doktorları yok dedi kimisi ameliyata gerek yok dedi öyle kaldı.Sigara da kullanıyor eşim sayı falan iyi bizde. İlaç kullanıyor 5 aydır şubatta Türkiye ye gelip tüp bebeğe başlayacağız.iyi bir doktor olduktan sonra sorun olmaz bence de.

Kizlar size Ebru gundesin bi sarkisi var onu hediye ediyorum
Söndurun kalbimi
Surekli dinleyesim geliyor
Halbuki gencligimde rock dinlerdim ne oldu bana bilemiyorum

İnşallah düzelir canım. Emeklerim boşa gidiyor diye üzülüyorum. Sürekli programlı haraket ediyorum ama olmuyor mu anlamıyorum nerede hata yapıyor olabilirim?
Vazgeçmiyorum tabi Benin yerinde başkası olmuş olsa ameliyattan sonra değerleri görünce hemen tüp bebeğe başlardı. Ben bu ameliyatı yapamadılar diye bütün tetkikleri baştan yaptık 1 sene beklemeniz gerek dedi doktor ikinci ameliyatı yapmak için onu bile bekledik. Etrafa konuşanlar ayrı bir stres yaratıyor tabi. Maddi manevi yorgunluk ayrı. İnsan %1 bile olsa bir ilerleme bekliyor ama yok. Canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…