- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Cahil insanlar yemin ediyorum. Ne cüret yatak odası hakkında yorum yapmak.Cnm bu süre zarfında sende tüm testlerini yap zaman kaybı yaşama. Hsg , amh, falan bunlar önemli. Bak sayınız toplamda 60 milyon ne kadar güzel artmış hızınızda artsa tamamdır. Promen k ya yeni başladınız bence faydasını göreceksiniz sperm hareketliliği açısından. 2. Ameliyatını ol bu sürede umut bağlama ki hayal kırıklığı yaşamayasın. ameliyattan 3 ay sonra umutlan cnm. Sperm DNA nıza baktırın muhakkak. Maca bitkisi de kullanın. Sizin çok az bi yolunuz kaldı. Umutlu ol pozitif ol. Bak ben dün kaynımın tatlısına gittim bi kaç kadın kaynanama gelinin kısır mı 3.5 sene oldu niye hala yok dedi. Çok üzüldüm sonrada birdaha bu insanların arasına girmem dedim eşime. Moralim yerle bir oldu. Onlarada dedim hayatta herşey çocuk değil. Beni gören çocuk soruyor size ne dedim. Hiç halimi hatırımı soran yok. İşinize bakın. Hepsi samimiyetsiz ve sahte insanlar....
Saraçoğlunu dinleyerek yaptım. 21 gün yapılıyor 7 gün ara verip 21 gün daha yapılıyor. Hormon tahlilinde yüksek olduğunu görünce 2nci aşamaya geçmedim. İyi ki de geçmemişim. Yükselmesinden korkmuyorum. Benim arkadaşım 200den 10lara düşürdü prolaktini Aslan pençesiyle. Benim de düzelir Allah'ın izniyle. Eşime yoğunlaşcam artık ben tamamımAman dikkat daha yapma demek ki cabuk etkileniyor hormonların. Prolaktin süt hormonu, yani halk arasında süt koruması durumu dediğimiz seyi sağlayan. O yüzden yükselirse gebeliğe direk engel
Cahil insanlar yemin ediyorum. Ne cüret yatak odası hakkında yorum yapmak.
Ahh canım benim çok zor evet gerçekten uzman gibi kısır damgası vuruyorlar. Ben reçetede infertilite yazısını görünce bile üzülüyorsun insanlar düşünmeden haraket ediyor gerçekten. Hiç biryere gitme hafta sonlarını eşinle değerlendir spor yap. Orada ki imkanlar nasıl bilmiyorum ama kafanızı dağıtın. Ben herkese eşim çocuk istemiyor diyorum birşey demiyorlar ama içimde ne yangınlar kopuyor bir rabbim birde sizler kader arkadaşlarım bilir.Cnm bu süre zarfında sende tüm testlerini yap zaman kaybı yaşama. Hsg , amh, falan bunlar önemli. Bak sayınız toplamda 60 milyon ne kadar güzel artmış hızınızda artsa tamamdır. Promen k ya yeni başladınız bence faydasını göreceksiniz sperm hareketliliği açısından. 2. Ameliyatını ol bu sürede umut bağlama ki hayal kırıklığı yaşamayasın. ameliyattan 3 ay sonra umutlan cnm. Sperm DNA nıza baktırın muhakkak. Maca bitkisi de kullanın. Sizin çok az bi yolunuz kaldı. Umutlu ol pozitif ol. Bak ben dün kaynımın tatlısına gittim bi kaç kadın kaynanama gelinin kısır mı 3.5 sene oldu niye hala yok dedi. Çok üzüldüm sonrada birdaha bu insanların arasına girmem dedim eşime. Moralim yerle bir oldu. Onlarada dedim hayatta herşey çocuk değil. Beni gören çocuk soruyor size ne dedim. Hiç halimi hatırımı soran yok. İşinize bakın. Hepsi samimiyetsiz ve sahte insanlar....
Lh 4 fsh 4 testosteron 2.8 prolaktin 11 sanırım. Hepsi normal değerler içinde. Ama testosteron biraz düşük geldi bana. Onuda varikosele bağlıyorum.Saklicennet hareketsizlik morfoloji düşüklüğü varikosel kaynaklıdır bence.Eşinizin hormon tahlilleri nasıl?
http://aminoasitler.net/dogurganlik/Lh 4 fsh 4 testosteron 2.8 prolaktin 11 sanırım. Hepsi normal değerler içinde. Ama testosteron biraz düşük geldi bana. Onuda varikosele bağlıyorum.
Ahh canım benim çok zor evet gerçekten uzman gibi kısır damgası vuruyorlar. Ben reçetede infertilite yazısını görünce bile üzülüyorsun insanlar düşünmeden haraket ediyor gerçekten. Hiç biryere gitme hafta sonlarını eşinle değerlendir spor yap. Orada ki imkanlar nasıl bilmiyorum ama kafanızı dağıtın. Ben herkese eşim çocuk istemiyor diyorum birşey demiyorlar ama içimde ne yangınlar kopuyor bir rabbim birde sizler kader arkadaşlarım bilir.
Ameliyattan sonra değerlerime baktırcam canım aklımda. DNA hasar testine baktıracağız da ameliyat olmasını bekliyoruz doğru sonuç alalım diye. Hatta Kaan hocaya bile gitmeyi düşünüyorum.
Bu arada sperm testinde toplam 1 ml volümümüz düşük ve 30 milyon sperm. Yani 60 milyon değil
Volüm neden 1 hiç anlamıyorum tıkanıklık yoktur dimi.okuya okuya delircem ilerleyemediğimiz için uygulamaya geçemiyorum.
Aslında öyle bir şüphemiz Yok ama genelde volüm düşüklüğünde oluyormuş. Yine de sorcam doktora. Nac 600 kullanıyorsunuz ya senden haber bekliyorum farklılık oluyor mu diye. Düşürdüğünü biliyorum ama ameliyattan önce çok takviye kullansın istemiyorum ameliyattan 15 gün sonra başlamak daha mantıklı geliyor. Yüksek mineral vitamin yan etki yapar mı diye de düşünüyorum.Öyle işte 2 cephede savaş veriyorum maalesef...
zaten hayat zor benim için bide onlar üstüne tuzu biberi oluyor..... cnm sizde nac 600 kullanın erken çözülme için ve hıza da iyi geliyor. Tıkanıklık yoktur ya. Ever öyle bi şüphen varsa doktorunuza söyleyin bakalım ne diyecek...
Cnm bu sayfa çok iyi ya. Teşekkürler paylaşım içinhttp://aminoasitler.net/dogurganlik/
Bu siteye bi göz at cnm, promene ilave Teatria al koenzim ve 2antioksidan var içinde spermler için,birde c vitamini redoxon çinko, biryerde okudum günde 1000mg kullanım yazıyor spermler için.Siizn varikosel çok mu ileri seviyedeydi bazı doktorlar ameliyat önermiyor oyüzden sorfum
Aslında öyle bir şüphemiz Yok ama genelde volüm düşüklüğünde oluyormuş. Yine de sorcam doktora. Nac 600 kullanıyorsunuz ya senden haber bekliyorum farklılık oluyor mu diye. Düşürdüğünü biliyorum ama ameliyattan önce çok takviye kullansın istemiyorum ameliyattan 15 gün sonra başlamak daha mantıklı geliyor. Yüksek mineral vitamin yan etki yapar mı diye de düşünüyorum.
Canım bu siteleri hatmettim diyebilirim ama daha ek takviyelere başlamadım sadece promen k kullanıyor ve sağlıklı beslenmeye çalışıyor eşim. Miktarları fazla gelir mi? Mesela günlük ihtiyaç vitamin değerlerine bakıyorum. Fazlasını alıyoruz hepsini kullanınca Buda canımı sıkıyor.http://aminoasitler.net/dogurganlik/
Bu siteye bi göz at cnm, promene ilave Teatria al koenzim ve 2antioksidan var içinde spermler için,birde c vitamini redoxon çinko, biryerde okudum günde 1000mg kullanım yazıyor spermler için.Siizn varikosel çok mu ileri seviyedeydi bazı doktorlar ameliyat önermiyor oyüzden sorfum
Ben aldım kötü kokuyor çok ama içerik güzel, dün bi ilaç gördüm life time multivitamin bunun içindede yok yok bi araştırın derim en iyi multivitamin diye araştıdığumda çıktı karşıma.Ben yurtdışındayım Türkiye de olsam neler alıcam da :)) ben Omepa da aldım ama Teatria daha iyi sanırım eşime aldık onu daCnm kendime de solgar multivitamin female almayı düşünüyorum.
Fazla değil yani promeninkiler, Teatria koenzim q 10 200 300mg kullanılmalı sperm yumurta kalitesi için, sağlıklı beslensekte günlük bütün gerekli vitaminleri antioksidanları almamız mümkün değil diye düşünüyorum.Canım bu siteleri hatmettim diyebilirim ama daha ek takviyelere başlamadım sadece promen k kullanıyor ve sağlıklı beslenmeye çalışıyor eşim. Miktarları fazla gelir mi? Mesela günlük ihtiyaç vitamin değerlerine bakıyorum. Fazlasını alıyoruz hepsini kullanınca Buda canımı sıkıyor.
Bende öyle düşünüyorum ama insan korkuyor bir de çok hassas bünyesi var. Sigarayı da tam anlamıyla bırakamadı günde 5 tane falan içiyor. Çift tarafta varikosel var canım sormuşsun. Belki işe yaramayacak ama böyle de değerlerimiz düşük denemek istiyoruz ilki çok başarılı olamadı. Zararımız maddi anlamda olur sadece. Sperm sayısının düşeceğine inanmıyorum o yüzden iyi bir yerde hem mikrocerrahi hemde özel bir dobler sistemi olan biryerde Amerika’da eğitimini almış birine olcaz. Öde gidip sperm taşıyan damarı kesmez herhalde. Çok zor gerçekten.Fazla değil yani promeninkiler, Teatria koenzim q 10 200 300mg kullanılmalı sperm yumurta kalitesi için, sağlıklı beslensekte günlük bütün gerekli vitaminleri antioksidanları almamız mümkün değil diye düşünüyorum.
Canım bu konuda sen bizden daha bilgilisin bu karamsarlık niye....hele bı ameliyatıni olsun esin bak nasıl düzeliyor değeriniz orda genişleyen damar hala varken nasıl duzelsin bebislermoonlovers @Bir melek gelsin Beth18 zeynepppppppp
Teşekkür ederim kızlar minnettarım.
Ben tüp bebek düşünmüyorum çünki değerlerimiz düzelmeden şansımızın yüksek olduğunu düşünmüyorum. Adetimin 3. Günü yapılan testlerimi yaptım herşey normal dedi doktor tsh 2.5 problem değildirler herhalde. Ulturasonla rahim de temiz çıktı. Tabi daha detaylı araştırmalarımı yapacağım sadece eşimle aynı zamanda başlamak istemedim gerçekten geçtiğimiz süreçler çok zor.
2 ml de 43 milyondu şimdi 1ml 30 toplam ileri haraket 7 yine 7 ... %93 haraketsiz bizde hiç bir zaman yerinde haraket olmadı ya ileri hız Yada haraketsiz. Buna anlam veremedim açıkcası. Bizim volüm neden düşük acaba. 65 dk da sıvılaşıyor birde.
3 ay proxeed plus ve E vitamini şimdide promen K kullanıyoruz ama işe yaramamış sanırım.
Bu ay sonu Yada şubat başı 2. Ameliyatı olcaz allahım şifa verir inşallah. Bize dua edin lütfen. İnşallah düzelme olur. Başka bir sorunumuz mu var acaba. Bizim gibi olan var mı? 3 ay sonra düzelme oluşmayan.ağladım eşim çok kızdı aramızda soğuk rüzgarlar esti resmen.
Bizim morfoloji 2 DNA hasarı 7,bize de 4 yıl önce varikosel var dendi ultrasonda çıktı ama daha sonraki tüp bebek doktorları yok dedi kimisi ameliyata gerek yok dedi öyle kaldı.Sigara da kullanıyor eşim sayı falan iyi bizde. İlaç kullanıyor 5 aydır şubatta Türkiye ye gelip tüp bebeğe başlayacağız.iyi bir doktor olduktan sonra sorun olmaz bence de.Bende öyle düşünüyorum ama insan korkuyor bir de çok hassas bünyesi var. Sigarayı da tam anlamıyla bırakamadı günde 5 tane falan içiyor. Çift tarafta varikosel var canım sormuşsun. Belki işe yaramayacak ama böyle de değerlerimiz düşük denemek istiyoruz ilki çok başarılı olamadı. Zararımız maddi anlamda olur sadece. Sperm sayısının düşeceğine inanmıyorum o yüzden iyi bir yerde hem mikrocerrahi hemde özel bir dobler sistemi olan biryerde Amerika’da eğitimini almış birine olcaz. Öde gidip sperm taşıyan damarı kesmez herhalde. Çok zor gerçekten.
Eşinin problemi nedir?
amannn salla bosver dengesiz kadinlarla ugrasa ugrasa kafayi yemisSenin dr ne dedi canını sıktı?
İnşallah düzelir canım. Emeklerim boşa gidiyor diye üzülüyorum. Sürekli programlı haraket ediyorum ama olmuyor mu anlamıyorum nerede hata yapıyor olabilirim?Canım bu konuda sen bizden daha bilgilisin bu karamsarlık niye....hele bı ameliyatıni olsun esin bak nasıl düzeliyor değeriniz orda genişleyen damar hala varken nasıl duzelsin bebislerbak gör ameliyat sonrası inşallah duzelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?