Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynepppppppp
Zeynepcim solgar fameleye baktım içeriği çok iyiymiş ben positive diye bir vitamin var onu almayı düşünüyordum ama bu daha iyiymiş. İnofolik ve senin dediğin bitkisel karışımınıda almak isterim çok ağır gelir mi hepsi karışınca.
Şuan almıyorum eşim ameliyattan 1 ay sonra başlarım bende takviyelere.
Yapmam gereken tahlilleride sizlerden öğrenirim artık.

Saklicennet
Yok canım ilk defa yaptırdık. Kaan Hoca'ya Şubat'ta gidecegiz. İleri hız yüzde 5 morfoloji 3 sayı 160 milyon. Sanırım sıkıntımız ileri hız. 1 aydan fazla süredir emodex kullanıyor eşim , incir yiyor , havuç suyu içiyor her akşam başka önerin var mı?

Macunu mu diyorsun cnm ???

Merhaba cnm sayınız çok iyi morfolojinizde fena sayılmaz ileri hız için özellikle promen k çok iyi diye düşünüyorum. Bizde çok işe yaradı hareketli sayımız %2 den % 25 e yükseldi. 2 ayda. Çok şükür.

http://www.beslenmedestegi.com/saglik-rehberi/kisirlik-tedavisi
Bir önceki sayfalarda da başka bir arkadaşımız link gönderdi oda size yardımcı olabilir. Promen k da güzel bir takviye. Omega 3 de almanızı öneririm canım.

Evet canım macun.

O macunla 3/4 kişi hamile kaldı valla. Darısı bizim başımıza. Veririm tabi ki. Ne zaman istersen cnm.

Cnm benim göğüslerim hala hassas ağrıyor şişmiş durumda uçları da belirgin gibi çok olmasa da. 23. Günüm bugün. Acaba olabilir mi ??? diye şüpheleniyorum ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Cuma günü test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam tabi. Bi yandan da korkuyorum gebelikse, genetik ve pırtılaşma testleri de çıkmadı ne yapacağım Buda düşük olursa. İğne aspirin kullansam mı, presmiş kullansam mı ???? Aklım çok karışık Allah doğru yola yönlendirsin bizi inş..... Ara ara adet sancımda oluyor. Belki de adet belirtisidir.

Nasıl bi macun merak ettim bende

Bu aydan sonrada promen k kullanalım bakalım inşallah iyi sonuç alırız.cooook teşekkürler

zeynepppppppp
Ay canım çok merak ediyorum var mı acaba inşallah vardır inşallah çok sevinirim iyi bir habere ihtiyacım var gerçekten.
Yok kuzum internetteki karışımdan bahsediyorum onunla da birsürü hamile var ya belki bana da iyi gelir. Sende bulantı yapmış ama bilemiyorum.

Evet cnm o çok bayana iyi gelmişti. Bence sana da iyi gelecek çünkü adet tarihlerin aksıyordu senin. Benim bünyem çok hassas ya ondan baş dönmesi yaptı bende galiba.

zeynepppppppp
İnşallah bakalım önümüzde zorlu süreçler var.
Canım bence bir aspirin kullan sen. Zararı olurmu ki?
Birde ananas ye. Bebeğin gelişimi için birebir. Azda olsa önlemini anlamış olursun.

Kizlar bir süredir topikte yoktum, kaan hoca bize cevap yazmiş. Spermlerin halen hepsi hareketsiz 1 ay daha takviye kullanin hem art med hem impryl beraber vermiş, yine hareket olmazsa tüp bebeğe geçelim testis spermi kullanalim demiş. 4 aydir ilaç kullaniyoruz biz de 1 adim ilerleyemedik

Sayı morfoji iyimi hasar nasıl tüp bebek için?

Canım testis spermi derken TESE den mi söz etmiş.
İnşallah biraz da olsa ilerleme katederiZ.

Canım benim esimde art Med ve impryl kullandı birde klomen sayımız arttı baya inşallah faydası olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…