- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Çok iyi çıkmış 15 ve altı çok iyi bir sonuç.Arkadaşlar DNA hasar sonucumuz çıktı yüzde 7 çıktı:)
zeynepppppppp
Zeynepcim solgar fameleye baktım içeriği çok iyiymiş ben positive diye bir vitamin var onu almayı düşünüyordum ama bu daha iyiymiş. İnofolik ve senin dediğin bitkisel karışımınıda almak isterim çok ağır gelir mi hepsi karışınca.
Şuan almıyorum eşim ameliyattan 1 ay sonra başlarım bende takviyelere.
Yapmam gereken tahlilleride sizlerden öğrenirim artık.
Saklicennet
Yok canım ilk defa yaptırdık. Kaan Hoca'ya Şubat'ta gidecegiz. İleri hız yüzde 5 morfoloji 3 sayı 160 milyon. Sanırım sıkıntımız ileri hız. 1 aydan fazla süredir emodex kullanıyor eşim , incir yiyor , havuç suyu içiyor her akşam başka önerin var mı?
Evet canım macun.Macunu mu diyorsun cnm ???
http://www.beslenmedestegi.com/saglik-rehberi/kisirlik-tedavisiSaklicennet
Yok canım ilk defa yaptırdık. Kaan Hoca'ya Şubat'ta gidecegiz. İleri hız yüzde 5 morfoloji 3 sayı 160 milyon. Sanırım sıkıntımız ileri hız. 1 aydan fazla süredir emodex kullanıyor eşim , incir yiyor , havuç suyu içiyor her akşam başka önerin var mı?
Evet canım macun.
Nasıl bi macun merak ettim bendeO macunla 3/4 kişi hamile kaldı valla. Darısı bizim başımıza. Veririm tabi ki. Ne zaman istersen cnm.
Cnm benim göğüslerim hala hassas ağrıyor şişmiş durumda uçları da belirgin gibi çok olmasa da. 23. Günüm bugün. Acaba olabilir mi ??? diye şüpheleniyorum ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Cuma günü test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam tabi. Bi yandan da korkuyorum gebelikse, genetik ve pırtılaşma testleri de çıkmadı ne yapacağım Buda düşük olursa. İğne aspirin kullansam mı, presmiş kullansam mı ???? Aklım çok karışık Allah doğru yola yönlendirsin bizi inş..... Ara ara adet sancımda oluyor. Belki de adet belirtisidir.
Saol cnmEki Görüntüle 2095098 Bu cnm macun
zeynepppppppp
Ay canım çok merak ediyorum var mı acaba inşallah vardır inşallah çok sevinirim iyi bir habere ihtiyacım var gerçekten.
Yok kuzum internetteki karışımdan bahsediyorum onunla da birsürü hamile var ya belki bana da iyi gelir. Sende bulantı yapmış ama bilemiyorum.
Sayı morfoji iyimi hasar nasıl tüp bebek için?Kizlar bir süredir topikte yoktum, kaan hoca bize cevap yazmiş. Spermlerin halen hepsi hareketsiz 1 ay daha takviye kullanin hem art med hem impryl beraber vermiş, yine hareket olmazsa tüp bebeğe geçelim testis spermi kullanalim demiş. 4 aydir ilaç kullaniyoruz biz de 1 adim ilerleyemedik
Canım testis spermi derken TESE den mi söz etmiş.Kizlar bir süredir topikte yoktum, kaan hoca bize cevap yazmiş. Spermlerin halen hepsi hareketsiz 1 ay daha takviye kullanin hem art med hem impryl beraber vermiş, yine hareket olmazsa tüp bebeğe geçelim testis spermi kullanalim demiş. 4 aydir ilaç kullaniyoruz biz de 1 adim ilerleyemedik
Canım benim esimde art Med ve impryl kullandı birde klomen sayımız arttı baya inşallah faydası olur canımKizlar bir süredir topikte yoktum, kaan hoca bize cevap yazmiş. Spermlerin halen hepsi hareketsiz 1 ay daha takviye kullanin hem art med hem impryl beraber vermiş, yine hareket olmazsa tüp bebeğe geçelim testis spermi kullanalim demiş. 4 aydir ilaç kullaniyoruz biz de 1 adim ilerleyemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?