- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Günaydın kızlar buraya ara ara yazıyordum ama okudum hep sizleri benim eşimin bir doktora göre sorunu yoktu diğerine göre hareket sinirdaydi diğerleri guzel. 4 yıl bekledik ama olmadı ve artık tüp bebeğe başladık inşallah olumlu olur sizle paylaşmak istediğim bir şey var ilk defa duydum ben bunu doktorumdan sebepsiz infertelitede bile 2 yıldan sonra gebe kalma şansı %3 lere düşüyormuş sizin de bilmenizi istedim bunu ben çok şaşırdım duyunca
Art med başlayalı bizim de 1 aya yaklaştı önceden impryldi bakalım bi değişiklik olcak mı şubat sonu test vericez. Neden testis spermi demiş size? Hasar mı cok? Bizde hasar düşmedi ben sordum tüpbebeği öyle cvp verdiKizlar bir süredir topikte yoktum, kaan hoca bize cevap yazmiş. Spermlerin halen hepsi hareketsiz 1 ay daha takviye kullanin hem art med hem impryl beraber vermiş, yine hareket olmazsa tüp bebeğe geçelim testis spermi kullanalim demiş. 4 aydir ilaç kullaniyoruz biz de 1 adim ilerleyemedik
Kalplerden biri benim digeri bebisimin kalbiGunaydinnnnn
Canım onunda problemleri vardı değil mi?Kızlar zahide yetiş de hamile :) darısı bizim başımıza da inşşşş. Hayırlı sağlıklı gebelikler ve hayırlı sağlıklı çocuklar en tez zamanda rabbim bize nasip etsin inşşşşş
Yok tüp bebekmiş kızlarCanım onunda problemleri vardı değil mi?
Eşide yanlış duymadıysam kadın Doğum uzmanıymış. Normal mi kaldı acaba. Seneler sonra sevindim gerçekten.
İnşallah bizde güzel haberlerimizi burada ilk birbirimizle paylaşırız.
Canım onunda problemleri vardı değil mi?
Eşide yanlış duymadıysam kadın Doğum uzmanıymış. Normal mi kaldı acaba. Seneler sonra sevindim gerçekten.
İnşallah bizde güzel haberlerimizi burada ilk birbirimizle paylaşırız.
TüpmüşTüp bebek bence. 38 yaşında zahide yetiş eşi iş adamı bence.
morfoloji 1, hasara hiç bakılmadı.Sayı morfoji iyimi hasar nasıl tüp bebek için?
testis aspirasyonu diye geçiyor canım TESACanım testis spermi derken TESE den mi söz etmiş.
İnşallah biraz da olsa ilerleme katederiZ.
bakalım canım biraz daha devam etmek istiyorum ilaca. Canlılık oranı artarsa tüp bebek sansı artar diye düşünüyorum. şu an yüzde 9 canlı çok az...Canım benim esimde art Med ve impryl kullandı birde klomen sayımız arttı baya inşallah faydası olur canım
Bizim spermlerde hiç hareket yok, genetik bir sıkıntı sanirim. O yüzden sperm canli mi diye başka bir test bakiliyor olan spermlerin de yuzde 9 u canlı. Hasar hic bakilmadi. Hem dnası bozuk olmayan hem de canli olana denk gelmek için testisden alalim dedi.Art med başlayalı bizim de 1 aya yaklaştı önceden impryldi bakalım bi değişiklik olcak mı şubat sonu test vericez. Neden testis spermi demiş size? Hasar mı cok? Bizde hasar düşmedi ben sordum tüpbebeği öyle cvp verdi
Ee canim sende hem itp hem de pihtilaşma birarada cikmaz diye düşünüyorum. Ayrintisini bilmiyorum ama birbirine zıt iki hastalik.Kızlar ıtp hastasıyım ya ben doktoruma gittim hemotoloğa yani kesinlikle coaspirin ve clexane kullanma dedi. Trombositlerin düşer dedi. Ne olacak bilmiyorum daha testim çıkmadı ama yine de pırtılaşma olmasa bile bu ilacı ve iğneyi kullandırıyorlar ya tedbir amaçlı.izin çıkmadı.
Onunda mi bebeği olmuyordu, bilmiyordum.Kızlar zahide yetiş de hamile :) darısı bizim başımıza da inşşşş. Hayırlı sağlıklı gebelikler ve hayırlı sağlıklı çocuklar en tez zamanda rabbim bize nasip etsin inşşşşş
Ee canim sende hem itp hem de pihtilaşma birarada cikmaz diye düşünüyorum. Ayrintisini bilmiyorum ama birbirine zıt iki hastalik.
Onunda mi bebeği olmuyordu, bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?