Amin. Amin Rabbim bizlere de nasip etsin. İnşallah.doktoru Bülent traşti galibaEvet olmuyordu. Sonunda pozitifi gördü rabbim kucağına aldırsın inş.
Dur bakalim canim stres etme sonuç bir çiksin. Pihtilasma testi genetik olan birsey sonradan değişmez.Cnm bende kadın Doğum doktoruna öyle dedim ama 3 senedir ameliyat olduğun için trombositler pasif halde olabilir pırtılaşma olabilir dedi. Bilmiyorum inş çıkmaz bide onu kafa takmak istemiyorum valla.
Hasar baktırmadan tüp bebek yaptırma bence cnmmorfoloji 1, hasara hiç bakılmadı.
Dur bakalim canim stres etme sonuç bir çiksin. Pihtilasma testi genetik olan birsey sonradan değişmez.
Kuzum galiba sizde haraket yoktu değil mi? Ondan tese yapıp yerinde olan spermleri kullanacak galiba. Hayırlısı olsun rabbim nasip etsin bebeğini inşallah.testis aspirasyonu diye geçiyor canım TESA
Yani 2.yıldan sonra beklemememizmi gerekiyorGünaydın kızlar buraya ara ara yazıyordum ama okudum hep sizleri benim eşimin bir doktora göre sorunu yoktu diğerine göre hareket sinirdaydi diğerleri guzel. 4 yıl bekledik ama olmadı ve artık tüp bebeğe başladık inşallah olumlu olur sizle paylaşmak istediğim bir şey var ilk defa duydum ben bunu doktorumdan sebepsiz infertelitede bile 2 yıldan sonra gebe kalma şansı %3 lere düşüyormuş sizin de bilmenizi istedim bunu ben çok şaşırdım duyunca
canım zaten spermlerin yüzde 91i ölü, o yüzden hasarın yüksek çıkacağı belli. zaten hasarın yüksek olma ihtimalinden dolayı testis spermi kullanacaklar, en az hasarlı o biliyosun.Hemen tüp bebek yaptırasım yok, biraz daha düzelene kadar bekleyeceğim.Hasar baktırmadan tüp bebek yaptırma bence cnm
Evet canım hiç hareket yok, amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallahKuzum galiba sizde haraket yoktu değil mi? Ondan tese yapıp yerinde olan spermleri kullanacak galiba. Hayırlısı olsun rabbim nasip etsin bebeğini inşallah.
Anladım cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bitanemcanım zaten spermlerin yüzde 91i ölü, o yüzden hasarın yüksek çıkacağı belli. zaten hasarın yüksek olma ihtimalinden dolayı testis spermi kullanacaklar, en az hasarlı o biliyosun.Hemen tüp bebek yaptırasım yok, biraz daha düzelene kadar bekleyeceğim.
hayırlı olsun yeni işin :) Tedaviye başlamıştın değil mi, nasıl gidiyor? Evet bir gün buluşalım bir kahve içelim ya ne iyi olur.Kizlarrrrr
Nasilsiniz?
Ben bugun yeni bir okula tayin oldum orasiyla gorusmeye gittim iyi sicak kanli insanlar. Onceki okulda biraz rahatsizliklarim vardi. Insallah bu okulda yeni bir sayfa acilir onume. Yeni bi yasam beni bekliyordur tabi ki dilegim bebekli olmak ama her sey kismet uzerimize duseni yapiyoruz bakalim Allah kismet edecek mi?
Cok huzurluyum...
Evi toplayip kahve yapip icicem evimde...
Gelin birlikte icelim
Kizlarrrrr
Nasilsiniz?
Ben bugun yeni bir okula tayin oldum orasiyla gorusmeye gittim iyi sicak kanli insanlar. Onceki okulda biraz rahatsizliklarim vardi. Insallah bu okulda yeni bir sayfa acilir onume. Yeni bi yasam beni bekliyordur tabi ki dilegim bebekli olmak ama her sey kismet uzerimize duseni yapiyoruz bakalim Allah kismet edecek mi?
Cok huzurluyum...
Gelin birlikte icelim
Ayyyy darısı bana bi de ben kurtulsam şu okuldan cidden nefret ettiğim kişiler var ama mecburum başka açık yokKizlarrrrr
Nasilsiniz?
Cok huzurluyum...
Gelin birlikte icelim
GalibaYani 2.yıldan sonra beklemememizmi gerekiyor
Yalnız değilsin canım bende ev hanimiyimBeth18
Hayırlı olsun canım inşallah güzel şeyler karşına çıkar.
Ne güzel yaptın bende şimdi içtim bir kahve tabi çikolata vazgeçilmezimiz bazen kahvaltı yapmadan bu ikiliyi yiyip içiyorum sonra üzülüyorum bebeğimin gelmesini mi geciktiriyorum acaba diye.
zeynepppppppp Bir melek gelsin
Ayy burada herkes eğitimci kendimi yanlız hissediyorum
Bende atanamayan bir öğretmenim :)))))))))))) bı yandan kpss çalışıyorum bı yandan da bebeği kafama takıyorum nasıl olacaksa bakalmBeth18
Ne güzel yaptın bende şimdi içtim bir kahve tabi çikolata vazgeçilmezimiz bazen kahvaltı yapmadan bu ikiliyi yiyip içiyorum sonra üzülüyorum bebeğimin gelmesini mi geciktiriyorum acaba diye.
ya evet canim ayni ildeyiz aslinda yapabiliriz. Sagol canim insallah hayirli olur isim. Iyi gidiyor dun biraz dr. Canimi sıkti ama mesaj attim bana boyle seyler soylemeyin diye. Kimsenin moralimi bozmasina izin vermiyorum. Valla hava yagmurlu ya burda evde sicacik cok mutluyum huzurluyum cok sukurhayırlı olsun yeni işin :) Tedaviye başlamıştın değil mi, nasıl gidiyor? Evet bir gün buluşalım bir kahve içelim ya ne iyi olur.
canim simdiki okulumda norm fazlasi oldum baska okula gectim bende cok sukur iyi gidiyorMerhaba cnm Tayin zamanı değil ki cnm nasıl yaptın ? Tüp bebek işlemin nasıl geçiyo cnm ??
ay sorma ayni bende oyleydim kurtuldum cok sukurAyyyy darısı bana bi de ben kurtulsam şu okuldan cidden nefret ettiğim kişiler var ama mecburum başka açık yok
bende kahve cikolata yaptim. Kayinvalide bana kahve makinesi almis normalde pek sevmem kahve ama o makine sebebiyle yapip yapip iccem gibime geliyoBeth18
Canım bende hem okuyorum hem bebeği mi düşünüyorum. İnan birlikte hiç iyi gitmiyor. Bildiğim soruyu yanlış yapıyorum bildiğim soruyu bilmiyorum diye yapmıyorum. Eve geldim düşünürken ben böyle hataları nasıl yaptım diye kafamı duvarlara vurasım geldi aptallıktı tamamen.Bende atanamayan bir öğretmenim :)))))))))))) bı yandan kpss çalışıyorum bı yandan da bebeği kafama takıyorum nasıl olacaksa bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?