- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım bende hem okuyorum hem bebeği mi düşünüyorum. İnan birlikte hiç iyi gitmiyor. Bildiğim soruyu yanlış yapıyorum bildiğim soruyu bilmiyorum diye yapmıyorum. Eve geldim düşünürken ben böyle hataları nasıl yaptım diye kafamı duvarlara vurasım geldi aptallıktı tamamen.
Bebek beni benden alıyor
Haklısın canm aynıyiz desene :)Canım bende hem okuyorum hem bebeği mi düşünüyorum. İnan birlikte hiç iyi gitmiyor. Bildiğim soruyu yanlış yapıyorum bildiğim soruyu bilmiyorum diye yapmıyorum. Eve geldim düşünürken ben böyle hataları nasıl yaptım diye kafamı duvarlara vurasım geldi aptallıktı tamamen.
Bebek beni benden alıyor
canim hic sikma canini insallah bizlerinde olacak. Bizimde sevmedigim bi kac ogretmen var benim dusuk yaptigimi bile bile nasil bi arkadasin bebegini ovuyorlar nasil seviyorlar telefondan. Bana nispet mi yapiyorlar bilemiyorum. O ikisinden kurtulacagim icin ayrica mutluyumBu durum hepimizde var anlaşılan. Hiç birşeye adapte olamıyoruz kafalar hep yoğun. Bazen beynimin yandığını düşünüyorum. Allah bizlere yardım etsin. Keşke kafayı düşüncelerden arındıracak bi makina olsa. Mis olurdu bence. Bugün bi arkadaş çocuğunun başarısından söz etti. Bende maşallah dedim oradan bi arkadaş da ( durumumu biliyor) Allah sana da nasip etsin inş dedi. Bu lafa bile canım yandı. Ne duruma gelmişim ya. Buluttan nem kapıyorum.
Evt öyleyim ama bazen keşke olmasaydım dediğim bile oluyor veliler yüzünden canm o kadar yani....Beth18
Hayırlı olsun canım inşallah güzel şeyler karşına çıkar.
Ne güzel yaptın bende şimdi içtim bir kahve tabi çikolata vazgeçilmezimiz bazen kahvaltı yapmadan bu ikiliyi yiyip içiyorum sonra üzülüyorum bebeğimin gelmesini mi geciktiriyorum acaba diye.
zeynepppppppp Bir melek gelsin
Ayy burada herkes eğitimci kendimi yanlız hissediyorum
sende iyi ki varsin canimKader arkadaşlarım
İyiki varsınız.
Darısı bana inşallah fesat kıskanç insanların oldugu yerde çalısmak zor sıkıcı oluyor geldikleri yerleri bilmesem havalarına kanıcam da nerden çıktıkları belli ama bi gör havalardan yanlarına varılmıyor ama Rabbim herkesin kalbine göre veriyor bu içimi rahatlatıyor ektiklerini biçiyorlar çok şükürcanim hic sikma canini insallah bizlerinde olacak. Bizimde sevmedigim bi kac ogretmen var benim dusuk yaptigimi bile bile nasil bi arkadasin bebegini ovuyorlar nasil seviyorlar telefondan. Bana nispet mi yapiyorlar bilemiyorum. O ikisinden kurtulacagim icin ayrica mutluyum
Bende tekim canım eşim arkaşlarıyla ev oturmasına gitti geyik muhabbet iyi tmm git dedim kıyamadımKizlar napiyorsunuz?
Ben evde tekim
Esim yok
Yemegimi falan yedim
Mum ve los isigimi yaktim
Elime orgumu aldim
Ufak tefek cinayetleri izliyorum
Bir örüyorum iki kk.ya bakiyorum
gercekten oyle. Ben hic kimseye kotu bir sey yapmayarak,kotu dusunmeyerek cozumu buldum. Cunku goruyorum ki birbirinin arkasindan dolaplar cevirenlerin basina surekli bir seyler geliyor ve hic mutlu degiller. Sadece cevreye mutlu gozukmeye calisiyorlarDarısı bana inşallah fesat kıskanç insanların oldugu yerde çalısmak zor sıkıcı oluyor geldikleri yerleri bilmesem havalarına kanıcam da nerden çıktıkları belli ama bi gör havalardan yanlarına varılmıyor ama Rabbim herkesin kalbine göre veriyor bu içimi rahatlatıyor ektiklerini biçiyorlar çok şükür
ohh iyi yapmissin uzat bacaklarini keyif yap sendeBende tekim canım eşim arkaşlarıyla ev oturmasına gitti geyik muhabbet iyi tmm git dedim kıyamadım
Banada en tuaf gelen ne biliomusun?birbirlerinin arkasından konuşup karşı karşıya gelince birbirine güzel sözler söylemeleri birbirlerini sımartmalarıgercekten oyle. Ben hic kimseye kotu bir sey yapmayarak,kotu dusunmeyerek cozumu buldum. Cunku goruyorum ki birbirinin arkasindan dolaplar cevirenlerin basina surekli bir seyler geliyor ve hic mutlu degiller. Sadece cevreye mutlu gozukmeye calisiyorlar
ayy yemin ediyorum acaba bizkmkilerden mi bahsediyorsun dedim icimden. Ay nasil konusuyolar zannedersin ki yuzune bakmayacak sonrasinda bir sakalasmalar bir pohpohlamalar ayyyyy igrencler midem bulaniyo nefret ediyorum.Banada en tuaf gelen ne biliomusun?birbirlerinin arkasından konuşup karşı karşıya gelince birbirine güzel sözler söylemeleri birbirlerini sımartmalarıinsan utanır ya o ortamda bende varım bana söyledin onun hakkında ne düşündüğünü pes diyorum bu kadar sahtelik olmaz
yaa keske diger arkadasinizda aldirmasaymis evlenirlerdi ilerde...Kızlar bugün iki haber aldım biri eşimin arkadaşının sevgilisi hamile kalmış planlamadan ve hemen gidip aldırmış. Bir diğerinde 9 tüp bebek denmesinden sonra normal yolla hamile kalan bir arkadaş oldu. Çok sevindim umutlar bitince tekrar yeşerten rabbime hamd olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?