Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bu durum hepimizde var anlaşılan. Hiç birşeye adapte olamıyoruz kafalar hep yoğun. Bazen beynimin yandığını düşünüyorum. Allah bizlere yardım etsin. Keşke kafayı düşüncelerden arındıracak bi makina olsa. Mis olurdu bence. Bugün bi arkadaş çocuğunun başarısından söz etti. Bende maşallah dedim oradan bi arkadaş da ( durumumu biliyor) Allah sana da nasip etsin inş dedi. Bu lafa bile canım yandı. Ne duruma gelmişim ya. Buluttan nem kapıyorum.

Haklısın canm aynıyiz desene :)

canim hic sikma canini insallah bizlerinde olacak. Bizimde sevmedigim bi kac ogretmen var benim dusuk yaptigimi bile bile nasil bi arkadasin bebegini ovuyorlar nasil seviyorlar telefondan. Bana nispet mi yapiyorlar bilemiyorum. O ikisinden kurtulacagim icin ayrica mutluyum

Evt öyleyim ama bazen keşke olmasaydım dediğim bile oluyor veliler yüzünden canm o kadar yani....

Darısı bana inşallah fesat kıskanç insanların oldugu yerde çalısmak zor sıkıcı oluyor geldikleri yerleri bilmesem havalarına kanıcam da nerden çıktıkları belli ama bi gör havalardan yanlarına varılmıyor ama Rabbim herkesin kalbine göre veriyor bu içimi rahatlatıyor ektiklerini biçiyorlar çok şükür

gercekten oyle. Ben hic kimseye kotu bir sey yapmayarak,kotu dusunmeyerek cozumu buldum. Cunku goruyorum ki birbirinin arkasindan dolaplar cevirenlerin basina surekli bir seyler geliyor ve hic mutlu degiller. Sadece cevreye mutlu gozukmeye calisiyorlar

Banada en tuaf gelen ne biliomusun?birbirlerinin arkasından konuşup karşı karşıya gelince birbirine güzel sözler söylemeleri birbirlerini sımartmaları insan utanır ya o ortamda bende varım bana söyledin onun hakkında ne düşündüğünü pes diyorum bu kadar sahtelik olmaz

Beth18 Bir melek gelsin
Ay kızlar bende TEK’im bugün eşim gemide kalacak.
Bende de bende abimler vardı birde ufaklığımız var onu sevdim bütün gün diyebilirim. Sabah yüzmeden çıktım yorulmuştum da pastaneden birşeyler almıştım şimdi çay keyfi yapıp ufak tefek cinayetleri izliyorum.

ayy yemin ediyorum acaba bizkmkilerden mi bahsediyorsun dedim icimden. Ay nasil konusuyolar zannedersin ki yuzune bakmayacak sonrasinda bir sakalasmalar bir pohpohlamalar ayyyyy igrencler midem bulaniyo nefret ediyorum.

yaa keske diger arkadasinizda aldirmasaymis evlenirlerdi ilerde...

zeynepppppppp aglamaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…