Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ufak tefek cinayetlerdeki pelin ne yilan cikti arkadasssssss

Beth18
Canım allah kimine verip sınıyor kimine vermeyip sunıyor işte.
İnşallah birgün bizlerimde olur.
Bazen kendimi bebek alışveriş sitelerini gezerken buluyorum nasıl bir hasretse artık.

Slm kızlarbugun bende dizi keyfi yapıyorum ufak tefek cinayetleri izliyorum
Artık korunmuyoruz
Beth18 canım senin tedavi başladı demi nasıl gidiyor inşallah güzel haberleri al.
zeynepppppppp canım banada kan pıhtılaşma testlerde yapılmıştı doktora gittim ama doktor yinede tedbir amaçlı koraspirin ve iğne kullancakmisim

iyiyiz canim
Cumlenin sonu hamileyim diye bitcek sandim yuregim hopladi sevinecektim ki degilim yazmissin... senin degerlerin iyi bence yakindir hamilelik canim
Kuzum korkuyorum dusuklerden rahime bisey oldu mu acaba diye. Senin tup niye tikaliydi kuzum enfeksiyon falan mi? Ben de sisli echomara gidicem tikaliysa bi islem daha yapip acmaya calisiyolarmis. Belki biraz acilir tikaliysa

Ben de izliyorum kuzuuuu super dizi

Saklicennet canım morfoloji için çoban çökerten çayı var ya ondan mı icirsem diyorum sen ne yapıyorsun morfoloji icin

Saklicennet canım morfoloji için çoban çökerten çayı var ya ondan mı icirsem diyorum sen ne yapıyorsun morfoloji icin
Yok canım ben onları kullanmıyorum hormonları dengesizleştiriyor gibi geliyor bana.
Ben e vitamini c vitamini ve selenyumu birlikte kullanıyorum. Onlar iyi geliyormuş. Birde pycnogenol var oda iyiymiş ama henüz başlamadım eşimin ameliyatını bekliyorum. Sizde hormonlar nasıl?

Beth18
Canım allah kimine verip sınıyor kimine vermeyip sunıyor işte.
İnşallah birgün bizlerimde olur.
Bazen kendimi bebek alışveriş sitelerini gezerken buluyorum nasıl bir hasretse artık.
Oyle evet ben artik kendimi oyle uzmuyorum ne yapalim olacagi varsa olur diyorum. Uzulsemde olacak olan seyi degistiremiyoruz. Cok istiyorum Rabbim biliyo. Elimden geleni de yapiyorum insallah olur
Evet canim basladim bugun 5.gunum gunler hizla geciyor. Iyi simdilik insallah guzel sonuclar alirim.
Kuzum korkuyorum dusuklerden rahime bisey oldu mu acaba diye. Senin tup niye tikaliydi kuzum enfeksiyon falan mi? Ben de sisli echomara gidicem tikaliysa bi islem daha yapip acmaya calisiyolarmis. Belki biraz acilir tikaliysa
yok canim dr. Dogustan olmus olabilir dedi enfeksiyon cikmadi hsteroskopi ve hsg.de.

En çokta polislerin cinayet çözüyormus gibi sorgu yapıp basit şeyleri konuslamarina gülüyorum.ortada cinayet falan yok
aaa yok mu? Var ya bi cinayeti cozmeye calismiyolar mi?

Canım FSH 4 ile 5 arası gidip geliyor bende cesaret edemiyorum iyice zarar veririz die.bakalim Kaan hocanın kileri kullanıyoruz inşallah faydasi olur.art medde bir vitamin var e vitamininden daha faydaliymiS bı bak istersen adı Astaxhantin

Canım varda en sonunda.ama en basit olayları cinayet olayiymis gibi anlatiyorlar ya ona gülüyorum.
Bu arada inşallah pozitif olur canım ben bile heyecanlandım inşallah buay hepimiz kalalım kizlar

Histeroskopide kronik servisit cikti bende hsgden 2sene sonraydi ama. Dr bu enfeksiyon tikaniklik yapar gibi bi yorum yapmadi. Acaba olabilir mi ki

Cnm ben ıtp hastasıyım trombositlerim düşük korasrin ve clexane iğne de trombositleri öldürüyor zaten az olan trombositlerim düşük bide o düşürürse kanamam durmaz. Onun için kullanma dedi hemotolojiden doktorum. Ama prednol (kortizon) kullanırım galiba. Bağışıklıkla ilğili bi sorun varsa onu bastıracak.

Astaksantini biliyorum canım içinde beta karoten vitamin d c e bulunduruyor. Hasarlarda birebir etkili.
Çok iyi bir antioksidan fakat morfolojiye ilgili bir çalışması Yok ama kullanman güzel bence faydasını görürsün inşallah.

Canım varda en sonunda.ama en basit olayları cinayet olayiymis gibi anlatiyorlar ya ona gülüyorum.
Bu arada inşallah pozitif olur canım ben bile heyecanlandım inşallah buay hepimiz kalalım kizlar
himm evet evet ozlelikle kadin yasli ogretmen gozlerini kisiyor falan

Histeroskopide kronik servisit cikti bende hsgden 2sene sonraydi ama. Dr bu enfeksiyon tikaniklik yapar gibi bi yorum yapmadi. Acaba olabilir mi ki
canim eger varsa yapilacak olan histeroskopide cikar sen icini ferah tut

Kızlar ben resmen hani süt veren inekler varsa göğüsleri şişkin ve damarlı ve uçları belirgin işte o inekler gibi oldum. Eşim dalga geçiyor göğüslerimin şişkinliğinden dolayı :) gıcık ya.bide su gibi bi akıntım var. Bunlar adet belirtisi de olabilir değil mi ????

Afilim92 ye ne oldu ya yok çoktandır. Haberiniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…