iyiyiz canimKizlar nasilsiniz? Bu ay hamileyim sanmistim yanilmisim haftaya hsg cektircem. Siz nasilsiniz?
Kuzum korkuyorum dusuklerden rahime bisey oldu mu acaba diye. Senin tup niye tikaliydi kuzum enfeksiyon falan mi? Ben de sisli echomara gidicem tikaliysa bi islem daha yapip acmaya calisiyolarmis. Belki biraz acilir tikaliysaiyiyiz canim
Cumlenin sonu hamileyim diye bitcek sandim yuregim hopladi sevinecektim ki degilim yazmissin... senin degerlerin iyi bence yakindir hamilelik canim
Ben de izliyorum kuzuuuu super diziSlm kızlarbugun bende dizi keyfi yapıyorum ufak tefek cinayetleri izliyorum
Artık korunmuyoruz
Beth18 canım senin tedavi başladı demi nasıl gidiyor inşallah güzel haberleri al.
zeynepppppppp canım banada kan pıhtılaşma testlerde yapılmıştı doktora gittim ama doktor yinede tedbir amaçlı koraspirin ve iğne kullancakmisim
Öyle gerçekten entrikalarina ok gülüyorum.yanlız şu evliletin aldatma durumlarını cazip bişey gibi göstermeleri sinirimi bozmuyor degilBen de izliyorum kuzuuuu super dizi
En çokta polislerin cinayet çözüyormus gibi sorgu yapıp basit şeyleri konuslamarina gülüyorum.ortada cinayet falan yokUfak tefek cinayetlerdeki pelin ne yilan cikti arkadasssssss
Hakkaten oyle cok normallestirildiÖyle gerçekten entrikalarina ok gülüyorum.yanlız şu evliletin aldatma durumlarını cazip bişey gibi göstermeleri sinirimi bozmuyor degil
Yok canım ben onları kullanmıyorum hormonları dengesizleştiriyor gibi geliyor bana.Saklicennet canım morfoloji için çoban çökerten çayı var ya ondan mı icirsem diyorum sen ne yapıyorsun morfoloji icin
Oyle evet ben artik kendimi oyle uzmuyorum ne yapalim olacagi varsa olur diyorum. Uzulsemde olacak olan seyi degistiremiyoruz. Cok istiyorum Rabbim biliyo. Elimden geleni de yapiyorum insallah olurBeth18
Canım allah kimine verip sınıyor kimine vermeyip sunıyor işte.
İnşallah birgün bizlerimde olur.
Bazen kendimi bebek alışveriş sitelerini gezerken buluyorum nasıl bir hasretse artık.
Evet canim basladim bugun 5.gunum gunler hizla geciyor. Iyi simdilik insallah guzel sonuclar alirim.Slm kızlarbugun bende dizi keyfi yapıyorum ufak tefek cinayetleri izliyorum
Artık korunmuyoruz
Beth18 canım senin tedavi başladı demi nasıl gidiyor inşallah güzel haberleri al.
zeynepppppppp canım banada kan pıhtılaşma testlerde yapılmıştı doktora gittim ama doktor yinede tedbir amaçlı koraspirin ve iğne kullancakmisim
yok canim dr. Dogustan olmus olabilir dedi enfeksiyon cikmadi hsteroskopi ve hsg.de.Kuzum korkuyorum dusuklerden rahime bisey oldu mu acaba diye. Senin tup niye tikaliydi kuzum enfeksiyon falan mi? Ben de sisli echomara gidicem tikaliysa bi islem daha yapip acmaya calisiyolarmis. Belki biraz acilir tikaliysa
aaa yok mu? Var ya bi cinayeti cozmeye calismiyolar mi?En çokta polislerin cinayet çözüyormus gibi sorgu yapıp basit şeyleri konuslamarina gülüyorum.ortada cinayet falan yok
Canım FSH 4 ile 5 arası gidip geliyor bende cesaret edemiyorum iyice zarar veririz die.bakalim Kaan hocanın kileri kullanıyoruz inşallah faydasi olur.art medde bir vitamin var e vitamininden daha faydaliymiS bı bak istersen adı AstaxhantinYok canım ben onları kullanmıyorum hormonları dengesizleştiriyor gibi geliyor bana.
Ben e vitamini c vitamini ve selenyumu birlikte kullanıyorum. Onlar iyi geliyormuş. Birde pycnogenol var oda iyiymiş ama henüz başlamadım eşimin ameliyatını bekliyorum. Sizde hormonlar nasıl?
Canım varda en sonunda.ama en basit olayları cinayet olayiymis gibi anlatiyorlar ya ona gülüyorum.Oyle evet ben artik kendimi oyle uzmuyorum ne yapalim olacagi varsa olur diyorum. Uzulsemde olacak olan seyi degistiremiyoruz. Cok istiyorum Rabbim biliyo. Elimden geleni de yapiyorum insallah olur
Evet canim basladim bugun 5.gunum gunler hizla geciyor. Iyi simdilik insallah guzel sonuclar alirim.
yok canim dr. Dogustan olmus olabilir dedi enfeksiyon cikmadi hsteroskopi ve hsg.de.
aaa yok mu? Var ya bi cinayeti cozmeye calismiyolar mi?
Histeroskopide kronik servisit cikti bende hsgden 2sene sonraydi ama. Dr bu enfeksiyon tikaniklik yapar gibi bi yorum yapmadi. Acaba olabilir mi kiOyle evet ben artik kendimi oyle uzmuyorum ne yapalim olacagi varsa olur diyorum. Uzulsemde olacak olan seyi degistiremiyoruz. Cok istiyorum Rabbim biliyo. Elimden geleni de yapiyorum insallah olur
Evet canim basladim bugun 5.gunum gunler hizla geciyor. Iyi simdilik insallah guzel sonuclar alirim.
yok canim dr. Dogustan olmus olabilir dedi enfeksiyon cikmadi hsteroskopi ve hsg.de.
aaa yok mu? Var ya bi cinayeti cozmeye calismiyolar mi?
Slm kızlarbugun bende dizi keyfi yapıyorum ufak tefek cinayetleri izliyorum
Artık korunmuyoruz
Astaksantini biliyorum canım içinde beta karoten vitamin d c e bulunduruyor. Hasarlarda birebir etkili.Canım FSH 4 ile 5 arası gidip geliyor bende cesaret edemiyorum iyice zarar veririz die.bakalim Kaan hocanın kileri kullanıyoruz inşallah faydasi olur.art medde bir vitamin var e vitamininden daha faydaliymiS bı bak istersen adı Astaxhantin
himm evet evet ozlelikle kadin yasli ogretmen gozlerini kisiyor falanCanım varda en sonunda.ama en basit olayları cinayet olayiymis gibi anlatiyorlar ya ona gülüyorum.
Bu arada inşallah pozitif olur canım ben bile heyecanlandım inşallah buay hepimiz kalalım kizlar
canim eger varsa yapilacak olan histeroskopide cikar sen icini ferah tutHisteroskopide kronik servisit cikti bende hsgden 2sene sonraydi ama. Dr bu enfeksiyon tikaniklik yapar gibi bi yorum yapmadi. Acaba olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?