Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canim

haberim yok canim acaba banlandi mi? Hamilelik belirtisi de olabilri canim bu belirtiler

zeynepppppppp
Ay canım böyle adet belirtisi olur mu bilmiyorum. Benim göğüs hassasiyetim yumurtlamada başlayıp adet olunca bitiyor bazen 1 ay boyunca hiç olmuyor hep sönük oluyor.
Ucundan ne geliyor canım. Prolaktin yükselmiş olmasın?

Prolaktinim 8.8 Di cnm bi hafta kadar önce. Süt falan yok cnm. Öyle şişmiş sızlıyor sütyen bile takamıyorum afedersiniz. Elim değince ağrıyor inş kötü birşey değildir. Bakalım bir iki güne belli olur ne olduğu. Geçen ayda böyleydi ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.

Ayy inşallah hamilesindir inşallah.

Kizlar yaa esimin testosteronu artmisti tedavide simdi asiri killanma yasiyo. Bu durumu yasayan var mi kaan hoca bi tarafi duzeltti bizim diger taraf bozuldu

Benim esimde de garip garip sivilceler çıkıyor tabi okadar hormon ve vitamin yüklüyoruz inşallah sağlıklarını bozmayiz

Benim esimde de garip garip sivilceler çıkıyor tabi okadar hormon ve vitamin yüklüyoruz inşallah sağlıklarını bozmayiz
Benm eşimdede garip bir sivilcelenme oluyor şuan ne kullanıyorsunuz canım biz emodeks i aldıktan sonra oldu sivilce hiç görmemiştik şuana kadar.belkide başka vütamndendir bilmiyorum

Ayyy ben hamile iken gögüslrime dokunamazdım kaç gün olduki düşükten sonra senin canım.ben ilk adetimi atlattm yumurtlama dönemim yaklasıyor

Su son cümlende kendimi okudum sanki bana dua edenlerden Allah razı olsun ama bir ortamda hep bir ağızdan sana dua ediyoruz Allah sanada versin diyorlar ya Allahm nolur gücüne gitmesin cok tuhaf oluyrm üzülüyorm galiba ya açıyorlar sanki bana niye böyle düşünüyorm bilmiyorum

Suskun Ceylan
Ceylancım herşey yolunda mı? Bugün seni pek göremedim. Eşin ne zaman doktora gidecek ?
Canım hala zeytin yapmakla meşgulüm bugünde siyahı yaptım akşamda kaynanama gittim biraz yoğundum canım eşim şubatın başında gider test için bende 7şubat da adet olcam ya bi hafta öncesi onun işleri hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…