- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
İnşallah canimAstaksantini biliyorum canım içinde beta karoten vitamin d c e bulunduruyor. Hasarlarda birebir etkili.
Çok iyi bir antioksidan fakat morfolojiye ilgili bir çalışması Yok ama kullanman güzel bence faydasını görürsün inşallah.
haberim yok canim acaba banlandi mi? Hamilelik belirtisi de olabilri canim bu belirtilerKızlar ben resmen hani süt veren inekler varsa göğüsleri şişkin ve damarlı ve uçları belirgin işte o inekler gibi oldum. Eşim dalga geçiyor göğüslerimin şişkinliğinden dolayı :) gıcık ya.bide su gibi bi akıntım var. Bunlar adet belirtisi de olabilir değil mi ????
Afilim92 ye ne oldu ya yok çoktandır. Haberiniz var mı ?
Simdi rahim filmi cekilcem. Histeroskopide tupler gorunmuyor sanirim dimihimm evet evet ozlelikle kadin yasli ogretmen gozlerini kisiyor falan
canim eger varsa yapilacak olan histeroskopide cikar sen icini ferah tut
rahim filminde tupler gorunuyo. Histeroskopide gorunmuyo evetSimdi rahim filmi cekilcem. Histeroskopide tupler gorunmuyor sanirim dimi
Prolaktinim 8.8 Di cnm bi hafta kadar önce. Süt falan yok cnm. Öyle şişmiş sızlıyor sütyen bile takamıyorum afedersiniz. Elim değince ağrıyor inş kötü birşey değildir. Bakalım bir iki güne belli olur ne olduğu. Geçen ayda böyleydi ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.zeynepppppppp
Ay canım böyle adet belirtisi olur mu bilmiyorum. Benim göğüs hassasiyetim yumurtlamada başlayıp adet olunca bitiyor bazen 1 ay boyunca hiç olmuyor hep sönük oluyor.
Ucundan ne geliyor canım. Prolaktin yükselmiş olmasın?
Ayy inşallah hamilesindir inşallah.Prolaktinim 8.8 Di cnm bi hafta kadar önce. Süt falan yok cnm. Öyle şişmiş sızlıyor sütyen bile takamıyorum afedersiniz. Elim değince ağrıyor inş kötü birşey değildir. Bakalım bir iki güne belli olur ne olduğu. Geçen ayda böyleydi ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.
Ne kullanıyorsunuz ki??Yaa korktum karincalanma oluyomus killanan yerlerde
Korkma canım bişey olmaz hormon kullanmiyorsunuz inşallah vitaminde birşey yapmaz aklına kötü şeyler getirmeYaa korktum karincalanma oluyomus killanan yerlerde
Benm eşimdede garip bir sivilcelenme oluyor şuan ne kullanıyorsunuz canım biz emodeks i aldıktan sonra oldu sivilce hiç görmemiştik şuana kadar.belkide başka vütamndendir bilmiyorumBenim esimde de garip garip sivilceler çıkıyor tabi okadar hormon ve vitamin yüklüyoruz inşallah sağlıklarını bozmayiz
Ayyy ben hamile iken gögüslrime dokunamazdım kaç gün olduki düşükten sonra senin canım.ben ilk adetimi atlattm yumurtlama dönemim yaklasıyorProlaktinim 8.8 Di cnm bi hafta kadar önce. Süt falan yok cnm. Öyle şişmiş sızlıyor sütyen bile takamıyorum afedersiniz. Elim değince ağrıyor inş kötü birşey değildir. Bakalım bir iki güne belli olur ne olduğu. Geçen ayda böyleydi ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.
Su son cümlende kendimi okudum sanki bana dua edenlerden Allah razı olsun ama bir ortamda hep bir ağızdan sana dua ediyoruz Allah sanada versin diyorlar ya Allahm nolur gücüne gitmesin cok tuhaf oluyrm üzülüyorm galiba ya açıyorlar sanki bana niye böyle düşünüyorm bilmiyorumBu durum hepimizde var anlaşılan. Hiç birşeye adapte olamıyoruz kafalar hep yoğun. Bazen beynimin yandığını düşünüyorum. Allah bizlere yardım etsin. Keşke kafayı düşüncelerden arındıracak bi makina olsa. Mis olurdu bence. Bugün bi arkadaş çocuğunun başarısından söz etti. Bende maşallah dedim oradan bi arkadaş da ( durumumu biliyor) Allah sana da nasip etsin inş dedi. Bu lafa bile canım yandı. Ne duruma gelmişim ya. Buluttan nem kapıyorum.
Canım hala zeytin yapmakla meşgulüm bugünde siyahı yaptım akşamda kaynanama gittim biraz yoğundum canım eşim şubatın başında gider test için bende 7şubat da adet olcam ya bi hafta öncesi onun işleri hallederimSuskun Ceylan
Ceylancım herşey yolunda mı? Bugün seni pek göremedim. Eşin ne zaman doktora gidecek ?
Ayyy ben hamile iken gögüslrime dokunamazdım kaç gün olduki düşükten sonra senin canım.ben ilk adetimi atlattm yumurtlama dönemim yaklasıyor
Döngün nasıl peki ay hadi inşallah güzel haberler verirsin ilk senden gelir sonra biz devam ederiz peşindenBugün 25. Gün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?