- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Döngün nasıl peki ay hadi inşallah güzel haberler verirsin ilk senden gelir sonra biz devam ederiz peşinden
İnşallah inşallah bebiştir28 gün sürüyor cumartesi yada pazar olmam gerekiyor.
BDV de banlandim kizlar
Bdv ye girince tutamiyorum kendimi doğruları yazıyorum .Isine gelmeyenler sikayet ediyor
Gunaydi nn ozledim sizi
İnşallah inşallah bebiştir
Su son cümlende kendimi okudum sanki bana dua edenlerden Allah razı olsun ama bir ortamda hep bir ağızdan sana dua ediyoruz Allah sanada versin diyorlar ya Allahm nolur gücüne gitmesin cok tuhaf oluyrm üzülüyorm galiba ya açıyorlar sanki bana niye böyle düşünüyorm bilmiyorum
2 hafta klomen kullandi testosteron uctu. Simdi promen k sadece. Ama sasirdim. Kil koklerinde kasinti var bi deNe kullanıyorsunuz ki??
ne örüyorsun, ben de geçen sene amigurumi yapıyordum, bu sene daha hiç örmedim. Şimdi de gözüme kestirdiğim zor bir model var, üşenmezsem ona başlayacağım.Kizlar napiyorsunuz?
Ben evde tekim
Esim yok
Yemegimi falan yedim
Mum ve los isigimi yaktim
Elime orgumu aldim
Ufak tefek cinayetleri izliyorum
Bir örüyorum iki kk.ya bakiyorum
Testestron artınca sakal falan artıo bizdede olmuştu klomenle ki biz 20 gün gün aşırı kullandık2 hafta klomen kullandi testosteron uctu. Simdi promen k sadece. Ama sasirdim. Kil koklerinde kasinti var bi de
Sonra duzelir mi canim bu kil artisi? Nasil dusurcez ki yaa hala mi yuksek acabaTestestron artınca sakal falan artıo bizdede olmuştu klomenle ki biz 20 gün gün aşırı kullandık
kendime ev yelegi oruyorum canim. Ama taa sonbahardan beri elimde bi turlu bitiremedim. Yaka kesmeyi falan bilmiyorum. Sök yap sök yap ancak yanine örüyorsun, ben de geçen sene amigurumi yapıyordum, bu sene daha hiç örmedim. Şimdi de gözüme kestirdiğim zor bir model var, üşenmezsem ona başlayacağım.
Klomeni bırakınca bizim testesteron eski seviyeye düştü sakallarda normale döndü cnmSonra duzelir mi canim bu kil artisi? Nasil dusurcez ki yaa hala mi yuksek acaba
Ayy ne guzel ben de tatilde çılgınlar gibi ormek istiyodum ama bilgim sınırlı. Annemle el atcaz artik bana kurs verir yapamayinca sinirlenirkendime ev yelegi oruyorum canim. Ama taa sonbahardan beri elimde bi turlu bitiremedim. Yaka kesmeyi falan bilmiyorum. Sök yap sök yap ancak yani
Biz birakali cok oldu allah allah yaa niye boyle kiKlomeni bırakınca bizim testesteron eski seviyeye düştü sakallarda normale döndü cnm
or canim cok zevkliAyy ne guzel ben de tatilde çılgınlar gibi ormek istiyodum ama bilgim sınırlı. Annemle el atcaz artik bana kurs verir yapamayinca sinirlenir
Bdv de dogrulari soyledim diye cinsellikle ilgiliydi bosver islerine gelmedior canim cok zevklinaptin sen niye banlandin?
orasi tam bit curcuna iyi yapmissinBdv de dogrulari soyledim diye cinsellikle ilgiliydi bosver islerine gelmedi
Kizlar ya coookkk mutluyum nedenini bilmiyorum. Dr.umla konustuk yumurtalarimin buyuklukleri iyiymis. Bakalim yavas yavas buyutuyoruz yumoslarihava bugulu ve soguk birazda yagmur yagsa keske cok severim yagmuru. Pilatesime gudiyorum simdi hayirli gunler...
Kolay gelsin canım. Bize de iyi bir marka zeytinyağı önersene. Ben kullanıyorum ama o kadar marka çeşidi var ki tereddüt ediyorum.Canım hala zeytin yapmakla meşgulüm bugünde siyahı yaptım akşamda kaynanama gittim biraz yoğundum canım eşim şubatın başında gider test için bende 7şubat da adet olcam ya bi hafta öncesi onun işleri hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?