Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende aynı durumdayım. Biri bana bi ortamda sana dua ediyorum, allah evlat nasip etsin , bu duygu yaşa dediğinde herkes bana bakıyor ya o an bitiyorum. Hele şu lafı duyunca kriz geçiriyorum “ Allah seni unutmasın “ . Bi kaç defa dedim bu ağır bi laf günahtır Allah kimseyi unutmaz, unutma gibi bi eksikliği olmaz diye mal mal baktılar. Sabır sebat..........

Kizlar napiyorsunuz?
Ben evde tekim
Esim yok
Yemegimi falan yedim
Mum ve los isigimi yaktim
Elime orgumu aldim
Ufak tefek cinayetleri izliyorum
Bir örüyorum iki kk.ya bakiyorum
ne örüyorsun, ben de geçen sene amigurumi yapıyordum, bu sene daha hiç örmedim. Şimdi de gözüme kestirdiğim zor bir model var, üşenmezsem ona başlayacağım.

ne örüyorsun, ben de geçen sene amigurumi yapıyordum, bu sene daha hiç örmedim. Şimdi de gözüme kestirdiğim zor bir model var, üşenmezsem ona başlayacağım.
kendime ev yelegi oruyorum canim. Ama taa sonbahardan beri elimde bi turlu bitiremedim. Yaka kesmeyi falan bilmiyorum. Sök yap sök yap ancak yani

kendime ev yelegi oruyorum canim. Ama taa sonbahardan beri elimde bi turlu bitiremedim. Yaka kesmeyi falan bilmiyorum. Sök yap sök yap ancak yani
Ayy ne guzel ben de tatilde çılgınlar gibi ormek istiyodum ama bilgim sınırlı. Annemle el atcaz artik bana kurs verir yapamayinca sinirlenir

Kizlar ya coookkk mutluyum nedenini bilmiyorum. Dr.umla konustuk yumurtalarimin buyuklukleri iyiymis. Bakalim yavas yavas buyutuyoruz yumoslari hava bugulu ve soguk birazda yagmur yagsa keske cok severim yagmuru. Pilatesime gudiyorum simdi hayirli gunler...

Cnm mutluluğun daim olsun. İçindeki kıpırtı hissediliyor :) inş bu kıpırtın 9 ay 10 gün olarak devam eder. Tatlı bebişin yada bebişlerin olur. İkiz olsa muhteşem olur.

Kolay gelsin canım. Bize de iyi bir marka zeytinyağı önersene. Ben kullanıyorum ama o kadar marka çeşidi var ki tereddüt ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…