Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy istanbulda yanıyor bugün. Havalar çok dengesiz kapattım doğalgazı o kadar sıcak var.
Canım mutlu ol tabi yakında kavuşacaksın bebişine inşallahhhhh.
Bu arada tüp bebek zor mu ben biraz korkuyorum açıkcası.

Kolay gelsin canım. Bize de iyi bir marka zeytinyağı önersene. Ben kullanıyorum ama o kadar marka çeşidi var ki tereddüt ediyorum.
Ay canım hiç bilmem ki biz kendimiz çıkarıyoruz burda kimse satın almaz herkes kendi yağını yapiyor

Kolay gelsin canım. Bize de iyi bir marka zeytinyağı önersene. Ben kullanıyorum ama o kadar marka çeşidi var ki tereddüt ediyorum.
Ama şöyle söyleyim kilosu 17-18 TL eğer mesela Adana 12 TL'ye satıyorlar asit değeri farklı oluyor yada içine çiçek yağı karistiriyolar

Ama şöyle söyleyim kilosu 17-18 TL eğer mesela Adana 12 TL'ye satıyorlar asit değeri farklı oluyor yada içine çiçek yağı karistiriyolar
Anladım canım. Herşeyde bir hala var desene
Salatalarda zeytinyağlılarda kullanıyorum yararlı oldu için. Birde ısıya fındık yağ dayanıklıymış. Onuda yemeklere kullanmak istiyorum. Ne güzel kendin yap kendin ye en sağlıklısı :)

Ben buraya gelin işte biliyorsun daha önceden çiçek yağı kullanıyorduk ama ben şimdi bütün yemekleri zeytinyağı ile yapıyorum çorbalar hariç güzel oluyor fındık yağını duymadım canım Karadeniz e gelin giden biri varsa bilgilendirsin bizi :)

Bir hafta gecikti regl tam. Ve ben de öyle dolaşıyorum. Gelmedi bi türlü. Testte negatif. Dokunamıyorum bildiğin.

Ben Trabzonluyum kuzum.

Hiçbir belirti bir şey hissediyor musun Saklicennet
Hayır canım hemde hiç birşey arada gaz sancısı gibi bir sancı oluyor ama nadir. Adet olmadan önce oluyordu. Normalde har ay göğüslerim şişerdi bu ay oda olmadı. Bence ben bu ay yumurtlayamadım o yüzden bu kadar geciktim. Akıntım oldu hala jel kıvamı var ama çamaşırımı kirletmeyecek kadar. Benim bir uzmana görünüp tüm tahlillerimi yaptırmam gerek. Şubat ayında başlıcam o zamana kadar da eşim ameliyat olur birlikte tedavi sürecine gireriz.
zeynepppppppp
Kuzum, benim yumurtalarımı olgunlaştıracak birşeyler kullanmam gerek inofolik ve senin dediğin femelanın içeriğini çok beğendim onlar adetimi düzene sokar diye düşünüyorum. Doktoruma sorcam onları.
Suskun Ceylan
Canım inşallah bebeciğine kavuşursun. Eşinin test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Cnm mutluluğun daim olsun. İçindeki kıpırtı hissediliyor :) inş bu kıpırtın 9 ay 10 gün olarak devam eder. Tatlı bebişin yada bebişlerin olur. İkiz olsa muhteşem olur.
mutluyum ama gereksiz umit etmeyecegim bu sefer oncekinde olmayinca canim cikmisti uzulmekten anneme de kendime de zehir etmistim bayrami. Verirse Allahim insallah olur. Ikiz olmasini isterim bende insallah ikiz olur. Ama daha yumurta toplama islemim olmadi canim sanirim pazartesi yada sali dusunuyor dr. Daha sonra da disarida dolleyip transfer gerceklesecek. Asil kipirtilarim ondan sonra olacak. Insallah hayirla saglikla bebek yada bebeklerim olur...
hadi ya benim aile istanbulda bende istanbulda dogup buyudum gul gibi sehri birakip ankaraya colun ortasina geldim. Olsun yuvamda mutluyum cok sukur. Annemlerle konustum sicak demediler ama hic bahsi gecmedi sanirim ondandir canim.
Ben onceki tup bebek denememde yumurta toplama asamasinda cok aci cektim. Opu diyorlar ona. Bazilari cok kolay atlatiyor ama ben agridan kivranmistim. Ama insallah bu sefer otle olmaz

Kızlar tatil yaklaşıyor planlarınız nelerrrrr ?
tup bebek yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…