- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ayy istanbulda yanıyor bugün. Havalar çok dengesiz kapattım doğalgazı o kadar sıcak var.Kizlar ya coookkk mutluyum nedenini bilmiyorum. Dr.umla konustuk yumurtalarimin buyuklukleri iyiymis. Bakalim yavas yavas buyutuyoruz yumoslarihava bugulu ve soguk birazda yagmur yagsa keske cok severim yagmuru. Pilatesime gudiyorum simdi hayirli gunler...
Ay canım hiç bilmem ki biz kendimiz çıkarıyoruz burda kimse satın almaz herkes kendi yağını yapiyorKolay gelsin canım. Bize de iyi bir marka zeytinyağı önersene. Ben kullanıyorum ama o kadar marka çeşidi var ki tereddüt ediyorum.
Ama şöyle söyleyim kilosu 17-18 TL eğer mesela Adana 12 TL'ye satıyorlar asit değeri farklı oluyor yada içine çiçek yağı karistiriyolarKolay gelsin canım. Bize de iyi bir marka zeytinyağı önersene. Ben kullanıyorum ama o kadar marka çeşidi var ki tereddüt ediyorum.
Anladım canım. Herşeyde bir hala var deseneAma şöyle söyleyim kilosu 17-18 TL eğer mesela Adana 12 TL'ye satıyorlar asit değeri farklı oluyor yada içine çiçek yağı karistiriyolar
Ben buraya gelin işte biliyorsun daha önceden çiçek yağı kullanıyorduk ama ben şimdi bütün yemekleri zeytinyağı ile yapıyorum çorbalar hariç güzel oluyor fındık yağını duymadım canım Karadeniz e gelin giden biri varsa bilgilendirsin bizi :)Anladım canım. Herşeyde bir hala var desene
Salatalarda zeytinyağlılarda kullanıyorum yararlı oldu için. Birde ısıya fındık yağ dayanıklıymış. Onuda yemeklere kullanmak istiyorum. Ne güzel kendin yap kendin ye en sağlıklısı :)
Bir hafta gecikti regl tam. Ve ben de öyle dolaşıyorum. Gelmedi bi türlü. Testte negatif. Dokunamıyorum bildiğin.Prolaktinim 8.8 Di cnm bi hafta kadar önce. Süt falan yok cnm. Öyle şişmiş sızlıyor sütyen bile takamıyorum afedersiniz. Elim değince ağrıyor inş kötü birşey değildir. Bakalım bir iki güne belli olur ne olduğu. Geçen ayda böyleydi ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.
Bir hafta gecikti regl tam. Ve ben de öyle dolaşıyorum. Gelmedi bi türlü. Testte negatif. Dokunamıyorum bildiğin.
Ben Trabzonluyum kuzum.Ben buraya gelin işte biliyorsun daha önceden çiçek yağı kullanıyorduk ama ben şimdi bütün yemekleri zeytinyağı ile yapıyorum çorbalar hariç güzel oluyor fındık yağını duymadım canım Karadeniz e gelin giden biri varsa bilgilendirsin bizi :)
Bende 10 gün geciktim ne gelen var ne giden. :)Bir hafta gecikti regl tam. Ve ben de öyle dolaşıyorum. Gelmedi bi türlü. Testte negatif. Dokunamıyorum bildiğin.
Bende 10 gün geciktim ne gelen var ne giden. :)
Testte negatif bize doktor yolu görünüyor sanırım.
Aşılama yaptırmakKızlar tatil yaklaşıyor planlarınız nelerrrrr ?
Valla bencede ya bi doktora gıt yada test yapBende 10 gün geciktim ne gelen var ne giden. :)
Kan testi yaptırdım 2 gün önce negatifti. Ben de dedim yok öyle bir şey deyip doktora mı gitsem ki.Bi daha test yapsaydın cnm belki geç döllenmedir.
Hiçbir belirti bir şey hissediyor musunBende 10 gün geciktim ne gelen var ne giden. :)
İnş hayırlı haberler verirsin cnm :)Aşılama yaptırmak
Hayır canım hemde hiç birşey arada gaz sancısı gibi bir sancı oluyor ama nadir. Adet olmadan önce oluyordu. Normalde har ay göğüslerim şişerdi bu ay oda olmadı. Bence ben bu ay yumurtlayamadım o yüzden bu kadar geciktim. Akıntım oldu hala jel kıvamı var ama çamaşırımı kirletmeyecek kadar. Benim bir uzmana görünüp tüm tahlillerimi yaptırmam gerek. Şubat ayında başlıcam o zamana kadar da eşim ameliyat olur birlikte tedavi sürecine gireriz.Hiçbir belirti bir şey hissediyor musunSaklicennet
Cnm mutluluğun daim olsun. İçindeki kıpırtı hissediliyor :) inş bu kıpırtın 9 ay 10 gün olarak devam eder. Tatlı bebişin yada bebişlerin olur. İkiz olsa muhteşem olur.
hadi ya benim aile istanbulda bende istanbulda dogup buyudum gul gibi sehri birakip ankaraya colun ortasina geldim. Olsun yuvamda mutluyum cok sukur. Annemlerle konustum sicak demediler ama hic bahsi gecmedi sanirim ondandir canim.Ayy istanbulda yanıyor bugün. Havalar çok dengesiz kapattım doğalgazı o kadar sıcak var.
Canım mutlu ol tabi yakında kavuşacaksın bebişine inşallahhhhh.
Bu arada tüp bebek zor mu ben biraz korkuyorum açıkcası.
tup bebek yapmakKızlar tatil yaklaşıyor planlarınız nelerrrrr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?