Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet cnm ben solgarı 10 gündür kullanıyorum eczacı adet dönemini sıkıntısız geçirirsin ağrı fazla kanama olmaz demişti dediği gibi şuan çok rahat geçiyor adet dönemim bilgin olsun.İnofolikte kullanıyorum inşallah 1 ay sonra kaliteli yumurtalarım olur :)

İnşallah canım bende çok merak ediyorum

Beth18
Evet kuzum ben üniversiteyi oralarda okudum kır toprak yeşilden eser yoktu seneler burada nasıl geçecek diyordum. Ama geçti ve yurduma döndüm. Tabi yuvanda mutlu ol yeter en önemlisi.
Yumurta toplarken anestezi yapmıyorlar mı?
moonlovers
Bence de canım yumurtaya faydalı şeyler. Bana da faydası olur diye düşünüyorum.

zeynepppppppp hiç bir planımız Yok canım eşim çalışıyor. Eğitimciler bu konuda iyi
Senin planın nedir?

Cnm bi kaç gün evde olurum kaynana ziyareti falan sonrada memlekete geçerim galiba. İnafolic pcolular için çok iyiymiş. Bide multivitamin female içeriği çok güzel gerçekten. Kızlar göğüslerin taş gibi kaşıklarda batma var ama test yaptım negatif çıktı. Kesin vardır dedim hatta doktordan randevu bile aldım testten sonra doktora giderim dedim ama negatif çıktı. Ben adet olacağım zaman hiç göğüslerim ağrımaz ve şişmezdi. Bi geçen ay oldu onda da gebe olmuştum şimdi de aynı belirti vardır diye düşündüm ama negatif. Hayırlısı olsun artık
Bari bu sürede test sonuçlarım çıkar.
Nasip......
artık vücudumu tanıyamıyorum çok farklı sinyaller veriyor.

zeynepppppppp canm pkolu değilim ama doktor verdi bana da İnofolic ilacını, pkolular için düşünme bence,göğüslere gelince benim her ay yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim başlıyor adet olunca geçiyor gebeliğe yormamak lazım.Adet geçilmesi kistten de olabilir doktora görünmekte fayda var bence.

Vücudun yeniden gebelige hazırlanıyor olabilir.

Saklicennet cnm daha öncede yazmıştım sana :))bizim sayı 60 milyon, morfoloji 2,DNA 7,bende de normal herşey zaten daha önce 3negatifim var. Bütün doktorlar olur diypr 4 yıldır olan birşey yok yani normal gebelik hiç olmadı ( Şubatta Ankarada gürgan clinikte görüşme var herşey normalse hemen başlayacağız.

Cnm benim hiç göğüs hassasiyetim olmuyor adet yaklaşırken.

K.bakma canım tekrar sordum aklımda çok tutamıyorum. Sebepsiz infertilite galiba. Negatifler neden acaba?

zeynepppppppp
Hayırlısı olsun tatlım. İnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine. Bende de yumurtlama zamanı göğüs hassasiyeti yaşayıp adet olunca bitenlerdenim.
Ama çok farklı yaşıyorum periyod periyod değişiyor. 3/4 ay hassas oluyor sonra adetim gecikiyor sonraki 3/4 ayda hiç göğüs hassasiyetim olmuyor. Sonra tekrar gecikiyorum ve yine 3/4 ay hassasiyetim oluyor o yüzden gebeliği hiç anlayamayacağım sanırım.

K.bakma canım tekrar sordum aklımda çok tutamıyorum. Sebepsiz infertilite galiba. Negatifler neden acaba?
Aslında negatiflerle ilgili açıklama yok, ilk negatiften zaten 1 embriyo vardı 7 hücreli sırf transfer esip para almak için yaptıklarını düşünüyorum, sonra merkez değiştirdim aslında memnundum orada 6 embriyom donduruldu iki kere transfer edildi ama tutmadı kaliteli demişlerdi aslında, sonra görüşmeye gitmedim yurtdışına çıktık eşimin işinden dolayı. iki hafta sonra dönüyorum gidip embrilogla görüşeceğim embriyoların dosyalarını isteyeceğim belki açıklama yaparlar.

Bir arkadaş vardı oksidatif stres yüksek cıkmıstıda bizimle aynı idi durumu DNA hasarı yok oksidatif srtes yüksek kümdi o ya ben unuttum kaan hoca bize cevap göndermiş onu özelden atabilir m ona Bir melek gelsin canım sen miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…