- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
evet canimBeth18 tedavinizi ankarada mı oluyorsunuz?
İnşallah canım bende çok merak ediyorumHayır canım hemde hiç birşey arada gaz sancısı gibi bir sancı oluyor ama nadir. Adet olmadan önce oluyordu. Normalde har ay göğüslerim şişerdi bu ay oda olmadı. Bence ben bu ay yumurtlayamadım o yüzden bu kadar geciktim. Akıntım oldu hala jel kıvamı var ama çamaşırımı kirletmeyecek kadar. Benim bir uzmana görünüp tüm tahlillerimi yaptırmam gerek. Şubat ayında başlıcam o zamana kadar da eşim ameliyat olur birlikte tedavi sürecine gireriz.
zeynepppppppp
Kuzum, benim yumurtalarımı olgunlaştıracak birşeyler kullanmam gerek inofolik ve senin dediğin femelanın içeriğini çok beğendim onlar adetimi düzene sokar diye düşünüyorum. Doktoruma sorcam onları.
Suskun Ceylan
Canım inşallah bebeciğine kavuşursun. Eşinin test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Hangi merkezde, bende şubatta gürgan klinikte başlayacağım bilginiz var mı?evet canim
zeynepppppppp hiç bir planımız Yok canım eşim çalışıyor. Eğitimciler bu konuda iyi
Senin planın nedir?
zeynepppppppp
Canım erken yaptın sanki testi.
moonlovers
Canım sizin değerleriniz nasıl? Tüp bebeğe başlayacaksınız.
Vücudun yeniden gebelige hazırlanıyor olabilir.Cnm bi kaç gün evde olurum kaynana ziyareti falan sonrada memlekete geçerim galiba. İnafolic pcolular için çok iyiymiş. Bide multivitamin female içeriği çok güzel gerçekten. Kızlar göğüslerin taş gibi kaşıklarda batma var ama test yaptım negatif çıktı. Kesin vardır dedim hatta doktordan randevu bile aldım testten sonra doktora giderim dedim ama negatif çıktı. Ben adet olacağım zaman hiç göğüslerim ağrımaz ve şişmezdi. Bi geçen ay oldu onda da gebe olmuştum şimdi de aynı belirti vardır diye düşündüm ama negatif. Hayırlısı olsun artık
Bari bu sürede test sonuçlarım çıkar.
Nasip......
artık vücudumu tanıyamıyorum çok farklı sinyaller veriyor.
Vücudun yeniden gebelige hazırlanıyor olabilir.
zeynepppppppp canm pkolu değilim ama doktor verdi bana da İnofolic ilacını, pkolular için düşünme bence,göğüslere gelince benim her ay yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim başlıyor adet olunca geçiyor gebeliğe yormamak lazım.Adet geçilmesi kistten de olabilir doktora görünmekte fayda var bence.
K.bakma canım tekrar sordum aklımda çok tutamıyorum. Sebepsiz infertilite galiba. Negatifler neden acaba?Saklicennet cnm daha öncede yazmıştım sana :))bizim sayı 60 milyon, morfoloji 2,DNA 7,bende de normal herşey zaten daha önce 3negatifim var. Bütün doktorlar olur diypr 4 yıldır olan birşey yok yani normal gebelik hiç olmadı ( Şubatta Ankarada gürgan clinikte görüşme var herşey normalse hemen başlayacağız.
Ilerleyen zamana hazirlik bence daha once hamile kaldigin icin vucut biliyor .Belki de olabilir
ama vücudum benle sıkı dalga geçti :)
Aslında negatiflerle ilgili açıklama yok, ilk negatiften zaten 1 embriyo vardı 7 hücreli sırf transfer esip para almak için yaptıklarını düşünüyorum, sonra merkez değiştirdim aslında memnundum orada 6 embriyom donduruldu iki kere transfer edildi ama tutmadı kaliteli demişlerdi aslında, sonra görüşmeye gitmedim yurtdışına çıktık eşimin işinden dolayı. iki hafta sonra dönüyorum gidip embrilogla görüşeceğim embriyoların dosyalarını isteyeceğim belki açıklama yaparlar.K.bakma canım tekrar sordum aklımda çok tutamıyorum. Sebepsiz infertilite galiba. Negatifler neden acaba?
hayır canım gurgan klınıgı bılmıyorum hıc. ben baskentte yaptırıyorum gecen seferde orada yaptırmıstım.Hangi merkezde, bende şubatta gürgan klinikte başlayacağım bilginiz var mı?
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerini duyarız.hayır canım gurgan klınıgı bılmıyorum hıc. ben baskentte yaptırıyorum gecen seferde orada yaptırmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?