canım bızımde aynıydı sızınıkı gıbıydı dna hasarımız dustmustu ama oksıdaf fazla gelmıstı kaan bey ona takılmamıs 15 gun oldu cevap yazalı bı sıkıntı olmadıgını ımpryl sımdılık devam demıs 6 ay normal yolla bekleyın dedı o ımpryl de dna nın tekrar olusmaması ıcın verdı bakalım bızde artık bekleme surecıne gectık hayılrısı artık :) 2 ay sonra sprem testı yapıp atıcazBir arkadaş vardı oksidatif stres yüksek cıkmıstıda bizimle aynı idi durumu DNA hasarı yok oksidatif srtes yüksek kümdi o ya ben unuttum kaan hoca bize cevap göndermiş onu özelden atabilir m ona @Bir melek gelsin canım sen miydin
Evet evet aynen bizede öyle yazmış art med impryl ve bide başka bişey daha vermiş .düşüklerin sebebi sperm ler diyemeyiz demiş bas anormalisi 93 idi morfoloji 4 olması yeterli baş anormakisine takılmayın demiş normal yolla devam tüp bebek yaptıracaksanız problem yok demiş bidecanım bızımde aynıydı sızınıkı gıbıydı dna hasarımız dustmustu ama oksıdaf fazla gelmıstı kaan bey ona takılmamıs 15 gun oldu cevap yazalı bı sıkıntı olmadıgını ımpryl sımdılık devam demıs 6 ay normal yolla bekleyın dedı o ımpryl de dna nın tekrar olusmaması ıcın verdı bakalım bızde artık bekleme surecıne gectık hayılrısı artık :) 2 ay sonra sprem testı yapıp atıcaz
Bir aydır ayrı olarak ocean un astaksantinini kullanıyor eşim emodeks in içündede var bakalım haftaya tahlil vereceğiz .bu ay havuç suyu da içti eşimKızlar ROS için astaksantin antioksidan iyi geliyormuş.
Canım 3 ay sonra değiştirin isterseniz ros u tamamen etkisiz hale getirmekte sperm için iyi değilmiş. Onun dengesi çok mühim. Çok özen isteyen birşey bu spermler.Bir aydır ayrı olarak ocean un astaksantinini kullanıyor eşim emodeks in içündede var bakalım haftaya tahlil vereceğiz .bu ay havuç suyu da içti eşim
Kızlar ROS için astaksantin antioksidan iyi geliyormuş.
Sperm bazı zararlı maddelere maruz kalması neticesinde oksidatif stres ortaya çıkıyor. Bu maddelere de ros deniyor onların etkisi azaltılınca oksidatif stres de düşüyor canım.Canım ROS ne ?
Canım biz art Med ve impryl kullanıyoruz genelde sırtında oluyor inşallah ciddi bişey değildir.Benm eşimdede garip bir sivilcelenme oluyor şuan ne kullanıyorsunuz canım biz emodeks i aldıktan sonra oldu sivilce hiç görmemiştik şuana kadar.belkide başka vütamndendir bilmiyorum
Bir aylık aldık onu bu ay bırakacak 3 ay fazla olur zatenCanım 3 ay sonra değiştirin isterseniz ros u tamamen etkisiz hale getirmekte sperm için iyi değilmiş. Onun dengesi çok mühim. Çok özen isteyen birşey bu spermler.
Baktirdik canim 58 di 12 oldu sukurrrBestttt canımsenin 5 düşük vardı değilmi DNA hasarına baktırdınızmı eski konusmalarımıza baktımda bulamadım sorayım dedm
Baktirdik canim 58 di 12 oldu sukurrr
Ben buay polen yiyorum tadını sevmeyerek.omega 3 pharmaton havuz suyu içiyorum yararı varmı bilmiyorum da eşime sıkınca bende yudumluyorum hergnSelam kızlarne çok yazmışsınız
Kızlar ben bu ay artık korunmayı bırakıyorum esimin hasarı düştü çok şükür.folbiol kullanıyorum besttttim infoliic çok iyi önermiştin ya doktor yumuttan çatlıyor gerek yok dedi pahalı bir vitamin dedi ben yinede almak istiyorum en azından bu ay için.
Başka tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar.insallah hemen hamile kalırım hep birlikte kalırız inşallah.
Canım bende omega 3alayim diyorum havuç suyunu bende içiyorum fazla olunca.yumurta çatlamasına iyiymiş.Ben buay polen yiyorum tadını sevmeyerek.omega 3 pharmaton havuz suyu içiyorum yararı varmı bilmiyorum da eşime sıkınca bende yudumluyorum hergn
Canim preseed jel de alabilirsin.Bu arada çok hastayım grip oldum yatıyorum .
@ms
Canım bende omega 3alayim diyorum havuç suyunu bende içiyorum fazla olunca.yumurta çatlamasına iyiymiş.
Kuzum ben omepa q10 inofolic combi kullaniyorum.Selam kızlarne çok yazmışsınız
Kızlar ben bu ay artık korunmayı bırakıyorum esimin hasarı düştü çok şükür.folbiol kullanıyorum besttttim infoliic çok iyi önermiştin ya doktor yumuttan çatlıyor gerek yok dedi pahalı bir vitamin dedi ben yinede almak istiyorum en azından bu ay için.
Başka tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar.insallah hemen hamile kalırım hep birlikte kalırız inşallah.
Baktırmadık canım, bu immotil silia sendromu diye bir hastalik. Vücuttaki silialar kisa olduğu icin bu hastalar sık sık solunum yolu hastaliklarina yakalanirmiş. Benim eşim bronsektazi, zatüre, sinüzit sık sık olur. Net teşhis spermlere ve silialara elektron mikroskobu ile bakarak konulurmuş. Zaten taniyi koysak bir tedavisi de yok o yüzden arastirmiyorum. Tek çaremiz tüp bebek.-Pandora- canım sen bir ay daha tedavidesin demi inşallah güzel bir sürpriz olur.
Genetik diyorsun ya eşinin hareketsizligine genetigine bktirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?