- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Olsun canım olsunda tüp bebek normal farketmez tabi gönül ister ki normal olsun.ama canım tüp bebekte büyük bir nimetBaktırmadık canım, bu immotil silia sendromu diye bir hastalik. Vücuttaki silialar kisa olduğu icin bu hastalar sık sık solunum yolu hastaliklarina yakalanirmiş. Benim eşim bronsektazi, zatüre, sinüzit sık sık olur. Net teşhis spermlere ve silialara elektron mikroskobu ile bakarak konulurmuş. Zaten taniyi koysak bir tedavisi de yok o yüzden arastirmiyorum. Tek çaremiz tüp bebek.
Canım bu ay alayım diyorum infoliic deneyeceğim onu kullanıp çok hamile kalan da var forumda okudumKuzum ben omepa q10 inofolic combi kullaniyorum.
Evet genelde polikistikler kullaniyo amaCanım bu ay alayım diyorum infoliic deneyeceğim onu kullanıp çok hamile kalan da var forumda okudum
Evet evet bendimmmm beni unutmamıssın cok sevindimBir arkadaş vardı oksidatif stres yüksek cıkmıstıda bizimle aynı idi durumu DNA hasarı yok oksidatif srtes yüksek kümdi o ya ben unuttum kaan hoca bize cevap göndermiş onu özelden atabilir m onaBir melek gelsin canım sen miydin
Ne kadar oldu bırakalı?Biz birakali cok oldu allah allah yaa niye boyle ki
Bdv neresi?Bdv de dogrulari soyledim diye cinsellikle ilgiliydi bosver islerine gelmedi
Eşin haklı cnm böyle yaparak psikolojini bozarsın, moral çok önemli gebe kalmada.Ben 5bucuk yıllık evliyim bütün arkadaşlarımın, kuzenlerimin, abimin ikişer çocuğu var ki abimle aramda 1 yaş var ama hiçbirine uzak durmuyorum yapacak birşey yok herkesin bir sınavı var bu hayatta diye bakıyorum olaya.Etrafımda herkes soruyor umursamıyorum çalışmalar devam ediyor deyip gülüp geçiyorum. Eğer çocuk sahibi olamaması kendime dert edersem hayatı kendime de eşime de zindan ederim.Aslında herşeyi sorun eden biriyim ama bu konuda kendimi rahatlatıyorum çünkü elimden gelen birşey yok nekadar para da döksem olmuyor oyüzden. Allaha bıraktım eminim birgün anne olacağım inanıyorum, sende inan herşeyde bir hayır var bunu düşün bu ayıp değilKızlar eşimle tartışıyoruz. Benim bi arkadaş ortamım var.4 kişiyiz. Bu gün buluşacaktık. İki arkadaşımda hamile biri 8 aylık diğeri 5.5 aylık. Bana çok destek oldular her zaman. Bugün de çok emindim gebeyim falan diye test yapar giderim dedim kızların yanına bu mutluluğu onlarla da paylaşırım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef.... kızlara yalan söylemek zorunda kaldım gitmedim Bi bahane uydurdum moralim çok bozuktu. Gitmek istemedim onları görünce kendim için çok üzülüyorum. Ben 4 senelik evliyim onlar bir iki yıllık evli. Neyse eşim kızıyo bana kim hamile kalırsa görüşmüyorsun kendini eve kapattın vs... Bi dünya laf dedi. Üzülüyorum elimde değil diyorum ama anlamıyor. Sizce kim haklı?????? Bu durumu nasıl yenebilirim.
En azindan caresi olan bir derdimiz var, yani tabi tüp bebek eninde sonunda tutarsa... Burada kizlar söyleyince Zahide yetisin hamileligini müjdelediği videoyu izledim gözlerim doldu, yazık onunda kaçinci tüp denemesiymiş, insallah bizimde olacak bir gün.Olsun canım olsunda tüp bebek normal farketmez tabi gönül ister ki normal olsun.ama canım tüp bebekte büyük bir nimet
Bir derdim var diye topik var yaBdv neresi?
Cnm cinsiyetleri bile belli oldu erkek olacak. Kaç defa yapmışlar sorunları neymiş ki cnm ??? Bende Bi sürü ağladım ama onun adına çok sevindim eşi nasıl ağladıEn azindan caresi olan bir derdimiz var, yani tabi tüp bebek eninde sonunda tutarsa... Burada kizlar söyleyince Zahide yetisin hamileligini müjdelediği videoyu izledim gözlerim doldu, yazık onunda kaçinci tüp denemesiymiş, insallah bizimde olacak bir gün.
O programı izledim ben de ağladım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .En azindan caresi olan bir derdimiz var, yani tabi tüp bebek eninde sonunda tutarsa... Burada kizlar söyleyince Zahide yetisin hamileligini müjdelediği videoyu izledim gözlerim doldu, yazık onunda kaçinci tüp denemesiymiş, insallah bizimde olacak bir gün.
Eşin haklı cnm böyle yaparak psikolojini bozarsın, moral çok önemli gebe kalmada.Ben 5bucuk yıllık evliyim bütün arkadaşlarımın, kuzenlerimin, abimin ikişer çocuğu var ki abimle aramda 1 yaş var ama hiçbirine uzak durmuyorum yapacak birşey yok herkesin bir sınavı var bu hayatta diye bakıyorum olaya.Etrafımda herkes soruyor umursamıyorum çalışmalar devam ediyor deyip gülüp geçiyorum. Eğer çocuk sahibi olamaması kendime dert edersem hayatı kendime de eşime de zindan ederim.Aslında herşeyi sorun eden biriyim ama bu konuda kendimi rahatlatıyorum çünkü elimden gelen birşey yok nekadar para da döksem olmuyor oyüzden. Allaha bıraktım eminim birgün anne olacağım inanıyorum, sende inan herşeyde bir hayır var bunu düşün bu ayıp değil
Canım bu durum zor bir durum ben hep içime atarım etkilenmem derim ama etkileniyorum.malesef bu hamile kalana kadar devam edecek gibi ama en az hasarla güçlü bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.sende güçlü ol Birgün benimde olacak de.ama görüşmeyi bırakma canım böyle iyice için kapanirsin daha çok takıntı yaparsın.hamile kalmanı bile engeller o yüzden sana destek olan arkadaşlarından kendi uzaklaştırma eşin haklı canimKızlar eşimle tartışıyoruz. Benim bi arkadaş ortamım var.4 kişiyiz. Bu gün buluşacaktık. İki arkadaşımda hamile biri 8 aylık diğeri 5.5 aylık. Bana çok destek oldular her zaman. Bugün de çok emindim gebeyim falan diye test yapar giderim dedim kızların yanına bu mutluluğu onlarla da paylaşırım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef.... kızlara yalan söylemek zorunda kaldım gitmedim Bi bahane uydurdum moralim çok bozuktu. Gitmek istemedim onları görünce kendim için çok üzülüyorum. Ben 4 senelik evliyim onlar bir iki yıllık evli. Neyse eşim kızıyo bana kim hamile kalırsa görüşmüyorsun kendini eve kapattın vs... Bi dünya laf dedi. Üzülüyorum elimde değil diyorum ama anlamıyor. Sizce kim haklı?????? Bu durumu nasıl yenebilirim.
2 ay olcakNe kadar oldu bırakalı?
Canım bu durum zor bir durum ben hep içime atarım etkilenmem derim ama etkileniyorum.malesef bu hamile kalana kadar devam edecek gibi ama en az hasarla güçlü bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.sende güçlü ol Birgün benimde olacak de.ama görüşmeyi bırakma canım böyle iyice için kapanirsin daha çok takıntı yaparsın.hamile kalmanı bile engeller o yüzden sana destek olan arkadaşlarından kendi uzaklaştırma eşin haklı canim
Rabbim size de sevincten aglamayi nasip etsin insallah .Hamilelikleriniz cok kıymetli olacak hep sukredecek bu gunleri düşünüp daha güçlü olacaksiniz .Ilk sayfadaki liste bebekle dolacak insallah .Cnm cinsiyetleri bile belli oldu erkek olacak. Kaç defa yapmışlar sorunları neymiş ki cnm ??? Bende Bi sürü ağladım ama onun adına çok sevindim eşi nasıl ağladı
İnşallah canım ben inanıyorum burda Birgün hepimizin olacak bu günleri yad edecegizEn azindan caresi olan bir derdimiz var, yani tabi tüp bebek eninde sonunda tutarsa... Burada kizlar söyleyince Zahide yetisin hamileligini müjdelediği videoyu izledim gözlerim doldu, yazık onunda kaçinci tüp denemesiymiş, insallah bizimde olacak bir gün.
Ay kuzum aynisini yasadim ben de hamilelik haberleri aldimm kendim de emindim hamile olduguma bi baktim kirmizilar geldiKızlar eşimle tartışıyoruz. Benim bi arkadaş ortamım var.4 kişiyiz. Bu gün buluşacaktık. İki arkadaşımda hamile biri 8 aylık diğeri 5.5 aylık. Bana çok destek oldular her zaman. Bugün de çok emindim gebeyim falan diye test yapar giderim dedim kızların yanına bu mutluluğu onlarla da paylaşırım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef.... kızlara yalan söylemek zorunda kaldım gitmedim Bi bahane uydurdum moralim çok bozuktu. Gitmek istemedim onları görünce kendim için çok üzülüyorum. Ben 4 senelik evliyim onlar bir iki yıllık evli. Neyse eşim kızıyo bana kim hamile kalırsa görüşmüyorsun kendini eve kapattın vs... Bi dünya laf dedi. Üzülüyorum elimde değil diyorum ama anlamıyor. Sizce kim haklı?????? Bu durumu nasıl yenebilirim.
Rabbim size de sevincten aglamayi nasip etsin insallah .Hamilelikleriniz cok kıymetli olacak hep sukredecek bu gunleri düşünüp daha güçlü olacaksiniz .Ilk sayfadaki liste bebekle dolacak insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?