Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olsun canım olsunda tüp bebek normal farketmez tabi gönül ister ki normal olsun.ama canım tüp bebekte büyük bir nimet

Kızlar eşimle tartışıyoruz. Benim bi arkadaş ortamım var.4 kişiyiz. Bu gün buluşacaktık. İki arkadaşımda hamile biri 8 aylık diğeri 5.5 aylık. Bana çok destek oldular her zaman. Bugün de çok emindim gebeyim falan diye test yapar giderim dedim kızların yanına bu mutluluğu onlarla da paylaşırım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef.... kızlara yalan söylemek zorunda kaldım gitmedim Bi bahane uydurdum moralim çok bozuktu. Gitmek istemedim onları görünce kendim için çok üzülüyorum. Ben 4 senelik evliyim onlar bir iki yıllık evli. Neyse eşim kızıyo bana kim hamile kalırsa görüşmüyorsun kendini eve kapattın vs... Bi dünya laf dedi. Üzülüyorum elimde değil diyorum ama anlamıyor. Sizce kim haklı?????? Bu durumu nasıl yenebilirim.

Eşin haklı cnm böyle yaparak psikolojini bozarsın, moral çok önemli gebe kalmada.Ben 5bucuk yıllık evliyim bütün arkadaşlarımın, kuzenlerimin, abimin ikişer çocuğu var ki abimle aramda 1 yaş var ama hiçbirine uzak durmuyorum yapacak birşey yok herkesin bir sınavı var bu hayatta diye bakıyorum olaya.Etrafımda herkes soruyor umursamıyorum çalışmalar devam ediyor deyip gülüp geçiyorum. Eğer çocuk sahibi olamaması kendime dert edersem hayatı kendime de eşime de zindan ederim.Aslında herşeyi sorun eden biriyim ama bu konuda kendimi rahatlatıyorum çünkü elimden gelen birşey yok nekadar para da döksem olmuyor oyüzden. Allaha bıraktım eminim birgün anne olacağım inanıyorum, sende inan herşeyde bir hayır var bunu düşün bu ayıp değil

Olsun canım olsunda tüp bebek normal farketmez tabi gönül ister ki normal olsun.ama canım tüp bebekte büyük bir nimet
En azindan caresi olan bir derdimiz var, yani tabi tüp bebek eninde sonunda tutarsa... Burada kizlar söyleyince Zahide yetisin hamileligini müjdelediği videoyu izledim gözlerim doldu, yazık onunda kaçinci tüp denemesiymiş, insallah bizimde olacak bir gün.

Cnm cinsiyetleri bile belli oldu erkek olacak. Kaç defa yapmışlar sorunları neymiş ki cnm ??? Bende Bi sürü ağladım ama onun adına çok sevindim eşi nasıl ağladı

O programı izledim ben de ağladım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Cnm üstesinden gelemiyorum çok üzülüyorum eve gelince ağlıyorum depresif haller bilmiyorum ya destek almam gerekiyor galiba

Canım bu durum zor bir durum ben hep içime atarım etkilenmem derim ama etkileniyorum.malesef bu hamile kalana kadar devam edecek gibi ama en az hasarla güçlü bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.sende güçlü ol Birgün benimde olacak de.ama görüşmeyi bırakma canım böyle iyice için kapanirsin daha çok takıntı yaparsın.hamile kalmanı bile engeller o yüzden sana destek olan arkadaşlarından kendi uzaklaştırma eşin haklı canim

Bunun için çaba göstericemmmm bakalım nasıl olacak. Allah yardımcımız olsun inş.

Cnm cinsiyetleri bile belli oldu erkek olacak. Kaç defa yapmışlar sorunları neymiş ki cnm ??? Bende Bi sürü ağladım ama onun adına çok sevindim eşi nasıl ağladı
Rabbim size de sevincten aglamayi nasip etsin insallah .Hamilelikleriniz cok kıymetli olacak hep sukredecek bu gunleri düşünüp daha güçlü olacaksiniz .Ilk sayfadaki liste bebekle dolacak insallah .

İnşallah canım ben inanıyorum burda Birgün hepimizin olacak bu günleri yad edecegiz

Ay kuzum aynisini yasadim ben de hamilelik haberleri aldimm kendim de emindim hamile olduguma bi baktim kirmizilar geldi Allah bize hayirli zamanda verecek gor bak. Hic uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…