- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Ay kuzum aynisini yasadim ben de hamilelik haberleri aldimm kendim de emindim hamile olduguma bi baktim kirmizilar geldiAllah bize hayirli zamanda verecek gor bak. Hic uzulme.
Sorunlarini ben de merak ettim ama bulamadim internette.Cnm cinsiyetleri bile belli oldu erkek olacak. Kaç defa yapmışlar sorunları neymiş ki cnm ??? Bende Bi sürü ağladım ama onun adına çok sevindim eşi nasıl ağladı
Gerekirse destek al kendini yipratmaman gerekiyor canim .Kendini soyutlama ortamlardan bu seni daha cok etkiler .Her gun yatmadan kendine bir iyilik yap ve hamile olduğunu düşün ve gülümse. Ben bunu hep yaptim. Eger bunu yapmayi başaramadıysam hep kabus gordum .Ama ruyalarim guzellesti gittikce .Cnm üstesinden gelemiyorum çok üzülüyorum eve gelince ağlıyorum depresif haller bilmiyorum ya destek almam gerekiyor galiba
Spor yap çok iyi geliyor, 4aydır spor yapıyorum hiç bukadar iyi hissetmemiştim kendimi.Bence kendi kendini iyileştirmelesin herşeyin allahtan olduğunu hiç aklından çıkarma kitap oku bi hobi edin yoksa depresif haller gebe kalmana engel olur.Cnm üstesinden gelemiyorum çok üzülüyorum eve gelince ağlıyorum depresif haller bilmiyorum ya destek almam gerekiyor galiba
Sorunu bilmiyorum da doktoru Bülent Tiras sanirim.Sorunlarini ben de merak ettim ama bulamadim internette.
Yapma böyle canım ya takıl onlarla çocuk sohbetini derinleştir anneliğe adımda sana yardımcı olacak bilgiler al cocuklulardan.olucak ama biraz zaman demekki Rabbim daha fazla dua etmemizi imtihan olmamızı istiyor.beni bir ara sıkıstıranlara çocuk konusunda yawww kısırım kısır varmı diyeceğimiz diye basımdan atıyordum.tabi ne diyeceklerini sasırırlardı onlardaKızlar eşimle tartışıyoruz. Benim bi arkadaş ortamım var.4 kişiyiz. Bu gün buluşacaktık. İki arkadaşımda hamile biri 8 aylık diğeri 5.5 aylık. Bana çok destek oldular her zaman. Bugün de çok emindim gebeyim falan diye test yapar giderim dedim kızların yanına bu mutluluğu onlarla da paylaşırım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef.... kızlara yalan söylemek zorunda kaldım gitmedim Bi bahane uydurdum moralim çok bozuktu. Gitmek istemedim onları görünce kendim için çok üzülüyorum. Ben 4 senelik evliyim onlar bir iki yıllık evli. Neyse eşim kızıyo bana kim hamile kalırsa görüşmüyorsun kendini eve kapattın vs... Bi dünya laf dedi. Üzülüyorum elimde değil diyorum ama anlamıyor. Sizce kim haklı?????? Bu durumu nasıl yenebilirim.
Spor yap çok iyi geliyor, 4aydır spor yapıyorum hiç bukadar iyi hissetmemiştim kendimi.Bence kendi kendini iyileştirmelesin herşeyin allahtan olduğunu hiç aklından çıkarma kitap oku bi hobi edin yoksa depresif haller gebe kalmana engel olur.
Yeter ki iste olumlu düşün hep :)Okuyorum cnm spor da yapmaya başladım Bi haftadır. İnş işe yarar
Hormon oldugu için yavaş durur cnm biraz daha bekle geçmezse bi endokrin uzmanına gidin bence bizim1,5 ayda düşmeye başlamıstı testesteron2 ay olcak
zeynepppppppp çok geçmiş olsun canım,inşallah bu sınavı da en güzel l şekilde atlatacaksın :)
Kadında çok önemli olduğunu biliyordum da erkekte de bu denli olduğunu bilmiyordum.Saklicennet erkekte de kadında da çok önemli cnm.
Aynen kuzum oyle yapcaz gecmezseBestttt im olmadı isterseniz bir cildiyeye danışın ama ciddi birşey yoktur inşallah canım aklına kötü şeyler getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?