Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm cinsiyetleri bile belli oldu erkek olacak. Kaç defa yapmışlar sorunları neymiş ki cnm ??? Bende Bi sürü ağladım ama onun adına çok sevindim eşi nasıl ağladı
Sorunlarini ben de merak ettim ama bulamadim internette.

Bayanlar nasılsınız uzun zamandır girmemiştim bu topik e bende bu ay gonalf kullanıp çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim önceki aylardaki kadar takmıyorum önceki aylarda olmadı , olmama ihtimali daha gerçekçi umut bağlamıyorum bir iğneye umut bağladığım herşey boşa çıktı kader de kısmette ne varsa onu göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inş

Cnm üstesinden gelemiyorum çok üzülüyorum eve gelince ağlıyorum depresif haller bilmiyorum ya destek almam gerekiyor galiba
Gerekirse destek al kendini yipratmaman gerekiyor canim .Kendini soyutlama ortamlardan bu seni daha cok etkiler .Her gun yatmadan kendine bir iyilik yap ve hamile olduğunu düşün ve gülümse. Ben bunu hep yaptim. Eger bunu yapmayi başaramadıysam hep kabus gordum .Ama ruyalarim guzellesti gittikce .

Cnm üstesinden gelemiyorum çok üzülüyorum eve gelince ağlıyorum depresif haller bilmiyorum ya destek almam gerekiyor galiba
Spor yap çok iyi geliyor, 4aydır spor yapıyorum hiç bukadar iyi hissetmemiştim kendimi.Bence kendi kendini iyileştirmelesin herşeyin allahtan olduğunu hiç aklından çıkarma kitap oku bi hobi edin yoksa depresif haller gebe kalmana engel olur.

Yapma böyle canım ya takıl onlarla çocuk sohbetini derinleştir anneliğe adımda sana yardımcı olacak bilgiler al cocuklulardan.olucak ama biraz zaman demekki Rabbim daha fazla dua etmemizi imtihan olmamızı istiyor.beni bir ara sıkıstıranlara çocuk konusunda yawww kısırım kısır varmı diyeceğimiz diye basımdan atıyordum.tabi ne diyeceklerini sasırırlardı onlardakurtuluyrdm bende

Okuyorum cnm spor da yapmaya başladım Bi haftadır. İnş işe yarar

zeynepppppppp
Canım aynı durumları yaşadım hemen hemen ve çocuğum olmadığını bilmiyorlar bu nedenle devamlı hamileliklerini devamlı bebek alışverişlerini Yanımda konuşup duruyorlardı. Bir ara kendimi çektim sonra böyle olmuyor dedim. Kendime meşgale buldum ve psikolojik olarak ne kadar uzak durmak istesem de bu dürtümün üzerine gittim.içimden Gitme konuşma geçtikçe ben inadına gittim inadına sohbet ettim inadına fikirler verdim. Sürekli sen güçlü bir kadınsın sen güçlü bir kadın olduğun için rabbin seni seçti dedim ve kendimden daha kötü durumda olanları düşündüm düşündükçe şükrettim. Biz seçilmiş savaşçılarız sakın unutma.
Rabbin seninle rabbimiz bizimle şükürler olsun.

Size mutsuzluk aşılayan insanlardan uzak durun ama pozitif olanlara sarilin kizlar .Bu konu hassas olduğu icin kırılganlıklar oluyor .Benim hala hamile olduğumimu bilmeyip sinirlerimi zıplatabiliyorlar .Esimin anneannesi bilmiyor agzinda bakla islanmaz çünkü .Kv deme gecen gun demis ki Arabistan'dan deve eti getirip yedirsek .Bu gelinin niye çocuğu yok!!! Direk benim hedef zaten kv m anlatti sinirden basima agri girdi .Normalde bu hafta söyleyecektik. Esimle vazgectik kendince yorumlamalarina devam etsin suclasin filan

Bestttt im olmadı isterseniz bir cildiyeye danışın ama ciddi birşey yoktur inşallah canım aklına kötü şeyler getirme

Kızlar kalkıp sporumu yaptım 8 bin adımımı attım. Biraz rahatladım. Güçlüyüm evet buna inanıyorum. 22 yıl Bi hastalıkla uğraştım o kadar acı çektim hastanelerde yattım. Ameliyat oldum. Hamdolsun geçti gitti Allah’ın izniyle. Şimdi de bu sınavdan anlımın akıyla çıkıcammm inş.

Sizi çok seviyorum kızlar

Kızlar birşey daha öğrendim erkeklerde D vitamini eksikliği spermde morfolojik sorunlara yol açıyormuş. Eşime söyliyeyimde gidip bir baktıralım. inşallah bizim morfolojimizde vitamin eksikliklerinden dolayı düşürtür de hemen düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…