Taman kuzum biraz bekleyelim bakalimHormon oldugu için yavaş durur cnm biraz daha bekle geçmezse bi endokrin uzmanına gidin bence bizim1,5 ayda düşmeye başlamıstı testesteron
Dr 2 ye cikardi ben 1aliyodum canimSaklicennet canım bende hemen baktiracagim eşime sagol tatlım bilgi için
@besttt im infoliic combiyi günde bir kez mi iki kez mi kullaniyorsun canim
Neden 2 ye çıkardı acaba bende bu ay kullanıyorum normalde dr folidoce vermişti burda inofolic daha iyi olduğunu öğrenınce kendi kafama göre kullanıyorumDr 2 ye cikardi ben 1aliyodum canim
Canım ben bir alsam yeter herhaldeDr 2 ye cikardi ben 1aliyodum canim
Sıkma canını tedaviye başlarsanız olur. Olmaz diye birşey Yok uçsperm varsa umutta var demektir.Kızlar sizce bu sayı ile bizim durumumuz da umut var mı .Bizde tüp denedik düşük ile sonuçlandı kızlar Ne olun bakın
Ahh kuzum ahhh. Aşılama yaptırmadım ama sadece sana enjekte edecekleri zaman test alıyorlar diye biliyorum yaptıran arkadaşlar aydınlatsın seni. Öncesinde değerlere bakmayacaklardır çünki baktılar ve seni çağırdılar.Saklicennet canım az önce eşimle atıştık normal de onun kontrol 17 şubat ben bu ay sonu gitmen gerek ben şubatın ilk haftası adet olucam ilk sensin durumu öğrenmemiz gerek dedim ne alaka senle benım durumum diyor ben sanki pazardan elma alıcam giderim ama detayda yaptırmam devlete giderim diyor e oradaki testse sadece sayı var hiçbişe yokki diyorki zaten aşılama yaparken test yapılmıcakmı niye iki defa yaptırayım bu kısmı bilmediğim için konuyu kapadım şimdilik aşılamada sperm testi yapılıyormu bilen varmı acaba
Hem ayaklarini kaldir hem de karnina masaj uygulaArkadaşlaaaarr bi şey soracağım; ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara yaslayıp bi müddet bekliyor musunuz?
Hafif polikistik varmis bende ondan sanirim canim. Hahaha herkes boyle artik ben de cok yapiyorumNeden 2 ye çıkardı acaba bende bu ay kullanıyorum normalde dr folidoce vermişti burda inofolic daha iyi olduğunu öğrenınce kendi kafama göre kullanıyorum
Senin adetin 3. Gunu fsh lh nasildu kuzumCanım ben bir alsam yeter herhalde
Valla kafam a göre iş yapiyorum
Canım bir şey soracağım hafif polikistik olduğunu nasıl öğrendin? Tahlille mi yoksa muayene ile mi?Hafif polikistik varmis bende ondan sanirim canim. Hahaha herkes boyle artik ben de cok yapiyorum
Senin adetin 3. Gunu fsh lh nasildu kuzum
anladim cok tesekkur ederinÖncelikle pkolulara veriliyor ama bende pko olmadığı halde doktorun verdi, içerisindeki inositol yumurta kalitesini artırıyor, yumurtayı gençleştiriyor, yumurta sağlığını geliştiriyor diye bilgiler var internette.
Şuan tedavidesiniz sanırım, doktorunuza sorarak başlayabilirsiniz, hamilelikte veriyor doktorlar içeriğine bir bakın isterseniz.Siz vitamin falan kullanıyor musunuz?anladim cok tesekkur ederin
Canım çok oldu bana hatırlamıyorum ama bir sürü tahlil yaptıracağım onlarda baktirayim ama bildiğim kadarıyla sknti yoktuHafif polikistik varmis bende ondan sanirim canim. Hahaha herkes boyle artik ben de cok yapiyorum
Senin adetin 3. Gunu fsh lh nasildu kuzum
Canım önce eşin bakılsın varikosel varmı diye sonra tedavilerle yükselir canım vitamin alır eşin.Kızlar sizce bu sayı ile bizim durumumuz da umut var mı .Bizde tüp denedik düşük ile sonuçlandı kızlar Ne olun bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?