Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet canım bende hemen baktiracagim eşime sagol tatlım bilgi için
@besttt im infoliic combiyi günde bir kez mi iki kez mi kullaniyorsun canim

Saklicennet canım az önce eşimle atıştık normal de onun kontrol 17 şubat ben bu ay sonu gitmen gerek ben şubatın ilk haftası adet olucam ilk sensin durumu öğrenmemiz gerek dedim ne alaka senle benım durumum diyor ben sanki pazardan elma alıcam giderim ama detayda yaptırmam devlete giderim diyor e oradaki testse sadece sayı var hiçbişe yokki diyorki zaten aşılama yaparken test yapılmıcakmı niye iki defa yaptırayım bu kısmı bilmediğim için konuyu kapadım şimdilik aşılamada sperm testi yapılıyormu bilen varmı acaba

Kızlar sizce bu sayı ile bizim durumumuz da umut var mı .Bizde tüp denedik düşük ile sonuçlandı kızlar Ne olun bakın

Eklentiler

• 41C83CA9-4BB0-4D3A-BC2A-441C3730CF4C.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 112
  • A2411974-EC1C-4AE1-A9E1-CC948B1B9CC6.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 48995672-04E4-473F-8F04-7736A4BE1AB2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar sizce bu sayı ile bizim durumumuz da umut var mı .Bizde tüp denedik düşük ile sonuçlandı kızlar Ne olun bakın
Sıkma canını tedaviye başlarsanız olur. Olmaz diye birşey Yok uçsperm varsa umutta var demektir.
Varikosel var mı eşiniz de Yada başka birşey sayınız az.
Haraketli sperm sayınız az ama takviyelerle yükselir sadece zaman kaybetmeden kolları sıvayıp tedaviye başlamak lazım.
Takviyeler değerleri yükseltecektir. Sadece zaman ve sabır. İnşallah herşey yoluna girer. 5 milyon spermle hamile kalanları gördük bizler. Nasıl yumurtanın kalitesi varsa spermlerinde kalitesi var arttırmak gerek.

Ahh kuzum ahhh. Aşılama yaptırmadım ama sadece sana enjekte edecekleri zaman test alıyorlar diye biliyorum yaptıran arkadaşlar aydınlatsın seni. Öncesinde değerlere bakmayacaklardır çünki baktılar ve seni çağırdılar.
Annelik ateşi sarmış seni canım ertele diyorum şubat değil mart olsun ne fark edecek ki. Dinle bu kardeşini ikna edemiyorum seni
Bak bakalım eşinin lökositi azalmış mı ben sana söyliyeyim aşılama ile doğal yoldan tutma olasılığı arasında yüzde olarak fark Yok gibi birşey. Eğer enfeksiyon varsa ben inanmıyorum gebe kalabileceğine canım bu kadarda açık konuşuyorum. Seni seviyorum hüsrana uğramanı istemiyorum.

Suskun Ceylan aşılamaya karar verip gittiğinizde eşinizden sperm testi isterler sizden de gerekli testleri tedaviye başlarsınız.aşılama günü geldiğinde tekrar spermlere bakarlar yıkama öncesi sonrası değerler belli olur transfer edilir. Sorununuz ne bilmiyorum ama spermler sıkıntılı ise aşılama ile vakit kaybetmeyin derim.

Neden 2 ye çıkardı acaba bende bu ay kullanıyorum normalde dr folidoce vermişti burda inofolic daha iyi olduğunu öğrenınce kendi kafama göre kullanıyorum
Hafif polikistik varmis bende ondan sanirim canim. Hahaha herkes boyle artik ben de cok yapiyorum
Canım ben bir alsam yeter herhalde
Valla kafam a göre iş yapiyorum
Senin adetin 3. Gunu fsh lh nasildu kuzum

Hafif polikistik varmis bende ondan sanirim canim. Hahaha herkes boyle artik ben de cok yapiyorum

Canım bir şey soracağım hafif polikistik olduğunu nasıl öğrendin? Tahlille mi yoksa muayene ile mi?

Kizlar merhaba aksam ne kadar kaynatmissiniz
@Zeynep6302 canim arkadaslarinla gorusmeyerek kisa sureli belki mutsuz olmayacaksin ama onlar devamli gorustukce ve sen onlarin arasinda olmadikca daha vok mutsuz olacaksin. Onlar senin en yakinin degil mi? Biraz konussan bu konuyu belki bebek muhabbetlerini azaltirlar. Yada hic bisey yolmus gibi davran yanlarinda Allah insallah hepimize bir gun bebek verecek canim

Kizlar infolic ne ben kullanmiyorum ne ise yariyor?

Öncelikle pkolulara veriliyor ama bende pko olmadığı halde doktorun verdi, içerisindeki inositol yumurta kalitesini artırıyor, yumurtayı gençleştiriyor, yumurta sağlığını geliştiriyor diye bilgiler var internette.

anladim cok tesekkur ederin

Canım çok oldu bana hatırlamıyorum ama bir sürü tahlil yaptıracağım onlarda baktirayim ama bildiğim kadarıyla sknti yoktu

Canım önce eşin bakılsın varikosel varmı diye sonra tedavilerle yükselir canım vitamin alır eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…