- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
ben folik asit birde omega q10 kullaniyorum pazartesi yada sali opu olacak sanirim pek fayda etmez bu saatten sonra elkmdekiler yeterli :)Şuan tedavidesiniz sanırım, doktorunuza sorarak başlayabilirsiniz, hamilelikte veriyor doktorlar içeriğine bir bakın isterseniz.Siz vitamin falan kullanıyor musunuz?
Sanırım :) inşallah kaliteli embriyolarınız olur, bende şubatta başlayacağım sorun çıkmazsa.ben folik asit birde omega q10 kullaniyorum pazartesi yada sali opu olacak sanirim pek fayda etmez bu saatten sonra elkmdekiler yeterli :)
canim kullansamda o vitamin sanirim 1 ay 2 ay kullaninca etki eder diye dusunuyorum. Daha once olsaydi kullanabilirdim ama artik basladim tedaviye demek istedinSanırım :) inşallah kaliteli embriyolarınız olur, bende şubatta başlayacağım sorun çıkmazsa.
Morfoloji sonuçlarını bir atarmısınız merak ettim. Şiddetli bir bozukluk mu vardı da dölleyemedi?Kızlar merhaba benimde eşimde marfoloji sorunu var tüp bebek denedik bu ay ama sonuça ulaşamadık yumurtalar döllenmedi mikro cip yöntemi deneyen varmı içinizde
Hem ayaklarini kaldir hem de karnina masaj uygula
hangi teknik kullanıldı acıkcası bilmiyorum ama sonuç tam anlamıyla hüsran dna hasarı dardı tedavi gördü düştü 6,77 düştüMorfoloji sonuçlarını bir atarmısınız merak ettim. Şiddetli bir bozukluk mu vardı da dölleyemedi?
Siz spermlerin seçildiği tekniği kullanmadınız galiba.
Asagidan yumariya dogru ovalama hareketleri .Genel anestezi ile yaptirin korkuyorsaniz belki gercekten engel .Ayakları kaldırıp 10-15 dk uzanmaya çalışıyorum. Masaj nasıl yapmam lazım peki? Bir de bende kalın kızlık zarı problemi var, zarım tam tamına yırtıılmamış, darlık mevcut. Olan spermin hepsi de giremiyo içeriyeBi doktor gel açalım biraz dedi ama korkudan ona da cesaret edemedim. Bu yüzden de engel olursa diye çok korkuyorum ya
Canım nasipte varsa hiç birşey engel değildir.vajinismus hastaları bile hamile kalabiliyorlar.rahat ol.zaten birtane sağlıklı sağlam olan gerekli inşallah çabucak bebeğine kavuşursunAyakları kaldırıp 10-15 dk uzanmaya çalışıyorum. Masaj nasıl yapmam lazım peki? Bir de bende kalın kızlık zarı problemi var, zarım tam tamına yırtıılmamış, darlık mevcut. Olan spermin hepsi de giremiyo içeriyeBi doktor gel açalım biraz dedi ama korkudan ona da cesaret edemedim. Bu yüzden de engel olursa diye çok korkuyorum ya
Sizin zaten yakında toplanacak yumurtalarınız bi faydası olmaz yumurtalara, bende 10 gündür kullanıyorum tedaviye kadar 1 ay kullanıcam yumurta toplamaya kadar iki ayı bulur bakalım nasıl etki edecek meraktayım.bende Omepa arı sütü kapsülü multivitamin kullanıyorum ilave olarak.canim kullansamda o vitamin sanirim 1 ay 2 ay kullaninca etki eder diye dusunuyorum. Daha once olsaydi kullanabilirdim ama artik basladim tedaviye demek istedin
Morfolojiye açık bir şekilde bakılmamış galiba. Yani büyük baş küçük baş amorf baş gibi kısımlara ayırıyorlar. Halbuki değerlerinizde gayet iyi sadece morfoloji 1 ama onunla bile hamile kalanlar var. Tüp bebek yaptığınız yeri iyi seçmelisiniz galiba. Stres yapmayın değerleriniz güzel er yada geç olur inşallah.hangi teknik kullanıldı acıkcası bilmiyorum ama sonuç tam anlamıyla hüsran dna hasarı dardı tedavi gördü düştü 6,77 düştü
Abstinans süresi 3 2-7 gün
Likefaksiyon süresi 30 <30 dak.
Viskozite NORMAL normal
pH 7.2-8.0
Volum 5.5 2-6 ml
Sayı 14 >15 milyon/ml
Top. Sperm Sayısı 77 >39 milyon
Total % 50 >%50
+4 (a) % 0 a+b>%32
+3 (b) % 20
+2 (c) % 30
+1 (d) %
Morfoloji 1
Vitalite
Lokosit <1 <1 milyon/ml
Ag.
TPMSS 15,4
NM_TPMSS 0,154
Yuvarlak Hücre <5 <5 milyon/ml
sORP(mv/milyon
sperm
aynen size faydasi olur kullanin insallah benim bu sefer bebegim olur da kullanmama gerek kalmazSizin zaten yakında toplanacak yumurtalarınız bi faydası olmaz yumurtalara, bende 10 gündür kullanıyorum tedaviye kadar 1 ay kullanıcam yumurta toplamaya kadar iki ayı bulur bakalım nasıl etki edecek meraktayım.bende Omepa arı sütü kapsülü multivitamin kullanıyorum ilave olarak.
Varikosel den ameliyat oldu eşim hız problemi var başka sorun varmı bilmiyorum henüzSuskun Ceylan aşılamaya karar verip gittiğinizde eşinizden sperm testi isterler sizden de gerekli testleri tedaviye başlarsınız.aşılama günü geldiğinde tekrar spermlere bakarlar yıkama öncesi sonrası değerler belli olur transfer edilir. Sorununuz ne bilmiyorum ama spermler sıkıntılı ise aşılama ile vakit kaybetmeyin derim.
Söyle bir sıkıntım oldu Kasım da rahim filmi çekildim temiz çıktı bende sorun yok adetlerim de sıkıntı yok doktorum şubata kadar hamile kalamazsan gel aşılama deneyelim artık dedi fakat esiminde 6. Ay kontrolu Şubat'ta onu benden önceki ürologa yollayim yoksa farketmez mi bide özelde test yaptiriyoz eşim iki defa özelde yaptirmam deyince kafam karıştı ozaman aşılamadan önce istiyorsa yaptırıp önce jinekolog bakar sonra ürolog bakar aynı gün hallederiz sanirimSuskun Ceylan aşılamaya karar verip gittiğinizde eşinizden sperm testi isterler sizden de gerekli testleri tedaviye başlarsınız.aşılama günü geldiğinde tekrar spermlere bakarlar yıkama öncesi sonrası değerler belli olur transfer edilir. Sorununuz ne bilmiyorum ama spermler sıkıntılı ise aşılama ile vakit kaybetmeyin derim.
Sıkılma sıkılma napalim bizimde sinavimiz bu gel zeytin temizleyelim iyi gelirKızlar naber ??? Burası çok soguk rüzgarla karışık yağmur var. Donuyoruz. Kaynanam yemeğe çağırdı gitmiycem ama çok soğuk arabamızda yok malum.... havadan mıdır nedir bilmiyorum ama çok havamda değilim. Beklemekten sıkıldım galiba. Dersler yok öğrenciler yok öğretmenler odasında oturuyoruz herkes çocuğundan gebeliğinden bahsediyor bende onları dinleyip durdum. Param olsaydı belki bende bu ay tüp denerdim. Ama para yok maalesef.... beklemekten sıkıldım.
Tüp bebek ne alaka bu arada normal yoldan olur senin merak etme annem derki düşüğün kolu içinde olurmuş sen testlerinin sonuçlarını al bakalım hayırlısı ile olucakKızlar naber ??? Burası çok soguk rüzgarla karışık yağmur var. Donuyoruz. Kaynanam yemeğe çağırdı gitmiycem ama çok soğuk arabamızda yok malum.... havadan mıdır nedir bilmiyorum ama çok havamda değilim. Beklemekten sıkıldım galiba. Dersler yok öğrenciler yok öğretmenler odasında oturuyoruz herkes çocuğundan gebeliğinden bahsediyor bende onları dinleyip durdum. Param olsaydı belki bende bu ay tüp denerdim. Ama para yok maalesef.... beklemekten sıkıldım.
Tüp bebek ne alaka bu arada normal yoldan olur senin merak etme annem derki düşüğün kolu içinde olurmuş sen testlerinin sonuçlarını al bakalım hayırlısı ile olucak
Sıkılma sıkılma napalim bizimde sinavimiz bu gel zeytin temizleyelim iyi gelir
Aşılama için iyi düşünün bence, erkek problemlerinde çok başarılı değik aşılamaVarikosel den ameliyat oldu eşim hız problemi var başka sorun varmı bilmiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?