Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla en iyi denen yerlerden birinde yaptırdım spermde AMORFBAŞLI SPERMLER GÖZLENMİŞTİR. yazıyor

Siz aşılama yada tüp bebek yaptırmaya karar verip doktora gittiğinizde zaten ikinizin de değerlerine bakılacak ona göre aşılama mı tüp bebek mi karar verilecek.Doktorunuz eşinizi değerlendirmeden mi size gel aşılamaya başlayalım dedi? Ayrıca eşiniz bi doktorun. Kontrolündeyse kendi doktoruna gidip kontrolünü yaptırsın. Ama tedavi için gidildiğinde doktor çift olarak sizi incelenecektir.

kızlar tüp bebekte piezo yöntemi diye bir şey varmış, bir arkadaşın tavsiyesiyle akşam bunları okudum. Yumurtaya sperm enjekte edildikten sonra elektroşok veriliyormuş, bu elektriğin etkisi ile döllenme oluşuyormuş, DNA hataları en aza iniyormuş. Benim eşim gibi sperm hareketi olmayanlarda, defalarca tüp bebek deneyenlerde ve daha önce hiç döllenme olmayan kişilerde kullanılıyormuş.

valla en iyi denen yerlerden birinde yaptırdım spermde AMORFBAŞLI SPERMLER GÖZLENMİŞTİR. yazıyor
Bu bir açıklama değil bence. Milyonlarca sperm var. Şimdiye kadar ben %100 ü normal sperm olan bir insan görmedim. Sizde %1 lik kızım da normal sperm. Milyonlarca spermin içinde azımsanacak kadar değil altı üstü 10 tane bulacaklar bulamamışlar mı.
Bizde de %16 amorf baş var ama piriform sivri küçük başta var sizin diğer %99luk kısım mı amorf başmış yani şekilsiz baş. Anlam veremedim canım. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bu arada herkes de nir miktarda olsa amorf baş sperm var önemli olan sperm seçimi. Siz spermleri iyileştirmek için birşeyler kullanıyor musunuz? Yeni bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşayım spermin baş kısmını ve içinde bulunan çekirdeği D vitamini güçlendiriyormuş. Bileğiniz olsun. C,e,selenyum ve D vitamini morfolojiye iyi geliyor.

Aaaa bu çok iyi sizin için cnm şansınızı yükseltir.

CANım bu çok iyi bir haber. Yaygınlaştı mı? Hiç duymamıştım. Böyle gelişmeler umıt verici.

Aaaa bu çok iyi sizin için cnm şansınızı yükseltir.
evet ben de biraz umutlandım bakalım, kaan hocaya da soracağım. Burda biri daha yazmıştı hiç döllenme olmadı diye o arkadaşta bir araştırsın, kim olduğunu unuttum.

öncesinde eşim 3 ay tedavi gördü tamam artık tüp bebek yapabilirsiniz dedikten sonra yaptık zaten emodex ve klomen kullandı 3 ay boyunca

öncesinde eşim 3 ay tedavi gördü tamam artık tüp bebek yapabilirsiniz dedikten sonra yaptık zaten emodex ve klomen kullandı 3 ay boyunca
Anladım canım siz bir ürologla da görüşün böyle birşey mümkün mü diye. Tedaviye başladığınız da konuşmalar umut vericimiydi peki?
Sizin çocuğunuz olacak ben inanıyorum. Biraz daha araştırın bakın sorun neymiş. Canınızı sıkmayın. Demek ki zamanı gelmemiş diye düşünün.

bugün takip ettiğim bebeklerden biri geldi, bebek 5 aylık, naz yapıyor annesini emmiyor, ama annesi de anne sütü verebilmek için elinden geleni yapıyor. Küçük sıpa kilo da alamıyor. Annesi yazık gözünün içine bakıyor. Konuştuk biraz daha önceden pıhtılaşmadan 2 bebeğini düşürmüş, bu bebekte de düşecek diye çok korkmuş 9 ay kan sulandırıcı iğne ile bir şey olmamış Allah tan.Şimdi bir sevgi yumağı olmuşlar, bebekte akıllı annesine naz yapıyor, gülüyor ama emmiyor :) neyse lafı uzattım ek gıdaya başlattık, içine anne sütü katıp katıp verecek. Kızlar Allah size de böyle dertler versin.

Canım nasipte varsa hiç birşey engel değildir.vajinismus hastaları bile hamile kalabiliyorlar.rahat ol.zaten birtane sağlıklı sağlam olan gerekli inşallah çabucak bebeğine kavuşursun

İnşaallah! Bu ay eşim de ben de çok istedik gerçekten, umarım Rabbim nasip eder hepimize! Kimsenin kucağı boş kalmasın

Amin cnm. Bi gün böyle dertlerimiz olacak mı acaba umutsuzum. Sanki hiç nasip olmayacak bana. Çok üzülüyorum bazen.

Amin cnm. Bi gün böyle dertlerimiz olacak mı acaba umutsuzum. Sanki hiç nasip olmayacak bana. Çok üzülüyorum bazen.
canım hastam da 34 yaşındaydı.Daha başka böyle hastalarım da var. Dua edelim, sabırlı olalım inşallah olacak. Arkadaşlarınla da tabi güvendiklerinle üzüntülerini paylaş bence canım çok içine atma. Benim iş arkadaşlarım çok iyiler, tüp bebek aşamasında hepsi öğrendi durumu. Yanımda hiç yanlış konuşmazlar.Ben ağlasam gelir göz yaşımı silerler. Başka bir hastam daha var, onlar bebek evlatlık aldılar, şimdi 2buçuk yaşına geldi, hasta olmuş, muayene olmak istemiyor. Anne, baba diye onlara sarılıyor. Hiç olmazsa ilerde bir bebeğe iyi bir hayat sunabiliriz.

Kızlar merhaba eşim 3 ay önce tese ameliyatı oldu ama sperm bulunamadı ama doktor bize 1 tane bulunduğunu ve kötü başlı olduğu için kullanamadıkları söyledi doktorumuz 2. tese olabilir çünkü bir tanede olsa bulunmuş dedi bu sorun morfoloji sorunumu oluyo ameliyat raporunada sperm bulunamamıştır yazmışlar sadece bazen acaba doktor bizimi rahatlatmak için 1 tane bulundu falan diye söyledi diyorum kaan aydos gidicez gerçi birde bir umut deyip bişeyler yapmaya çalışıyorum işte

Bazen gerçekten çok büyük yıkımlar yaşıyorum gözümden damlalar istem dışı akıyor. Çok üzgünüm dünden beri. Kafam allak bullak. Biraz ağlayıp açılmam gerekiyor sanırım. Bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi.

Cnm sanki azospermi de Celalettin Peru daha iyi gibime geliyor. İstanbul’da. Bi araştır istersen.

Aşılama için iyi düşünün bence, erkek problemlerinde çok başarılı değik aşılama
Ne bileyim valla doktor aşılama için sayımızın uygun olduğunu söyledi ml 35.800 hız %38 Yıkama işlemi sonrası 8 milyon gibi bişedı 3 ay önceki testimizde

Ml de 23 milyon sperm toplamda 92 milyon sperm var test sonucunda. Ama morfoloji normali sıfır. Bu testin doğruluğuna nasıl inanıyoruz. Yani 92 milyon spermin tamami anormal mi, tek tek 92 milyon sperm inceleniyor mu? Yoksa rastgele 100 200 tane seçip onlara mi bakılıyor. Eğer yüzde 4 olması bile normal kabul ediliyorsa bu test için, yorumlama yönteminin doğruluğu da tartışılmaz mi sizce de? Belki de başka bir açıklaması var bilmiyorum. Bilgisi olan var mi bununla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…