Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün doktorumuzla konuştuğumuzda bize sperm sayısı ve hızı bizim icin önemli, eger bunlarda sıkıntı varsa morfolojiye de bakiyoruz dedi. Sıfır morfoloji ile gittik fakat hic endise etmememiz gerektiğini söyledi. 100 tane rastgele sperm seçilip morfoloji icin inceleniyormus. Hiz ve sayi için farklı bir olcum metodu var anladigim kadarıyla..

Hiç bilmiyorum bir çok doktor morfolojiye takılmıyor neredeyse. SAdece bazı genetik morfoloji bozuklukları var dediğim gibi oda spermin tek bir kısmını tutuyor genelde onlar zor. Bizim de morfoloji 0, 1 bile hiç göremedik umarım güzel şeyler olur. Hala tedavideyiz.

Doktor sperm varsa umut var diyorlar hiç bir zaman olamaz diyemeyiz diyorlar o nasıl demiş şaşırdım. Bizde haraket sadece %7 ve doktorlar olmaz bile demedi. Siz güzel araştırıp gidin bir üroloğa bence.
Takviyeleri de bırakmayın.

Kızlar bugün adetimin 17. günü. Geçen ay 32. gün adet olmuştum. PCOS olduğum için tarihlerim değişir genelde ama her ay adet olurum bir şekilde, 35 günü geçmez çoğunlukla. Sormak istediğim şey şu; bugün su gibi kokusuz akıntım var biraz. Tuvalete gidince fark ettim. Kasıklarımda da hafif batma ve ağrı oluyor ara ara. Sol dizime ve Göğsümün ucuna da ara ara gelip giden acı giriyor. Sizce yumurta çatlıyor da ondan mı oluyor acaba? Dün birlikte olmuştuk, bugün de olsak mı acaba? Yoksa bugün olmayıp yarın mı beraber olsak?
Ben daha acemiyim, siz daha iyi anlıyosunuz bu işlerden :)

Sperm değerleri düşük olunca maymuna dönüyorum Valla

Yumurtlama zamanında su gibi akıntı olmuyor,yumurta akı kıvamında bir akıntı oluyor daha yapış yapış iki parmağın arasında esneyen bir akıntı oluyor.

Yumurtlama zamanında su gibi akıntı olmuyor,yumurta akı kıvamında bir akıntı oluyor daha yapış yapış iki parmağın arasında esneyen bir akıntı oluyor.

O oldu dün-dünden önceki gün geçti. Renksiz uzayan akıntıydı. Bugün kuruyum hatta ama işte böyle su gibi bi akıntı ben de ilk kez yaşıyorum bunu hiç olmamıştı :|

Anlattıkların yumurtlama belirtileri canım

azra3434 canım senin bir çocuğun var demi aslında sen bize güzel bir orneksin canım bize kendinden biraz bahseder misin nasıl hamile kaldığını

O oldu dün-dünden önceki gün geçti. Renksiz uzayan akıntıydı. Bugün kuruyum hatta ama işte böyle su gibi bi akıntı ben de ilk kez yaşıyorum bunu hiç olmamıştı :|
Yapışkan olduğunda gebe kalmaya elverişli dönem, spermlerin taşınması için yapışkan kıvamda oluyor. Siz yine de şansınızı deneyin :)

Yaaaa Dün birlikte olduk, ondan önceki gün de.. Bakalım deneyelim gene de
Canım sperm sayınız azsa olgunlaşıp çoğalmasına izin verin bugünü es geçin. Dün birliktelik olduysa Eğer içinde sperm yaşıyordur tutunmuşsa merak etme.

Canım sperm sayınız azsa olgunlaşıp çoğalmasına izin verin bugünü es geçin. Dün birliktelik olduysa Eğer içinde sperm yaşıyordur tutunmuşsa merak etme.

Evet sayı da az morfoloji de. Sayı 15 milyon, morfoloji 2 idi 2 ay kadar önce. İlaçlar yükselttiyse bilmiyorum şu an nasıl. Nolur olsun noluuuur

Kozlar bende bir haber vereyim bir arkadaş çift tüp tıkalıydı eşininde spermlerinde problem vardı ilk çocuk sorunsuz olduktan sonra bunprobşemler çıktı. Tüp denediler olmadı birde erken menepoz tehlikesi var girmek üzere. Bir tüpünü açmışlar eşide ilaç kullanmış ve gebe. Düşük tehlikesi varmış ama gebe.
Bizlerde anne olcaz inşallah. Hemde öyle birer anne olacağız ki vereni unutmayıp çocuğumuzada unutturmayacağız ve kıymetlerini bileceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…