- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Düşmüştür canım merak etme ki morfoloji bile artmış.bu arada korunmiyorsun sen demiÇok çok sevindim sizin adınıza ınş bizimde düşmüştür canım ya
Bugün doktorumuzla konuştuğumuzda bize sperm sayısı ve hızı bizim icin önemli, eger bunlarda sıkıntı varsa morfolojiye de bakiyoruz dedi. Sıfır morfoloji ile gittik fakat hic endise etmememiz gerektiğini söyledi. 100 tane rastgele sperm seçilip morfoloji icin inceleniyormus. Hiz ve sayi için farklı bir olcum metodu var anladigim kadarıyla..O zaman bu tez ileri hızlar için de geçerli çünki onlarıda sadece 100/200 sperme bakarak hesaplayıp yüzdeye vuruyorlar. Ben 4/5 ay arayla yaptırdığım testlerde hep yüzde yedi hız görüyorum ne aşağı ne yukarı.
Hiç bilmiyorum bir çok doktor morfolojiye takılmıyor neredeyse. SAdece bazı genetik morfoloji bozuklukları var dediğim gibi oda spermin tek bir kısmını tutuyor genelde onlar zor. Bizim de morfoloji 0, 1 bile hiç göremedik umarım güzel şeyler olur. Hala tedavideyiz.Bugün doktorumuzla konuştuğumuzda bize sperm sayısı ve hızı bizim icin önemli, eger bunlarda sıkıntı varsa morfolojiye de bakiyoruz dedi. Sıfır morfoloji ile gittik fakat hic endise etmememiz gerektiğini söyledi. 100 tane rastgele sperm seçilip morfoloji icin inceleniyormus. Hiz ve sayi için farklı bir olcum metodu var anladigim kadarıyla..
Eğer Kaan hocada tedavi görüyorsanız kesin düşmüştür düşmediyse bile kesin düşecektir merak etmeyin.Çok çok sevindim sizin adınıza ınş bizimde düşmüştür canım ya
Doktor sperm varsa umut var diyorlar hiç bir zaman olamaz diyemeyiz diyorlar o nasıl demiş şaşırdım. Bizde haraket sadece %7 ve doktorlar olmaz bile demedi. Siz güzel araştırıp gidin bir üroloğa bence.Ay çok teşekkürler ben de tüp bebek denedik ve düştü .Şimdi bir sene anca yapamayız tüp bebeği ,bende normal yollar ile deneyeceğim o yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum.Eşim söylüyor ürolog Yani tüp bebeğin yönlendirdiği ürolog olmaz dedi normal yollar ile çocuğunuz
Yumurtlama zamanında su gibi akıntı olmuyor,yumurta akı kıvamında bir akıntı oluyor daha yapış yapış iki parmağın arasında esneyen bir akıntı oluyor.Kızlar bugün adetimin 17. günü. Geçen ay 32. gün adet olmuştum. PCOS olduğum için tarihlerim değişir genelde ama her ay adet olurum bir şekilde, 35 günü geçmez çoğunlukla. Sormak istediğim şey şu; bugün su gibi kokusuz akıntım var biraz. Tuvalete gidince fark ettim. Kasıklarımda da hafif batma ve ağrı oluyor ara ara. Sol dizime ve Göğsümün ucuna da ara ara gelip giden acı giriyor. Sizce yumurta çatlıyor da ondan mı oluyor acaba? Dün birlikte olmuştuk, bugün de olsak mı acaba? Yoksa bugün olmayıp yarın mı beraber olsak?
Ben daha acemiyim, siz daha iyi anlıyosunuz bu işlerden :)
Sperm değerleri düşük olunca maymuna dönüyorum Valla
Yok cnm koruamıyorum bende de sorun cıktı bugün dr a gittim yumurtalık etrafında sıvı birikmesi varmışDüşmüştür canım merak etme ki morfoloji bile artmış.bu arada korunmiyorsun sen demi
Yumurtlama zamanında su gibi akıntı olmuyor,yumurta akı kıvamında bir akıntı oluyor daha yapış yapış iki parmağın arasında esneyen bir akıntı oluyor.
Anlattıkların yumurtlama belirtileri canımKızlar bugün adetimin 17. günü. Geçen ay 32. gün adet olmuştum. PCOS olduğum için tarihlerim değişir genelde ama her ay adet olurum bir şekilde, 35 günü geçmez çoğunlukla. Sormak istediğim şey şu; bugün su gibi kokusuz akıntım var biraz. Tuvalete gidince fark ettim. Kasıklarımda da hafif batma ve ağrı oluyor ara ara. Sol dizime ve Göğsümün ucuna da ara ara gelip giden acı giriyor. Sizce yumurta çatlıyor da ondan mı oluyor acaba? Dün birlikte olmuştuk, bugün de olsak mı acaba? Yoksa bugün olmayıp yarın mı beraber olsak?
Ben daha acemiyim, siz daha iyi anlıyosunuz bu işlerden :)
Sperm değerleri düşük olunca maymuna dönüyorum Valla
Anlattıkların yumurtlama belirtileri canım
Slm testi düzende mi yaptırdınız? Bide sende ki sorunu dr alttan muayene ile mi anladı yoksa hsg ile falan mı?Yok cnm koruamıyorum bende de sorun cıktı bugün dr a gittim yumurtalık etrafında sıvı birikmesi varmış
Yapışkan olduğunda gebe kalmaya elverişli dönem, spermlerin taşınması için yapışkan kıvamda oluyor. Siz yine de şansınızı deneyin :)O oldu dün-dünden önceki gün geçti. Renksiz uzayan akıntıydı. Bugün kuruyum hatta ama işte böyle su gibi bi akıntı ben de ilk kez yaşıyorum bunu hiç olmamıştı :|
Yapışkan olduğunda gebe kalmaya elverişli dönem, spermlerin taşınması için yapışkan kıvamda oluyor. Siz yine de şansınızı deneyin :)
Kuzum benim sen ne güzel haberler veriyorsun böyle aminnn aminnn. Oda çok uğraştı sanırım.Kızlar Beren saat te tüp bebekle 2 aylık hamileymiş. Ne güzellllllll darısı başımıza en tez zamanda.
Canım sperm sayınız azsa olgunlaşıp çoğalmasına izin verin bugünü es geçin. Dün birliktelik olduysa Eğer içinde sperm yaşıyordur tutunmuşsa merak etme.YaaaaDün birlikte olduk, ondan önceki gün de.. Bakalım deneyelim gene de
Canım sperm sayınız azsa olgunlaşıp çoğalmasına izin verin bugünü es geçin. Dün birliktelik olduysa Eğer içinde sperm yaşıyordur tutunmuşsa merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?