Canım sperm sayınız azsa olgunlaşıp çoğalmasına izin verin bugünü es geçin. Dün birliktelik olduysa Eğer içinde sperm yaşıyordur tutunmuşsa merak etme.
Evet canım bazı kayganlaştırocıların var onu iyi araştırıp kullanmak lazım, doktoruna danış istersen o sana doğal olanı söylesin.Ya bi şey daha soracağım, bende darlık olduğu için mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bunun bi zararı var mıdır spermlere acaba? Sanki bi yerde spermleri öldürüyor diye okumuştum.
Ağrın olduğunda muhtemelen yumurtlama oldu 12 ile 24 saat canlı kalıyordu galiba bu akşam olsa iyi olur canımAy o zaman bugün-yarın birlikte olursak iyi olur di mi? Sperm değerleri düşük olduğundan bugün durup yarın mı birlikte olsak acaba?
Pressed hel en doğalı sperm ile dost diye satılıyor. Ben ilk gebeligimde onunla hamile kalmıştımYa bi şey daha soracağım, bende darlık olduğu için mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bunun bi zararı var mıdır spermlere acaba? Sanki bi yerde spermleri öldürüyor diye okumuştum.
canım evet biz 2011 yılında başladık denemeye. Olmayınca hep kendimde aradim sorunu bazal vucud isimi ölçüyordum burda bir topik var orda bir kız eşindeki varikosel sorununu anlatıyordu. Hemen içine şüphe düştü eşini yolladim bir urolaga dopler ve elle muayenede varikosel saptandı. Sperm sayısı ml 600.000azra3434 canım senin bir çocuğun var demi aslında sen bize güzel bir orneksin canım bize kendinden biraz bahseder misin nasıl hamile kaldığını
ınş canım öyle hayal ediyorum bende klomen öldürdü eşini çok şikayetçi ara ara birakiyorEğer Kaan hocada tedavi görüyorsanız kesin düşmüştür düşmediyse bile kesin düşecektir merak etmeyin.
düzende yaptırdık canım. Lekelemem ve kaşık bel ağrım oldu adetin 20. Günü ultrasonda gördü dr bhgc baktı negatif cıktı duphaston verdi adet olunca 3. Günü gel hormon bakıcam dedi kokulu akıntı da vardı birde antibiotik yazmisSlm testi düzende mi yaptırdınız? Bide sende ki sorunu dr alttan muayene ile mi anladı yoksa hsg ile falan mı?
azra3434 canım senin bir çocuğun var demi aslında sen bize güzel bir orneksin canım bize kendinden biraz bahseder misin nasıl hamile kaldığını
Canım morf 1 di o zaman dur bulayım ilk spermiyogramlariazra3434
Canım morfoloji kaçtan kaça yükseldi? Saydıklarınızı kullandıktan sonra mı yükselme oldu ilk hamilelik değerleri için konuşuyorum.
Canım siz zoru başarmışsınız bazı doktorlar 10 milyonun altındaki varikosel hastalarına ameliyat yapmakta fayda olmaz diyorlar.
Darısı bizim başımıza inşallah. Değerleriniz çocuk k iyi yükselmiş. Bizde varikosel ameliyatı olcaz değerlerimiz yükselir inşallah morfolojimizde yükselir mi bilmiyorum bir türlü Yol alamadık..Canım bu ameliyat olduğu araştırma hastanesinde yapılan test bu sonucu aldik ertesi ay gebelik olustu
Bizde 30 milyon %7 haraket morfoloji 0.Normal sperm yok işaretlenmiş ileri hızlı %5 Ya nasıl kötüymüş ameliyattan once
Canım benim allah razı olsun senden. Sizinde yükselecek inan bana ihtiyacınız olan tek şey iyi bir dr basarili bir ameliyat olacagina inanmak yurekten ve tabiki bolca dua. Ah o krishazel benim hayatımda nasıl önemli bir yerde çok çok yardımı oldu bana çok şey borçluyum kendisineDarısı bizim başımıza inşallah. Değerleriniz çocuk k iyi yükselmiş. Bizde varikosel ameliyatı olcaz değerlerimiz yükselir inşallah morfolojimizde yükselir mi bilmiyorum bir türlü Yol alamadık..
Biliyormusun ben krishazelin yazışmalarının olduğu topiği okurken sana denk gelmiştim burada da arada görüyordum çok üzülmüştüm hala gebe kalamadın diye meğersem oğluşun olmuş okuduğum da nasıl sevindim anlatamam. Sanki ben gebe kalmışım gibi sevindim.
Bak bizim sayımız sizden azmış hareketimiz 5 mis morf 0 mis olacak sizinde ınş ben çok inaniyorumBizde 30 milyon %7 haraket morfoloji 0.
Ahhhh ahhhh
Bizim de öyleydi canım 7milyondu topmlamda şimdi çok şükür yükseldi bizimde .bende iki kez hamile kaldım ama kalpleri durdu.dna hasarı varmış meğer oda düştü sadece morfoloji %2 inşallah güzel haberler alırım 3senedir neler yaşadım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Normal sperm yok işaretlenmiş ileri hızlı %5 Ya nasıl kötüymüş ameliyattan once
Canım krisin 3 çocuğu oldu sizden hızlı çıktı :) maaşallah diyelim Allah bağışlasın. Onda da 0 dı morfoloji.Canım benim allah razı olsun senden. Sizinde yükselecek inan bana ihtiyacınız olan tek şey iyi bir dr basarili bir ameliyat olacagina inanmak yurekten ve tabiki bolca dua. Ah o krishazel benim hayatımda nasıl önemli bir yerde çok çok yardımı oldu bana çok şey borçluyum kendisine
Bizim ilk değerlerimiz 23 milyon sadece yüzde 3 hızdı. Bir kez sadece sol varikosel ameliyatı olduk üzerinden 1 sene geçti ve 30 milyon haraket 7 oldu vitamin kullanmamıza rağmen. Şimdi çift taraflı olcaz. Sınırları mı zorluyoruz bilmiyorum belki de bizim düzelmeyecek daha fazla. Bu beni çok korkutuyor.Bak bizim sayımız sizden azmış hareketimiz 5 mis morf 0 mis olacak sizinde ınş ben çok inaniyorum
Canım krishazel in 3 çocuğu oldu evet hiç birakmadi onlar her çocuktan sonra vitaminlere devam. Boncuk normal yolla kaldi yine 2.si oldu hatta 1 oğlu bir kızı var. Orda konuştuğumuz o dönemde herkesin evladı oldu çok şükür. Şimdiki topigimizin de olacak ınş herkesin bir yavrusuCanım krisin 3 çocuğu oldu sizden hızlı çıktı :) maaşallah diyelim Allah bağışlasın. Onda da 0 dı morfoloji.
Boncuk normal yolla hamile kaldı mı? Topik çok uzundu hepsini okuyamadım. Onlar gitti şimdi ne yapıyorlardır allah bilir ama şimdi biz geldik ve bizden sonraki insanlara güzel bilgiler bırakmalıyız.
Eşinin eline geliyormu damarlanma iki taraftada birde ayakta çok durunca bacaklarına vuran ağrısı oluyormuBizim ilk değerlerimiz 23 milyon sadece yüzde 3 hızdı. Bir kez sadece sol varikosel ameliyatı olduk üzerinden 1 sene geçti ve 30 milyon haraket 7 oldu vitamin kullanmamıza rağmen. Şimdi çift taraflı olcaz. Sınırları mı zorluyoruz bilmiyorum belki de bizim düzelmeyecek daha fazla. Bu beni çok korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?