Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sperm sayınız azsa olgunlaşıp çoğalmasına izin verin bugünü es geçin. Dün birliktelik olduysa Eğer içinde sperm yaşıyordur tutunmuşsa merak etme.

Ya bi şey daha soracağım, bende darlık olduğu için mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bunun bi zararı var mıdır spermlere acaba? Sanki bi yerde spermleri öldürüyor diye okumuştum.

Ya bi şey daha soracağım, bende darlık olduğu için mecburen kayganlaştırıcı kullanıyorum. Bunun bi zararı var mıdır spermlere acaba? Sanki bi yerde spermleri öldürüyor diye okumuştum.
Evet canım bazı kayganlaştırocıların var onu iyi araştırıp kullanmak lazım, doktoruna danış istersen o sana doğal olanı söylesin.

Ay o zaman bugün-yarın birlikte olursak iyi olur di mi? Sperm değerleri düşük olduğundan bugün durup yarın mı birlikte olsak acaba?
Ağrın olduğunda muhtemelen yumurtlama oldu 12 ile 24 saat canlı kalıyordu galiba bu akşam olsa iyi olur canım

Pressed hel en doğalı sperm ile dost diye satılıyor. Ben ilk gebeligimde onunla hamile kalmıştım

azra3434 canım senin bir çocuğun var demi aslında sen bize güzel bir orneksin canım bize kendinden biraz bahseder misin nasıl hamile kaldığını
canım evet biz 2011 yılında başladık denemeye. Olmayınca hep kendimde aradim sorunu bazal vucud isimi ölçüyordum burda bir topik var orda bir kız eşindeki varikosel sorununu anlatıyordu. Hemen içine şüphe düştü eşini yolladim bir urolaga dopler ve elle muayenede varikosel saptandı. Sperm sayısı ml 600.000 birdaha test istendi ondada 1 milyon. Devlet hastanesinde ameliyat oldu 2 ay sonraya gün verdiler mikrocerrahi yöntemi ılle basarili geçti. Sonra 1 milyondan 72 milyon topigini buldum ordan kaan hocayı duydum gittik görüştük ilaç başlattı tabi yarim klomen gün asiri. Ve o zaman bu kadar antioksidan yok. Gnc marka ginseng ginko bloboa q10 larginin proxeed plus balıkları ıcti. Ocakta ameliyat olduk aynı senenin haziran ayında hamile kaldim 2013 martta oğlum dünyaya geldi şimdi kardeşim olsun diye hergun dua ediyor allah yalvarıyor inanılmaz bir baskısı var oğlumun bu konuda. Böyle işte bizim hikayemiz şimdi 2. Için savaş veriyoruz. Ama şimdi farklı olarak eşim elektionik
Sigara kullanıyor. Eskiden hasar yoktu sayımız azdı şimdi sayı iyi hasar 49 . Oğluma hamile kaldigimda morf 7 olmuştu.
Eğer Kaan hocada tedavi görüyorsanız kesin düşmüştür düşmediyse bile kesin düşecektir merak etmeyin.
ınş canım öyle hayal ediyorum bende klomen öldürdü eşini çok şikayetçi ara ara birakiyor

Slm testi düzende mi yaptırdınız? Bide sende ki sorunu dr alttan muayene ile mi anladı yoksa hsg ile falan mı?
düzende yaptırdık canım. Lekelemem ve kaşık bel ağrım oldu adetin 20. Günü ultrasonda gördü dr bhgc baktı negatif cıktı duphaston verdi adet olunca 3. Günü gel hormon bakıcam dedi kokulu akıntı da vardı birde antibiotik yazmis

azra3434 canım senin bir çocuğun var demi aslında sen bize güzel bir orneksin canım bize kendinden biraz bahseder misin nasıl hamile kaldığını

azra3434 canım olacak inşallah içini ferah tut bak olmuş bir tane.sigara hasara sebep oluyor ondan olmuş turhasar inşallah hemen düşer canım

azra3434
Canım morfoloji kaçtan kaça yükseldi? Saydıklarınızı kullandıktan sonra mı yükselme oldu ilk hamilelik değerleri için konuşuyorum.
Canım siz zoru başarmışsınız bazı doktorlar 10 milyonun altındaki varikosel hastalarına ameliyat yapmakta fayda olmaz diyorlar.

Canım morf 1 di o zaman dur bulayım ilk spermiyogramlari

Canım bu ameliyat olduğu araştırma hastanesinde yapılan test bu sonucu aldik ertesi ay gebelik olustu

Eklentiler

• 20180118_231347.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 80
Saklicennet canım bu ilk testten sonraki test bu testten sonra ameliyat oldu

Eklentiler

• 20180118_232001.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Normal sperm yok işaretlenmiş ileri hızlı %5 Ya nasıl kötüymüş ameliyattan once

Canım bu ameliyat olduğu araştırma hastanesinde yapılan test bu sonucu aldik ertesi ay gebelik olustu
Darısı bizim başımıza inşallah. Değerleriniz çocuk k iyi yükselmiş. Bizde varikosel ameliyatı olcaz değerlerimiz yükselir inşallah morfolojimizde yükselir mi bilmiyorum bir türlü Yol alamadık..
Biliyormusun ben krishazelin yazışmalarının olduğu topiği okurken sana denk gelmiştim burada da arada görüyordum çok üzülmüştüm hala gebe kalamadın diye meğersem oğluşun olmuş okuduğum da nasıl sevindim anlatamam. Sanki ben gebe kalmışım gibi sevindim.

Canım benim allah razı olsun senden. Sizinde yükselecek inan bana ihtiyacınız olan tek şey iyi bir dr basarili bir ameliyat olacagina inanmak yurekten ve tabiki bolca dua. Ah o krishazel benim hayatımda nasıl önemli bir yerde çok çok yardımı oldu bana çok şey borçluyum kendisine

Normal sperm yok işaretlenmiş ileri hızlı %5 Ya nasıl kötüymüş ameliyattan once
Bizim de öyleydi canım 7milyondu topmlamda şimdi çok şükür yükseldi bizimde .bende iki kez hamile kaldım ama kalpleri durdu.dna hasarı varmış meğer oda düştü sadece morfoloji %2 inşallah güzel haberler alırım 3senedir neler yaşadım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım krisin 3 çocuğu oldu sizden hızlı çıktı :) maaşallah diyelim Allah bağışlasın. Onda da 0 dı morfoloji.
Boncuk normal yolla hamile kaldı mı? Topik çok uzundu hepsini okuyamadım. Onlar gitti şimdi ne yapıyorlardır allah bilir ama şimdi biz geldik ve bizden sonraki insanlara güzel bilgiler bırakmalıyız.

Bak bizim sayımız sizden azmış hareketimiz 5 mis morf 0 mis olacak sizinde ınş ben çok inaniyorum
Bizim ilk değerlerimiz 23 milyon sadece yüzde 3 hızdı. Bir kez sadece sol varikosel ameliyatı olduk üzerinden 1 sene geçti ve 30 milyon haraket 7 oldu vitamin kullanmamıza rağmen. Şimdi çift taraflı olcaz. Sınırları mı zorluyoruz bilmiyorum belki de bizim düzelmeyecek daha fazla. Bu beni çok korkutuyor.

Canım krishazel in 3 çocuğu oldu evet hiç birakmadi onlar her çocuktan sonra vitaminlere devam. Boncuk normal yolla kaldi yine 2.si oldu hatta 1 oğlu bir kızı var. Orda konuştuğumuz o dönemde herkesin evladı oldu çok şükür. Şimdiki topigimizin de olacak ınş herkesin bir yavrusu

Eşinin eline geliyormu damarlanma iki taraftada birde ayakta çok durunca bacaklarına vuran ağrısı oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…