- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Evet canım sol taraftan olduk ama hala ele gelen damar var. Sağda vardı zaten ama çok ileri olmadığı için ameliyata gerek duymadı devlet hastanesindeki hekimler. Ameliyattan sonra düzelme olmayınca eşim şüphelendi hala elime damarlar geliyor falan dedi biz tüm tahlilleri tekrar yaptırdık doblerde de çıktı ameliyattan önce 4mmdi sonra 3mm çıktı özel bir hekim bulduk oda eksik bir ameliyat gibi görünüyor dedi. Ben yaparsam çift taraflı yaparım diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin bakalım dedi fakat değişen birşey Yok bizde ameliyat olmak istiyoruz. Hayatımdan koca 1 sene geçti boşu boşuna.Eşinin eline geliyormu damarlanma iki taraftada birde ayakta çok durunca bacaklarına vuran ağrısı oluyormu
Şimdi bulduğunuz hekim size güven veriyorsa ameliyat olmaktan hiç cekinmeyin canım. Evet kötü olmus 1 sene boşa gitmis gibi gözüksede vardır elbet bununda bir sebebi. Ne zaman düşünüyor dr operasyonuEvet canım sol taraftan olduk ama hala ele gelen damar var. Sağda vardı zaten ama çok ileri olmadığı için ameliyata gerek duymadı devlet hastanesindeki hekimler. Ameliyattan sonra düzelme olmayınca eşim şüphelendi hala elime damarlar geliyor falan dedi biz tüm tahlilleri tekrar yaptırdık doblerde de çıktı ameliyattan önce 4mmdi sonra 3mm çıktı özel bir hekim bulduk oda eksik bir ameliyat gibi görünüyor dedi. Ben yaparsam çift taraflı yaparım diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin bakalım dedi fakat değişen birşey Yok bizde ameliyat olmak istiyoruz. Hayatımdan koca 1 sene geçti boşu boşuna.
Sanada cnm ben bugün öğlenden itibaren tatile girdim memlekete gidicem sonra başka yere eşim çalısıcak ben gezicem ohhhh biraz nefes alıcam cok bunaldımIyi geceler kizlar .Sevgili meslektaşlarım size de iyi tatiller .
Yaa ne guzel cok sevindim senin adina .Ben de bir haftaligina ailemin yanina gidecegim .Ama su an kar yagiyor insallah bizi etkilemez :)Sanada cnm ben bugün öğlenden itibaren tatile girdim memlekete gidicem sonra başka yere eşim çalısıcak ben gezicem ohhhh biraz nefes alıcam cok bunaldım
1 tahlil yaptık son bir tahlil daha yapıp gideceğiz gün almaya. İstanbulda dr Levent Türk duyduğum bilmiyorum ama bir çok başarılı varikosel ameliyatı var mikrocerrahi yanı sıra dobler tekniği kullanıyormuş damarları daha iyi görüp ayırt etmek için. 5 ay evvel randevu alıp gittik konuştuk diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçmeden ameliyat önermiyorum dedi. Proxeed plus Önerdi birde keçiboynuzu tüket bol bol dedi eşime. Değerleriniz çok kötü değil merak etmeyin dedi. Elle muayene etti evet ele gelen damarlar var ama yinede ayınızı doldurun gelin dedi. Para için yapacak olsa hemen yapardı gibi geliyor birde gerçekten alanında iyi gibi Amerika’da eğitimini de almış çok araştırdım ondan iyisini bulamam sanki. Başka da çaremiz Yok ki. Değerlerimiz bir türlü düzelmiyor.Şimdi bulduğunuz hekim size güven veriyorsa ameliyat olmaktan hiç cekinmeyin canım. Evet kötü olmus 1 sene boşa gitmis gibi gözüksede vardır elbet bununda bir sebebi. Ne zaman düşünüyor dr operasyonu
Evet canım ben bu dr duydum kendi alanında en iyilerden. Ne diyorsa yapin ins sizi basarili bir sonuca tasiyacak dediğin gibi başka şansınız yok diyemeyiz ama en iyi yolunuz bu yolmuş gibi gözüküyor. 2. 3. Çocuk için en azından daha kötüye gitmesini engellemiş olursunuz. Gerçekten çok kötü değil değerleriniz şu an.1 tahlil yaptık son bir tahlil daha yapıp gideceğiz gün almaya. İstanbulda dr Levent Türk duyduğum bilmiyorum ama bir çok başarılı varikosel ameliyatı var mikrocerrahi yanı sıra dobler tekniği kullanıyormuş damarları daha iyi görüp ayırt etmek için. 5 ay evvel randevu alıp gittik konuştuk diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçmeden ameliyat önermiyorum dedi. Proxeed plus Önerdi birde keçiboynuzu tüket bol bol dedi eşime. Değerleriniz çok kötü değil merak etmeyin dedi. Elle muayene etti evet ele gelen damarlar var ama yinede ayınızı doldurun gelin dedi. Para için yapacak olsa hemen yapardı gibi geliyor birde gerçekten alanında iyi gibi Amerika’da eğitimini de almış çok araştırdım ondan iyisini bulamam sanki. Başka da çaremiz Yok ki. Değerlerimiz bir türlü düzelmiyor.
Evet canım bu konuları İnan 17 aydır araştırıyorum. Doktorları da çok araştırdım Kaan aydos varikosel üzerinde durmuyor onu eledim. Kadıoğlu ve Levent hoca arasında kaldım ve Levent hocada karar kıldık. Sonucumuz azospermi olmadığı sürece sonuçtan pişman olmayacağım çünki gerçekten varikoselden tam anlamıyla kurtulmamız lazım. Tüp bebek şuan bizim için çözüm değil 2. Çocuk için şimdiden önlem almamız gerekiyor. İnşallah rabbim başarılı sonuçlara ulaştırır bu kez kurtuluruz.Evet canım ben bu dr duydum kendi alanında en iyilerden. Ne diyorsa yapin ins sizi basarili bir sonuca tasiyacak dediğin gibi başka şansınız yok diyemeyiz ama en iyi yolunuz bu yolmuş gibi gözüküyor. 2. 3. Çocuk için en azından daha kötüye gitmesini engellemiş olursunuz. Gerçekten çok kötü değil değerleriniz şu an.
Çok teşekkür eşim salı ya randevu aldıDoktor sperm varsa umut var diyorlar hiç bir zaman olamaz diyemeyiz diyorlar o nasıl demiş şaşırdım. Bizde haraket sadece %7 ve doktorlar olmaz bile demedi. Siz güzel araştırıp gidin bir üroloğa bence.
Takviyeleri de bırakmayın.
Yo yo aşılama yapalım dediğinde ben eşimin test sonucunu götürmüştüm bakarak söyledi öyle yapıcaz ilk ürologa gitcez canımSiz aşılama yada tüp bebek yaptırmaya karar verip doktora gittiğinizde zaten ikinizin de değerlerine bakılacak ona göre aşılama mı tüp bebek mi karar verilecek.Doktorunuz eşinizi değerlendirmeden mi size gel aşılamaya başlayalım dedi? Ayrıca eşiniz bi doktorun. Kontrolündeyse kendi doktoruna gidip kontrolünü yaptırsın. Ama tedavi için gidildiğinde doktor çift olarak sizi incelenecektir.
Bu arada imzadaki gebelik takibi kimyasal gebelik geçirdiğim aydan kalma...
Silmeye kıyamadım..
Ağrın olduğunda muhtemelen yumurtlama oldu 12 ile 24 saat canlı kalıyordu galiba bu akşam olsa iyi olur canım
Canim ogretmen miydin sen veya esin Baskent Ogretmenevi var hic bir yer bulamazsaniz oraya gidin .Şehir dışından Kaan hocaya muayeneye giden arkadaşlar gittiğinizde nerede kaldınız? Birde tren garından muayenehanesine nasıl gidiliyor?
Havuc suyu ve caksir suyu (cemilefendi)Merhaba hanımlar..
Eşim De hareketli sperm sayısı %5 di ve hacamat dan sonra %40 a yükseldi elhamdulillah.. ama hâlâ az.. rica etsem nohut kürünü nasıl uyguladığınızı söylermisiniz.. ve hareketi arttırmak için neler uygulayabiliriz...
Şehir dışından Kaan hocaya muayeneye giden arkadaşlar gittiğinizde nerede kaldınız? Birde tren garından muayenehanesine nasıl gidiliyor?
ya arkadaşım bak cok güzel bir nimet hamile kalabiliyorsun ne güzel Benmde tesellim bu .düzeliyor eşlerimizin durumları olacak Allahm izni ile moral bozmak yok stres yok yakında kavusacagız sabır sabır.Herkese hayırlı cumalar, hayırlı dualarınız kabul olsun inş ...... Kızlar çok duygusalım bu aralar. Herşeye ağlıyorum kızıyorum küsüyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum..... bu arada herkese hayırlı bol dinlenmeli kafa rahatlatmalı tatiller diliyorum. Bana güzel etkileyici gerçek hikayesi olan bi roman önerebilir misiniz????? Çok öpüyorum güzel kader arkadaşlarım
Haraketlenme çok iyi yükselmiş. Ekstra birşey kullanmadınız mı? Bende eşime yaptırtmak istiyorum biraz araştırdım İstanbul Kadıköy’de sağlık bakanlığı altında uzman bir doktorun kliniğini buldum gideceğiz ama tedavilerimizi aşamalandırdığım için şuan gidemiyoruz. İşe yarıyor olması sevindirdi beni.Merhaba hanımlar..
Eşim De hareketli sperm sayısı %5 di ve hacamat dan sonra %40 a yükseldi elhamdulillah.. ama hâlâ az.. rica etsem nohut kürünü nasıl uyguladığınızı söylermisiniz.. ve hareketi arttırmak için neler uygulayabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?