- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ooooo boşver konuşan konuşsun sen yalnızlığınızın tadını çıkar boşver gerçekten bak bir kaç sene geçsin sor onlara evliliklerine dair hatırladıkları tek şey çocuk olacak duygusal paylaşımları Yok denecek kadar az olacak. Bizim işin Buda bir nimet olaya öyle bak. Benimle evlenen herkesin çocuğu var bir benim Yok.Ağrı dinmedi sabah da devam etti. Bugün 18. gün ve bu sabah birlikte olduk. İnşaallah tutar ya. 3 aylık evli eltim 6 haftalık hamile, bizim evleneli nisanda 2 sene olacak. İnsanlar konuşacak Vallaa
ya arkadaşım bak cok güzel bir nimet hamile kalabiliyorsun ne güzel Benmde tesellim bu .düzeliyor eşlerimizin durumları olacak Allahm izni ile moral bozmak yok stres yok yakında kavusacagız sabır sabır.
Ooooo boşver konuşan konuşsun sen yalnızlığınızın tadını çıkar boşver gerçekten bak bir kaç sene geçsin sor onlara evliliklerine dair hatırladıkları tek şey çocuk olacak duygusal paylaşımları Yok denecek kadar az olacak. Bizim işin Buda bir nimet olaya öyle bak. Benimle evlenen herkesin çocuğu var bir benim Yok.
Ama İnan ben eşimle aramda olan o bağ onlarda Yok.
zeynepppppppp cnm ben 5 yıllık evliyim, 4 yıldır kendiliğinden hiö gebe kalamadım, 1 aşılama 3 tüp negatif oldu ams senin kadar karamsar değilim inanıyorum olacak, ki sen kendiliğinden gebe kalabilmişsin biraz rahat ol kendine zarar veriyorsun.
Normal gebe kalmışsın devamı gelir canını sıkma demek istediğim senden daha kötü durumda olanlar var :)belki 4 yılın verdiği bir rahatlık var ama şunu söyleyeyim biz eşimle yurtdışındayoz herkesten uzağım dertleşecek omuzunda ağlayacağım kimsem yok. Olacak düşüncesi güçlendiriyor beniDoğru söylüyorsun cnm rahat olmaya çalışıyorum herkes bazen hüzünlü hisseder biraz öyle bi halim var. Düzelecek inş. Sana da hepimize de allah yardım etsin inş. 2018 hepimiz için her anlamda bereketli geçsin
Normal gebe kalmışsın devamı gelir canını sıkma demek istediğim senden daha kötü durumda olanlar var :)belki 4 yılın verdiği bir rahatlık var ama şunu söyleyeyim biz eşimle yurtdışındayoz herkesten uzağım dertleşecek omuzunda ağlayacağım kimsem yok. Olacak düşüncesi güçlendiriyor beni
Bende internetteki gebelerden doğuranlardan bıktım olan var olmayan var diyesim geliyor :)hakkımızda hayırlısı olsun zamanı geldiğinde inanıyorum olacak,allah daha fazla aratmasın beklemek zorİnan yurt dışında olman daha iyi. Bizim yanımdakiler de ancak onun bunun Kızı gebe gelini gebe senden sonra evlenmişti vs gibi laflar edip canını sıkıyor. Yeri geliyor bunu ablan bile yapıyor. Uzakta olmak en güzeli. Benimde 4. Senem cnm.
Haraketlenme çok iyi yükselmiş. Ekstra birşey kullanmadınız mı? Bende eşime yaptırtmak istiyorum biraz araştırdım İstanbul Kadıköy’de sağlık bakanlığı altında uzman bir doktorun kliniğini buldum gideceğiz ama tedavilerimizi aşamalandırdığım için şuan gidemiyoruz. İşe yarıyor olması sevindirdi beni.
Siz nerede yaptırdınız? İstanbulda yaşıyorsunuz sanırım.
Iyi tatiller canim .Kitap Nazan Bekiroglu Mücellâ. Okudun mu bilmiyorum ama eğer okumadiysan mutlaka okumalisin .Herkese hayırlı cumalar, hayırlı dualarınız kabul olsun inş ...... Kızlar çok duygusalım bu aralar. Herşeye ağlıyorum kızıyorum küsüyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum..... bu arada herkese hayırlı bol dinlenmeli kafa rahatlatmalı tatiller diliyorum. Bana güzel etkileyici gerçek hikayesi olan bi roman önerebilir misiniz????? Çok öpüyorum güzel kader arkadaşlarım
Iyi tatiller canim .Kitap Nazan Bekiroglu Mücellâ. Okudun mu bilmiyorum ama eğer okumadiysan mutlaka okumalisin .
Ben Lâ dan cok bunalmistim akıcı gelmemisti .Mücellâ'yi hemen bitirmiştim. Bu sene okuyamiyorum ya çocuklar ağır olunca bitkin düşüyorum. Bir de Incir Kuşları diye kitap okumustum. Gerçek bir hikâyeydi akıcıydı.Okumadım onu. “La” yı okumuştum da mücellayı okumadım. Bakayım ona inş.
Ben Lâ dan cok bunalmistim akıcı gelmemisti .Mücellâ'yi hemen bitirmiştim. Bu sene okuyamiyorum ya çocuklar ağır olunca bitkin düşüyorum. Bir de Incir Kuşları diye kitap okumustum. Gerçek bir hikâyeydi akıcıydı.
Ben en son Posta Kutusundaki Mizika yi okuyordum o da okulda kaldi gitti :)Sinan akyüzün kitabı. Onu okudum müthişti sırp soylkırımını anlatıyordu. onun kitaplarının hepsi öyle zaten müthiş.Sinan Akyüz candır. Şahika ile Piraye de müthişti.
Ben en son Posta Kutusundaki Mizika yi okuyordum o da okulda kaldi gitti :)
Varikosel varmıydı eşinde. Varikosel için de kaşıktan ve belden yapılıyormuş. Eşimde varikosel var ilk ameliyat olmayı düşünüyoruz 2 ay sonrası içinde hacamat istiyoruz. İnşallah yükseliş bizde de olur.Eksta birşey yapmadık canım sadece kasıktan hacamat ile bu yükselmeye ulaştık Rabbime hamd olsun.. eşimin çok yakın arkadaşı yaptı canım biz iyi geldiğini bilmiyorduk arkadaşı bilgili baya bu hacamat konusunda bizde dedik hem peygamberimiz (s.a.v)'in sünneti hemde denemekten zarar gelmez.. Rabbimize tevekkül ettik... ve sonuç %5 den %40 a yükselme çok sevindik 3 senedir korunmuyorum hacamat yapana kadar ilaç takviyeleri ile %11 den üstü göremedik.. Rabbime hamd olsun.. tavsiye ediyorum canım.. ama işin ehli biri olması lazım... ve tevekkül.... Rabbim sizi de sevindirsin...
özel mi cnm hangi hastanede bu doktor1 tahlil yaptık son bir tahlil daha yapıp gideceğiz gün almaya. İstanbulda dr Levent Türk duyduğum bilmiyorum ama bir çok başarılı varikosel ameliyatı var mikrocerrahi yanı sıra dobler tekniği kullanıyormuş damarları daha iyi görüp ayırt etmek için. 5 ay evvel randevu alıp gittik konuştuk diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçmeden ameliyat önermiyorum dedi. Proxeed plus Önerdi birde keçiboynuzu tüket bol bol dedi eşime. Değerleriniz çok kötü değil merak etmeyin dedi. Elle muayene etti evet ele gelen damarlar var ama yinede ayınızı doldurun gelin dedi. Para için yapacak olsa hemen yapardı gibi geliyor birde gerçekten alanında iyi gibi Amerika’da eğitimini de almış çok araştırdım ondan iyisini bulamam sanki. Başka da çaremiz Yok ki. Değerlerimiz bir türlü düzelmiyor.
Özel canım. Biz muayenehanesine gittik. Ameliyatı hangi hastanede yapacak bimiyorum. Sormakta hiç aklıma gelmedi önemli olan doktor dedik açıkcası.Öz
özel mi cnm hangi hastanede bu doktor
Atanamamış bir öğretmenim eşimde özel bir okulda öğretmen ama dolu olur diye düşünüyorum.Canim ogretmen miydin sen veya esin Baskent Ogretmenevi var hic bir yer bulamazsaniz oraya gidin .
Randevu almak gerekiyor .Ne zamandi Kaan Hocaya olan randevunuzAtanamamış bir öğretmenim eşimde özel bir okulda öğretmen ama dolu olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?