Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Randevu almak gerekiyor .Ne zamandi Kaan Hocaya olan randevunuz

Cnm ya bugün eşimle de konuştum acaba sizin doktora mı görünse eşim. Kaan hoca tedaviyi sonlandırdı sma içimde garip duygu var. Sizin doktor iyiymiydi??? Adı ne, muayene ücreti ne kadardı konyadaydı değil mi ???

Canim dr siradan bi uroloji uzmani bi albenisi yok .Biz once Allah a sonra ona inandik cok şükür oldu .Ama kesin gidin bir numara kesin çözüm bukur vs vs diyemiyorum .Cunku klasik proxeed emodex veriyor yani.Istersen atayim ismini dm den .Ama kaan hocaya giden biri icin dr sönük kalabilir.

Biz gittik şehir dışından ama kalmadık sabah DNA hasar testi yaptırdık kaan hoca söylemeden aksam da randevuya gittk saat 8 dede ucagımızdı yetistik
Yaa bizde mi istemeden yaptırsak ama düzen den mi ister genarttan mı acaba bilemiyorum.

Hmm tmm cnm.

Yaa bizde mi istemeden yaptırsak ama düzen den mi ister genarttan mı acaba bilemiyorum.
Gen art ta yaptırın.3 testide sabah yaptırın. sorun neydi canım değerler nasıl. Biz bunlar ı yaptırdık diyince kaan hoca güzel bende bunları istiyorum demişti.konaklama ücretini teste vermiş olursunuz karlı iş

Sayı ml de 55 milyon
İleri hız 0
Yavaş ileri 23
Morfoloji 1 yada 2
Dna hasarı yüzde 43
Şuan emodex ve mac kullanıyoruz.
Senin dediğin 3 test hangileri ki?

Merhaba maalesef olumlu sonuç gelmedi
çok üzüldüm canım. Allah sana bol sabır versin, çok zor bir süreç, minik bir umut varken o da gitti, kendini birakma ne olur. Bizim bu dünyadaki sınandığımız tek şey bu olsun. Kendini toparla, evinde ailende olan iyi şeyleri düşünmeye çalış ve aklina gelen olumsuz şeyleri uzak tutmaya çalış, sakın içine kapanma. Ben umutsuz olduğumda hep sen bana olumlu şeyler söylerdin, yine öyle ol. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğin için gücün olsun.

Iyi tatiller canim .Kitap Nazan Bekiroglu Mücellâ. Okudun mu bilmiyorum ama eğer okumadiysan mutlaka okumalisin .

Okumadım onu. “La” yı okumuştum da mücellayı okumadım. Bakayım ona inş.
kizlar bu kitaplar guzel mi yani lâ ve mucella eger guzelse bugun alalim esimle. Bugunleri stressiz dusunmeden ancak kitap okuyarak atlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…