- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Ocak ayının son haftasında tam gün belli olmadığı için yer ayıramıyoruzRandevu almak gerekiyor .Ne zamandi Kaan Hocaya olan randevunuz
Randevu almak gerekiyor .Ne zamandi Kaan Hocaya olan randevunuz
Biz gittik şehir dışından ama kalmadık sabah DNA hasar testi yaptırdık kaan hoca söylemeden aksam da randevuya gittk saat 8 dede ucagımızdı yetistikKaan hocaya şehir dışından hiç giden olmadı mı kii??
Biz gittik cnm koza suit vardı Kaan Aydosun muayenesinin olduğu mahallede orada kaldık 200 tl idiKaan hocaya şehir dışından hiç giden olmadı mı kii??
Canim dr siradan bi uroloji uzmani bi albenisi yok .Biz once Allah a sonra ona inandik cok şükür oldu .Ama kesin gidin bir numara kesin çözüm bukur vs vs diyemiyorum .Cunku klasik proxeed emodex veriyor yani.Istersen atayim ismini dm den .Ama kaan hocaya giden biri icin dr sönük kalabilir.Cnm ya bugün eşimle de konuştum acaba sizin doktora mı görünse eşim. Kaan hoca tedaviyi sonlandırdı sma içimde garip duygu var. Sizin doktor iyiymiydi??? Adı ne, muayene ücreti ne kadardı konyadaydı değil mi ???
Yaa tamam canım bir araştırayım orayı çok sağol.Biz gittik cnm koza suit vardı Kaan Aydosun muayenesinin olduğu mahallede orada kaldık 200 tl idi
Yaa bizde mi istemeden yaptırsak ama düzen den mi ister genarttan mı acaba bilemiyorum.Biz gittik şehir dışından ama kalmadık sabah DNA hasar testi yaptırdık kaan hoca söylemeden aksam da randevuya gittk saat 8 dede ucagımızdı yetistik
Dna hasar paneli yaptıracaksanız genartın binasındakinden istiyorYaa bizde mi istemeden yaptırsak ama düzen den mi ister genarttan mı acaba bilemiyorum.
Canim dr siradan bi uroloji uzmani bi albenisi yok .Biz once Allah a sonra ona inandik cok şükür oldu .Ama kesin gidin bir numara kesin çözüm bukur vs vs diyemiyorum .Cunku klasik proxeed emodex veriyor yani.Istersen atayim ismini dm den .Ama kaan hocaya giden biri icin dr sönük kalabilir.
Gen art ta yaptırın.3 testide sabah yaptırın. sorun neydi canım değerler nasıl. Biz bunlar ı yaptırdık diyince kaan hoca güzel bende bunları istiyorum demişti.konaklama ücretini teste vermiş olursunuz karlı işYaa bizde mi istemeden yaptırsak ama düzen den mi ister genarttan mı acaba bilemiyorum.
Merhaba maalesef olumlu sonuç gelmediCanlilik orani falan çok düzeldi sizin, hareket de oluşmuştu, ben pgtden umutluyum canım. Dua ediyorum sizin icin
Sayı ml de 55 milyonGen art ta yaptırın.3 testide sabah yaptırın. sorun neydi canım değerler nasıl. Biz bunlar ı yaptırdık diyince kaan hoca güzel bende bunları istiyorum demişti.konaklama ücretini teste vermiş olursunuz karlı iş
Muayenehane ile genart arası uzak mı?Dna hasar paneli yaptıracaksanız genartın binasındakinden istiyor
Çok uzak değildi sanki arabayla 10 dakikaydı tam hatırlayamadımMuayenehane ile genart arası uzak mı?
Tamam teşekkür ederim canım.Çok uzak değildi sanki arabayla 10 dakikaydı tam hatırlayamadım
Merhaba maalesef olumlu sonuç gelmedi
Iyi tatiller canim .Kitap Nazan Bekiroglu Mücellâ. Okudun mu bilmiyorum ama eğer okumadiysan mutlaka okumalisin .
kizlar bu kitaplar guzel mi yani lâ ve mucella eger guzelse bugun alalim esimle. Bugunleri stressiz dusunmeden ancak kitap okuyarak atlatabilirimOkumadım onu. “La” yı okumuştum da mücellayı okumadım. Bakayım ona inş.
Lâ akici degil bana gore ama Mücellâ cok akiciydikizlar bu kitaplar guzel mi yani lâ ve mucella eger guzelse bugun alalim esimle. Bugunleri stressiz dusunmeden ancak kitap okuyarak atlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?