- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Gunayyydiiiinnn kizlar
Sanirim sali gunu yumurta toplama islemim olacak bana dualarinizi eksik etmeyin olur mu canlarim...
Hayirlisi ile pozitifi görürsünüz insallah Allah yardimcin olsun canim benimGunayyydiiiinnn kizlar
Sanirim sali gunu yumurta toplama islemim olacak bana dualarinizi eksik etmeyin olur mu canlarim...
kizlar bu kitaplar guzel mi yani lâ ve mucella eger guzelse bugun alalim esimle. Bugunleri stressiz dusunmeden ancak kitap okuyarak atlatabilirim
Lâ akici degil bana gore ama Mücellâ cok akiciydi
Allah yardımcın olsun cnm. Bu tatlı heyecanını mutluluğa dönüştürsün inş dualarımız seninle
kizlar iyi ki varsiniz teskekut ederim. Mucellaya bakayim o zaman ben biraz. Zeynep.cim nasilsin insallah bugun daha iyisindir. Canim morallerimizi yuksek tutalim canim. Esinle yuruyuse cik kiyafet al kendine bi seyler yaptikca insan dusuncelerinden uzaklasiyor. Dun bi arkadasimla bulustuk konus konus valla bitiremedim ayrilcaz hala kizi birakmiyorum. Oyle dolmusum ki. Sagolsun oda iyi ki var. Yani seni anlayan birileriyle de bulusabilirsin canim evde durdukca ben kurmaktan baska bisey yapmiyorumHayirlisi ile pozitifi görürsünüz insallah Allah yardimcin olsun canim benim
mesajini simdi gordum canim. Tamam onlara da bakayim. Bi kac tane alayim cok kitaba ihtiyacim olacak bu araCnm “La” yı beğenmiştim. Ama Elif Şafak “baba ve piç” çok güzeldi. Zülfü Livaneli “serenat” ve “kardeşimin hikayesi” çok güzeldi.
pirayeyi okudum digerlerinide not alayim canim sagolsinCanan tan Piraye , pembe ve Yusuf, bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı,kristan hannah kitapları da güzel @ limonlu
kizlar iyi ki varsiniz teskekut ederim. Mucellaya bakayim o zaman ben biraz. Zeynep.cim nasilsin insallah bugun daha iyisindir. Canim morallerimizi yuksek tutalim canim. Esinle yuruyuse cik kiyafet al kendine bi seyler yaptikca insan dusuncelerinden uzaklasiyor. Dun bi arkadasimla bulustuk konus konus valla bitiremedim ayrilcaz hala kizi birakmiyorum. Oyle dolmusum ki. Sagolsun oda iyi ki var. Yani seni anlayan birileriyle de bulusabilirsin canim evde durdukca ben kurmaktan baska bisey yapmiyorum
Canan tan Piraye , pembe ve Yusuf, bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı,kristan hannah kitapları da güzel @ limonlu
Evet cnm bende ağlamıştımCanan tanın çok düz anlatımı var ve onun 2/3 kitabını okudum dizi tadında ve çok duygusal ağlatmıştı beni baya.
Uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş yazarları aynı bence listenin başına yaz canım :)pirayeyi okudum digerlerinide not alayim canim sagolsin
Evet cnm bende ağlamıştımdiğerlerini de okumadıysan tavsiye ederim,
Hizimi alamayip 2 kez okudum hala kitaplığımin bas kosesinde Uçurtma AvcisiUçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş yazarları aynı bence listenin başına yaz canım :)
Kürk mantolu madonnayıda çok beğendim ama benim içinde farklı uçurtma avcısı bekleyen kitaplarım var onlar bittikten sonra bende okuyacağım tekrar.Hizimi alamayip 2 kez okudum hala kitaplığımin bas kosesinde Uçurtma Avcisi
Beth18 Kürk Mantolu Madonna'yi okumussundur .Eger okumadıysan onu da al canim.
Ateşböceği yolu, ateşböceğinin şarkıları biraz kalın kitaplar sıkılırım dersen, livaneli son ada, kardeşimin hikayesi de güzel, ha bide simyacı var bunu da tavsiye ederimİnş cnm kitapçıya da uğrıycaz khristan hannah kitaplarından Hangisi en iyisiisim verebilir misin ???
Döllenme olmaması spermle alakalı değil yumurta kalitesizliğinde de döllenme olmuyor. Oyüzden şimdiden bunları düşünüp canını sıkma, tedaviye başlayacakmışsınız gibi sağlıklı beslenin vitaminlerinizi kullanın erkek kadar kadında çok önemli, hamilelik bizim vücudumuzda oluşacak o yüzden kendine de iyi bak,Kızlar bazınyerlerde birşeyler okudum bu tarz şeyler Canımı çok sıkıyor. Morfoloji 0 değilken tüp bebek sonucu nasıl döllenme olmadı diye sonuçla gelebilirler.
Bizde morfoloji o biliyorsunuz, kendimi dik ve pozitif tutmaya çalıştıkça böyle şeyler yıkıyor beni. Tüp bebekle alakalı hiçbirşey bilmiyorum ama hastaneyle alakalı mıdır?
Hmm siz ilkez gitmiyorsnz ozaman DNA hasarı tedavisimi alıyorsunuz.ben buradan okuduklarm kadarıyla uzaktan gidiyoruz gitmişken annexin v ros ve DNA hasarı yaptırdık .sadece ros (oksidatif stres ) yüksek cıktı oda önemli değil demiş kaan hoca.Sayı ml de 55 milyon
İleri hız 0
Yavaş ileri 23
Morfoloji 1 yada 2
Dna hasarı yüzde 43
Şuan emodex ve mac kullanıyoruz.
Senin dediğin 3 test hangileri ki?
Tüp bebek şuan akılımın ucunda bile yok. O son aşama şuan hala tedavideyiz. Ama duyduğum herşeyden etkileniyorum.Döllenme olmaması spermle alakalı değil yumurta kalitesizliğinde de döllenme olmuyor. Oyüzden şimdiden bunları düşünüp canını sıkma, tedaviye başlayacakmışsınız gibi sağlıklı beslenin vitaminlerinizi kullanın erkek kadar kadında çok önemli, hamilelik bizim vücudumuzda oluşacak o yüzden kendine de iyi bak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?