Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim benim cok tatlisin tesekkur ederim. Ama ben senin kadar merak etmiyorum. Gecen sefer cok umit etmistim olacak gozuyle bakmistim ama olmamisti. Allah kismet etmedi. Bu sefer cok sakinim. Dogal bir surecteyim sanki. Olursa Allah kismet ederse benim ve esim icin supriz olacak. Yok suanda hic agrim yok her gun igne vuruluyorum. Duzenli beslenmeye calisiyorum meyve sebze protein agirlikli besleniyorum. Esimde hala isirgan otu promen k ve hazirladigim bal karisimina devam ediyor. Sali gunu yumurtam toplacak kismetse. Cok agrili bir durum. Bazilari kolay atlatiyo ama benim cok agrim oluyo. Insallah bu sefer olmaz. Bana dua et olur mu

En iyisini yapıyorsun canım sakin olabilmen çok güzel başarabiliyorsanız Eğer. Ben herşeyin bir zamanı olduğuna inananlardanım. Sadece dua işe kaderi değiştirebilme şansımız var. Sen de kendine çok dua et bende sana edeceğim inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu kez.
Yumurta toplanırken anestezi falan veremiyorlar mı?
Bebeklerimiz için nelere katlanıyoruz. Yumurcaklar çok şanslı olacak bizler gibi aileleri olacakları için.

Yok ilk defa gidiyoruz canım. Dna hasar testini bulunduğumuz ilde kendimiz yaptırdık emodeks ve nac ı da yine burda bir doktor verdi. Annexin ne için? Spermin yaşı için mi yapılıyor?

anestezi veriyorlar canim ama anestezinin etkisi gecince cok agri ve sislik oluyor

Beth18 cnm sen histeroskopi yaptırdın mı ? Ya benim rahimde arcuate uterus var 1 cm lik aşagıya doğru eğrilik vardı diyorum ki bu süreçte onu düzeltsem mi ???? Erken Doğuma yada düşüge neden olabiliyormuş ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ???

yaptirdim canim evet. Dr.jn ne diyor yaptir diyorsa yaptir

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bu kez hafif atlatırsın.
insallah

Özel canım. Biz muayenehanesine gittik. Ameliyatı hangi hastanede yapacak bimiyorum. Sormakta hiç aklıma gelmedi önemli olan doktor dedik açıkcası.
Benim eşimde 3 yıl önce ameliyat oldu ama işe yaramadı malesef başarılı olmafı o yüzden belki bizde tekrar ameliyat deneriz muayene ücreti ne kadar cnm tlefon no falan var mı

Kızlar varikosel için doopler çekilmişti yorumlar mısınız kaan hoca önemsememişti

Eklentiler

• 36EFA053-E084-466A-96CB-3FC7BFD184BD.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 91
Benim eşimde 3 yıl önce ameliyat oldu ama işe yaramadı malesef başarılı olmafı o yüzden belki bizde tekrar ameliyat deneriz muayene ücreti ne kadar cnm tlefon no falan var mı
İnternette sitesi var canım ismini yaz iletişim bileğileri çıkar. Ameliyat olmasanız bile muayene olmanızı tavsiye ederim. 200 tl muayene ücreti. Demek sizde de eksik ameliyat yapıldı. Peki ameliyat sonrası değerlerde yükselme oldu mu? Başarısız ameliyatlar beni çok üzüyor.

Malesef cnm düzelme olmadı sayıda kaan aydosa tedavi olduk ameliyattan 3 yıl sonra dna hasarı çıktı şükür ondanda kurtulduk ama kaan hocaya yukarda yolladıgım doopler testini götürmüştük 2017 ocakta çekildi eşim doopleri ama kaan hoca hiç önemsemedi bi baksana cnm sende derecesi kaç tam anlamıorm

Kızlar varikosel için doopler çekilmişti yorumlar mısınız kaan hoca önemsememişti
Canım bak hemen hemen aynı sonuçlarımız.
Reflü varsa ki sizde de büyük ihtimal ameliyat diyeceklerdir tabi doktordan Bilgi almak en iyisi.

Eklentiler

• image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Cnm reflü yazmıyor fakat birinden geri akım saptanmış birisinde saptanmamış bu ne demek acaba geri akım bizim tahlilde reflü yazmıyor size ameliyat mı dediler tekrardan

Bende tüm bileğileri Kaan hocaya mail atmıştım bana normal yolla çocuğunuz olur dedi. Hız 7 sayı 43 milyondu. Varikosel üzerinde durmadığı için gitmedim ona çünki bence ilk bunun çözülmesi gerekiyordu. Bizde bu hocayı bulduk uzun araştırmalarım sonucunda. Tedavi aşamasındaydık 3 aydır vitaminler kullanıyoruz hiç ilerleme olmadı şimdi ameliyat diyecek büyük ihtimal ki bizde istiyoruz. Ameliyat inşallah bu kez başarılı olursa Kaan hocaya gideceğiz.
Varikosel olunca hiçbirşey işe yaramıyor galiba.

Cnm reflü yazmıyor fakat birinden geri akım saptanmış birisinde saptanmamış bu ne demek acaba geri akım bizim tahlilde reflü yazmıyor size ameliyat mı dediler tekrardan
Geri akım reflü demek canım. Reflü olunca sıcaklık sabit ve yüksek kalıyor. Buda spermleri etkiliyor.

Geri akım reflü demek canım. Reflü olunca sıcaklık sabit ve yüksek kalıyor. Buda spermleri etkiliyor.
O zaman bizim bu seferde varikosel sagda geri akım saptanmış geçen sefer soldan ameliyat olmuştu eşim ay çıldırcam gerçekten bıktım artk

Biz martta gittik cnm %65 çıkmıştı dna hadarı ve bu dopler sonucunuda götürmüştük hiç önemsemedi ameliyat edilcek düzeyde deil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…