Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım biz ameliyat olmaya karar verdik vakit kaybedemem 1 sene kaybımız oldu ve çocuk hasreti gitgide büyüyor. Hacamat tek seyansta da etkisini göstermiyor spermler 72 günde bir kendini yeniliyor. Bu kadar beklemeye bile tahammülüm Yok rabbim tez zamanda şifamızı verir inşallah. Ameliyattan sonra denemek istiyoruz.
 
Hangisine yetişeceğini şaşırıyor artık insan. Dna hasarı,varikosel,hız morfoloji,pco hasarı halledip hiç bir değişme yoksa varikosel e yoğunlaşmak gerek o zaman.
 
Allah inşallah hepimizin sıkıntısını gidersin. Karşı komşum torununa bakıyor her gördüğünde Allah sana da göstersin sana da versin inşallah diyor. Amin diyorum geçiyorum. Bu gün yine söyledi. Sinirim bozuldu tamam dua ediyor iyi güzelde her defasında da söylemese bazen de içinden etse olmaz mı? İnsanlar bişey demese sorun yokta acır gibi davranınca insan kendini kötü hissediyor.
 
Yok ilk defa gidiyoruz canım. Dna hasar testini bulunduğumuz ilde kendimiz yaptırdık emodeks ve nac ı da yine burda bir doktor verdi. Annexin ne için? Spermin yaşı için mi yapılıyor?
Evet canlı sperm değerini çıkarıyor ortaya pişman olmadık iyiki hepsini yaptırdık diyoruz şuan git gel olacak dünyada aklımızda soru işareti olacaktı acaba diye
banada öyle oluyor arkadaşım birinin çocuğunu sevmeye çekinir oldum Allah sanada versin acımasınlar bana dua istiyorum ama içten etsnler anlamıyorlarki sürekli sürekli aynı şey
 
Günaydın kızlarrrrrrr
Nasılsınız ? Bu sabah kırmızılarla uyandım Ama mutluyum bugün inş sollar multivitamin female alıp başlıycammmm. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Sınır dışındaki Askerlerimize de güç kuvvet versin. Allah onları korusun dualarınızda onları da anın inşşşşşşş
 
Zeynepcim seni hep böyle görmek istiyoruz tatlım.
Vardır bundada bir hayır deyip devam etmek kazım.
Askerlerimize de rabbim yardım etsin inşallah.
 
Gunaydin kizlaarrrr
Bugun evde tekim esim mesaiye gitti
Onumde bir 2 secenek var yapmak icin
Once evi derleyip toparlamam laxim tabii
Birincisi evde oturup mayisip sacima tirnaklarima bakim yapmak
Ikicisi disari cikip bi kac tane outlet magazaya gidip bir seyler bakmak
Ne yapsam acaba??
Dun yuruyus yapmistim bacaklarim cok agriyo ama yinede cikmak istiyorum bilemedim
 
2. Seçeneği çok beğendim bir müddet yapamaya bilirsin fırsat bu fırsat
 
Beth18 cnm ben günde 8 bin ve üstü adım atmaya çaba gösteriyorum. Sağlık için. Hamlamışsın sen cnm. Dün 14 bin adımdı
 
Günaydın kızlar
Bende bugün AVM yapacağım.
Allah askerimizi korusun inşallah
Kızlar rüyamda hamileydim bebek karnimda hareket etmiyordu çok endiselendim rüyamda ben destek olsam iyi olacak sanirim.Cunku hamile kalsam da bu psikoloji ile nasıl korurum bilmiyorum
 
Ya normalde çok takmam amin der geçerim de bu kadının kızı benle yaşıt 2. Çocuğunu doğurdu birkaç kızıyla beni kıyaslar gibi cümle kurmuşluğu da var. Beni görünce torunlarıda yanındaysa farklı bir tavır içine giriyor hiç yeri gelmeden hemen dua etmeye başlıyor. İyi elektrik almıyorum nedense. Örneğin üniversiteyi 4 yıl önce bitirmiş kısmet bekleyen kızı var evde bende her gördüğümde kıza görücü geldimi? Onun nasibi de bir yerdedir Allah nasibini açsın mı diyeyim her gördüğüm de yerli yersiz. Ne bileyim sanırım psikolojimde çatırdamalar oluyoe arada
 
Kızlar bişe sorucam DNA hasar i neyden şüphelendiği için test yaptırıyor doktor onu şüphelendiren şey ne yani düzgün sordummu bilemiyorum
 
Bence hiç onun yaptigini yapma, yazik kizi duysa o da ben evde kaldim diye üzülür, açikca söyle teyzeciğim saolasın benim için ağzından dua eksik olmuyor tesekkür ederim ama bunu bir kere söylemen yeterli, zamani gelince olacak insallah de kapat.
Benim de geçen bizim durumu bilen bir arkadaşimin kardesi de varikosel çikti, 1 yildir bebeği olmuyormuş. Ben de ona kaan hocayi falan tavsiye ettim. Tam ameliyat olacak bilmem ne derken kiz hamile kalmış, geldi sevincini benimle de paylaştı, başta ben de mutlu oldum. Sonra bu arkadaş gelip gidip çok mutluyuz çok mutluyuz deyip durdu. O kadar abartti ki benim derdimi unuttu resmen.Ertesi gün de bana onlar için kadın doğumcu doktor soruyor, ben de dedim valla ben daha o aşamaya geçemedim, geçsem inşallah araştirmayacağim yer kalmaz dedim de sustu artik.
 
Haklısın canım. Yok demiyorum zaten kızının ne günahı var sonuçta ama kadının densizliğine kızıyorum. İyi niyetli düşünüp söylüyorsa Allah kabul etsin. Kendini iyi hissetmek için kibir ile söylüyorsa da dediğim gibi onun da daha evlenecek kızı var. Allah kalbine göre versin diyorum artık. İnsanlar öyle canım dünya kendi etraflarında dönüyor zannedip senin sıkıntını görmezden gelerek istediği gibi hareket ediyor. Ama anlayışlı insanlar da yok değil dün yakın arkadaşıma oturmaya gittim doğumuna 15 gün var inan sanki kardeşim doğuracak gibi hissettim. Odasını gösterdi hamilelik sürecini anlattı konuştuk ve o kadar mütevazi yaptı ki bunu onunla mutlu oldum. Ve bir kere de Allah sana da versin inşallah demedi acır gibi ben kalben dua ettiğini çok iyi biliyorum. Doğumda bana dua et emi dedim aklımdasın dedi. Kimisinin duası acır gibi oluyor ya ona sıkılıyorum.
 
Kızlar bişe sorucam DNA hasar i neyden şüphelendiği için test yaptırıyor doktor onu şüphelendiren şey ne yani düzgün sordummu bilemiyorum
Spermiogram değerlerindeki anormallikten şüphelenerek isteyebilir yada bazen tüm değerler düzgünken de hasar çıkabiliyor onu da başarısız tüp bebek denemeleri ve sebepsiz infertilite ile isteyebiliyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…