- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Testte ne gibi bı anormallik olabilir bizden istemedi test de bı anormallik görmedi sanırım varikosel den ameliyat olduk ama ben istemeyi düşünüyorumSpermiogram değerlerindeki anormallikten şüphelenerek isteyebilir yada bazen tüm değerler düzgünken de hasar çıkabiliyor onu da başarısız tüp bebek denemeleri ve sebepsiz infertilite ile isteyebiliyorlar.
İste canım sen iste. Yakında aşılama yapacaksın zaten için rahat olsun. Hatta deki varikosel olan hastalarda DNA hasırı olabiliyormuş merak ediyorum aşılamaya geçeceğiz DNA hasar testi nerede yaptırabiliriz de.Testte ne gibi bı anormallik olabilir bizden istemedi test de bı anormallik görmedi sanırım varikosel den ameliyat olduk ama ben istemeyi düşünüyorum
Tamam canımİste canım sen iste. Yakında aşılama yapacaksın zaten için rahat olsun. Hatta deki varikosel olan hastalarda DNA hasırı olabiliyormuş merak ediyorum aşılamaya geçeceğiz DNA hasar testi nerede yaptırabiliriz de.
Aynı gün cikiyormu sonuçİste canım sen iste. Yakında aşılama yapacaksın zaten için rahat olsun. Hatta deki varikosel olan hastalarda DNA hasırı olabiliyormuş merak ediyorum aşılamaya geçeceğiz DNA hasar testi nerede yaptırabiliriz de.
İçinin rahat etmesi ve eğer varsa erken öğrenmek bakımından yaptırabilirsiniz bence.Testte ne gibi bı anormallik olabilir bizden istemedi test de bı anormallik görmedi sanırım varikosel den ameliyat olduk ama ben istemeyi düşünüyorum
Canım ben yaptırmadım hiç ama çıkmıyor diye biliyorum. Çıkma günü labaratuvardan labaratuvara değişiklik gösteriyordur. Yaptıran arkadaşlar Bilgi versin sana.Aynı gün cikiyormu sonuç
Canım ben Ankara’da HRS hastanesinde yaptırdım ertesi gün çıktı.Aynı gün cikiyormu sonuç
Merhaba hoşgeldin, ben de hemşireyim. Eşinin sperm değerleri nasıl, herşey normal mi?Herkese merhaba. Yeni üyeyim. Bir gün ben de burda işte benim hikayem diyicem kimbilir. Hikayemin tamamlanmamış halinden bahsediyim.
1,5 yıllık evliyim. Evliliğimin altıncı ayından itibaren yaşım gereği tahlil hsg spermiyogram her türlü işlemi yaptırdım sıkıntım varsa biliyim diye. Ama her şey gayet normaldi. Reglim çok düzenlidir. Yunurtlamam da öyle. Neyse sıkıntı çıkmadı. Derken onuncu ay hamile kaldım ama kimyasal olarak sonlandı maalesef. Ardından doktorum klomen ve ovitrelleyle deneyelim dedi. Dnedik yine olmadı. Aralık ayına kadar gitmedim doktora. Ama doğal yollada kalamadım hamile. Doktoruma dedim bana aşılama yapın artık. O da tamam dedi. Aralıkta başladım tedaviye. 2 ocakta aşılamam yapıldı. Burdan her şeyi okuyırum. Umutlarım tükeniyor haliyle. Çünkü ilk aşılama çoğunlukla negatif. 11. Gün betahcg ve negatif sonuç. Aslında baya bi umutluydum ama olmamıştı işte.
Neyse derken dün yine üye olmadan burda bakınıyordum. Sperm dna hasar muhabbetini duydum ve direk sorunumuz bu olabilirmi diyw düşünüp kendi tedavimi başlattım. Bu arada ebe yim.
Emodex ve klomen. Dna hasar testi yaptırmadım. Yaptırmıycam da. Zaten kullanılacak ilaçlar ve takviyeler zararlı değil. Tahlillrle vakit kaybetmek istemiyorum.
Bugün itibariyle yarım kalan hikayemin tamamlanacağı ana kadar yazıcam. Haydi hayırlu olsun
Yok daha konuşmadık yarın 3. Günüm gidip konuşucammmmm inş. Zor mu cnm biraz bilgi verir misin ???
Yok daha konuşmadık yarın 3. Günüm gidip konuşucammmmm inş. Zor mu cnm biraz bilgi verir misin ???
hayır canım hıc zor degıl 2 dk lık kucuk bır ıslem ıslemın sonunda kucuk bır sancı gıbı bır agrı gırıyor o kadar korkulcak bı sey yok rahat ol canım :*Yok daha konuşmadık yarın 3. Günüm gidip konuşucammmmm inş. Zor mu cnm biraz bilgi verir misin ???
hayır canım bu baska kamerayla bakıyorlar rahımıcınerahim filmimi bu histeroskopi dediğiniz
Hmm tamam cnm çok teşekkürler. Peki korunmaya gerek var mı bu işlemden sonra???hayır canım hıc zor degıl 2 dk lık kucuk bır ıslem ıslemın sonunda kucuk bır sancı gıbı bır agrı gırıyor o kadar korkulcak bı sey yok rahat ol canım :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?