Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Spermiogram değerlerindeki anormallikten şüphelenerek isteyebilir yada bazen tüm değerler düzgünken de hasar çıkabiliyor onu da başarısız tüp bebek denemeleri ve sebepsiz infertilite ile isteyebiliyorlar.
Testte ne gibi bı anormallik olabilir bizden istemedi test de bı anormallik görmedi sanırım varikosel den ameliyat olduk ama ben istemeyi düşünüyorum

Testte ne gibi bı anormallik olabilir bizden istemedi test de bı anormallik görmedi sanırım varikosel den ameliyat olduk ama ben istemeyi düşünüyorum
İste canım sen iste. Yakında aşılama yapacaksın zaten için rahat olsun. Hatta deki varikosel olan hastalarda DNA hasırı olabiliyormuş merak ediyorum aşılamaya geçeceğiz DNA hasar testi nerede yaptırabiliriz de.

Tamam canım

Aynı gün cikiyormu sonuç

Tamam kızlar ozaman şubatın başını beklememem gerek bu hafta içi eşimi ikna edip gidelim üroloğa inşallah Aydın’da vardır bu testi yapan bi yer çünkü sperm testini Detay lab. Yaptırıyoruz orayı arayıp sordum adam anlamadı doktorunuzla görüşün o yönlendirsin sizi demişti eşimle bi konuşayım bakim

Gunaydin kizlar .Anne babama kavustum şükür. Burasi Uludağ'i aratmiyor .Su an manzara super ve kar yağıyor. Birazdan fotoğraf çekmeye cikarim.
Siz nasilsiniz ?

Herkese merhaba. Yeni üyeyim. Bir gün ben de burda işte benim hikayem diyicem kimbilir. Hikayemin tamamlanmamış halinden bahsediyim.
1,5 yıllık evliyim. Evliliğimin altıncı ayından itibaren yaşım gereği tahlil hsg spermiyogram her türlü işlemi yaptırdım sıkıntım varsa biliyim diye. Ama her şey gayet normaldi. Reglim çok düzenlidir. Yunurtlamam da öyle. Neyse sıkıntı çıkmadı. Derken onuncu ay hamile kaldım ama kimyasal olarak sonlandı maalesef. Ardından doktorum klomen ve ovitrelleyle deneyelim dedi. Dnedik yine olmadı. Aralık ayına kadar gitmedim doktora. Ama doğal yollada kalamadım hamile. Doktoruma dedim bana aşılama yapın artık. O da tamam dedi. Aralıkta başladım tedaviye. 2 ocakta aşılamam yapıldı. Burdan her şeyi okuyırum. Umutlarım tükeniyor haliyle. Çünkü ilk aşılama çoğunlukla negatif. 11. Gün betahcg ve negatif sonuç. Aslında baya bi umutluydum ama olmamıştı işte.
Neyse derken dün yine üye olmadan burda bakınıyordum. Sperm dna hasar muhabbetini duydum ve direk sorunumuz bu olabilirmi diyw düşünüp kendi tedavimi başlattım. Bu arada ebe yim.
Emodex ve klomen. Dna hasar testi yaptırmadım. Yaptırmıycam da. Zaten kullanılacak ilaçlar ve takviyeler zararlı değil. Tahlillrle vakit kaybetmek istemiyorum.
Bugün itibariyle yarım kalan hikayemin tamamlanacağı ana kadar yazıcam. Haydi hayırlu olsun

Ben daha gidemedim memlekete. İnşyarın gidicem hava çok soğuk heryerde yarın doktora gidicem gerekiyorsa histeroskopi yaptırıcam yapışıklık falan var mı diye. Bi de rahimde 1 cm ilk eğrilik var onu düzelttiricez inş tabi gerek duyulursa. Bakalım yarın doktor ne diyecek.

Merhaba hoşgeldin, ben de hemşireyim. Eşinin sperm değerleri nasıl, herşey normal mi?

Yok daha konuşmadık yarın 3. Günüm gidip konuşucammmmm inş. Zor mu cnm biraz bilgi verir misin ???
hayır canım hıc zor degıl 2 dk lık kucuk bır ıslem ıslemın sonunda kucuk bır sancı gıbı bır agrı gırıyor o kadar korkulcak bı sey yok rahat ol canım :*

hayır canım hıc zor degıl 2 dk lık kucuk bır ıslem ıslemın sonunda kucuk bır sancı gıbı bır agrı gırıyor o kadar korkulcak bı sey yok rahat ol canım :*
Hmm tamam cnm çok teşekkürler. Peki korunmaya gerek var mı bu işlemden sonra???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…