Zor degil anesteziyle yapiliyo zatrn bir sey duymuyorsun sonra kanaman oluyor ama geciyor. Bende hic agri falan olmamisti sonrasinda daYok daha konuşmadık yarın 3. Günüm gidip konuşucammmmm inş. Zor mu cnm biraz bilgi verir misin ???
rahim filmi=hsg ayni tuplere bakiliyor.ama histeroskopi rahim icine bakiliyor farkli bir seyrahim filmimi bu histeroskopi dediğiniz
dr bana korunun falan demedi canim zaten kanaman oluyor. Kanamadan sonra da korunun deseydi de ben korunmazdim zaten olmuyorHmm tamam cnm çok teşekkürler. Peki korunmaya gerek var mı bu işlemden sonra???
evet var canım ben anestesisiz oldum cokta agrım olmadı dedıgım gıbı 15 gunde korunmalısın ayakta duş almalısın vs. doktor yazılı bır kagıtta yapmamam gerekn seylerı vermıstıHmm tamam cnm çok teşekkürler. Peki korunmaya gerek var mı bu işlemden sonra???
Peki bu işlemin üçreti neydi ???? Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen....evet var canım ben anestesisiz oldum cokta agrım olmadı dedıgım gıbı 15 gunde korunmalısın ayakta duş almalısın vs. doktor yazılı bır kagıtta yapmamam gerekn seylerı vermıstı
canım ben devlet hastanesınde oldum ankarada zekaı tahır burak hastanesı belkı bılıyorsundur o yuzden bı ucret odemedım :)Peki bu işlemin üçreti neydi ???? Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen....
Canım sana msj atayım dedim ama yanlış oldu galiba sana bi soru sordum konyada tavsiye edebilcen bi ürolog var mı diye en sona gitmiş msj sayfa 815 aktif kullanıcı olmadığım için beceremedim galibaİçinin rahat etmesi ve eğer varsa erken öğrenmek bakımından yaptırabilirsiniz bence.
Canım ne zamandır deniyorsunBen yine regl oldum demekki ne ilaçlar işe yarıyor ne Kaan hocanın tedavisi boşuna bekliyorm doğal yolla....
Afff canım sıkıldı gerçekten her ay bir umut bekleyip yıkılmaktan(
Geçmiş olsun canım ben anestezili çektirdim çok korkuyordum acı olayı kişiden kişiye değişiyor bazıları hiç agrimiyor diyor bazıları çok acıdı diyor ben risk alamadım valla canım tatlı birazSelam kızlar hsg çektircem anestezili mi yoksa anestezi siz mi önerirsiniz
Merhaba hoşgeldin, ben de hemşireyim. Eşinin sperm değerleri nasıl, herşey normal mi?
Canım ben eşime bir program hazırladım ameliyattan sonra başlıcaz ama baya şeyler var bence siz promen k yı bırakmayın vücudun o vitaminlere de ihtiyacı var sadece günde 1 kapsül eşin çok istiyorsa com vitex kullanabilirsiniz. Hemde dengelemiş olursunuz. İçerikleri farklı zararı olmaz.Saklicennet cnm bizim promen k bitti 2. Kutumuzdu. Eşim emodex geçelim diyor illa sayımız 22.5 milyondan 15.5 milyona sonra da 10 milyona düştü. Emodex sayıya iyi gelmişti ama promen de hızımızı biraz düzeldi. Ne yapsak ya emodex e geçelim mi ???? Kafam karışık ne yapsak canım ???
Tünaydın kızlar
Bu hafta baya aktifiz maşallah hsg ler inşallah hayırlı sonuçlanır.
Afilim92 iyim canım oh tadını çıkar annem benim yakın çok şükür öyle hasret kalmıyor um ama tabi seninki de kıymetli olur.
H Harwey hoşgeldin inşallah sende bebeğine kavuşursun eşine klomen veriyorsun ya FSH a dikkat et o çok yükselirse kedtiriyor hoca.
Bende biran önce adetimin bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için.digerletinde çok beklemiştim çok geç olmuşlardı inşallah hemen yavruma kavusurum ve beni bırakmaz.
Allah hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Aaa değerleriniz bize çok yakın bizimde 35.800 yıkamadan sonra 8 milyon bizde aşılama düşünüyoruz niye negatif olmuş ki aşılama yaptiranlari takip ediyorumda 10 kişide belki 1 tanesi tutuyor sanırım zaman kaybı asilamaeşimin yıkamadan önce 40 milyon hız yüzde 40 dı. yıkamadan sonra 8 milyon yüzde 75 hız oldu.bunlar aşılamadaki değerler. sonuç negatif
bence sperm hasarları düzelmeden eğer varsa tabi aşılama ve tüp bebek yaptırılmamalı. tabi umutsuz olmayın sizin farklı olabilir. siz dna hasar testi yaptırdınızmı ya da takviyeleri ne zamandır kjullanıyorusunuz. sebepsiz infertilitemiAaa değerleriniz bize çok yakın bizimde 35.800 yıkamadan sonra 8 milyon bizde aşılama düşünüyoruz niye negatif olmuş ki aşılama yaptiranlari takip ediyorumda 10 kişide belki 1 tanesi tutuyor sanırım zaman kaybı asilama
Varikosel vardı esimde ameliyat oldu 5.ayindayiz ilk 3 ay progeny kullandık sayımız baya yükseldi 14.900 du ml de 35.800 oldu sonrasında proxeed kullandı ama düzenli icmedi onu Şubat'ta 6. ay kontrolu var pekmez falan onlarida icmisti hasar testi doktor istemedi ama ben gittiğimizde isticem burda öğrendim onuda morfoloji %61 bizim doktor sayımızın duzeldigini fakat ileri hız az olduğunu söylemişti sadece çünkü a+b %25 bizim bunun %50 ve üzeri olmasını isteriz demiştibence sperm hasarları düzelmeden eğer varsa tabi aşılama ve tüp bebek yaptırılmamalı. tabi umutsuz olmayın sizin farklı olabilir. siz dna hasar testi yaptırdınızmı ya da takviyeleri ne zamandır kjullanıyorusunuz. sebepsiz infertilitemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?