Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok daha konuşmadık yarın 3. Günüm gidip konuşucammmmm inş. Zor mu cnm biraz bilgi verir misin ???
Zor degil anesteziyle yapiliyo zatrn bir sey duymuyorsun sonra kanaman oluyor ama geciyor. Bende hic agri falan olmamisti sonrasinda da
rahim filmimi bu histeroskopi dediğiniz
rahim filmi=hsg ayni tuplere bakiliyor.ama histeroskopi rahim icine bakiliyor farkli bir sey

Hmm tamam cnm çok teşekkürler. Peki korunmaya gerek var mı bu işlemden sonra???
evet var canım ben anestesisiz oldum cokta agrım olmadı dedıgım gıbı 15 gunde korunmalısın ayakta duş almalısın vs. doktor yazılı bır kagıtta yapmamam gerekn seylerı vermıstı

evet var canım ben anestesisiz oldum cokta agrım olmadı dedıgım gıbı 15 gunde korunmalısın ayakta duş almalısın vs. doktor yazılı bır kagıtta yapmamam gerekn seylerı vermıstı
Peki bu işlemin üçreti neydi ???? Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen....

bende korunma taraftarı degıldım ama enfeksıyon kaparsan kötü olur demıstı o yuzden bı 10 gun kadar korundum yumurtlama gunume denk geldıgı ıcın daha fazla korunamadım

Peki bu işlemin üçreti neydi ???? Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen....
canım ben devlet hastanesınde oldum ankarada zekaı tahır burak hastanesı belkı bılıyorsundur o yuzden bı ucret odemedım :)
hayır lutfen ıstedıklerını merak ettıklerını sor tabıkı

Saklicennet cnm bizim promen k bitti 2. Kutumuzdu. Eşim emodex geçelim diyor illa sayımız 22.5 milyondan 15.5 milyona sonra da 10 milyona düştü. Emodex sayıya iyi gelmişti ama promen de hızımızı biraz düzeldi. Ne yapsak ya emodex e geçelim mi ???? Kafam karışık ne yapsak canım ???

Ayliiiin35 merhaba canım konyada oturuyosun galiba canım ben de konyadayım biz de 2yıldır bebek istiyoruz olmuyo 1 defada tüp denedik novafertilde olumsuz oldu malesef eşim de hem sayı düşük hem morfoloji hem de ileri hız yok yok yani bizdekonyada iyi bir ürolog arıyoruz meram tıpta hakan hoca var 2aydır ona gidiyorz bir sonuç alamadık şimdi kime gitsek diye düşünüyoruz bize önerebileceğin bi ürolog var mı

İçinin rahat etmesi ve eğer varsa erken öğrenmek bakımından yaptırabilirsiniz bence.
Canım sana msj atayım dedim ama yanlış oldu galiba sana bi soru sordum konyada tavsiye edebilcen bi ürolog var mı diye en sona gitmiş msj sayfa 815 aktif kullanıcı olmadığım için beceremedim galiba

Tünaydın kızlar
Bu hafta baya aktifiz maşallah hsg ler inşallah hayırlı sonuçlanır.
Afilim92 iyim canım oh tadını çıkar annem benim yakın çok şükür öyle hasret kalmıyor um ama tabi seninki de kıymetli olur.
H Harwey hoşgeldin inşallah sende bebeğine kavuşursun eşine klomen veriyorsun ya FSH a dikkat et o çok yükselirse kedtiriyor hoca.
Bende biran önce adetimin bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için.digerletinde çok beklemiştim çok geç olmuşlardı inşallah hemen yavruma kavusurum ve beni bırakmaz.
Allah hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Ben yine regl oldum demekki ne ilaçlar işe yarıyor ne Kaan hocanın tedavisi boşuna bekliyorm doğal yolla....
Afff canım sıkıldı gerçekten her ay bir umut bekleyip yıkılmaktan (
Canım ne zamandır deniyorsun

Canım ben eşime bir program hazırladım ameliyattan sonra başlıcaz ama baya şeyler var bence siz promen k yı bırakmayın vücudun o vitaminlere de ihtiyacı var sadece günde 1 kapsül eşin çok istiyorsa com vitex kullanabilirsiniz. Hemde dengelemiş olursunuz. İçerikleri farklı zararı olmaz.

teşekkür ederim. gün aşırı veriyorum.bir kutu vericem sadece. yalnız zeytinyağında inciri az bi yedi daha da ağzıma sürmem dedi.inciri tek yicekmiş.emodex sabah akşam veriyorum. bir de aşılamadan önce doktorum dedi hız biraz azmış dedi.en az yüzde 50 istiyoruz dedi. ben bu tedavilerin işe yarayacağına inanıyorum. doktorlara kalsa hiç incelemeden direk aşılama tüp bebek diyorlar.insanların ümidini kırıyorlar.

eşimin yıkamadan önce 40 milyon hız yüzde 40 dı. yıkamadan sonra 8 milyon yüzde 75 hız oldu.bunlar aşılamadaki değerler. sonuç negatif
Aaa değerleriniz bize çok yakın bizimde 35.800 yıkamadan sonra 8 milyon bizde aşılama düşünüyoruz niye negatif olmuş ki aşılama yaptiranlari takip ediyorumda 10 kişide belki 1 tanesi tutuyor sanırım zaman kaybı asilama

bence sperm hasarları düzelmeden eğer varsa tabi aşılama ve tüp bebek yaptırılmamalı. tabi umutsuz olmayın sizin farklı olabilir. siz dna hasar testi yaptırdınızmı ya da takviyeleri ne zamandır kjullanıyorusunuz. sebepsiz infertilitemi

Varikosel vardı esimde ameliyat oldu 5.ayindayiz ilk 3 ay progeny kullandık sayımız baya yükseldi 14.900 du ml de 35.800 oldu sonrasında proxeed kullandı ama düzenli icmedi onu Şubat'ta 6. ay kontrolu var pekmez falan onlarida icmisti hasar testi doktor istemedi ama ben gittiğimizde isticem burda öğrendim onuda morfoloji %61 bizim doktor sayımızın duzeldigini fakat ileri hız az olduğunu söylemişti sadece çünkü a+b %25 bizim bunun %50 ve üzeri olmasını isteriz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…