Varikosel vardı esimde ameliyat oldu 5.ayindayiz ilk 3 ay progeny kullandık sayımız baya yükseldi 14.900 du ml de 35.800 oldu sonrasında proxeed kullandı ama düzenli icmedi onu Şubat'ta 6. ay kontrolu var pekmez falan onlarida icmisti hasar testi doktor istemedi ama ben gittiğimizde isticem burda öğrendim onuda morfoloji %61 bizim doktor sayımızın duzeldigini fakat ileri hız az olduğunu söylemişti sadece çünkü a+b %25 bizim bunun %50 ve üzeri olmasını isteriz demişti
Evet dna hasari olabilir, bir baktirin pahali bir test ama sebep o ise en azindan belli olur.Eşine antioksidan vitaminler kullanabilirsin. Örneğin impryl, art-med,emodex, neofortil gibieşimin yıkamadan önce 40 milyon hız yüzde 40 dı. yıkamadan sonra 8 milyon yüzde 75 hız oldu.bunlar aşılamadaki değerler. sonuç negatif
Neofortili asla tavsiye etmiyorum 5 kutu bitirdik zaman kaybı canmEvet dna hasari olabilir, bir baktirin pahali bir test ama sebep o ise en azindan belli olur.Eşine antioksidan vitaminler kullanabilirsin. Örneğin impryl, art-med,emodex, neofortil gibi
Evet dna hasari olabilir, bir baktirin pahali bir test ama sebep o ise en azindan belli olur.Eşine antioksidan vitaminler kullanabilirsin. Örneğin impryl, art-med,emodex, neofortil gibi
Çok teşekkür ederim çekildim bitti gitti çok şükürGeçmiş olsun canım ben anestezili çektirdim çok korkuyordum acı olayı kişiden kişiye değişiyor bazıları hiç agrimiyor diyor bazıları çok acıdı diyor ben risk alamadım valla canım tatlı biraz
Anestesi aldın mı acıdı mı?ne kadar sürdü?Çok teşekkür ederim çekildim bitti gitti çok şükür
Bize hiçbiri bir işe yaramadıNeofortili asla tavsiye etmiyorum 5 kutu bitirdik zaman kaybı canm
Çam kabuğunu ben duydum canım hatta vitamnlerin birinin içinde var şuan adını unuttum vitamininbir de çam kabuğunu duyan varmı ya da deneyen
anestezi almadım. Hiç te gerek yokmuş 10 dk sürdü toplam içeri girip çıkmam. Acısı o anlık gecti. Anesteziye gerçekten gerek yokmuşAnestesi aldın mı acıdı mı?ne kadar sürdü?
3.5 yıldır canm .kaan hocanın tedaviside hazirandan bu yanaCanım ne zamandır deniyorsun
Aylin en son benim tavsiyemle Anitta Isa Bey e gitti .Siz de gidebilirsiniz .Normal bir urolog ama benim hamile kalmama vesile olan dr kendisi .Hep dua ediyorum ona.Canım sana msj atayım dedim ama yanlış oldu galiba sana bi soru sordum konyada tavsiye edebilcen bi ürolog var mı diye en sona gitmiş msj sayfa 815 aktif kullanıcı olmadığım için beceremedim galiba
Yumurtlama testi hiç yapmadım. Eczanedenmi aldınız. Nasıl yapılıyor. Bahsedebilirmisiniz.Arkadaslar kendinizle alakalı hormon vs problem varsa testere dişli aslan pencesini şiddetle tavsiye ediyorum bu ay yumurtlama testi ile takip ettim 14. Gün pızitifi yakaladım kürtajdan öncede 18.olurdu yumurtlama .hormonlarmı dengeledi bu ay benim.ben düzenli adet olan PCO yum.testesteron hormon m yüksek onu düşürmüş
Gittigidiyordan aldım ben 30lu adetten sonra takip etmeye başladım.14.gün yakaladımYumurta takibim yapıldı ama
Yumurtlama testi hiç yapmadım. Eczanedenmi aldınız. Nasıl yapılıyor. Bahsedebilirmisiniz.
Bende GittiGidiyor dan aldım 18ovilasyon 2 gebelik testi 20 TL almıştım adetin 12.gunden sonra yapmaya başlıyorum benYumurta takibim yapıldı ama
Yumurtlama testi hiç yapmadım. Eczanedenmi aldınız. Nasıl yapılıyor. Bahsedebilirmisiniz.
Kokusu berbat, inofolikle Omepa da alabilirsin cnmEki Görüntüle 2098748 Kızlar vitaminim geldi. Bugün başlıyorum hayırlara vesile olur inş
Kokusu berbat gerçekten nasıl kullanıcam bu yaaaaa. Bileydim almazdımKokusu berbat, inofolikle Omepa da alabilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?