Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hasar testi yaptırın sonra aşılama. belki aşılamaya gerek bile kalmaz eğer tedavilere devam ederseniz.tüp bebek ve aşılama bence erkek infertilitesinde pek fayda göstermiyor. bizim ileri hızlı hareketli yüzde 75 oldu yıkama sonrası. ama yine de negatif sonuç aldım.

hem maddi hem de manevi yıpratıcı bir süreç aşılama. kaldı ki tüp bebek daha zor. en azından spermler düzelirse aşılama ve tüp bebekte şans daha yüksek olur. inşallah gerekte kalmaz hiçbirimizin. burda okurken çok rastladım. tüp bebek kaç kez deneyip başarısız sonuç alanlar hasar düzelttilkten sonra kendiliğinden hamile kalmışlar. düşünün o kadar zorluk maddi manevi yıpranmai bir doktorda dememiş ki sorun başka olabilir. maalesef iş ticarete dönmüş. ben de burda dna hasar muhabbetini duymasam ikinci aşılamaya gidecektim. ama beklyiyicem. sonra olmazsa gidicem. ama ben inanıyrum kendiliğimden kalıcam hamile :)

eşimin yıkamadan önce 40 milyon hız yüzde 40 dı. yıkamadan sonra 8 milyon yüzde 75 hız oldu.bunlar aşılamadaki değerler. sonuç negatif
Evet dna hasari olabilir, bir baktirin pahali bir test ama sebep o ise en azindan belli olur.Eşine antioksidan vitaminler kullanabilirsin. Örneğin impryl, art-med,emodex, neofortil gibi

baktırmak istedim. ayarladım da düzen lab kadıkçyde var ama eşim istemedi. emodex başladık bi hafta oldu
Evet dna hasari olabilir, bir baktirin pahali bir test ama sebep o ise en azindan belli olur.Eşine antioksidan vitaminler kullanabilirsin. Örneğin impryl, art-med,emodex, neofortil gibi

Arkadaslar kendinizle alakalı hormon vs problem varsa testere dişli aslan pencesini şiddetle tavsiye ediyorum bu ay yumurtlama testi ile takip ettim 14. Gün pızitifi yakaladım kürtajdan öncede 18.olurdu yumurtlama .hormonlarmı dengeledi bu ay benim.ben düzenli adet olan PCO yum.testesteron hormon m yüksek onu düşürmüş

Canım sana msj atayım dedim ama yanlış oldu galiba sana bi soru sordum konyada tavsiye edebilcen bi ürolog var mı diye en sona gitmiş msj sayfa 815 aktif kullanıcı olmadığım için beceremedim galiba
Aylin en son benim tavsiyemle Anitta Isa Bey e gitti .Siz de gidebilirsiniz .Normal bir urolog ama benim hamile kalmama vesile olan dr kendisi .Hep dua ediyorum ona.

Yumurta takibim yapıldı ama
Yumurtlama testi hiç yapmadım. Eczanedenmi aldınız. Nasıl yapılıyor. Bahsedebilirmisiniz.

Yumurta takibim yapıldı ama

Yumurtlama testi hiç yapmadım. Eczanedenmi aldınız. Nasıl yapılıyor. Bahsedebilirmisiniz.
Bende GittiGidiyor dan aldım 18ovilasyon 2 gebelik testi 20 TL almıştım adetin 12.gunden sonra yapmaya başlıyorum ben

Merhaba arkadaşlar.uzun süredir yazmıyorum topiği. Ama devamlı takip ediyorum. Eşim 3 aydır ilaçlarını kullanıyor. Haftaya gidip test vericek. Bende bu süreçte kendime baktırdım. Hormon testi yaptırdım hsg bugün çekildim. İki tüpte açık çıktı. Hsg çeken bayan rahim ağzında polip var dedi sadece. Birde smear testi yapılacak haftaya. Daha neye baktırabilirim bilmiyorum. Rabbim fazla aratmadan verir inşallah benim de mucizemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…