- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım faydalimiymis bu vitamin bende infoliic aldım.balik yağı kullanmıyorum dr kalsa sadece folbiol kullansam yeterliEki Görüntüle 2098748 Kızlar vitaminim geldi. Bugün başlıyorum hayırlara vesile olur inş
Canım faydalimiymis bu vitamin bende infoliic aldım.balik yağı kullanmıyorum dr kalsa sadece folbiol kullansam yeterli
Canım yuttuktan sonra sknti olmaz inşallah kullan eşin haklı faydası vardır canım zaten solgar için çok iyi diyorlar.bende onun balık yağını kullanmıştımYa içerik çok güzel ama koku berbat. Eşim söylenip duruyor 100 tl verdin kullan kokusuna aldırma diye ama berbat gerçekten.bazı Tüp bebek doktorları bile yumurta kalitesi için bu vitamini veriyormuş........ internetten bak içeriğine. Zaten kadınlar için özel tasarlanmış bi vitamin....
Ne bu ne işe yarıyorEki Görüntüle 2098748 Kızlar vitaminim geldi. Bugün başlıyorum hayırlara vesile olur inş
Sana birkaç kere yazdım berbat diye :)) ben yanında tatlı birşeyler bulunduruyorum hurma gibi zaten içince geçiyor kokusu ağızda çok kalmıyor tadı hurması da yiyince unutuyorum :))Kokusu berbat gerçekten nasıl kullanıcam bu yaaaaa. Bileydim almazdım
Ne bu ne işe yarıyor
Sana birkaç kere yazdım berbat diye :)) ben yanında tatlı birşeyler bulunduruyorum hurma gibi zaten içince geçiyor kokusu ağızda çok kalmıyor tadı hurması da yiyince unutuyorum :))
Stres olma hemen bende hap içemem ama yapacak birşeyimiz yok ağzına koyduğunda nefes alma bol su iç hemen gidiyor zaten, çikolata falan ye hemen unutursun zaten tadınıİnan anlamamışım biraz önce anımsadım. Oyyyyyy içilecek gibi değil. Büyük bide ilaç. Koku hassasiyetim var zaten. Böğrüme öküz oturdu resmen param gitti üstüne kullanamadığım için de stres oldum.
Stres olma hemen bende hap içemem ama yapacak birşeyimiz yok ağzına koyduğunda nefes alma bol su iç hemen gidiyor zaten, çikolata falan ye hemen unutursun zaten tadını
Allah yardımcın olsunİnan anlamamışım biraz önce anımsadım. Oyyyyyy içilecek gibi değil. Büyük bide ilaç. Koku hassasiyetim var zaten. Böğrüme öküz oturdu resmen param gitti üstüne kullanamadığım için de stres oldum.
Ben icemem heralde eşime proxeed hazırlarken bile migdem bulanıyor Allah yardımcın olsun :)İnan anlamamışım biraz önce anımsadım. Oyyyyyy içilecek gibi değil. Büyük bide ilaç. Koku hassasiyetim var zaten. Böğrüme öküz oturdu resmen param gitti üstüne kullanamadığım için de stres oldum.
Ben icemem heralde eşime proxeed hazırlarken bile migdem bulanıyor Allah yardımcın olsun :)
zeynepppppppp
Kullan canım kullan kapağını açmadan ağızdan almaya başla nefesini. D vitaminin eksikse almayı unutma.
D vitamini ve omega 3 çok önemli.
Kuzum bu arada eşine balmpolen propolisde ver olur mu? Çok iyi geliyor birde incir kürü de yapabilirsin sperm sayısını kafana takıyorsan. Com vitex içinde tereddüt etme Kaan hoca bazı hastalarına öneriyor.D vitamini için damla kullandım cnm. Omega 3 de haftada 2 gün balık tüketmeye çalışıyorum. Çocuk için Ne hallere giriyoruz yarabbim.
Emodeksn kokusunu biliyormusın canım ondan damı kötü bu vitaminin kokusuD vitamini için damla kullandım cnm. Omega 3 de haftada 2 gün balık tüketmeye çalışıyorum. Çocuk için Ne hallere giriyoruz yarabbim.
Kuzum bu arada eşine balmpolen propolisde ver olur mu? Çok iyi geliyor birde incir kürü de yapabilirsin sperm sayısını kafana takıyorsan. Com vitex içinde tereddüt etme Kaan hoca bazı hastalarına öneriyor.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Canım bazıları emodex de var. Azgın TEK’e otu demirdikeni falan. Diğerleri de hücre yenileyici prostat büyümesini engelliyor hormon dengeleyici antioksidan özellikli falan hepsi yararlı ekstra ginseng de var.Com vitex ve promen k aldık yarın gelecek.
Zeytin yağlı incir tüketiyor.
Bal propolis polen değil de macun hazırlattık onu kullanıyor.
Isırgan otu çayı kullanıyor
fındık fıstık badem ceviz kuru üzüm tüketiyor.
2 Havuç yiyor hergün.
Keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu tozu da kullanıyor.
Bu kadar yeterli ya çok karıştırmayalım sıkıldı zaten.
Bu com vitex in içindeki maca yı biliyoruz diğerlerini hiç anlamadım onlar nedir cnm?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?