Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet canım 2.ameliyati Kaan hocaya sordunuz mu neden iyi olmamış ilk ameliyat
Sorduk canım ama üzerinde bile durmadı %7 haraket 0 morfolojiyle doğal yoldan olur dedi bizde Levent Türk’e gittik oda hala varikosel var dedi ama diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin değerlendirelim dedi şubatta doluyor sene ameliyat diyecek herhalde çünki %1 bile ilerleme Yok.

Ya allah yardımcısı olsun eşlerimizin çok zor bu vitaminler çok iğrenç. Eşim anladın mı beni, herşeyi önüme koyuyorsun ye de ye diye. Nasılmış diyor çok üzüldüm ya eşim için. Allah yardımcısı olsun. Kocişim uysal valla tüketiyor yine.

Ya ben zeytin yağında bekletilmiş incir yiyeyim dedim de bir kötü oldum 1tane yi zor yedim tabi adama caktirmadim söylemedim hiç. yazık eşime okadar şeyi ses çıkarmadan yiyor.birde değerleri artınca adam ne desem alır oldu

Canım sana msj atayım dedim ama yanlış oldu galiba sana bi soru sordum konyada tavsiye edebilcen bi ürolog var mı diye en sona gitmiş msj sayfa 815 aktif kullanıcı olmadığım için beceremedim galiba
Hmm görmedim canım hiç. Ben medline Ali cenker ile anıt isa bey arasında kalmıştım ali cenker e gittik ama çok içimize sinmedi. Birde isa bey e mi gitsek diye düşünürken burada bir arkadaşta onu tavsiye etti. Yani bence Ali cenker den daha iyi. En azından açıklama yapıyor konuşuyor. Ama en iyi Ankara da kaan aydos dna hasarı için haftaya ona gideceğiz.konya da en olabilecek anıtta isa bey.

Canım emre Bakırcıoğlunada görün inşallah esinde faydası olur canım bu ikinci ameliyat.bize faydası baya oldu.tabi ameliyattan sonra en fazla 11milyona çıktı ml de şimdi 32milyonu gördük çok şükür

Şimdi gördüm :) bence önce kızılay da dna hasar testi yaptırın 250 tl. 1 hafta da çıkıyor sonuç. Sonra sonuçları da alıp isa bey e gidin. Aynı zaman da kaan hocaya da sonuçlarınızı mail atın. Zaman kaybetmemiş olursunuz.

Kızlar bu preseed jeli kullanmanız oldu mu ?tavsiye ediyor musunuz,?

Canım sizde 2. Ameliyatı mı oldunuz? Ya eşim Levent hocadan başka doktora gitmez sanırım. Bunu çok sevdi. İnşallah ameliyatı da başarılı olur.

Canım sizde 2. Ameliyatı mı oldunuz? Ya eşim Levent hocadan başka doktora gitmez sanırım. Bunu çok sevdi. İnşallah ameliyatı da başarılı olur.
Bir kez olduk canım ama varikosel varsa kesin olması lazım

Haftaya kaan hocaya gideceğiz. Bir ürolog tavsiyesi ile emodex kullanıyoruz 2. Kutudayız.ben diyorum ki tekrar bir hasar testi verelim hormonlara baktıralım akciğer enzimlerine baktıralım herşeyi tamamlayıp tam gidelim. Yok bu adam beni hiç dinlemiyor. Bugün net tarih için asistan ile konuşmuş asistan eski sonuçlarla gelin işiniz 1 günde biter demiş. Kalmamıza da gerek yokmuş. Doktor test isterse ve orda kalmamız gerekirse birde sonuçları mail atıp 3 ay cevap beklerse ben o zaman görücem onu. Hallam yaa bu adam beni deli ediyor

Daha önce verdiniz mi canım hasar testi

Biz testleri yapıp öyle gittik. DNA hasar testi istedi. Eşim sormuş hasar çıkarsa ne kullanayım, çıkmazsa ne kullanayım diye? Ona göre ilaç yazmış. Bide ses kaydı yapın insan o heyecanla ne konuştuğunu hatırlamıyor maalesef.

Selvi25 canım Allah yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberler alın.
Düzende mi yaptiracaksiniz

Selvi25 canım Allah yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberler alın.
Düzende mi yaptiracaksiniz
Yok canım trabzonda medical e tüp bebek bölümünde yaptıracagız.kaan hoca artık detaylı teste gerek yok demiş 2 ay sonra normal bir test yaptırıp gönderin diyor ama biz cok meraktayız ozamanda yaptırırız şimdide yaptırmak istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…