- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sorduk canım ama üzerinde bile durmadı %7 haraket 0 morfolojiyle doğal yoldan olur dedi bizde Levent Türk’e gittik oda hala varikosel var dedi ama diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin değerlendirelim dedi şubatta doluyor sene ameliyat diyecek herhalde çünki %1 bile ilerleme Yok.Saklicennet canım 2.ameliyati Kaan hocaya sordunuz mu neden iyi olmamış ilk ameliyat
Canım bazıları emodex de var. Azgın TEK’e otu demirdikeni falan. Diğerleri de hücre yenileyici prostat büyümesini engelliyor hormon dengeleyici antioksidan özellikli falan hepsi yararlı ekstra ginseng de var.
Biliyorsun bizim spermlerde tık Yok ben ekstra q10 ginseng omega 3, d, solgar male multiple, arginine, carnitine, pycnogenol, bal polen propolis, falan kullandıracağım eşime yiyecek olaraktanarada incir ve keçiboynuzu yapıp ayarlayacağım bakalım bu kez neler olacak. Koşmasınlardangöreyim maratona hazırlandıracağım spermleri.
Ya ben zeytin yağında bekletilmiş incir yiyeyim dedim de bir kötü oldum 1tane yi zor yedim tabi adama caktirmadim söylemedim hiç. yazık eşime okadar şeyi ses çıkarmadan yiyor.birde değerleri artınca adam ne desem alır olduYa allah yardımcısı olsun eşlerimizin çok zor bu vitaminler çok iğrenç. Eşim anladın mı beni, herşeyi önüme koyuyorsun ye de ye diye. Nasılmış diyorçok üzüldüm ya eşim için. Allah yardımcısı olsun. Kocişim uysal valla tüketiyor yine.
Hmm görmedim canım hiç. Ben medline Ali cenker ile anıt isa bey arasında kalmıştım ali cenker e gittik ama çok içimize sinmedi. Birde isa bey e mi gitsek diye düşünürken burada bir arkadaşta onu tavsiye etti. Yani bence Ali cenker den daha iyi. En azından açıklama yapıyor konuşuyor. Ama en iyi Ankara da kaan aydos dna hasarı için haftaya ona gideceğiz.konya da en olabilecek anıtta isa bey.Canım sana msj atayım dedim ama yanlış oldu galiba sana bi soru sordum konyada tavsiye edebilcen bi ürolog var mı diye en sona gitmiş msj sayfa 815 aktif kullanıcı olmadığım için beceremedim galiba
Canım emre Bakırcıoğlunada görün inşallah esinde faydası olur canım bu ikinci ameliyat.bize faydası baya oldu.tabi ameliyattan sonra en fazla 11milyona çıktı ml de şimdi 32milyonu gördük çok şükürSorduk canım ama üzerinde bile durmadı %7 haraket 0 morfolojiyle doğal yoldan olur dedi bizde Levent Türk’e gittik oda hala varikosel var dedi ama diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin değerlendirelim dedi şubatta doluyor sene ameliyat diyecek herhalde çünki %1 bile ilerleme Yok.
Şimdi gördüm :) bence önce kızılay da dna hasar testi yaptırın 250 tl. 1 hafta da çıkıyor sonuç. Sonra sonuçları da alıp isa bey e gidin. Aynı zaman da kaan hocaya da sonuçlarınızı mail atın. Zaman kaybetmemiş olursunuz.Ayliiiin35 merhaba canım konyada oturuyosun galiba canım ben de konyadayım biz de 2yıldır bebek istiyoruz olmuyo 1 defada tüp denedik novafertilde olumsuz oldu malesef eşim de hem sayı düşük hem morfoloji hem de ileri hız yok yok yani bizdekonyada iyi bir ürolog arıyoruz meram tıpta hakan hoca var 2aydır ona gidiyorz bir sonuç alamadık şimdi kime gitsek diye düşünüyoruz bize önerebileceğin bi ürolog var mı
Canım sizde 2. Ameliyatı mı oldunuz? Ya eşim Levent hocadan başka doktora gitmez sanırım. Bunu çok sevdi. İnşallah ameliyatı da başarılı olur.Canım emre Bakırcıoğlunada görün inşallah esinde faydası olur canım bu ikinci ameliyat.bize faydası baya oldu.tabi ameliyattan sonra en fazla 11milyona çıktı ml de şimdi 32milyonu gördük çok şükür
Kullanmadım ama sperm dostuymuş. Daha hızlı haraket etmesini sağlıyormuş.Kızlar bu preseed jeli kullanmanız oldu mu ?tavsiye ediyor musunuz,?
Bir kez olduk canım ama varikosel varsa kesin olması lazımCanım sizde 2. Ameliyatı mı oldunuz? Ya eşim Levent hocadan başka doktora gitmez sanırım. Bunu çok sevdi. İnşallah ameliyatı da başarılı olur.
Ayy kuzum ya hadi inşallah.Cumartesi günü test vereceğiz cok heycanlıyım HCG artısı görmüş gibi sevincem artmıssa eğer
Daha önce verdiniz mi canım hasar testiHaftaya kaan hocaya gideceğiz. Bir ürolog tavsiyesi ile emodex kullanıyoruz 2. Kutudayız.ben diyorum ki tekrar bir hasar testi verelim hormonlara baktıralım akciğer enzimlerine baktıralım herşeyi tamamlayıp tam gidelim. Yok bu adam beni hiç dinlemiyor. Bugün net tarih için asistan ile konuşmuş asistan eski sonuçlarla gelin işiniz 1 günde biter demiş. Kalmamıza da gerek yokmuş. Doktor test isterse ve orda kalmamız gerekirse birde sonuçları mail atıp 3 ay cevap beklerse ben o zaman görücem onu. Hallam yaa bu adam beni deli ediyor
Haftaya kaan hocaya gideceğiz. Bir ürolog tavsiyesi ile emodex kullanıyoruz 2. Kutudayız.ben diyorum ki tekrar bir hasar testi verelim hormonlara baktıralım akciğer enzimlerine baktıralım herşeyi tamamlayıp tam gidelim. Yok bu adam beni hiç dinlemiyor. Bugün net tarih için asistan ile konuşmuş asistan eski sonuçlarla gelin işiniz 1 günde biter demiş. Kalmamıza da gerek yokmuş. Doktor test isterse ve orda kalmamız gerekirse birde sonuçları mail atıp 3 ay cevap beklerse ben o zaman görücem onu. Hallam yaa bu beni deli ediyor
Cumartesi günü test vereceğiz cok heycanlıyım HCG artısı görmüş gibi sevincem artmıssa eğer
Evet ya olduğumuz halde bile solda 3mm sağda 2.6 mm var.Bir kez olduk canım ama varikosel varsa kesin olması lazım
Hayırlı haberler alırsın inş cnm. Genetik ve pırtılaşma testin çıktı mı ????
Yok canım trabzonda medical e tüp bebek bölümünde yaptıracagız.kaan hoca artık detaylı teste gerek yok demiş 2 ay sonra normal bir test yaptırıp gönderin diyor ama biz cok meraktayız ozamanda yaptırırız şimdide yaptırmak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?