- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
5 şubatta genetik çıkacak canım almadık daha pıhtılaşma cıktı almadım onu ikisi için gidecegm memlekete
Cıktımı kan pıhtılasman senin 20günd veriyorlarBenim daha 20 gün oldu test yaptıralı. Bi 20 gün daha bekleriz galiba. Beklemek çok sıkıcı
Tşk ederim cvp için cnmanestezi almadım. Hiç te gerek yokmuş 10 dk sürdü toplam içeri girip çıkmam. Acısı o anlık gecti. Anesteziye gerçekten gerek yokmuş
Daha önce bulunduğumuz ilde özel bir hastanede verdik hasar testi yüzde 43 hasarlı o zamandan bu yana emodex ve nac kullanıyoruz.emodex 2. Şişe bitmek üzere olmuştur inşallah hasarda değişme.Daha önce verdiniz mi canım hasar testi
Evet canım mantıklı ses kaydı. Daha önce başka bir doktorda öyle kayıt yaptık tekrar tekrar dinlemiştik. Kaan hoca için de yine kaydedelim diye konuştuk eşimle. Bakalım heycandan unutmazsak.Biz testleri yapıp öyle gittik. DNA hasar testi istedi. Eşim sormuş hasar çıkarsa ne kullanayım, çıkmazsa ne kullanayım diye? Ona göre ilaç yazmış. Bide ses kaydı yapın insan o heyecanla ne konuştuğunu hatırlamıyor maalesef.
Olmuştur canım çünkü bu gurupta besttt var onunda eşi 2hafta kullandı klomen sonra sadece emodex kullandı e hasarları düştü sizin de düşer inşallahDaha önce bulunduğumuz ilde özel bir hastanede verdik hasar testi yüzde 43 hasarlı o zamandan bu yana emodex ve nac kullanıyoruz.emodex 2. Şişe bitmek üzere olmuştur inşallah hasarda değişme.
Başka asıl pıhtılaşma daha çıkmamış canım bunlar eğilim varmı onun testleri bendede bunlar cıktı aynı günEki Görüntüle 2099020 Bu çıktı cnm yukarıdaki 3 test yani
5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcimGünaydın kızlar.
Beth18 canım bugün yumoşlar toplanacak sanırım dualarım seninle allah Yardımcın olsun. Kendine geldiğin zaman bizleri haberdar etmeyi unutma. :)
Hadi sağlıklı anneciğine tutunmayı bekleyen embryolarin olsun canım5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcim
Geçmiş olsun inşallah güzel embriyolar olur.5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcim
Yumurtayı iğne gibi birseyle topluyorlar sonra içine sperm koyup takibine bakıyorlar.Su tüp Bebek işini hiç anlamıyorum yumurta nasıl topluyorlar bide birinci gün embiriyosu ikinci gün embriyosu diyorlar ya o ne demek
İnşallah o aşamaya gelmeden bebişlerimiz gelir ama tüp bebekte bir nimet gerçekten. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.Su tüp Bebek işini hiç anlamıyorum yumurta nasıl topluyorlar bide birinci gün embiriyosu ikinci gün embriyosu diyorlar ya o ne demek
amin canim benim insallahHadi sağlıklı anneciğine tutunmayı bekleyen embryolarin olsun canım
ayy sagolun insallahGeçmiş olsun inşallah güzel embriyolar olur.
Canim insallah tahmini sure cuma gunu insallah. Yarin bilgilendirmek icin arayacaklatBeth18
Hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Tahmini transfer tarihin ne zaman? Ne zaman minnoşlar hakkında bilgi almaya başlayacaksın?
Bu kez olacak sanki
Yumurtayla spermi alip dolluyorlar disarida bugun toplandi ya benim. Yarin 1.gun ebriyosu obur gun 2.gun oluyo oyle gidiyoSu tüp Bebek işini hiç anlamıyorum yumurta nasıl topluyorlar bide birinci gün embiriyosu ikinci gün embriyosu diyorlar ya o ne demek
sagolasin 2. Deneme bu sefer olur insallah
Hepsi aynı gün dollenmezmi bunlardan 3 tane dollendi mesela hepsini koyuyorlarmi 3uz olsun diye meselaamin canim benim insallah
ayy sagolun insallah
Canim insallah tahmini sure cuma gunu insallah. Yarin bilgilendirmek icin arayacaklat
Yumurtayla spermi alip dolluyorlar disarida bugun toplandi ya benim. Yarin 1.gun ebriyosu obur gun 2.gun oluyo oyle gidiyo
sagolasin 2. Deneme bu sefer olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?