Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım mantıklı ses kaydı. Daha önce başka bir doktorda öyle kayıt yaptık tekrar tekrar dinlemiştik. Kaan hoca için de yine kaydedelim diye konuştuk eşimle. Bakalım heycandan unutmazsak.

Daha önce bulunduğumuz ilde özel bir hastanede verdik hasar testi yüzde 43 hasarlı o zamandan bu yana emodex ve nac kullanıyoruz.emodex 2. Şişe bitmek üzere olmuştur inşallah hasarda değişme.
Olmuştur canım çünkü bu gurupta besttt var onunda eşi 2hafta kullandı klomen sonra sadece emodex kullandı e hasarları düştü sizin de düşer inşallah

Günaydın kızlar.
Beth18 canım bugün yumoşlar toplanacak sanırım dualarım seninle allah Yardımcın olsun. Kendine geldiğin zaman bizleri haberdar etmeyi unutma. :)
5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcim

5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcim
Hadi sağlıklı anneciğine tutunmayı bekleyen embryolarin olsun canım

Beth18
Hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Tahmini transfer tarihin ne zaman? Ne zaman minnoşlar hakkında bilgi almaya başlayacaksın?
Bu kez olacak sanki

Su tüp Bebek işini hiç anlamıyorum yumurta nasıl topluyorlar bide birinci gün embiriyosu ikinci gün embriyosu diyorlar ya o ne demek
Yumurtayı iğne gibi birseyle topluyorlar sonra içine sperm koyup takibine bakıyorlar.
1.embryosu demek yumurta ile spermin ilk günkü döllenmesi demek oluyor.orengin 5gunde iyice dollenip blastosit evreye geliyor yani anneye tutunmaya

Hadi sağlıklı anneciğine tutunmayı bekleyen embryolarin olsun canım
amin canim benim insallah

Geçmiş olsun inşallah güzel embriyolar olur.
ayy sagolun insallah

Beth18
Hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Tahmini transfer tarihin ne zaman? Ne zaman minnoşlar hakkında bilgi almaya başlayacaksın?
Bu kez olacak sanki
Canim insallah tahmini sure cuma gunu insallah. Yarin bilgilendirmek icin arayacaklat
Su tüp Bebek işini hiç anlamıyorum yumurta nasıl topluyorlar bide birinci gün embiriyosu ikinci gün embriyosu diyorlar ya o ne demek
Yumurtayla spermi alip dolluyorlar disarida bugun toplandi ya benim. Yarin 1.gun ebriyosu obur gun 2.gun oluyo oyle gidiyo
Beth18 geçmiş olsun canim ilk denememi
sagolasin 2. Deneme bu sefer olur insallah

Hepsi aynı gün dollenmezmi bunlardan 3 tane dollendi mesela hepsini koyuyorlarmi 3uz olsun diye mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…