Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiii dışarda döllenen bebisi koyuyorlar güzelmiş bu tutma oranida yüksek ozaman ama ben okuyorum 2-3 tüp bebek başarısızlar var neden acaba

Çok cahilim bu konuda saçma olabilir sorum anlamadığım için soruyorum :)
Kuzum bende pek bilgili değilim ama beş yumurta toplandı ya beşini de spermlerle birleştiriyorlar bazıları dölleniyo bazıları döllenmiyor döllenmeler kalite kalite oluyor. ( o kalite neye göre onu bende bilmiyorum. )
Kaliteli olanı da anneye transfer ediyorlar.

Suskun Ceylan yumurtalar toplanıyor,daha sonra olgun yumurtalar seçiliyor aynı gün erkekten alınan spermlerle yumurta dölleniyor,size gün gün kaliteleri hakkında bilgi veriliyor. Embriyonun gelişimine göre 3. Gün yada 5.gün transfer oluyor kalan embriyolar kaliteli ise ve siz dondurulsun istiyorsanız para karşılığı donduruluyor.Bazı durumlarda direkt dondurulup diğer aylar transfer oluyor.embriyo kalitesiz olabilir buda sperm yada yumurta kalitesi ile alakalı tutmayabilir,yada merkezi laboratuvarı iyi değildir vs.yada nasip değildir zamanı gelmemiştir.

Anladım canım baya karışık işler inşallah hiç gerek kalmadan gelir bebislerimiz

Lütfen kaliteli minnoslar biz bu işlere kalkismadan gelsin artık

Kızlar promen k kullananlar nereden ve ne kadara alıyorsunuz. Biz internetten speriş veriyoruz ama endişeliyim orijinaldir inşallah. Eczane 194 fiyat verdi fiyatlar çok dalgalı....

5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcim
Canım sağlıklı güzel embriyoların olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah

Beth18
Canım cuma erken değil mi?
Hayırlısı olsun inşallah.
canim 3.gun yada 5.gun ebriyosu oluyor. Cuma muhtemel tarih olmayadabilir. Ama verilen kagitta cuma yaziyor.

Bu arada promenk yi internetten siparis etmistim ben n11.comdan

Canım sağlıklı güzel embriyoların olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah
amin insallah canim

Canım
canim 3.gun yada 5.gun ebriyosu oluyor. Cuma muhtemel tarih olmayadabilir. Ama verilen kagitta cuma yaziyor.

Bu arada promenk yi internetten siparis etmistim ben n11.comdan

amin insallah canim
Canım hayırlı olsun toplanmış yumurtaların benim kontrol vardı uzattı doktor günümü sanırım istenen boyuta ulaşmadı yumurtalar senin kaç mm olduğunda toplandı yumurtaların bilgin var mi ilaç dozumu artırdı benim

tesekkur ederim. 17- 18 mm( yada cm Tam hatirlayamadim) yaziyordu dosyamda

Kalitelisi demek hücrelere bölunmesi demek 5 gune giden encok hücreye bölunen en kalıtelisi demek bölunmediginde döllenme olmuyor ben boyle biliyorum oyuzden 5 gun embriyosuna blast diyorlat kaliteli anlamında

Canım düzenli adet olan PCO nasıl oluyor? İlk defa duydum. Nasıl anladın PCO olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…