- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Hiii dışarda döllenen bebisi koyuyorlar güzelmiş bu tutma oranida yüksek ozaman ama ben okuyorum 2-3 tüp bebek başarısızlar var neden acabaYumurtayı iğne gibi birseyle topluyorlar sonra içine sperm koyup takibine bakıyorlar.
1.embryosu demek yumurta ile spermin ilk günkü döllenmesi demek oluyor.orengin 5gunde iyice dollenip blastosit evreye geliyor yani anneye tutunmaya
Amin inşallah canımİnşallah o aşamaya gelmeden bebişlerimiz gelir ama tüp bebekte bir nimet gerçekten. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.
Kuzum bende pek bilgili değilim ama beş yumurta toplandı ya beşini de spermlerle birleştiriyorlar bazıları dölleniyo bazıları döllenmiyor döllenmeler kalite kalite oluyor. ( o kalite neye göre onu bende bilmiyorum.Çok cahilim bu konuda saçma olabilir sorum anlamadığım için soruyorum :)
Nasip diye birşey de var canımHiii dışarda döllenen bebisi koyuyorlar güzelmiş bu tutma oranida yüksek ozaman ama ben okuyorum 2-3 tüp bebek başarısızlar var neden acaba
Anladım canım baya karışık işler inşallah hiç gerek kalmadan gelir bebislerimizSuskun Ceylan yumurtalar toplanıyor,daha sonra olgun yumurtalar seçiliyor aynı gün erkekten alınan spermlerle yumurta dölleniyor,size gün gün kaliteleri hakkında bilgi veriliyor. Embriyonun gelişimine göre 3. Gün yada 5.gün transfer oluyor kalan embriyolar kaliteli ise ve siz dondurulsun istiyorsanız para karşılığı donduruluyor.Bazı durumlarda direkt dondurulup diğer aylar transfer oluyor.embriyo kalitesiz olabilir buda sperm yada yumurta kalitesi ile alakalı tutmayabilir,yada merkezi laboratuvarı iyi değildir vs.yada nasip değildir zamanı gelmemiştir.
Lütfen kaliteli minnoslar biz bu işlere kalkismadan gelsin artıkKuzum bende pek bilgili değilim ama beş yumurta toplandı ya beşini de spermlerle birleştiriyorlar bazıları dölleniyo bazıları döllenmiyor döllenmeler kalite kalite oluyor. ( o kalite neye göre onu bende bilmiyorum.)
Kaliteli olanı da anneye transfer ediyorlar.
Canım sağlıklı güzel embriyoların olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah5 yumurtam toplandi kizlar. Onceki toplamaya gore daha iyi hissediyorum kendimi agrim cok yok ama yururken falan hissediyorum yinede. Hakkimzda hayirlisi olsun insallah. Merak ettigin icin de tesekkur eederim canimcim
canim 3.gun yada 5.gun ebriyosu oluyor. Cuma muhtemel tarih olmayadabilir. Ama verilen kagitta cuma yaziyor.
amin insallah canimCanım sağlıklı güzel embriyoların olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah
Canım hayırlı olsun toplanmış yumurtaların benim kontrol vardı uzattı doktor günümü sanırım istenen boyuta ulaşmadı yumurtalarcanim 3.gun yada 5.gun ebriyosu oluyor. Cuma muhtemel tarih olmayadabilir. Ama verilen kagitta cuma yaziyor.
Bu arada promenk yi internetten siparis etmistim ben n11.comdan
amin insallah canim
tesekkur ederim. 17- 18 mm( yada cm Tam hatirlayamadim) yaziyordu dosyamdaCanım
Canım hayırlı olsun toplanmış yumurtaların benim kontrol vardı uzattı doktor günümü sanırım istenen boyuta ulaşmadı yumurtalarsenin kaç mm olduğunda toplandı yumurtaların bilgin var mi ilaç dozumu artırdı benim
Pozitifleri gör insallah ikiz bebislerin olsuntesekkur ederim. 17- 18 mm( yada cm Tam hatirlayamadim) yaziyordu dosyamda
Kalitelisi demek hücrelere bölunmesi demek 5 gune giden encok hücreye bölunen en kalıtelisi demek bölunmediginde döllenme olmuyor ben boyle biliyorum oyuzden 5 gun embriyosuna blast diyorlat kaliteli anlamındaKuzum bende pek bilgili değilim ama beş yumurta toplandı ya beşini de spermlerle birleştiriyorlar bazıları dölleniyo bazıları döllenmiyor döllenmeler kalite kalite oluyor. ( o kalite neye göre onu bende bilmiyorum.)
Kaliteli olanı da anneye transfer ediyorlar.
insallah afillimPozitifleri gör insallah ikiz bebislerin olsun
Canım düzenli adet olan PCO nasıl oluyor? İlk defa duydum. Nasıl anladın PCO olduğunuArkadaslar kendinizle alakalı hormon vs problem varsa testere dişli aslan pencesini şiddetle tavsiye ediyorum bu ay yumurtlama testi ile takip ettim 14. Gün pızitifi yakaladım kürtajdan öncede 18.olurdu yumurtlama .hormonlarmı dengeledi bu ay benim.ben düzenli adet olan PCO yum.testesteron hormon m yüksek onu düşürmüş
Ultrason da PCO görüntüsü var canım ama adetlerim düzenli hormonlarm iyi problem yok arada prolaktin testesteron oynayabiliyorCanım düzenli adet olan PCO nasıl oluyor? İlk defa duydum. Nasıl anladın PCO olduğunu
Anladım merak ettim. Çok teşekkür ederim canım.Ultrason da PCO görüntüsü var canım ama adetlerim düzenli hormonlarm iyi problem yok arada prolaktin testesteron oynayabiliyor
Rica ederim canım.sendrom haline gelmemiş bende sadece görüntü anlayacgnAnladım merak ettim. Çok teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?