- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Kendim de şüphelendim de canım bu ay nerdeyse 40 güne yaklaştı daha önce hiç böyle olmamıştı. Doktora gittim sıkıntı yok deri regl sen önce ondan sordum.Rica ederim canım.sendrom haline gelmemiş bende sadece görüntü anlayacgn
bir kerecikten anlaşılmaz canım mesela benm sacım dökülüyor tüylenmem var zor kilo veriyorum vs ama adetim bir gün aksamaz tuhaf bişey bendekiKendim de şüphelendim de canım bu ay nerdeyse 40 güne yaklaştı daha önce hiç böyle olmamıştı. Doktora gittim sıkıntı yok deri regl sen önce ondan sordum.
Haftada 2 kez balık 2 3 kez nohut yemegi ve ceviz hasarinizin dusmesine yardim eder .%40 cok degil emodex le düşüyor .Yaa kızlar daha önce de sordum ama aklıma takıldı kaldı. Kaan hoca cevap verinceye kadar solgarların yanına bi takviye yapsam mı? Öyle bekliyoruz. Ne bilim dediğiniz promen k,emodeks, nac nasıl kullanıyorsunuz? Kullanmalı mıyım? %40 DNA hasarı var
İnşallah ama biz klomen kullanmadık.Olmuştur canım çünkü bu gurupta besttt var onunda eşi 2hafta kullandı klomen sonra sadece emodex kullandı e hasarları düştü sizin de düşer inşallah
uzakta da olsaniz beni tanimasanizda boyle merak edip halimi hatrimi soruyorsunuz ya Allah hepinizden razi olsun canlarim. Insallah canim benim bende cok istiyorum ama Allah ol derse olacak insallah olur...Kızlar tatildeyim kafam dağılsın die herseyden biraz uzaklaştım ama sizi de arada takip ediyorumBeth18 cnm inşallah güzel haberlerini alıcaz ben cok inanıyorum sana
Kızlar bu ay sonunda solgar l arginine l karnitine ve q10 kullanan bi arkadaş test vericekti tam hatırlayamadımSaklicennet sen miydin canm ? Sonucu merak ettim de
Evt o zmn başka bi arkadaştı kimdi ki bulamadım umarım solgarı kullanan arkadas beni bulurBir melek gelsin canım biz de bu ay başı test vermiştik ama sadece proxeed plus ve E vitamini kullanmıştık fakat hiç bir değişiklik olmadı bir adım bile yol alamamışız. Senin bahsettiğin başka bir arkadaş olabilir.
Biz baska doktorda tedavi gorduk hasar sizden düşuktü bize 3 ay boyuncaa emodex ve klomen kullandık klomeno 25 gun gunde 1 defa yarım 5 gun birakıp oyle kullandik hasar 17 falandi 6 düştü 3 ay sonundaYaa kızlar daha önce de sordum ama aklıma takıldı kaldı. Kaan hoca cevap verinceye kadar solgarların yanına bi takviye yapsam mı? Öyle bekliyoruz. Ne bilim dediğiniz promen k,emodeks, nac nasıl kullanıyorsunuz? Kullanmalı mıyım? %40 DNA hasarı var
Günaydın kızlar bugün günlerden gezmece olsun istedim güne annemde başlıyorum sonra neresi olursaİstanbul da kış hissettirmeye başladı çok üşüyorum soğuk da hiç sevmem. Yine AVM’lere kapanacağız kış boyunca gibi görünüyor.
Bu arada kuzular dün bir tanıdığım beni rüyasında görmüş anlatırken bile çok tuhaf oldum. Dedi ki seni rüyamda hamile gördüm evde yemek veriyormuşum eşimde yanındaymış üzerimde de mavi elbise varmış. Ayyyy çok şeker değil mi? Hikmeti ne acaba hiç de rüya yorumlayamam. Aerık öyle bir paronayak oldum ki bebeği için ağzımımı arıyor diye düşündüm fakat aramız iyi öyle birşey de beklemem esasında. Herkes kocişim bebek istemiyor diye biliyor çünki onun tek bebeği benimayy kendimi de şımarttım hemen :) nedense bugün çok iyiyim rüya çok iyi geldi. Rabbim gerçeğini de nasip etsin inşallah.
Günaydın kızlar bugün günlerden gezmece olsun istedim güne annemde başlıyorum sonra neresi olursaİstanbul da kış hissettirmeye başladı çok üşüyorum soğuk da hiç sevmem. Yine AVM’lere kapanacağız kış boyunca gibi görünüyor.
Bu arada kuzular dün bir tanıdığım beni rüyasında görmüş anlatırken bile çok tuhaf oldum. Dedi ki seni rüyamda hamile gördüm evde yemek veriyormuşum eşimde yanındaymış üzerimde de mavi elbise varmış. Ayyyy çok şeker değil mi? Hikmeti ne acaba hiç de rüya yorumlayamam. Aerık öyle bir paronayak oldum ki bebeği için ağzımımı arıyor diye düşündüm fakat aramız iyi öyle birşey de beklemem esasında. Herkes kocişim bebek istemiyor diye biliyor çünki onun tek bebeği benimayy kendimi de şımarttım hemen :) nedense bugün çok iyiyim rüya çok iyi geldi. Rabbim gerçeğini de nasip etsin inşallah.
Canım bunları yapıyoruz inşallah nohut u biraz daha artırmam lazım ama. Dediğin gibi. Rabbim bu mutluluğu bize de tattırır inşallah.Haftada 2 kez balık 2 3 kez nohut yemegi ve ceviz hasarinizin dusmesine yardim eder .%40 cok degil emodex le düşüyor .
Canım biz başladık solgar a ama daha test vermedik hiç. 3 hafta olmak üzere. Test ay sonunda versem mi onu da bilmiyorum.Evt o zmn başka bi arkadaştı kimdi ki bulamadım umarım solgarı kullanan arkadas beni bulurben burdayım
Anladım canım peki şu an durumunuz nedir? Doğal yolla bekliyor musunuz ?Biz baska doktorda tedavi gorduk hasar sizden düşuktü bize 3 ay boyuncaa emodex ve klomen kullandık klomeno 25 gun gunde 1 defa yarım 5 gun birakıp oyle kullandik hasar 17 falandi 6 düştü 3 ay sonunda
Allah sana da kolaylık versin canım. Yaşlılık gerçekten zor.Ay çok güzel bi rüya inş biran önce gerçekleşir. Çok sevinirim senin adına. Ben memleketteyim annem babam yaşlı ve hasta onlara bakıyorum gelen giden oluyor. Sıkıcı bi tatil benim için. Yaşlılık çok kötü yaaaa. Allah herkese yardım etsinnn
Tüp bebek denetik ama yumurtalar döllenmedi dogal yollada hic hamile kalmadımAnladım canım peki şu an durumunuz nedir? Doğal yolla bekliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?