Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada biz ameliyattan once baslamistik keciboynuzu kurune 2 aydir duzenli sabah aksam b bardak devam ediyoruz. Sabah b tanede proksit aliyor onu dr dan zorla biz istedik dr boyle seylere inanmadigini keciboynuzu kuruyemis vs tavsiye etti onun disinda zaman dedi ama yinede biz proksiti kullaniyoruz

Bu ameliyat olmadan önceki değerler mi?
Değerleriniz çok iyi, sayı düşük diyebilirler ama muhakkak yükselir zamanla. Sizin dert edeceğiniz birşey Yok bence. Doktorunuz kullanmanız için birşey Önerdi mi?

P Perican01 omega 3 de verebilirsin eşine balık çok tüketmiyorsanız. D vitamini eksikse onuda tamamlayın. Keçiboynuzu hız ve sayıya iyi gelecektir.prosit dediğiniz proxeed plus ise Eğer onun içinde e vitamini, l arjinin ve a vitamini Yok bu vitaminlerde sperm için önemli vitaminler bilginiz olsun.

Herkese merhabalar tekrardan. İşlerimin yoğunluğundan yazamıyorjm ama takip ediyorum sizleri. İlk kez ovulasyon testine başladım. Sat 15.01.2018. Bugün 22.30 da yaptım. Hiçbir şey çıkmadı silik bile görünmedi. En azından az da olsa silik çizgi çıkması gerekmezmydi. 10. Gün çünkü. Bilgisi olan varmı. Neyse yarın tekrar bakıcam sabah.

Mrb kızlar bişey sormak istiyorum morfoloji sorunu olup doğal yollardan yada tüp bebekle hamile kalan var mi

Canım lh vücutta herzaman bulunur ama az olması önemli dır zaten yumurtlama harici günler lh yüksek ise PCO söz konusu ve yüksek lh yumurta kalitesini bozar endişe etme sen normalsin takip e devam ben bir doktordan dinlemiştm

Onu yaptirmadik canım ikinci tüp bebek tedavisi nde inşallah Dr um yapar ilkinde eşim in sonuçlarına bile bakmadan direk tüp bebek yaptılar
Nasıldı canım sayı hız falan bizede tüp bebek dediler tedaviye başladık biraz değişimler oldu aaa tamam önce aşılama dediler takdir ilahi ben normal hamile kaldım 0 morfoloji ile tabi kaybettim DNA hasarı yok esimde.sonra baktıkki oluyor kürlerle vitamnlerle artık eşim cok sağlıklı spermlere sahip bende pıhtılaşma varmı ona bakıldı almadm daha sonucu yani canım 0 sperm in bile çaresi var üzülme

Beth18 cnm nasılsın ??? Yumurtalardan haber var mı ??? Ben senden daha heyecanlıyım İnan ki ???

@Mfsg cnm vitaminden kullanmaya başladım. Burnumu tutup ilacı yuttum. İnş şifa olur. Com vitex ve promen k kullanmaya başladı eşim.

@Selvi25 cnm test sonuçlarını alırsan beni etiketle unutma.

Sen aklımdasın canım anca ben 5 şubatta alacağım memleketten genetik 5 şubatta çıkıyor tamda

Canım ne kürler yaptın bende bı aşılama bı tüp yaptım negatif şimdi eşime keçi boynuzu kürü yaptım incir havuç ceviz badem yarın e vitamini alcam 3 ay normal deneyecez olmazsa yine tüp bebek sen neler yaptın yazar mısın bana

Bize gün vermediler ya. 2 ay içinde dediler. İnş daha erken çıkar. Siz ayın kaçında kan verdiniz ???
Aralık 5 te verdik ama pıhtılaşma 20günde cıktı aradm cıktı gelin alın dediler peki ya genetik dedim daha var ona dediler 2 aya çıkarmış dediler bende bekleym dddm.senin pıhtılaşmayı nasıl vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…