- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Aralık 5 te verdik ama pıhtılaşma 20günde cıktı aradm cıktı gelin alın dediler peki ya genetik dedim daha var ona dediler 2 aya çıkarmış dediler bende bekleym dddm.senin pıhtılaşmayı nasıl vermediler
İşiine karısmayım sabırla kürlere devam et.tüp bebek için acele etme .biz l arjinin l karnitin pharmatondan cok yarar gördük üçlü mucize denen kür var tropiklerde aratırsan.sonra proxxed emodeks bir senedir kullanıyor eşim tam 10aya cevap verdi eşimn vücudu şimdi bekleriz inşallah doğal yolla olmasını.havuç suyu üzüm çekirdeği yagı keçboynuzu kürü çoban çökerten demledm karısık baya bir senedir kendi kendimizi tedavi ettik .ilk öğrendgmzde ml de 9milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dıCanım ne kürler yaptın bende bı aşılama bı tüp yaptım negatif şimdi eşime keçi boynuzu kürü yaptım incir havuç ceviz badem yarın e vitamini alcam 3 ay normal deneyecez olmazsa yine tüp bebek sen neler yaptın yazar mısın bana
Trombosit varya canım o çıkması lazımPırtılaşma için 3 test çıktı dediler. Oda yatkınlık var mı yok mu o testler çıktı onlarda normaldi ?
Ya şimdi kaç değerlerİşiine karısmayım sabırla kürlere devam et.tüp bebek için acele etme .biz l arjinin l karnitin pharmatondan cok yarar gördük üçlü mucize denen kür var tropiklerde aratırsan.sonra proxxed emodeks bir senedir kullanıyor eşim tam 10aya cevap verdi eşimn vücudu şimdi bekleriz inşallah doğal yolla olmasını.havuç suyu üzüm çekirdeği yagı keçboynuzu kürü çoban çökerten demledm karısık baya bir senedir kendi kendimizi tedavi ettik .ilk öğrendgmzde ml de 9milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı
morqlini bozma burada herkez senin gibi careler aramaya calisiyoruzAma sanırım çok az böyle kalan ya moralim çok bozuldu büyük ihtimalle bundan dolayı tutmadı tüp bebek benim eşimİn 3
canim cok tatlisin. Bana guc veriyosunuz inan ki. Iyi cok sukur simdilik bakalim umut etmiyorum hayal kurmuyorum Rabbim ol derse olacak insallahBeth18 cnm nasılsın ??? Yumurtalardan haber var mı ??? Ben senden daha heyecanlıyım İnan ki ???
@Mfsg cnm vitaminden kullanmaya başladım. Burnumu tutup ilacı yuttum. İnş şifa olur. Com vitex ve promen k kullanmaya başladı eşim.
@Selvi25 cnm test sonuçlarını alırsan beni etiketle unutma.
Canım ya pıhtılaşma çıktı mi sendeİşiine karısmayım sabırla kürlere devam et.tüp bebek için acele etme .biz l arjinin l karnitin pharmatondan cok yarar gördük üçlü mucize denen kür var tropiklerde aratırsan.sonra proxxed emodeks bir senedir kullanıyor eşim tam 10aya cevap verdi eşimn vücudu şimdi bekleriz inşallah doğal yolla olmasını.havuç suyu üzüm çekirdeği yagı keçboynuzu kürü çoban çökerten demledm karısık baya bir senedir kendi kendimizi tedavi ettik .ilk öğrendgmzde ml de 9milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı
Ml de 40milyon sayı %50ileri hız 4 morfoloji canımYa şimdi kaç değerler
Canım sonucları almadık ki bence yaptır mesela pıhtılasmamında hafifi ağırı varmış ona göre iğne veriyorlar dozunu zfalan yaptırmakta yarar var.ben 5 şubatta haberdar ederimCanım ya pıhtılaşma çıktı mi sende
Bende yokmus ama iki bebegiminde kalbi durunca tedbir amaçlı iğne vurulacak misin.
Ml de 40milyon sayı %50ileri hız 4 morfoloji canım
Aslında anlamadım bir yeri gösterdi bu kadınların %90vardir ama ciddi birşey değil riske atamayiz iğne vurulacaksn dediCanım sonucları almadık ki bence yaptır mesela pıhtılasmamında hafifi ağırı varmış ona göre iğne veriyorlar dozunu zfalan yaptırmakta yarar var.ben 5 şubatta haberdar ederim
0 iken 4 oldu şimdi yarın eşim test verecek cumartesi çıkacak sonuç tüp bebek merkezinde geç çıkıyor buraya yazacgm inşallah daha da yükselmiştirSelvi25 canım hiç artmadı mi morfoloji bizim 2 1 0 arasında gidip geldi en sonlu testte %2cikti.kolay kolay artmiyor sanki
insallah canim bakalim kismet. Yok canim yapilmayacakSelvi25 inşallah canım ben eşimin sonuçlar ini alınca gözlerim dolmuştu çok yükseldi şükür bu gunlere.insallah morfoloji de artar.si,in baya artmış maşallah inşallah daha da güzel sonuçlar alırsın.
Beth18 canım bende meraktayim inşallah olumlu olur yavruma korunurken.rahim dinlendirme yöntemi yapacaklar mi
İnşallah canım sabırla devam Rabbim doğal yoldan da verir sabredelim yeterki olmassa bile artık teknoloji gelişti herşey daha kolay dert var ama dermanda cokkSelvi25 inşallah canım ben eşimin sonuçlar ini alınca gözlerim dolmuştu çok yükseldi şükür bu gunlere.insallah morfoloji de artar.si,in baya artmış maşallah inşallah daha da güzel sonuçlar alırsın.
Beth18 canım bende meraktayim inşallah olumlu olur yavruma korunurken.rahim dinlendirme yöntemi yapacaklar mi
Bizde 3.ay bitince test vericez sizdemi 3 lü kullanıosunuz karnitine arginine q10?Canım biz başladık solgar a ama daha test vermedik hiç. 3 hafta olmak üzere. Test ay sonunda versem mi onu da bilmiyorum.
Canım sizin değerler çok güzel yükselmiş maşallah ya. İnşallah bizimde hasar düşmüştürde hareket ve morfolojide düzelme olmuştur.İnşallah canım sabırla devam Rabbim doğal yoldan da verir sabredelim yeterki olmassa bile artık teknoloji gelişti herşey daha kolay dert var ama dermanda cokk
Biz aşılamaya hazırlanırken hsg çekildigm ay hamile. Kaldım. Sonra düşük baktm ki düzelmeden bişeyler aşılama tp bebek hikaye önce onarmak lazm.bir senede bu sonucu aldık doktorları dinlesek hemen işleme geçelimCanım sizin değerler çok güzel yükselmiş maşallah ya. İnşallah bizimde hasar düşmüştürde hareket ve morfolojide düzelme olmuştur.
Bizim degerlerde 2.5 ve 2.6 1. Derece varikosel sizinkiside 1 sanırımDerecesini anlamiyorum ama degerleri soyleyken cift tarafli ameliyat oldu. 1 Prof, 1 Doc, 2 Uzman olmak uzere 4 ayri dr a gittik ve Doc Dr a ameliyat oldu.
Sag testis hacmi 2.9 cc
Sol testis hacmi 15 cc
Sag testis atrofik boyutlatdadir. Sag testis vaskularizasyonunda sola kiyasla belirgin azalma mevcuttur. Bilateral pampinifosmis pleksus venlerinde tortuozite ve cap arrisi saptanmistir. (Sag 2.1mm sol 2.5mm) Renkli dopler incelemede valsalva ile bilateral stop tip retrograd akim izlenmistir. (bilateral varikosel)
Canım lh vücutta herzaman bulunur ama az olması önemli dır zaten yumurtlama harici günler lh yüksek ise PCO söz konusu ve yüksek lh yumurta kalitesini bozar endişe etme sen normalsin takip e devam ben bir doktordan dinlemiştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?