Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pırtılaşma için 3 test çıktı dediler. Oda yatkınlık var mı yok mu o testler çıktı onlarda normaldi ?

İşiine karısmayım sabırla kürlere devam et.tüp bebek için acele etme .biz l arjinin l karnitin pharmatondan cok yarar gördük üçlü mucize denen kür var tropiklerde aratırsan.sonra proxxed emodeks bir senedir kullanıyor eşim tam 10aya cevap verdi eşimn vücudu şimdi bekleriz inşallah doğal yolla olmasını.havuç suyu üzüm çekirdeği yagı keçboynuzu kürü çoban çökerten demledm karısık baya bir senedir kendi kendimizi tedavi ettik .ilk öğrendgmzde ml de 9milyon ileri hız 0 morfoloji 0 dı

Ya şimdi kaç değerler

Ama sanırım çok az böyle kalan ya moralim çok bozuldu büyük ihtimalle bundan dolayı tutmadı tüp bebek benim eşimİn 3
morqlini bozma burada herkez senin gibi careler aramaya calisiyoruz

canim cok tatlisin. Bana guc veriyosunuz inan ki. Iyi cok sukur simdilik bakalim umut etmiyorum hayal kurmuyorum Rabbim ol derse olacak insallah

Canım ya pıhtılaşma çıktı mi sende
Bende yokmus ama iki bebegiminde kalbi durunca tedbir amaçlı iğne vurulacak misin.

Canım ya pıhtılaşma çıktı mi sende
Bende yokmus ama iki bebegiminde kalbi durunca tedbir amaçlı iğne vurulacak misin.
Canım sonucları almadık ki bence yaptır mesela pıhtılasmamında hafifi ağırı varmış ona göre iğne veriyorlar dozunu zfalan yaptırmakta yarar var.ben 5 şubatta haberdar ederim

Selvi25 canım hiç artmadı mi morfoloji bizim 2 1 0 arasında gidip geldi en sonlu testte %2cikti.kolay kolay artmiyor sanki

Canım sonucları almadık ki bence yaptır mesela pıhtılasmamında hafifi ağırı varmış ona göre iğne veriyorlar dozunu zfalan yaptırmakta yarar var.ben 5 şubatta haberdar ederim
Aslında anlamadım bir yeri gösterdi bu kadınların %90vardir ama ciddi birşey değil riske atamayiz iğne vurulacaksn dedi

Selvi25 canım hiç artmadı mi morfoloji bizim 2 1 0 arasında gidip geldi en sonlu testte %2cikti.kolay kolay artmiyor sanki
0 iken 4 oldu şimdi yarın eşim test verecek cumartesi çıkacak sonuç tüp bebek merkezinde geç çıkıyor buraya yazacgm inşallah daha da yükselmiştir

Selvi25 inşallah canım ben eşimin sonuçlar ini alınca gözlerim dolmuştu çok yükseldi şükür bu gunlere.insallah morfoloji de artar.si,in baya artmış maşallah inşallah daha da güzel sonuçlar alırsın.
Beth18 canım bende meraktayim inşallah olumlu olur yavruma korunurken.rahim dinlendirme yöntemi yapacaklar mi

insallah canim bakalim kismet. Yok canim yapilmayacak

İnşallah canım sabırla devam Rabbim doğal yoldan da verir sabredelim yeterki olmassa bile artık teknoloji gelişti herşey daha kolay dert var ama dermanda cokk

İnşallah canım sabırla devam Rabbim doğal yoldan da verir sabredelim yeterki olmassa bile artık teknoloji gelişti herşey daha kolay dert var ama dermanda cokk
Canım sizin değerler çok güzel yükselmiş maşallah ya. İnşallah bizimde hasar düşmüştürde hareket ve morfolojide düzelme olmuştur.

Canım sizin değerler çok güzel yükselmiş maşallah ya. İnşallah bizimde hasar düşmüştürde hareket ve morfolojide düzelme olmuştur.
Biz aşılamaya hazırlanırken hsg çekildigm ay hamile. Kaldım. Sonra düşük baktm ki düzelmeden bişeyler aşılama tp bebek hikaye önce onarmak lazm.bir senede bu sonucu aldık doktorları dinlesek hemen işleme geçelim

Bizim degerlerde 2.5 ve 2.6 1. Derece varikosel sizinkiside 1 sanırım

teşekkür ederim. inşallah sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…