Evet ameliyattan onceki degerleri. Birsey onermedi hatta ben inanmiyorum dogal besinler ceviz findik duzenli yemek hazir gidalardan uzak olmak stres yok vs .. klasik seyler soyledi ama biz yinede proxede basladik ..Bu ameliyat olmadan önceki değerler mi?
Değerleriniz çok iyi, sayı düşük diyebilirler ama muhakkak yükselir zamanla. Sizin dert edeceğiniz birşey Yok bence. Doktorunuz kullanmanız için birşey Önerdi mi?
Zaman kaybetmeden ameliyat olun cunku sonrasi spermlerin geri gelmeside bir surec 3 6 ay arasi belkide daha uzun ..Bizim degerlerde 2.5 ve 2.6 1. Derece varikosel sizinkiside 1 sanırım
Genetik mi acaba canım sizin değerler nasılKızlar benim eşim in abisinin Sperm sayısı 250 bindi Dr çocuğun olmayacak hatta tüp bebekle bile olmayabilir demişti tabi bunlar kimseye bişey soylemiuorlardi bana eşim söyledi annesi soylemis evlendikten 9 ay sonra bi öğrendik ki hamile hemde ikiz Allah ol deyince oluyor umudu kesmemek lazım şimdi ikiz erkek çocuk babası
Canım ailede eşim in abisinde ve eşim de çıktı genetik olabilir eşim in değerleri tabi ona göre çok iyi ama yine de düşük morfoloji sorunu var ama Dr bize normal yolla da olur demişti tabi biz beklemek istemedik tüp bebek yaptık ama olmadiGenetik mi acaba canım sizin değerler nasıl
İnşallah şifa olur ikinize de canım, yut gitsin birşey olmaz nefesini burundan almamaya dikkat et. İnşallah bebişimiz yine hemencik gelir.Beth18 cnm nasılsın ??? Yumurtalardan haber var mı ??? Ben senden daha heyecanlıyım İnan ki ???
@Mfsg cnm vitaminden kullanmaya başladım. Burnumu tutup ilacı yuttum. İnş şifa olur. Com vitex ve promen k kullanmaya başladı eşim.
@Selvi25 cnm test sonuçlarını alırsan beni etiketle unutma.
İnşallah şifa olur ikinize de canım, yut gitsin birşey olmaz nefesini burundan almamaya dikkat et. İnşallah bebişimiz yine hemencik gelir.
Maşallah canım ne güzel haber .diğer sonuçlarınzda iyi gelir inşallahKızlar eşimin prolaktin değerleri 145 ten 25 e düşmüş çok şükür. Ama 15 altı olması gerekiyor. Buna da şükür....
Zeynepcim ne kadar yüksekmiş öyle. Ne kullandınız da düştü çok sevindim bizimde 16/17 gibi birşeydi çok şükür 11 e düştü ama testosteron sanki hala biraz düşük onu yükseltmek istiyorum açıkcasıKızlar eşimin prolaktin değerleri 145 ten 25 e düşmüş çok şükür. Ama 15 altı olması gerekiyor. Buna da şükür....
Ya prolaktin ne gıcık bı hormon benimde 37 daha sonra 52 çıkmıştı mr çekildim temizdi çok şükür stres hormonuymus dostinex mi ne kulladim geçti buda engelmis bebiseZeynepcim ne kadar yüksekmiş öyle. Ne kullandınız da düştü çok sevindim bizimde 16/17 gibi birşeydi çok şükür 11 e düştü ama testosteron sanki hala biraz düşük onu yükseltmek istiyorum açıkcası
Bu testosteron ne işe yarıyor iyice kafayı siyirdim vallaZeynepcim ne kadar yüksekmiş öyle. Ne kullandınız da düştü çok sevindim bizimde 16/17 gibi birşeydi çok şükür 11 e düştü ama testosteron sanki hala biraz düşük onu yükseltmek istiyorum açıkcası
Maşallah canım ne güzel haber .diğer sonuçlarınzda iyi gelir inşallah
Zeynepcim ne kadar yüksekmiş öyle. Ne kullandınız da düştü çok sevindim bizimde 16/17 gibi birşeydi çok şükür 11 e düştü ama testosteron sanki hala biraz düşük onu yükseltmek istiyorum açıkcası
Ya prolaktin ne gıcık bı hormon benimde 37 daha sonra 52 çıkmıştı mr çekildim temizdi çok şükür stres hormonuymus dostinex mi ne kulladim geçti buda engelmis bebise
Öyle testler hiç yapılmadı daha bize ya izin alicak p.tesi eşim hepsini soylicem bunlarin ne dicek bakalım doktorCnm erkekte de prolaktin yüksekliği de sperm sayısını hareketini morfolojisini DNA sını bozuyormuş. Bu konuda hassas olun. Eşiniz hormon testi yaptırmadıysa yaptırın muhakkak. Bende burada öylesine bi arkadaş söylemişti bende yaptırayım dedim.
Öfffff valla öfzeynepppppppp evet canım bahsetmiştin doğru unutmuşum çok sevindim düşmesine.
Suskun Ceylan Zeynep haklı hormonlar çok önemli. Testesteron da testisler de üretilen bir hormon varikoselden etkileniyor. Lh fsh ile kardeş kardeş sperm üretmeye yarıyor
Dert etme sizin değerleriniz güzel hormonal bir dengesizlik olacağını sanmıyorum ama önlem amaçlı yaptırmak gerek bence, bilginiz olur en azından.Öfffff valla öf
Doktor kapıdan kovmazsa beni hepsini sorucam canım benim eşim çok tuylu hatta kıllı yani o dereceDert etme sizin değerleriniz güzel hormonal bir dengesizlik olacağını sanmıyorum ama önlem amaçlı yaptırmak gerek bence, bilginiz olur en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?