Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarimmmmm
Benim kader arkadaslarim bitanelerim
Yarin minik mercimeklerimin transferi olacak insallah
-ler dedigime bakmayin
Daha 1 mi 2 mi bilmiyorum

Sizden bol bol dua istiyorum canlarim
Insallah dualarimiz kabul olurda bende buraya hamileyim yazabilirim canlarim...
Hepinize hayirli geceler...

Hayırlısı olsun cnm inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar hamileyim dediğin günleri de görürüz bol şans sana şimdiden herşey gönlünce olsun :)

Kesinlikle canım doktora kalsak hemen aşılama ve tüp. Bana geçen ekim ayı için aşılama demişti. Bak hala yapmadım. Tedavi adına elimizden geleni yapıp sonrasında aşılama ve tüp denemek en mantıklısı. Doktorlar malesef ticari düşünüyor.

Ah kuzum benim yaa Rabbim yüzünü güldürsün mucizene kavuştursun tüm emeklerini mutluluğa dönüştürsün inşallah.

Canım mercimekler teyzesi sevsin onlarıinşallah sımsıkı tutunurlar sana inşallahhhhhh

Ah kuzum benim yaa Rabbim yüzünü güldürsün mucizene kavuştursun tüm emeklerini mutluluğa dönüştürsün inşallah.

Canım mercimekler teyzesi sevsin onlarıinşallah sımsıkı tutunurlar sana inşallahhhhhh
kizlar gozlerimi dolduruyorsunuz. Insallah sizlerle birlikte benimde kucagim dolsun. Bir can yoldasi olsun bize. Bizi yalnizliktan kurtarsin. Allahin salih kullarindan olan guzel bir yavrumuz olsun...

Masallah. Hayirli saglikli guzel sonuclar alirsiniz dilerim

Canım inşallah sana sıkı sıkı sımsıkı tutunurlar hayırlı Salih evlat olurlar.Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninle

Bestttt im nerelerdesin burada hep gözüm seni arıyor kuzum.
Yoksa çalışmaları sıklaştırdın vakit mi bulamıyorsun

eşimin sonuclarına göre ne yapmalıyız , doğal ilaç veya takviye vitamin önerileriniz var mı?

Eklentiler

• sperm.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 64
sağlıkla gelsin bebeklerin inşallah

eşimin sonuclarına göre ne yapmalıyız , doğal ilaç veya takviye vitamin önerileriniz var mı?
Canım baktığım kadarıyla düşük sonuçla Dr ne dedi kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasın bilmiyorum ama bı kaç ay doğal kürler deneyebilirsin keçi boynuzu kürü pekmezi havuç incir badem ceviz kabak çekirdeği çoban çökerten die bir ot var onu sonra sonuçlara göre tekrar bakarsin

Cnm inş sonucun pozitif olur inş güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…