Hayırlısı olsun cnm inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar hamileyim dediğin günleri de görürüz bol şans sana şimdiden herşey gönlünce olsun :)Canlarimmmmm
Benim kader arkadaslarim bitanelerim
Yarin minik mercimeklerimin transferi olacak insallah
-ler dedigime bakmayin
Daha 1 mi 2 mi bilmiyorum
Sizden bol bol dua istiyorum canlarim
Insallah dualarimiz kabul olurda bende buraya hamileyim yazabilirim canlarim...
Hepinize hayirli geceler...
Kesinlikle canım doktora kalsak hemen aşılama ve tüp. Bana geçen ekim ayı için aşılama demişti. Bak hala yapmadım. Tedavi adına elimizden geleni yapıp sonrasında aşılama ve tüp denemek en mantıklısı. Doktorlar malesef ticari düşünüyor.Biz aşılamaya hazırlanırken hsg çekildigm ay hamile. Kaldım. Sonra düşük baktm ki düzelmeden bişeyler aşılama tp bebek hikaye önce onarmak lazm.bir senede bu sonucu aldık doktorları dinlesek hemen işleme geçelim
amin insallah canim benim insallahHayırlısı olsun cnm inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar hamileyim dediğin günleri de görürüz bol şans sana şimdiden herşey gönlünce olsun :)
Ah kuzum benim yaa Rabbim yüzünü güldürsün mucizene kavuştursun tüm emeklerini mutluluğa dönüştürsün inşallah.Canlarimmmmm
-ler dedigime bakmayin
Canım mercimekler teyzesi sevsin onlarıCanlarimmmmm
-ler dedigime bakmayin
Ah kuzum benim yaa Rabbim yüzünü güldürsün mucizene kavuştursun tüm emeklerini mutluluğa dönüştürsün inşallah.
kizlar gozlerimi dolduruyorsunuz. Insallah sizlerle birlikte benimde kucagim dolsun. Bir can yoldasi olsun bize. Bizi yalnizliktan kurtarsin. Allahin salih kullarindan olan guzel bir yavrumuz olsun...Canım mercimekler teyzesi sevsin onlarıinşallah sımsıkı tutunurlar sana inşallahhhhhh
Masallah. Hayirli saglikli guzel sonuclar alirsiniz dilerimCanlarimmmmm
-ler dedigime bakmayin
amin canim tesekkur ederim insallah...Masallah. Hayirli saglikli guzel sonuclar alirsiniz dilerim
Canım inşallah sana sıkı sıkı sımsıkı tutunurlar hayırlı Salih evlat olurlar.Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninleCanlarimmmmm
-ler dedigime bakmayin
Amin inşallah canım mutluluktan dolar inşallah gözlerin inşallahhhhkizlar gozlerimi dolduruyorsunuz. Insallah sizlerle birlikte benimde kucagim dolsun. Bir can yoldasi olsun bize. Bizi yalnizliktan kurtarsin. Allahin salih kullarindan olan guzel bir yavrumuz olsun...
Canım inşallah sana sıkı sıkı sımsıkı tutunurlar hayırlı Salih evlat olurlar.Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninle
amin kizlar insallah sagolunAmin inşallah canım mutluluktan dolar inşallah gözlerin inşallahhhh
Kuzuum biliyosun tayin muhabbetlerim oldu ondan cok yogundum okuyamdim bile sayfalari simdi de memlekete geldik tatil diye. Daha baslayamadim calismalaraBestttt im nerelerdesin burada hep gözüm seni arıyor kuzum.
Yoksa çalışmaları sıklaştırdın vakit mi bulamıyorsun
sağlıkla gelsin bebeklerin inşallahCanlarimmmmm
-ler dedigime bakmayin
Canım baktığım kadarıyla düşük sonuçla Dr ne dedi kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasın bilmiyorum ama bı kaç ay doğal kürler deneyebilirsin keçi boynuzu kürü pekmezi havuç incir badem ceviz kabak çekirdeği çoban çökerten die bir ot var onu sonra sonuçlara göre tekrar bakarsineşimin sonuclarına göre ne yapmalıyız , doğal ilaç veya takviye vitamin önerileriniz var mı?
Bi de e vitamini alması gerekiyoreşimin sonuclarına göre ne yapmalıyız , doğal ilaç veya takviye vitamin önerileriniz var mı?
ay inallah canim benimsağlıkla gelsin bebeklerin inşallah
Canlarimmmmm
-ler dedigime bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?